Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynen cnm bende hem kahvaltı hazırlıyorum hemde takıpteyımm
Hazırlaması saatler sürüyor Kahvaltıyı silip süpürmem 10 dk mı alıyor Aslında uzun sürmez de hazırlamak, yumurta haşlıyorum, bu aralar çaysız kahvaltı yapamıyorum aslında poşet çay alsam kendime kolay olacak hemencecik hazırlanır. Sanırım birazda oyalanıp tembellik ediyorum

Kolay gelsin canım...:) Ve şimdiden afiyet olsun:)
Teşekkürler canım

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım geldim domates salatalık doğradım ama bitiremedim sanırım biraz büyüklerdi yanında da yeşilçay içtim daha doğrusu hala içiyorum :)
Günaydın canım hoş geldin sadece domates salatalık mı yedin? Yumurta peynir felan yok muydu? Kahvaltı yapmana da sevindim bu arada.

Dogru soyluyorsun Ebru cum yenilere kotu ornek oldum dunku menumle.. Ama ödüldü o kızlar, sizde kendinüze kısa kısa hedefler koyun, sonra ulasınca azar azar ödüllendirin kendinizi... Simdi sıra üçüncü hedefimde:))

evet aslında yumurtada yicektim yumurta bitmiş baktım saatte 11 olmuş dedim kim alcak şimdi yumurta kim kaynatacak domates salatalık yiyim onu bile yiyemedim zaten ablamlar poğaça istedi arkadaşları gelecekmiş poğaça yaptım onlara:)

Umarım sen yemezsin o poğaçadan

Yeni gelen arkadaslar kiçinkendimi tanıtayım

Ben tuba, istanbuldayım, 26 yasındayım
Biri 5,5 diğeri 2 yasında 2 kızım var
Marmara unide 3. Sınıf ogrencisiyyim.
Boyum 169
Kilom baslarken 75 ti, suan 65,5-66 civarı
Dogum sonrası kilolarımı vermeye calısıyprrum, ideal kilom 59-60
Ama ben 56 olmaya calısıyorum buyuk ödül için :)laptop kazanıccam 56 olursam:)

memnun oldum tubacım bende aysenur, istanbulda yasıyorum
19 yasımdayım, 1 senelık evlıyım, 170 boyumdayım, aol de okuyorum
inşallah ödulunu alırsın bende 79 dum 3 gun oldu buraya katılalı 78 oldum inşallah 67 ye ulasırım ondan sonra ideal kilom 60 a ulasırım inşallah :)

Odamı süpürdüm, banyoyu yıkadım, toz aldım nevresimlerimi değiştirdim. Sanırım bunlar da egzersiz sayılabilir :)) Akşam olunca 45dk yürümeyi düşünüyorum. Eskiden sitenin etrafında döne dolaşa yürümeye utanıyordum. Çok saçma evet ama komik göründüğümü düşündüğüm için yürümüyordum. Dün akşam düşündüm ve şöyle yeni bir karar aldım: Diyelim ki gerçekten komik görünüyorum. Diyelim ki gerçekten bakıp gülecekler halime (döne döne sitenin içinde yürümeme). Peki bu benim kendim için sağlıklı bir adım attığım gerçeğini değiştirir mi? Değiştirmez. Kilo verdiğimde tartıda gördüğüm eksiler kadar bana haz verecek başka bir şey sunabilirler mi bakıp halime gülenler? Hayır? Ya da hareketsiz kalıp daha da sağlıksızlaştığımda bunu değiştirecek zaman elimde olacak mı? Belki evet belki de hayır...O zaman dedim ki kendi kendime madem yeni bir başlangıç yaptın, erken uyandın, spor yaptın, güne su içerek başladın. Öyle de devam et ve sırf komik görüneceksin diye evde oturup kalma. Ya da sırf üşengeçliğinden sporunu ihmal etme. Çık, hava al, sağlıklı adımlar at, tembellikten ve başkalarının ne düşündüğünü düşünmekten vazgeç:) Hem ne demişler hareket berekettir:):)

Ohhh mis gibi temizlikte yapılmış. Çok doğru kararlarda alınmış. Hiç bir zaman komik görüneceğimi düşünmedim çünkü şişmanken eminim daha komik görünüyorum. Az önce kızımla birlikte bir tur bisiklet sürdük geldik. Minik bebişim olmasa eğer eşimle birlikte her gün bisiklete binerdik daha doğrusu bebek olmadan önce biniyorduk. Şimdi ayrı ayrı binmek zorunda kalıyoruz. Ama her fırsatta yürümeye çalışıyorum. Gideceğim yerler yürüme mesafesindeyse kesinlikle araba kullanmıyorum. Hatta bir ara işe bisikletle gidip geliyordum süper oluyordu. Hamile kalınca bıraktım.
Kısacası sporu hayatımızın her anına yaymamız lazım. İlerde sağlıklı bir yaşlılık geçirebilmemiz içinde güzel bir yatırım spor yapmak.

kızlar platesımı yaptım sabah hamlamıştım bılıyor musunuz yarında fena hamlayacak gıbıyım ama bu hamlamalar ıyı haber bana gore simdide öglen yemegını yııyecegım ama daha karar veremedım ne yesem acabaa :26:

Çok ama çook haklısın Ebrucum. Spor arttıkça hastalıklar azalıyor sanki :) İşleyen demir pas tutmaz misali :)

B enimde spor askımı su yuzune cıkarıyorsunuz kızlar:) ben de yarın baslayayım bari tekrar, ozellikle karın ve bel bölgesine

Bende özeniyorum şu platese ama sanırım bi süre yapamam mekik gibi. Sezaryen yeri tam anlamıyla iyileşmeden sadece yürüyüş yapabiliyorum. Öğle yemeği için geç olmuş bence Ayşenur. İstersen ara öğün yap iki öğün yaparsın bugün bende öyle yapmayı düşünüyorum. Yoksa akşam yemeği geçe kalacak.

Çok ama çook haklısın Ebrucum. Spor arttıkça hastalıklar azalıyor sanki :) İşleyen demir pas tutmaz misali :)

Aynen canım atalarımız hep haklı çıkıyorlar. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur demiş Atatürk

B enimde spor askımı su yuzune cıkarıyorsunuz kızlar:) ben de yarın baslayayım bari tekrar, ozellikle karın ve bel bölgesine

Durduğun kabahat zaten Tuba. Bu arada ben bu sabah tartıldım normalde tartılmamam gerekiyor ama şeytan dürttü işte. Sıkı durun tam 67 kiloyum. Bir günde 700 gr gitmiş Maşallah bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…