- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
selam kızlar ben burcu kaptan yardımcısıyım 21 yaşımdayım hemşirelik son sınıf öğrencisiyim 13 marttan beri 13. takımdayım tatil öncesi 60 kiloydum. yani 16 kilo verdim aldım mı bilmiyorum ama ünyede tartıldığımda 60.800 çıktım inş. öle kalmıştır. neyse sözlüyüm seneye yaza düğünüm var inş. yarından itibaren muhteşem bi dönüş yapıyorum
Kızlarrr ben geldimmm :) bugün inanılmaz yoğun bir gündü. dün bir kişi bile gelmemişken bugün 20 kayıt aldım. kaldı 680 kayıt
kahvaltı:
1 kase müsli
öğle yemeğinde
3-4 kaşık mercimek çorbası
1-2 kaşık patlıcan yemeği
arada
2 bardak çay
şekeri 2ye düşürdüm.
akşam yemeğinide daha şimdi yedim
eve geleli yarım saat oldu. dünden kıyma vardı yağsız bir damla zeytinyağıyla kavurdum 1,5 dilim kepek ekmeğiyle yedim.
arada atıştırmadım
hava çok soğuktu su içemedim gün boyu. Az önce 1 litreli suyu içmeye bailadım yatana kadar 2 litre olur :) eleştirileri bekliyorum.
merhaba hanımlar bende aranıza yeni geldim kilo vericem coşkusuyla ve kış geliyor kilo veremicem korkusuyla bir an önce önlem almalıyım dedim ve buraya geldim umarım sizde bana yardımcı olursunuz.genelde neler yapıyorsunuz anlatabilirmisinz ? bu arada ben 160 boyunda 65 kilodayım.hedefim 55 kilo ama dahada aşağısıda olabilir.
ilk eleştırı benden olsun o zamanakşam keske hıc egılse ekmek yemeseydın cnm atıştırmalık yesydın meyve falan.. bende bugun soguk dıye su içmekte zorlandım ama zorla içtim havalar sogudu artık
Ben çocukluktan ekmek bağımlısı insanlardanımİnan o 1,5 dilim kepekle idare etmek bana öyle ağır geliyor ki ama inanıyorum aşacağım. Zamanla dediğin günlerde gelecek Bugün gerçekten doğru düzgün birşey yemedim bu da kötü aslında ama yapacak birşeyim yok masanın başından kalkamıyorum gelen giden eksik olmuyor. Atıştırma fırsatımda yok
Selam kizlar,
Bugunku menum
Sabah
2dilim tam bugday arasi beyaz peynirli tost, 7otlu cay
Ogle
Sehriye corbasi, 5minik kofte, yogurt
Ara 1 avuc cig.findik, 1 kutu sut
Aksam
Pirasa yemegi, 1dilim tam bugday, ayran
2,5lt.su, yesil cay
Spor yok.. eve yeni geldim
sabah: (11:00)
-cok az zeytınyagıyla kabak kızartması.
-6 zeytın.
-kk kadar peynır.
-1 domates.
-1 salatalık, sekersız cay 2 fıncan.
ara:1 elma.
öğlen: (15:00)
-az zeytın yaglı bulgur pılavı.
-salata.
-yogurt.
ara:6 badem, yesılcay.
akşam:nesfıt.
-45 dk leslıe.
-sımdıye kadar 2 lt ıctım yatana kadar 3 lt su olur.
-bıberıye cayı (besı bır arada)...
Menüm
Sabah (10:00)
1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates
2 şer ince dilim macar salamı ve hindi salam
1 fincan şekersiz çay
Öğle (14:00)
1 tabak nohut yemeği
Yoğurt ve turşu
Ara(17:00)
1 küçük boy elma
Akşam (19:00)
1 kase sütlü nesfit
3 lt su, bol ev işi, ekstradan yürüyüşe çıkamadım hava çok soğudu bebişi dışarı çıkartamıyorum. Ama eşim gelince bir ihtimal çıkabilirim. Yazarım zaten.
kızlarrrrr selam ben geldimmmmm eve geleli yarım saat olsu bi yemek yiyip geliyorm geçmişi okudum yeni arkadaşlar gelmiş kendimi tanıtcam yemekten sonra çok özledim sizleriiiiii
İşte Bugünkü Menüm
9:00 Kahvaltı 1adet domates, 5yaprak reyhan, 1 adet biber, 1 haşlanmış yumurta, 4adet küçük tuzsuz siyah zeytin
13:00 Öğle Yemeği Közlenmiş patlıcan salatası ( fırında biber,patlıcan,domates,soğan hepsinden birer tane) 2 bardak ayran
L
15:00 Ara Öğün İnce bir dilim kavun
20:00 Akşam Yemeği 1 adet deniz çipura, salata
2,5lt su 30dk pilates,45 dk yürüyüş
Merhaba herkese arkadaslar bu gece konya yolcusuyum insallah.tummm gun kosusturmaktan bisey anlamadim inanilmaz yorgunum.
Bugunku menum:
Sabah 08.00 br kase sehriye corbasi
Oglen 13.00 ceyrek karisik tost, bir bardak ayran
Ara 16.00 bir seftali
Aksam guvec tavuk yarim porsiyon
Suan 3 lt su ictim.12 ye kadar 4 olur.kosusturmakyan harRet yaptim:)
Arkadaslar merhabaa herkese iyi akşamlar.... bugünkü menum
Sabah 1 dilim kepek ekmek
1dilim peynir
1 haslanmis yuurta
Domates- salatalik
Aksama kadar birsey yiyemedim bugun isler cok yogundu vakit bulamadim iki elma yiyebildim sadece
Aksam 1 tabak taze fasulye
1 tane kirmizi biber dolma
1 kase yogurt
1 tabak salata
Bi de yemekten sonra mini Magnum.. yemicektim ama dayanamadim yaa.. yine canim biseyler istiyo umarim yemem.. iradesi kuvvetli olanlardan oneriler bekliyorum
Sabah
Melemen acılı
Bir salatalik
İki kk peynir
Bes zeytin
Bir etimek
Ögle
Taze fasülye
Bir kase cacık
Bir etimek
Aksam
Bir kase çorba az melemen az peynir
Peyniri çok severimde :))
3 bRdak yesil cay seker zaten kullanmiyorum bi bardak kahve
2lt su
Spor
10dk plates
15dk koşu 1km yurudum +evde 1500adim attim
10 squat
Bu gunluk benden bu kadar oglum hic durmuyo ne gece ne gunduz sinirler cok bozuk
Iyi geceler
Kızlarrr ben geldimmm :) bugün inanılmaz yoğun bir gündü. dün bir kişi bilegelmemişken bugün 20 kayıt aldım. kaldı 680 kayıt
kahvaltı:
1 kase müsli
öğle yemeğinde
arada
2 bardak çay
şekeri 2ye düşürdüm.
eve geleli yarım saat oldu. dünden kıyma vardı yağsız bir damla zeytinyağıyla kavurdum 1,5 dilim kepek ekmeğiyle yedim.
arada atıştırmadım
hava çok soğuktu su içemedim gün boyu. Az önce 1 litreli suyu içmeye bailadım yatana kadar 2 litre olur :) eleştirileri bekliyoru
selam burcucum ıyı aksamlar bende aysenur yenı geldım bu takımaa 19 yasımdayım 1 yıllık evlıyım ogrencıyim istanbulda yasıyorum inşallah bızlerde senın gıbı kılo verecegız ha bu arada yarını sabırsızlıkla beklıyorum kac kılo oldum acabaa? :44:
Kızlarrr ben geldimmm :) bugün inanılmaz yoğun bir gündü. dün bir kişi bile gelmemişken bugün 20 kayıt aldım. kaldı 680 kayıt
kahvaltı:
1 kase müsli
öğle yemeğinde
arada
2 bardak çay
şekeri 2ye düşürdüm.
arada atıştırmadım
hava çok soğuktu su içemedim gün boyu. Az önce 1 litreli suyu içmeye bailadım yatana kadar 2 litre olur :) eleştirileri bekliyorum.
Selam kizlar,
Bugunku menum
Sabah
2dilim tam bugday arasi beyaz peynirli tost, 7otlu cay
Ogle
Sehriye corbasi, 5minik kofte, yogurt
Ara 1 avuc cig.findik, 1 kutu sut
Aksam
Pirasa yemegi, 1dilim tam bugday, ayran
2,5lt.su, yesil cay
Spor yok.. eve yeni geldim
Cok iyi hersey canim
Afiyet olsun canim
Hosgeldiiiinn, umarim guzel gecmistir tatilin
Afiyet iolsun cok begendim
Afiyet olsun cani
Merhaba burcu ben gül 31 yaşımdayım kamu yönetimi mezunuyum 66 aylık bir kızım var ve özel bir okulda muhasebeciyim. Tanıştığıma sevindim. Şimdi çıkmak zorundayım bu arada suyu ılık içtim hava soğuk olduğu için içemedim yazım :) Yemeği geç yedim ama eve ancak girebildim bu ay benim hep böyle geçecek...
Telefondan alinti zor oluyor kusura bakmayin kizlar
.. ben yatiyorum hepinize iyi gecelrler
kizlar yarin buyuk gun heyecanla bekliyorum ins tartida istedigimiz rakamlari goruruz tartida.. yarin sabah gorusuruz iyi geceler tatli ruyalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?