Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlarrr ben geldimmm :) bugün inanılmaz yoğun bir gündü. dün bir kişi bile gelmemişken bugün 20 kayıt aldım. kaldı 680 kayıt

kahvaltı:
1 kase müsli

öğle yemeğinde
3-4 kaşık mercimek çorbası
1-2 kaşık patlıcan yemeği

arada
2 bardak çay
şekeri 2ye düşürdüm.

akşam yemeğinide daha şimdi yedim
eve geleli yarım saat oldu. dünden kıyma vardı yağsız bir damla zeytinyağıyla kavurdum 1,5 dilim kepek ekmeğiyle yedim.
arada atıştırmadım
hava çok soğuktu su içemedim gün boyu. Az önce 1 litreli suyu içmeye bailadım yatana kadar 2 litre olur :) eleştirileri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

selam burcucum ıyı aksamlar bende aysenur yenı geldım bu takımaa 19 yasımdayım 1 yıllık evlıyım ogrencıyim istanbulda yasıyorum inşallah bızlerde senın gıbı kılo verecegız ha bu arada yarını sabırsızlıkla beklıyorum kac kılo oldum acabaa? :44:

ilk eleştırı benden olsun o zaman akşam keske hıc egılse ekmek yemeseydın cnm atıştırmalık yesydın meyve falan.. bende bugun soguk dıye su içmekte zorlandım ama zorla içtim havalar sogudu artık

Hoşgeldin canım ben gül :) tanıştığıma memnun oldum emin ol tam yerindesin

ilk eleştırı benden olsun o zaman akşam keske hıc egılse ekmek yemeseydın cnm atıştırmalık yesydın meyve falan.. bende bugun soguk dıye su içmekte zorlandım ama zorla içtim havalar sogudu artık

Ben çocukluktan ekmek bağımlısı insanlardanım İnan o 1,5 dilim kepekle idare etmek bana öyle ağır geliyor ki ama inanıyorum aşacağım. Zamanla dediğin günlerde gelecek Bugün gerçekten doğru düzgün birşey yemedim bu da kötü aslında ama yapacak birşeyim yok masanın başından kalkamıyorum gelen giden eksik olmuyor. Atıştırma fırsatımda yok

tabı senın işinde zor bırden ekmegi bırakmakta zor olur sana alışmışsın bı kere inş. hedefıne ulaşırsın...

Selam kizlar,

Bugunku menum

Sabah
2dilim tam bugday arasi beyaz peynirli tost, 7otlu cay

Ogle
Sehriye corbasi, 5minik kofte, yogurt

Ara 1 avuc cig.findik, 1 kutu sut

Aksam
Pirasa yemegi, 1dilim tam bugday, ayran

2,5lt.su, yesil cay

Spor yok.. eve yeni geldim

Kızlarr bu arada ben doğum dosyama baktım ben hamileliğimin 9.ayında 85 kiloymuşum.. toplamda 10 kilo almışım. yani 75 le hamile kalmıştım. Evlenmeden önce çok zayıflamıştım. Doğumdan sonra 79 gelmiştim. Kızım şimdi 66 aylık 1.sınıfa başlıyor. Ve ben son 2 senede aldım kalan kilolarımı. Hayatımda çıkabileceğim en uç noktaya bir kere çıktım zirve yaptım yeter. Paraşütle aşağı sallanmanın vakti geldi.

Pek anlamamakla beraber bu işten ufak ufak ben de yorum yapmaya başlayayım diyorum. Bence güzel bir menü olmuş canım, ekmekler buğdaydan:) süt var yoğurt ve ayran var bol kalsiyum, yeşil çay ve su da harika..Bir de spor olsa harika olurdu ama olsun, böyle de güzel olmuş :) Bu arada ben de ara öğünlerde kuruyemişe bayılıyorum. Son bir iki gündür aklıma gelmedi ama şimdi sen de okuyunca aklıma geldi yarın kuruyemişe özel bir ara öğün yapıcam :)))

Cok iyi hersey canim

Afiyet olsun canim
kızlarrrrr selam ben geldimmmmm eve geleli yarım saat olsu bi yemek yiyip geliyorm geçmişi okudum yeni arkadaşlar gelmiş kendimi tanıtcam yemekten sonra çok özledim sizleriiiiii

Hosgeldiiiinn, umarim guzel gecmistir tatilin

Afiyet iolsun cok begendim

Afiyet olsun cani

Olmamis... atladogin icin yemissin.. tarcin oneriyorlar tatli istegini bastirmak icin.. bence bir ceza alabilirsin magnum icin..

Afiyet ols

Cok gec yemissin.. bunun haricinde iyi olabilirdi..

Son düzenleme:

merhaba ayşenurcum çok memnun oldummmm 19 yaşında ve evlisin ve okuyosnnnn vay beaaa

tatlım öncelikle afiyet olsun bana kendni tanıtır mısın ben burcu kaptan yardımcısıyım 21 yaşımdayım hemşirelik son sınıf öğrencisiyim sözlüyüm tatildeydim geldim. akşam yemeği geç olmuş zaten farkındasın suyu zaten soğuk asla içme yağ yakımına hiç bi yardımı yok ve su ihtiyacınıda bastırıyor oda sıcaklığında içmen herşey için çok yararlı

sedacımmmmm nasılsınnn tatlım bu arada menün 7 li çay dışında harika kaptanımız öle çaylardan pek haz etmiyor ama spor olsa menü çok çok çok güzelmiş bu haliyle bile çok bayıldım

Cok iyi hersey canim

Afiyet olsun canim

Hosgeldiiiinn, umarim guzel gecmistir tatilin

Afiyet iolsun cok begendim

Afiyet olsun cani

tatilim çok iyi geçti şekercim bo bol temz hava ve doğal ürünler yedim ama biraz kilo almış olabilirim ama telafi ederim

Merhaba burcu ben gül 31 yaşımdayım kamu yönetimi mezunuyum 66 aylık bir kızım var ve özel bir okulda muhasebeciyim. Tanıştığıma sevindim. Şimdi çıkmak zorundayım bu arada suyu ılık içtim hava soğuk olduğu için içemedim yazım :) Yemeği geç yedim ama eve ancak girebildim bu ay benim hep böyle geçecek...

bende menü yazayım bariiiii

sabah(08:00)
3 dilim kepek ekmek
biraz sarelle
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
yarım kk peynir
şekersiz çay

ara(12:30)
1 şekersiz çay
5 tane çubuk kraker

öğle(15:00)
1 kase tavuk suyu çorba
5 yk türlü
1 kase yoğurt

akşam(20:00)
az yagda kızarmış 1.5 alabalık
salata

2 lt su(malum yolda)

memnun oldum gülcüm kızını Allah bağışlasın. ben yanlış okumuşum özür dilerim aramıza hoşgeldin. yemek konusunu dengelersin bi şekilde canım benim

kizlar yarin buyuk gun heyecanla bekliyorum ins tartida istedigimiz rakamlari goruruz tartida.. yarin sabah gorusuruz iyi geceler tatli ruyalar :)

Alıntı yapmıstım ama silinmiş..
Burcummmmm hosgeldin özlemiştim vallaaa:)) iyi ki geldiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…