kızlar bu arada yazmayın unuttum ama sanırım adet olmak üzereyim.4 aydır 1 hafta 10 gün arası geri geliyor tarihleri kestiremiyorum ne zaman olacağımı ama şimdi belirtileri hissedilir derecede başladı. neyse bakem yarın kaç çıkarım artık. of yaa bende niye karnım şişti diyorum
ARkadaşlar geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Ben daha önce kalp spazmı geçirip 1 ay yatmıştım.Sonra ritm bozukluğu oluştu.Bu da stres kaynaklıydı.Bu aralarda üzüldüğüm ve kendimi sıktığım şeyler var.Bu yüzden kalbim dayanamadı yine bunlara.Bu yüzden kalp hzlı hızlı atmaya başlayınca baygınlık yaşıyorum.Bu yüzden sürekli yatmak zorunda kalıyorum ve ağrım oluşuyor.Doktora gidiyorum sürekli meliscim.Ritm bozukluğu var dendi.Doktorum fazla heyecan ve sinir yapmama gerektiğini söyledi.Geçiçi mi bu kalıcı mı anlayamadım bende.Bazen çok iyi oluyor bazen çok kötü.Şu geçen günlerde yine kötü şeyler yaşadım ve bu yüzden yataktan kalkamadım.
canım unutma ki hayatta insan için en önemli şey sağlığı.... sağlık olmayınca en sevdiğin bile gözüne görünmüyo... yaşadığın stres nedir bilmiyorum ama gözünde ve içinde küçültmeye çalış.... sanma ki herkes çok mutlu(
bende gereksiz okadar çok şeyi kafama taktım ki( sonuç benimde sağlık problemlerim var ve kalıcı ( şimdi hiç bişeyi takmıyorum ama giden benden gitti şimdi elden bişey gelmiiyor
evet tıp oynayalım bu konuda.
Aman dosbam adcım da bilir biz neler atlattık burada kilo almak isteyenlerle problem yaşadık biliyorsunuz tıp oynamasaydık uzar giderdi, (aman duymasınlar gelirler susturamayız :))
ya şu bisikletlerden bi alsam sanırım sıkılaşırım biraz ya çok lop et oldum yaw. mafoldumben
aman bircanım sıkıldı sormayın dün bir çalışmanın sonuçlarını yazmıştım wordde bugün mail atacaktım arkadaşa yok yok bakmadığım yer kalmadı kaydetmemişim iyimi(((
Kızlar ben çıkmak için müsadenizi istiyorum.O kadar çok sayfa okudum ki.Başım döndü.Yatmam gerekiyor artık.Annem birazdan gelir yoksa kızım kendii yorma diye.Onlar çok üzüldüler yine rahatsızladığım için bu yüzden daha fazla üzülmesinler ben çıkıyorum.ıyi geceler size.Kendimi birazsa olsa iyi hissettim mi burdayıM.Yediklerimi yazmadım çok saçma sapan bir yemek düzenim oldu çünkü bugün.Nerdeyse 1-2 öğün zor yedim.
bhr cım yorumlarını şimdi okudum hayatın sanada çok teşekkürederim. canım balıketliyim ya malesef lop et durumundan kutulamadım o yüzden azcık daha vereyim sonra bir yolunu bulup sıkılaştırmam gerecek kendimi o zaman dahada fark edeceğini düşünüyorum. aslında kendi resimlerimi koymak istiyorum ama bakımlıyken hani korkmayın diye diyorum bide gündüz ışığıyla daha net belirgin çıkar diye düşünüyorum ama akşam eve geliyorum sabah zaten fırsat bulup eşime hadi çek resmimi diyemiyorum kısacası hep unutuyorum ama ilk fırsatta koyarım inşallah.
oğluşum otobüste koltuğa oturmak için kıyameti koparınca bizde oturtuverdik.dedim bide resmini çekelim tam olsun.
nachtigall bende istiyorum o güzel yorumalrdan oğlak burcuyum yükselenimin akrep olduğunu düşünüyorumlütfffffffffeeeeeeeeeeennnn:)))))
sennde dediğin gibi ben hikayemi anlatayım tanımak isteyen arkadaşlara kendimi tanıtayım...
yaşım 24 boyum 1.70 kilom 77 bu gün itibariyle...
esasen zayıf dönemlerim oldu 60 kilo olduğum zamanlarda oldu ancak koruyamadım malesef... vakti zamanında 90 kilodan düştüm. hatta KK da kilo başarı öyküleri fotolarla diye bir başlık vardı orda zayıf halimide görebilirsiniz. a.s gel gelelim 2 senede yavaş yavaş sinsi sinsi aldım tekrardan. olsun aldığımız gibide veririz :lepi: yeni evliyim. cici mamalar yapmayı çokk seviyorum. kocişime süprizler hazırlamayı çokk sebiyorum ama bir yerde dur demeliyim...
dediğim gibi sizi takipteyimm sengözlerimebaksanab
ARkadaşlar geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Ben daha önce kalp spazmı geçirip 1 ay yatmıştım.Sonra ritm bozukluğu oluştu.Bu da stres kaynaklıydı.Bu aralarda üzüldüğüm ve kendimi sıktığım şeyler var.Bu yüzden kalbim dayanamadı yine bunlara.Bu yüzden kalp hzlı hızlı atmaya başlayınca baygınlık yaşıyorum.Bu yüzden sürekli yatmak zorunda kalıyorum ve ağrım oluşuyor.Doktora gidiyorum sürekli meliscim.Ritm bozukluğu var dendi.Doktorum fazla heyecan ve sinir yapmama gerektiğini söyledi.Geçiçi mi bu kalıcı mı anlayamadım bende.Bazen çok iyi oluyor bazen çok kötü.Şu geçen günlerde yine kötü şeyler yaşadım ve bu yüzden yataktan kalkamadım.
günaydın kızlar erkenden uyandım dün giden dosyamı yeniden hazırladım(( bitti yolladım iyiyim.
tartılmaya korkuyorum acayip şişim, kekeleride götürdüm. korkunun ecele faydası yok gidiyorum tartılmaya((
çok utandım kızlar bir daha perşembe günü polemik yapmayalım benim yüzümden sonuncu olacağız offf ne yedim ne yedim. sorunumu anladım can sıkıntısından yemek yemeye meyilliyim herkes yemekten kesilir bende de tersi oluyor demekki şuurumu kaybediyorum.
61.6 kiloyum inanmayacaksınız mafoldumben
ama dün seni bıraktığımda bir dilim yemiştin şeker oooooooo hakkını helal et benim yüzümden yedin
aynı şekilde bende kendimi kaybediyorum hatta eşim halime bakar şuursuz karım benim der stresten ödem olmuştur gerçekten senden ve diğer arkadaşlardan özür diliyorum gereksiz bir tartışmaya tanık olduğunuz için hakkınızı helal edin hiç yere sizinde canınınzı sıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?