Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de gecen ay olmamistim,bu kac gun icinde yine olmaliyim.Sanirim bu ay atlamayacam,rengl olmamak cok dezavantajim oldu bu ay,olsaydim en az bi yarim kilo daha vermis olurdum.bu gunlerde sebebziz moral buzuklugu,bas agrilarim ve asiri tatliya duskunlugum adet olacagim belirtileridir.Umarim bu ay rengl beni unutmaz.:Saruboceq:

Kızlar ben yine geldim.Başım döndüğü için çıktım.Fakat başımın dönmesi geçti,başım çok ağrımaya başladı.İlaç içtim ama çok başım ağrıyor.Kafam dağılsın diye geri döndüm tekrar.....Offff yaaaaaaaa:1no2:kafamçokkarıştı

inşallah geçici bir durumdur canım benim de dün gece ilk defa çarpıntım oldu çok sinir bozucu bir şey rabbim sana da tüm ihtiyacı olanlarada şifasını verir inşallah :Saruboceq:

aynen öyle dosbacım ben o kadar takıntılıyım ki hiç takmamam gereken şeyleri bile takarım kafama sanki takınca durum değişiyo gibi..bugün burçlardan konu açılmış burcum BAŞAK yükselenim de TERAZı artık nachtigallciğim yorumlar bir ara kaydirigubbakcemile3

evet tıp oynayalım bu konuda.
Aman dosbam adcım da bilir biz neler atlattık burada kilo almak isteyenlerle problem yaşadık biliyorsunuz tıp oynamasaydık uzar giderdi, (aman duymasınlar gelirler susturamayız :))

hatırlatma canım yaaa nasıl kapışmıştık amaaa kaydirigubbakcemile3

ya şu bisikletlerden bi alsam sanırım sıkılaşırım biraz ya çok lop et oldum yaw. mafoldumben

canım sorunun bölgeselse günde 15 dk yapılan sıkılaştırıcı egzersizler var zaman ayırabilirsen onları yap ben de keşke şu kiloları verebilsem de sıkılaştırma kalsa mafoldumben

aman bircanım sıkıldı sormayın dün bir çalışmanın sonuçlarını yazmıştım wordde bugün mail atacaktım arkadaşa yok yok bakmadığım yer kalmadı kaydetmemişim iyimi (((

amanııınnnn gitti desene onca emek :teselli: üzülme canım insanın keyfi yokken yaptığı işler çok verimli olamıyor seninde bugün canın sıkkınmış çok normal

canım tekrardan geçmiş olsun sen mümkün olduğunca dikkat et beslenmene sağlık herşeyin başında gelir varsın 3-5 kilo fazlan olsun ama sağlığın yerinde olsun :1hug:

çok şeker bi oğluşun var canım şöför koltuğunda oturmak da ayrı bi karizma katmış ama ilerde çok canlar yakacak kaydirigubbakcemile3
seninde görünüş olarak fazlalığın yok ama dediğin gibi sorun sıkılaşmaysa ne yazık ki egzersiz olmadan olmuyo tatlım bu kadar kilo vermişsin sıkılşırsın da sen yerimseniben

Son düzenleme:
nachtigall bende istiyorum o güzel yorumalrdan oğlak burcuyum yükselenimin akrep olduğunu düşünüyorumlütfffffffffeeeeeeeeeeennnn:)))))

Canım, yazacağım, merak ettiklarini de bildiğim kadarı ile açıklarım opuyorumnanaktan

Kızlar, not almıştım ama okula geç kalacağım. İlerleyen saatlarde yazacağım.
Sevgiler...
Meliscim, kilomu yazayım. Geç kaldığım için oranı yapamadım. Bir daha olmayacak. Özür.
Zaten hesaplanacak bir oran yok... 100 gr gitmiş.
Güzel günler...

günaydın kızlar erkenden uyandım dün giden dosyamı yeniden hazırladım (( bitti yolladım iyiyim.
tartılmaya korkuyorum acayip şişim, kekeleride götürdüm. korkunun ecele faydası yok gidiyorum tartılmaya ((

çok utandım kızlar bir daha perşembe günü polemik yapmayalım benim yüzümden sonuncu olacağız offf ne yedim ne yedim. sorunumu anladım can sıkıntısından yemek yemeye meyilliyim herkes yemekten kesilir bende de tersi oluyor demekki şuurumu kaybediyorum.
61.6 kiloyum inanmayacaksınız mafoldumben

fotolara bakacağım hemen. Ahhh bu kilolar insana nasıl da sinsice yaklaşıyorlar. Yeni evli hastalığı kilo almak, hepimizin oldu aramıza hoşgeldin a.s
bizimle birlikte kendine dur dersin umarımalkisalkisalkis

canım ya aynı sorunu bende yaşadım biliyormusun kalp spazmı geçirmedim ama o ritim bozukluğunu uzun zaman yaşadım dönem dönem yine yaşıyorum bayılmalara gelince doktorum kalbime benim anlayacağım dille elektrik gitmiyor kalbin en büyük düşmanı ne bikliyomusun kendinsin ben bunu farkettiğimde en son kafamı çok sert bir şekilde yere çarpmış baygınlığın ayılma devresinde yanımda sadece erkek arkadaşlar varken hissettim hayat artık beni hiç bir şekilde üzemez insanız geçici üzgünlükler yaşıyoruzçevremizdeki insanlarla sorun yaşıyoruz ama sevginin bütün herşeyin üstesinden geldiğini gördüm
okadar çok seveceksin ki severken kendini çevreni unutacaksın beklemeyeceksin karşılığını ve uzak duracaksın hayatına kalbine gözyaşlarına yorgunluk veren insanlardan bu annende olsa kardeşinde olsa uzak duracaksın yoksa genç yaşında insanlar senin ruh hastası olduğunu söylemeye ve destek alman gerektiğini fısıldamaya başlarlar çok gençsin gez dolaş gül sevdiğin herşeyi yap tabi birde kilo bu izne ayrıldığımda tartımda gördüğüm kiloya inanmıyorudum ama kalbim kuş gibi çırpınmaya başladı nefes alamadım morarmaya başladım merdivenler düşman oldu şimdi o verdiklerimin birazından kurtuldum rahatladım o yüzden ebru şallı boşa söylememiş şişman kadın çirkindir diye tabi çirkin oluruz hertürlü hastalık gelir bizi bulur onlarla uğraşacağız diye kendimizi unuturuz
canım sev karşılıksız sev sağlığn yerine geldiğini göreceksin seninle aynı sıkıntıları yaşayan bir insan olarak rica ediyorum hayata pozitif bak hayatının ne kadar değişeceğini göreceksin

[çopk uzattım kendine iyi bak birde hangi ilacı kullanıyosun merak ettim

ama dün seni bıraktığımda bir dilim yemiştin şeker oooooooo hakkını helal et benim yüzümden yedin

aynı şekilde bende kendimi kaybediyorum hatta eşim halime bakar şuursuz karım benim der stresten ödem olmuştur gerçekten senden ve diğer arkadaşlardan özür diliyorum gereksiz bir tartışmaya tanık olduğunuz için hakkınızı helal edin hiç yere sizinde canınınzı sıktım

günaydın kızlarrrr
hafta içi 400 gibi görünsede bugün sadece 200gr gitmiş görünüyor
yaniii 66.6
kahvaltımı yapayım buralardayım

canım bir dilim ama nasıl bir dilimdi bir bilsen dilimlerim biraz büyüktü galiba :)))
melzeyitim özür dileme artık yaaa üzülüyorum senin ne suçun var kaydirigubbakcemile3

kekkkkkkkk ölecem kek diye ya ama yemiyecem inaatt etttiim ama şöyle küçük bir dilim cevizli ve havuçlu bi kek olsa yok demem

afiyet olsun benim miniğime benim kızımda teyzeleri bugün başkanlık seçimi var dün aday olduğu için çığlıklar içinde geldi nasıl mutluydu inşallah seçilir yoksa birkaç günlük depresyon ve burun kanaması bizi bekliyor lütfen dua edin kuzucuğuma başkan olsun

karamanlım aşağıda seni dördüm adcığım sanada günaydın tatlım
karamanlım eşin nasıl oldu merak ettim doktorlar ne söyledi umarım daha iyidir
adcığım terzi burcuymuşssun bende diyorum bu takım niye sürekli dengede duruyor diye demek ki senden kaynaklanıyor şekerim hım bu arada kızımı evlendirmek konusunda vermemmmmmmmmmmmmde vermemm banane vermeyecem onu çeyizime yaptım ben kullanmaya kıyarmıyım benim en değerli hazinem banane ya vermem kızımı harpçıkartırıp isyan başlatırım

kızlar kahvaltımı yaptım
1yumurta
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1tk pekmez
bakalım bugün sonuçlar nasıl olcak benim bi katkım olamadı (

hepinize günayyyyyyyyyyyyyyydin kizlar ise gitmeden bir bakayim dedim ama neler neler olmus neler her neyse arkadaslar birbirimizi kirmaya degmez
meliscim esim iyi dün sabah cikti hastaneden tansiyonu cok düsükmüs baska birsey cikmadi allahtan
meliscim benim kilom tam 70
simdi cikiyorum ise gidecem gec bile kaldim gecmisi okuyum derken
sizi cok seviyorum yeniden takimda olmak cok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…