verceksin canim biraz sabir,bol bol su,spor,lifli iyecekler,kacamak yapmamak,iste bu kadaaaaar.zemuszemusteşekkür ederimmm :kedi:
zayıf halimi daha çok beğeneceksinizz hele bir vereyimm hihoyyyt :kedi:
meliscimm nasil verdin demissinn.. hergün bir sayfa rapor veriorum burayaa .. örnek alin die.. ama sen nerenle okuyosan artik :roflol:
kisa özet geceyim hadii senin güzel hatrina :))
günde en az 1 saat yürüyüss.. 100 mekik.. en fazla 1000 kalori. ve aksam 6 dan sonra bisi yememek.
yedigim yiyecekler bol vitaminli.. az yagli ve az tuzLuu komutanimm..
mincirdim pasakli kizinin yanaklariniii.. yerim onu.. efede annemde kaldi aksam.. yatakta laptop keyfi yapiom:))
valla yaa dimi benim kızım çok uslu yapıp yapıp çocuğun üzerine atıyorum. Çocuktan al haberi işte işin kötüsü babası kızına inanıyor :çok üzgünüm:
anlat bakalım ne yapıyorsun kilo vermek için, geçen sefer neler yapmıştın, 20 kilo vermişsin kolay değil. Kiloları ver çocuk doğur kervanımız var sen de hoşgeldin.
inan yeterki o da olur, ben de 50 kilo hayal edeyim kendimi.
bende rüyamda görüp sabah o kilo da uyanmak istiyorum mesela bu hafta 65.4
Melise bak,akili olmus annesi.Aslinda yalan soylemek kotu diyoruz ya ama akili cocuklar yalan soylrmis.
canım kısaca özet geçeyim ben hem detaylı kendimi tanıtmış olurum... :1hug:
o nikah fotolarının olduğu yer Kocaeli. a.s ben kocaeliden Muğlaya gelin geldim. Çünkü eşim astsubay Marmarisde görevli. Yani marmaristeyiz kuzucum Şeniz hım işte böyle..
sen nikah fotolarını beğendiysen oo zaman kesinlikle düğün fotolarını görmelisin. Albümler diye başlık var ya kuzucum orda :kedi: bulamazsan özelden lnk veririm buraya çok meşgul etmiyim Şeniz
kardeşine geçmiş olsun canım aman dikkat etsin... sende gitme bi kaç gün ... bak ben grip oldum ama meyve ve bitki çaylarıyla idare ettim ama bebeklere ye desende bazen yediremiyorsun bi de hasta olduklarında hiç yemiolar
hoşgördümmm Şenizburcuözge bende çooook beğendim fotolarınızı .... çok şekersin
tekrar aramıza hoşgeldin
verceksin canim biraz sabir,bol bol su,spor,lifli iyecekler,kacamak yapmamak,iste bu kadaaaaar.zemuszemus
canım 20 kilo şöyle gitmişti. ilk 10 kiloyu falan işte sporla yürüyüşle dietle verdim... ıka sıka verdim sonra efendim bu kilolarr 70 de falan sabitledi o cvarlarda...
sonra benn çok samimi bir dostuma körr kütük aşık oldum...
tabi dostum olduğu içinde söyleyemiyordum...
Kendi kendim yedimm 1 aydaa verdm kiloyu zayıf bir şey oldum...
ve o kişi şimdi eşim :kedi: meğer oda bana aşıkmış..
bu kiloyuda 1 sene korudum. ama sonra onun tayini marmarise çıkınca ben kocaelide yalnız kalınca tekrardan aldım kiloyu işte... :çok üzgünüm:
100 TL ye kilo rüyasina yatilir..
pamuk eller cebe :roflol:
mrb kızlar en az 5 kere tartıldım ama kilom 83,2 niye böyle oldu anlamadım :gitme:
arkadaslar ben kalkiyorum,oglucuma corba yapmaliyim,ben de daha kahvalti etmedim tek su ve sutlu balli neskafe ictim,direk oglen yemeye gececem.Oglucuma corba yapacam ama hic fikrim yok,herhalde kiymali sehriye corbasi yaparim.
100 TL ye kilo rüyasina yatilir..
pamuk eller cebe :roflol:
Melis bugun ne iyecek ben de yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?