Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mrb kızlar en az 5 kere tartıldım ama kilom 83,2 niye böyle oldu anlamadım :gitme:

canım eğer dikkat ettiysen bu hafta şişkinlik olmuştur. üzülme

Rua anlatiyorsunuz da.ben de kackez ruyamda oglumun disi ciktigini goruyorum,sabah kalak kalkmaz hemen agzina bakiyorum her seferinde dis cikmis oluyor,Bu aksam da yine ruyamda gordum bi baktim bir dis azicik cikmis.

hayırlı olsun azı mı çıktı köpekmi?

kızlar e.saraçın 1 günlük lahana çorbası detoksu var duydunuz mu??
sadece 1 gün içiyorsunuz?? deneyeniniz var mı bugün acaba yapsam mı??

ben yaptım çorbayı akşama kadar içtim akşam iradesiz ben yemek yedim ve kilom farketmedi

BEn de sebzeli sehriye yapayim yaninda kofte,umarim begnir.:lepi: tesekkurlera.s.

afiyet olsun sanberk paşaya

canımmm gelde bana sorrrr :çok üzgünüm:
neredeyse 4 aydır buradayım hiç arkadaşım yokk
belkide birazda ondan klo alıyorum... a.s
hep evdeyim. iş imkanı yok sezonun da belki var ama her yerin birinci koşulu ileri derece ingilizce :çok üzgünüm: zaten şu anda işte yok çünkü sezon bitti...
şu anda bir köyden farkı yok. tüm şaşalıı restorantlarr cafeler mağazarlar hatta oteller kapatıp gitti... çok garibime gidiyor. koca oteli kitleyip gidiyorlar. ölü şehir gibi... hele birde o kalabalık sokakta zor yürüdüğün zmanını bildikte sonra şimdi çok tenha geliyor

meliscim sen takimin kaptanisin anacim sen böyle yaparsannn takim ne yapsinn.. batar bu gemii :))
kendine gel canimm
bayrami düsünn .. istemezmisin herkes sana vayy ne kadar zayiflamissin kac kilo verdin demelerini ?

ise yatmadan önce 10 mekikle baslayabilirsin bu aksamm..

dosbacım bir yerde bulmuştum. lahana çorbası için.
7 günlük bir detoks programıydı ilk gün sadece meyve ve çorba, 2. gün sebze ve çorba, 3. gün meyve sebze ve çorba, sonra başka şeyler ilave edip 7 günü tamamlıor link vermek yasak ya sen internette tara bulursun.

Melise bak,akili olmus annesi.Aslinda yalan soylemek kotu diyoruz ya ama akili cocuklar yalan soylrmis.

evet bu konuya kesinlikle katılıyorum zeki çocukların hayal dünyasını algılayamazsınız bile onları ayırt etmenin en kolay yolu nedir arkadaşlarıyla ilişkileri hemen fartk edersiniz özel bir çocuğa sahip olduğunuzu ilgi alanları farklıdır tecrübeyle sabit arkadaşlar bu ara sizinkiler yengeç değilmi benim kızımda temmuz çocucuğu
ama sizinkilerin aplası o yerim onu ben ayyyyyyy

diyorumki bu ismi nerden hatırlıyorum bakmıştım fotolarınıza süpersin

100 TL ye kilo rüyasina yatilir..
pamuk eller cebe :roflol:
hesap numaranı alayım şekerim

ah canım ya senin işin daha zor eşinle mesleklerimiz çok yakın sizler ve bizler kardeş sayılırız normalde sizin günleriniz falan olmuyormu sosyal yönden aktif bir teşkilatınız var burdakiler maşallah herşeye eğlence gün gezi yapıyolar

evet canım çok jhaklısın herkes öyle söyler kuzenlerim de fethiyedeler kışın çok sıkıcı derler. Eşinin askerliği ne zaman bitecek sonra koceeliyemi döneceksiniz yoksa oralardamısınız.

evet kendime gelmeliyim. Dayım da geçenlerde gördü beni dar bir kot giymiştim üzerine de badi göbiş fırlamıştı birazcık konu neydi hatırlamıyorum ama tek kafama kazılan çok güzel kilo vermişsin belli oluyor dedi dalga geçti benimle ((( bayramda göstereceğim. tamam mekik yapıyorum bu akşam söz.

yok benimki aslan 23 temmuz, son günde aslan oldu aslında ben aslan yaptım sezeryan hilesi :))))

yok benimki aslan 23 temmuz, son günde aslan oldu aslında ben aslan yaptım sezeryan hilesi :))))

melike 14 temmuz teyzesi aslında melikede aslan olacaktı ama sezeryan bizide vurdu 3.5 hafta kadar ama yinede geçen aslanı anlatıyolardı seçkin bi burç ama bi yerde bi yazı okumuştum kadınlar arasındaki en iyi burç OĞLAKmış bende haberin yalancısıyım

canım geçen gün tv de gördüm tarifi aldım sadece ama sadece 1 gün tavsiye ediyor
benimde regl son gün sayılır yapıp hafifleyim diyorum
deneyeceğim bakalım

canım o durumu çok ii biliyorum bende ailemden uzaktayım eşiminde ailesi ankarada değil ve ilk evlendiğimde bende bu nedenle kilo aldım
akşam eve gelince güzel yemekler bulsun diye hep yemek yaptım :)
sonra o da beni sık sık dışarı yemeğe götürdü derken :)) dosbik oldum :))
bende bebiş istiyorum ama önce zayıflamalıyım
sana bu dönemde varsa hobin ,hobi kurslarına gitmeni tavsiye edebilirim
yada ing. yok sanırım ing kursuna gidebilirsin

ayyy ben tam fırlama bir yay burcuydum ama hayat mı değiştirdi yoksa yaş ilerledikçe yükselen burcuma mı takılmaya başladım anlamadım
sakinleşmeye başladım sanırım :))

yengeç de güzel burç annelerine çok düşkün olurlarmış ve biraz sulugözlermiş. Benim erkek kardeşim yengeç 12 temmuz hiç biri uymuyor ona.

bilmem ki oğlak bayanı tanıdığım olmadı (sen varsın canım bir tek). yok yokkk en güzel burç aslan :)))

canım ben lojmnda oturmuyorum lojmanlar şehir dışında burda...
merkezde ev tuttutk. bu yüzden o tarz şeylerden haberim yok.
çokda fazla seviyorum acayip dedikodu dolu ortamlar oluyor öyle yerler.
lojmanda oturan eimin arkadaşları geldiler hpsi çok çok şikayetçiler...
böylesi daha iyi kanımca...

yok 5 sene burdayız tayini çıkana kadar. max 5 yıl yani...
asla askerliği bitmeyecek çünkü ölümüne asker kuzucum benimki :roflol::roflol::roflol:

evet evet kendime bir hobi edinmem şart..
bakalım eşimle dans kursu araştırıyoruz hem sosyal hemde fiziksel bir aktivite olur diye düşünüyoruz... :1rolleyes:

soldan saga 90, 73 ve 69 kiloyum.

sadece soldaki ve sagdakini karsilastirirmisiniz yha.. kendimle gurur duyuyorum.

dogum yaptiktan 6 ay sonraki halim.

canım geçen gün tv de gördüm tarifi aldım sadece ama sadece 1 gün tavsiye ediyor
benimde regl son gün sayılır yapıp hafifleyim diyorum
deneyeceğim bakalım

evet regl dönemleri özellikle tavsiye ediyorlar.

ayyy ben tam fırlama bir yay burcuydum ama hayat mı değiştirdi yoksa yaş ilerledikçe yükselen burcuma mı takılmaya başladım anlamadım
sakinleşmeye başladım sanırım :))

bence kişilikler yaş ilerledikçe oturuyor ve burçlara uyum da başlıyor. Yay burcu tanıdığım da olmadı senden başka canım.

laf aramızda aslan burcunu severim :)) çok renkli oluyorlar canımmm ablamda aslan !!

çok aslan var civarda herkes kış başlangıcı evde oturmaktan iş pişirmiş :)))

hımm anladım neyse bahara eski neşesi gelir yerine. Dans harika olur ama bence de ingilizceye de git geliştir bir güzel kış bıoyu yazın da güzel bir iş kaparsın.

işte azmin zaferi budur aşkitom harikasın son fotoyu görmüştüm sizin topiği takipteyim orası da karışmış dün biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…