Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydın kızlar.. Gunaydın rakibim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Levrek ye bence canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Levrek guzell bende severim..
Simdiden afiyet olsun Eda'cım..

Gunaydın hanımlaaarrrr
Okula gelmek uzereyim, dünü nasıl atlattım kaçamaksız hala onun haklı gururunu yasıyorum:)) ay o neydi oyle seytan dürtükledi durdu, kek yap kurabiye yap markete git çikolata al diye, uff kurtuldum

Levrek ye bence canım :)

Sagol canımm :) içimden somon geciyodu ama yaglı baya o

Gunaydın kızlar.. Gunaydın rakibim..

günaydın Rakibemm nasılsın :)

Levrek guzell bende severim..
Simdiden afiyet olsun Eda'cım..

Sagol kuzucum :) ya bişey sorucam ben diyete başlamadan önce hiç tahlil bişey yaptırmadım..bugün yaptırmayı düşünüyorumda illa aç mı gitmek lazım..?

Gunaydiiiin kizlaarr
Günaydın canımm :))
bravo tebrikler :)))

Gunaydn cnm somon evet baya yagli izgara m yapcksin

Günaydın kızlar 😍hepimize bomba gibi bir gün diliyorum bol sporlu ve kaçamaksız 😀😎💃

Günaydın tubacım oo süpersin işte bu 👍 o şeytana uymamak lazım atletler taytlar giymek bizimde hakkımız 😍

kızartmam onu biliyorum :) somon omega3 açısından zengin ya ondan seçenek olarak sundum :) ama takımım ne derse o :)))

Bak canm nette bi tarif buldum denemedm ama sen dene istersen yarim kilo ispangi ince kiyip kavuruyon tepsiye yagli kagit icnde somonu ispnagin ustune koyuyn taze kekik istersen sogan halklarida koyabilrsin 180 derecede 25_30 dk afiyet olsunn :))

Allah kabul etsin cnm 😊 suyu ihmal etme onun dışında güzel 😊

Bak canm nette bi tarif buldum denemedm ama sen dene istersen yarim kilo ispangi ince kiyip kavuruyon tepsiye yagli kagit icnde somonu ispnagin ustune koyuyn taze kekik istersen sogan halklarida koyabilrsin 180 derecede 25_30 dk afiyet olsunn :))

çok güzel bi tarifmişte kurstan 12 bucukta çıksam malzemeleri alıp pişirmem gec olur diye düşünüyorum ölçü falanda vericem eve gecmeden ama yetiştirebilirsem tam agzıma layık bi tarif

Allah kabul etsin cnm 😊 suyu ihmal etme onun dışında güzel 😊
Sagol canım..iki gündür depresif duygular yaşıyorum onun etkisi heralde bu halsizlik isteksizlik yoksa içerdim suyumuda...

kızartmam onu biliyorum :) somon omega3 açısından zengin ya ondan seçenek olarak sundum :) ama takımım ne derse o :)))

Canim somon u tek gecerim dun yedim daha hemen bir tarif sana:)
Somon u hafif tuzla yarim limon biraz dereotu biraz maydanoz kiy 2 dis sarimsak cok az da zeytinyagi gezdir az pulbiber 20 dk marine et bu sekilde sonra 200 derece onceden ısıtılmış firinda 30dk pisir mukemmmel ben artık cipura levrek yemem saman gibi oluyor

Günaydın canlar , ben az önce uyandım, çok kötü rüyalar gördüm, rüyamda çok ağladım,

ÇOk guzel bir menu tebrikler..

Bu daha pratik gözüküyorda yarın bildirim günü yaglı balık negatif bi etki yapar mı onu merak ediyorum...

bu ne güzel tarif. Canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…