Selam kızlarnasılsınız?
Ben hiç iyi değilim. 2 haftadır motivasyonum o kadar düşük ki yerimde sayıyorum resmen. Bugün arkadaşımla isyan ettik artık ve yürüyüşlerimize tekrardan başladık. Şu önümüzdeki 1 ay boyunca 5 kilo hedef koydum önüme. Haziranın ilk cuması yani 6 sında toplamda en az 5 kilo vermiş olmalıyım. kendime güveniyorum.Yarın için ümidim yok pek. giderse de 200-300 gram anca gider.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
harikasın walla, ben 4 haftadır 2 kilo verebildim. Onuda alıp veriyom, bir türlü odaklanamadım :) ne kadar surede bu kiloya düştün peki ?
6 haziran kişisel hedefim onu ben takip ederim. 30 mayısa kadar da 4 kilo olsun en az o zaman. yani 64.3 görmem lazım tartıda en az.canım takımda 30 mayısa hedef koyma var
canım takımda 30 mayısa hedef koyma var
bence azmetmelisin
harikasın walla, ben 4 haftadır 2 kilo verebildim. Onuda alıp veriyom, bir türlü odaklanamadım :) ne kadar surede bu kiloya düştün peki ?
6 haziran kişisel hedefim onu ben takip ederim. 30 mayısa kadar da 4 kilo olsun en az o zaman. yani 64.3 görmem lazım tartıda en az.
Saol canim sabir cok onemliymis ben bunu anladim onceki diyetlerimde hep bu yuzden kaybettim 14 subatta basladim ben 15 mayis ta 3 ay olcak cok hızlı vermiyom aslinda kalici olsunda önemi yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol canımm :) içimden somon geciyodu ama yaglı baya o
günaydın Rakibemm nasılsın :)
Sagol kuzucum :) ya bişey sorucam ben diyete başlamadan önce hiç tahlil bişey yaptırmadım..bugün yaptırmayı düşünüyorumda illa aç mı gitmek lazım..?
Günaydın canımm :))
bravo tebrikler :)))
Saol tatlim 70 kiloyla basladim simdi 61.4 te 2 hafta takili kaldim sonra burcu 3 gun protein agirlikli beslen dedi bende oyle yaptim kilo verdim ama yrn patlascam surpriz
Neye niyet neye kısmet :) somon mu levrek mi derken alabalık düştü nasibimize :))
ben de sabırlı olucm, yavaş gitse bile kurtulcm inş kilolarımdan:)
Merak ettim surprizi)
Bende protein diyeti denemek istiyorum yada ayran detoksu..
yararını görüceksin demiştim cnm
evet tatlım bitti aslındada bi sınavım var 3 hafta sonra
Afiyet olsun canim guzelmi yaz yiyince bende deneyim kucukken yemistim en son:)
ben denemiştim birinci günün gecesi gaz sancısından uyuyamamıştım..nohutların kabuklarını soymayı tavsiye etmişlerdi bi daha denersem öyle yaparım inş :)):) dene walla tatlim ayran detoksu aklimda yapcam onu da ama bugun bakliyat satan bir yerden kara buğday aldım onu yemeyi dusunuyorum kahvalti ve aksam yemeklerinde bakalim seyda coskun veriyor unlulere dikkatimi cekti yrn ona baslicam
Katiliyorum canim 1 kg vucudunda 4 adet sana yagi var gibiymis o yuzden gr versen bile sevin ve azmet
Izgara olarak yedim gayet güzeldi :) nam nam nam :)))
ben denemiştim birinci günün gecesi gaz sancısından uyuyamamıştım..nohutların kabuklarını soymayı tavsiye etmişlerdi bi daha denersem öyle yaparım inş :))
ayyyy sana yağ olarak düşünmen çok iyi ya, :):):) düşünsene kaç paket yağ ile geziyorum.ufff felaket. Eriycek bu yağlar başka yolu yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?