Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar nerdesinizzz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm sonuc cıktımı?:)

Son düzenleme:
canım ben kaptanada şimdi bi mesaj atmıştım ama cuma günü bildiririm son durumu teşekkür ederim bu arada daha net değil ama :)

tamamdır canım

Canım an itibariyle ögle yemegim tavuk şiş oldu bol yogurt ve salata...çok doyuyorum ben bu protein işiyle inan ki..hiç kaçamak yapmicam inş bugünden itibaren spora da asılıcam :)))

afiyet olsun proteinciler bende protein gidiyorum ama karnım agrıyo hafiften regl olcam snırım

tamamdır canım

afiyet olsun proteinciler bende protein gidiyorum ama karnım agrıyo hafiften regl olcam snırım

Burcu'm ya ekmeksiz yada pilavsiz et turu seyleri zor yiyorum sade.
Eti sebzenin icinde,bakliyatin icinde kullansak olurmu?
Yine ayni isi gorurmu?

Burcu'm ya ekmeksiz yada pilavsiz et turu seyleri zor yiyorum sade.
Eti sebzenin icinde,bakliyatin icinde kullansak olurmu?
Yine ayni isi gorurmu?

canım aynı etkiyi yapmaz mesela 200 gr et yiceksin ama yemeğin içine koydugun zaman o zaman tabak tabak yemek yemen gerekir ben şimdi kıymayı kavurdum içine soğan biber mantar koydum bide slata yaptım yedim valla sen ekmeğe şartlamışsın bnce kendini ben devamlı kızarmış ve sadece sabah yediğim için aldıgım bi ekmek bana sdece kendim yersem 1 haftadan fazla gidiyo mesela dolapta durunca bişide olmuyo

Yok cnm ekmege sartlanmak degil aslinda.mesela mangalda kusbasi mecbur kalmadikca yiyemem,.kiyma yerim.
Dun ciger yaptim 1 dilim ekmek bitene kadar yiyebildim.gerci boylelikle az yemis oldum.
Ama sebzede oyle sorunum sade yiyebilirim.
Eti agzimda direkt hissetigimde bir tuhaf oluyorum sanki.

Ama senin gibi az sebze eklesem olur sanirim.
Bir ogun icin 200 gr cok degilmi?
Ne kadar et,tavuk olmali?

Kusura bakma cnm.kafani sisirdim.bazen cok takintili oluyorum.

Son düzenleme:

değil canım protein diyetinde zaten öğünde o kadar yemen lazım 200 gr et yaklaşık 4 yk dolu dolu kıymaya 20 tane kuşbası et avuç içi büyüklüğünde 6 tane köfteye denk geliyor canım

Sagol cnm anladim.et turu seyleri az yiyerek hata yapiyormusum.Yazdigin olculeri dikkate alacagim.

Ozlemcim ne kadar da yogunlasmissin diyete böyle. Sevindim canım senin adına. Tebrikler

Kızlar kilo verdikçe oluşan catlaklara bi çözümü olan var mi. Aslında çatlak oluşmadan onlem alınmalı ama zaten kendime dikkat eden biri olsaydım çatlak olusmasin diye kilo almamaya dikkat ederdim.şu an çok ciddi çatlaklar oluşmaya basladi. Kilo verdikçe dahada artcak gibi

Tek şiş:)) dışarıdayım buara hep eve gidip yapana kadar yemegi saat gec olacaktı..önden fındık lahmacun beş altı çesit meze getirdiler hiç birini masaya koydurtmadım valla :)))

Afiyet olsun canım. Mezeleri geri çevirmen çok güzel olmuş maşallah kızlar hepimize

Ozlemcim ne kadar da yogunlasmissin diyete böyle. Sevindim canım senin adına. Tebrikler
Sagol cnm.adın neydi?:)

Kilo alınırken olusuyor genelde cnm.sende kiloluyken degilde kilo verirkenmi olustu cnm?
Catlaklarin cozumu yokmus zaten.

Son düzenleme:
Sagol cnm.adın neydi?:)

Kilo alınırken olusuyor genelde cnm.sende kiloluyken degilde kilo verirkenmi olustu cnm?
Catlaklarin cozumu yokmus zaten.

Nazmiye. Ya kilo alırken oluşmuştur da verince belli oluyo. Gerginlik gittikçe

Nazmiye. Ya kilo alırken oluşmuştur da verince belli oluyo. Gerginlik gittikçe

Anladim.
Lazer falan yapiyorlarmis ama ne derece etkili olur bilmiyorum.
Imkansiz gibi biseymis.sadece goruntusu azaliyormus.

canım salyngoz kremi kullananlar var bi araştır istersen ama bnm azalmaya başladı benmde çoktu özellikle iç bacak kısmımd biraz toparladı ma kesin çözüm yok diye biliyorum

Menüm gelsin

Sabah 7:00
2 dilim kızarmış tb
Az salça krem peynir 1 kk peynir ve çay

Öğlen 12:30
Okulda günümüz vardı 3 kaşık kısır 2 küçük peynirli poğaça 1 dilim sütlü tatlı

Ara 16:00
1 kase erik

Akşam 18:00
1 kase yeşil salata

Bol su ve yeşil çay içeceğim

dengelemişsin kuzum ama biliyorsun bugün salı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…