Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menun iyi ama spor mükemmel :) baya yorulmuşsundur

havvacım biliyorsun kahvaltısız menüler sevmeyiz biz ve bu menü olmamış biliyorsun protein ağırlıklı ama yinede kahvaltısız olmaz bu diyet menüsü biz ne yapıyoruz sağlıklı besleniyoruz

menun iyi ama spor mükemmel :) baya yorulmuşsundur

aynen emine suan çok fenayım

Benim berbat menüm
sabah kahvaltıda arkadaştaydım, yedim de yedim,acayip pişmanım

10.00
Avuç içi kadar örgü1 peynir
3 yeşil zeytin
2 dilim sucuk
2,5 dilim börek
1 dilim çavdar
2 bardak şekersiz limonlu çay

12.30
2 adet şekerpare

Sabah ki yediklerimden ötürü ceza verdim yeme faslını 12.30 da kapadım, başka bişey yemiyeceğim,

1.5 Lt su
1 saat tempolu yürüyüş

CUma 62 olamam heralde. Umudum kalmadı. Acayip yavaş gidiyo kilo, ve kaç gündür kaçamak yoktu bugün Bi kaçamak yaptım hemen tartıya yansıdı , en uyuz kilo grubu bence 62 ile 67 arası, inanılmaz yavaş gidiyo.

canım cuma kaç olacagını bilemezsin bak önünde bu akşam ve yarın var bence şimdi bir kase yoğurt ye metabolizman yavaşlamasın yarın klasik bi diyet kahvaltısı yap öğleni proteinle geçir akşamı yine yoğurt tüket derim ben

Geç kaldım okula o yüzden kahvaltı edemedim kliniğe de ac gitmek istemedim dondurma kaçamak oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam canım çok haklısın ,dikkate alıcam

Geç kaldım okula o yüzden kahvaltı edemedim kliniğe de ac gitmek istemedim dondurma kaçamak oldu

canım kahvaltı yapmak 15 dakikanı almıyorum bak ben sabah 7 buçukta kalktım hemen giyindim hoş ben herşeyimi akşamdan hazırlarım makyajda yapmadım saçımı toplayana kadar iki dilimin arasına tost ben saçımı toplayana kadar oldu zaten domateste küçüktü attım ağzıma çıktım yani yeterki içinden geldin bende öleydim geç kalırım diye veya aman 10 dk daha uyuyım diye yapmazdım kendime çok kötülük ediomuşum

Bu şekilde yememelisin mesela sabah börek yedin niye 2.5 dilim yedin ve yine 2.5dilim börek yiyip ekmek niye yedin
Öğlen sekerpare yiyiyp akşam yemek yememek de olmaz metabolizman yavaslar öyle biseyler yemelisin 5aydir diyet yapıyorum son 1ay okul yüzünden yavaşladı biraz 23 kilo verdim ve canım ne çektiyse yedim burda olan herkes bilir menülerimi ben ogle yemeğini çok yiyince aksam ton balıkli salata yaparım mesela dengelemek lazım ac kalınca zayiflanmaz sadece eziyet olur o sana

havvacım çok haklısın tatlım ama eminenin kilosu az 64 lerdeo nedenle her canının çektiğini yemesi kilo vermesini durdurur kalori miktarlarınız farklı biliyorsun bu arada 23 kilo harika bi rakam

Biliyorumm ki sanırım kahvaltı etmek istemedim yoksa her sabah bende iki dilim ekmeğe sandavic hazırlıyorum havalardan sanırım bi yorgunluk var üstümde canım pek bişey istemiyor çok Uyuyorum falan haftayada finallerim başlıyor bu arada senin nasıl gidiyor okul kpss Ben pek takip edemez oldum okulda çok yorulunca

Kızlar bugün iyiydim :)

Sabah 07.15
2 Haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
Yarım dilim köy ekmeği

12.00
1 çay bardağı fındık

Öğlen 13.00
1 tabak salata

Akşam 19.00
5 parça tavuk (kendi yağında tavada yaptım.)
1 domates
1 salatalık

Yürüyüş: 100 dakika
Su 2 lt ye yakın

1 kupa da yeşil çay içeceğim.

okulu bugün tamamen bitirdim canım artık kpss zamanı finalim filan herşeyler bitti

gönülcüğüm harikasın ay gönül benm anamın adı sana gönülcüğm derken baya ses tonum yükseliyo

1yk süzme yogurt
1 yk acılı domates sos
3 zeytin
2 yumurtalı tereyağlı omlet
1 galeta(tb da cevizde bitmiş)

10:30 sekersiz cay
11:00 5-6 tane çig köfte(bugün kaçamadım ikramlardan ve yedikçe yiyesim geldi)

13:00
1 sade soda

16:00
1 çay bardagi nesquik ( ev arkadasım zorla tıktı)

19:00
1 karnıyarık(extra hiç yag salça katmadım domatesle pişirdim)
Küçük bi kase süzme yogurt

Su henüz 2 lt olmadı ama olur :)) yürüyüş şimdilik 40 dk..bu akşam nargile keyfi yapıcaz biraz daha yürürüm heralde....
İyi akşamlar buarada pc olmayınca alıntı yapmak çok gıcık bişey..aççık idare ediverin

anım umarım cumaya çigköftenin şişkinşiği iner nesquik hiç olmamış karnıyarıgıda ben fırında közlüyorum yada ocakta öle yapıyorum canım denemelisin

Çok haklısın cnm hiç kaçamak yapmamamız gerekirken yapıyoruz hem de en kararlı olmamız gereken zamanda yaz geliyo giydiklerimiz olmuyo fln fln ama derhal toparlanmalısın sende cnm

anım umarım cumaya çigköftenin şişkinşiği iner nesquik hiç olmamış karnıyarıgıda ben fırında közlüyorum yada ocakta öle yapıyorum canım denemelisin
Canımcım yagda kızarttım sayılmaz dibine az yag koyup tavanın buguladım gibi bişey..ve evet nesquik hiç olmadı...

Harikasın cnm ❤️❤️

Cnm menün fena değil ama tatlı içeceklere dikjat et onlar tehlikelii

okulu bugün tamamen bitirdim canım artık kpss zamanı finalim filan herşeyler bitti

gönülcüğüm harikasın ay gönül benm anamın adı sana gönülcüğm derken baya ses tonum yükseliyo

Sağol canım :) Büyüklerden gönül ismine hiç rastlamamıştım :) Gönül Teyze'nin ellerinden öperim :)

Çok bilmişlik yapıcam ama çiğ köfte ve nesquik olmamış :) Eda cumaya bişey kalmadı. Bu hafta pek umudum yok. Sabit kalsam bile yetecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…