Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağol canım :) Büyüklerden gönül ismine hiç rastlamamıştım :) Gönül Teyze'nin ellerinden öperim :)

bende öperim minnoş annemi ya ona kek yapıyom bugün işten geç gelcek de kek istedi önce yapmam dedim sonra kıyamadım yine bide zebra kek denedim bakalım ama kndim yemicem merak etmeyın

Ekmek dışında iyi canım

Herzamanki gibi harika canım tebrikler

Kahvaltı şart canım

:'(

Afiyet olsun iyi olmuş günün

Nesquik dışında iyi canım

Bugün sabah gözümü actigimdan beri temizlik yapıyorum kızlar yorgunluktan bitmiş durumdayım. Ve sadece mutfak bitti :'( o arada da ne bulduysam onu yedim.

9:00 domates salatalık 1 kk peynir 1 kase yoğurt

13:00 1 kase yoğurt
4 kaşık menemen

15:00 1 kupa sütlü kahve sekersiz

18:00 bol yeşil salata

Spor yok tüm gün temizlik. Şu bardak bardak içtim temizlik yaptıkça ama saymadim 2 ltyi fazlasıyla geçmiştir.

yinede güzel bir menü

Gayet iyi yediklerin cnm ya

Kizlar bugun size solemeyi unuttum kan vermistim.pazartesi gunu sinava gitmeden once sonuclarini aldim bugun demirim dusmus yine ilac yazim dedi yok dedim. O zaman napcab dedi sabahlari cay yerine sut bide her sabah 1 kay kasigi pekmez dedim iyi dedi ya bakalim nolcak 1 ay sonra kontrolum var

Bende de var ya demir eksikliği kanım hep düşük benim ama yediklerimiz öyle pek hızlı etki etmiyor ya değerleri değiştirmeye. İlaç kullanmak daha mantıklı diyor doktorlar

Bende de var ya demir eksikliği kanım hep düşük benim ama yediklerimiz öyle pek hızlı etki etmiyor ya değerleri değiştirmeye. İlaç kullanmak daha mantıklı diyor doktorlar

Yok canim cok asiri bi dusukluk yok bn direk anliyorum goz altlarim morarir. Ben kac yaklasik 12 yikdir hipotiroidi ve demir ejsikligi ile yasiyorum ve ikisi icindr ilac kullanmadim. Iyot eksikligi nedeniyle hipotiroidim var iyotlu tuz okyanus tuzu kullaniyorum demir icin en iyi sey pekmez ve tabiki c vitamini. Cayi cok icersem tum gun su aklima glmz mesela bugun doktor defi ki 1 bardak cay icersin vucut 3 bardak su tutar dedi.. o zmn tm karar verdm gnlde 2 gun azaltir 3. Gun tek basima demlik devirirm ama ypmicm bunu

Geçmiş olsun canımcm sen kendine neyin iyi geldiğini biliyosunn 😊

Günaydın kızlarr kaçamaksız sağlıklı hafif bir gün olması dileğiyle 😊💗💗

dünkü menüm

sabah
1 dilim kep. ekmek
bol yeşillik domats salatalık
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 haş. yumurta

ara 1 türk kahvesi kuru incir

öğle
az domates çorbası
5yk yeşil mercimek yemeği

akşam 19.00
sade tavuk döner
salata

3 litre su 4 km yürüyüş 2 yeşil çay

Harikasin sevgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…