- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Canim ben aldim beyaz esyami gri onermediler devamli silmek gerekiomus parmak izleri filan cok belli oluuormus beyaz aldin bende ama kucuk ev aletlerim hep renkli 😆
Hayirli olsun cnm
Anladim bizde tasinacagiz simdilik firinli ocak almamiz lazim karar veremedim.:-/
Burcu saticimi onermedi yoksa kullananlarmi?
Siyah olanlarda cok hos sanki.
canım hem satıcı önermedi hemde kullanan çok cevremde teyzemde gri var mesela 3 tane bebe her gün siliyorum dio siyahta şubatta evlenen bir arkadaşım aldı çok pişmanım dio az bişi olsa hemen leke kalıyo beyaz gibi değil diyofırınlı ocak sıkıntı canım ya bi süre sonra bozuluyo diyolar bende öle istiodum çok araştırdım ve almadım
Cnm bozulan ne tam olarak anlamadim sankii.:)
Hmm ankastre olanlarr.Firin kismi iyi pisirmiomus canim bide bi sure sonra ayarlari tutmuomus annmde istemedi bnde almadim
Hmm ankastre olanlarr.
Hayirli olsun cnm Allah gule gule saglikli bir sekilde kullanmani nasip etsin..:)
Slm kızlar napıyosunuzz 😍 bakıyorum da çeyiz muhabbetleri açılmış 😃 bu arada özlem bnde gri renkler hakkında olumsuz duydum çünkü cok iz kalıyormuş temizlemesi zormuş...
Slm kızlar napıyosunuzz 😍 bakıyorum da çeyiz muhabbetleri açılmış 😃 bu arada özlem bnde gri renkler hakkında olumsuz duydum çünkü cok iz kalıyormuş temizlemesi zormuş...
sabah 11.15
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
yarım kk peynir
1 tk pekmez
1 bardak süt
öğle 15:00
2 kayısı
1 küçük şeftali
1 kase yoğurt
akşam 17:00
1 kepçe tarhana çorba
1 biber dolma
1 kase yoğurt
3 litre su
300 kiraz sapı çayı
300 ml yeşilçay
30 dk leslie fast 2 mil
40 dk pilates
Canim coluk cocuk olunca cok zor oluyo bide ben beyazi daha cok seviyorum sanirim 😆selam öğretmen hanım :) iyi takılmaca sen napıyosn ? Bizim buzdolabı çamaşır
makinesi gri ama hiç leke yoookk, hem görüntü açısından daha modern duruyo bence ama bilmiyorm leke olduğunu , bizimkiler temiz en azından :):)
Benim menümde şöyle
10.00
Tereyağda 2 yumurta
Avuç içi kadar peynir
2 zeytin
Domates,salatalık
1.5 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
16.40
2 tavuk baget (haşlama)
Roka salatası
2 dilim kepek ekmeği
1 saat yürüyüş
1.5 lt su
Canim coluk cocuk olunca cok zor oluyo bide ben beyazi daha cok seviyorum sanirim 😆
Canim menun guzel ekmek fazka ama bide k3ske araya bi menu daha sikistirsaysin. Bence 1 kase yogurt ye 6 bucuk gibi metabolizman yavaslamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?