Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kizlar kahvaltımi yaptım okula gitcem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Günaydın kizlar kahvaltımi yaptım okula gitcem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kizlarr..
Burcu'cum gecmis olsun cnm.
Burcu ve Eda sizlerin simdi evlilik hazirligi var.
Beyaz esyalarinizi hangi renk almayi dusunuyorsunuz.:):)

Canim ben aldim beyaz esyami gri onermediler devamli silmek gerekiomus parmak izleri filan cok belli oluuormus beyaz aldin bende ama kucuk ev aletlerim hep renkli 😆

arkadaşlar hepinizden tek tek özür diliyorum annemdeydim salı çarş orda da net yok giremedim guruba
menülerime dikkat etmeye çalıştım ama çok başarılı olamadım maalesef
bugün dikkatliyim inş yarın tartıda + gram görmem:18::18::18:

Canim ben aldim beyaz esyami gri onermediler devamli silmek gerekiomus parmak izleri filan cok belli oluuormus beyaz aldin bende ama kucuk ev aletlerim hep renkli 😆

Hayirli olsun cnm
Anladim bizde tasinacagiz simdilik firinli ocak almamiz lazim karar veremedim.:-/

Son düzenleme:
Burcu saticimi onermedi yoksa kullananlarmi?
Siyah olanlarda cok hos sanki.

Hayirli olsun cnm
Anladim bizde tasinacagiz simdilik firinli ocak almamiz lazim karar veremedim.:-/

Burcu saticimi onermedi yoksa kullananlarmi?
Siyah olanlarda cok hos sanki.

canım hem satıcı önermedi hemde kullanan çok cevremde teyzemde gri var mesela 3 tane bebe her gün siliyorum dio siyahta şubatta evlenen bir arkadaşım aldı çok pişmanım dio az bişi olsa hemen leke kalıyo beyaz gibi değil diyo fırınlı ocak sıkıntı canım ya bi süre sonra bozuluyo diyolar bende öle istiodum çok araştırdım ve almadım

Cnm bozulan ne tam olarak anlamadim sankii.:)

Slm kızlar napıyosunuzz 😍 bakıyorum da çeyiz muhabbetleri açılmış 😃 bu arada özlem bnde gri renkler hakkında olumsuz duydum çünkü cok iz kalıyormuş temizlemesi zormuş...

Slm kızlar napıyosunuzz 😍 bakıyorum da çeyiz muhabbetleri açılmış 😃 bu arada özlem bnde gri renkler hakkında olumsuz duydum çünkü cok iz kalıyormuş temizlemesi zormuş...

gün geçiyoruz canım sen yapıyorsun

sabah 11.15
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
yarım kk peynir
1 tk pekmez
1 bardak süt

öğle 15:00
2 kayısı
1 küçük şeftali
1 kase yoğurt

akşam 17:00
1 kepçe tarhana çorba
1 biber dolma

1 kase yoğurt

3 litre su
300 kiraz sapı çayı

300 ml yeşilçay

30 dk leslie fast 2 mil

40 dk pilates

selam öğretmen hanım :) iyi takılmaca sen napıyosn ? Bizim buzdolabı çamaşır

makinesi gri ama hiç leke yoookk, hem görüntü açısından daha modern duruyo bence ama bilmiyorm leke olduğunu , bizimkiler temiz en azından :):)

maşallah maşallah menü dediğin boyle olur :):)

Benim menümde şöyle

10.00
Tereyağda 2 yumurta
Avuç içi kadar peynir
2 zeytin
Domates,salatalık
1.5 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay

16.40
2 tavuk baget (haşlama)
Roka salatası
2 dilim kepek ekmeği

1 saat yürüyüş
1.5 lt su

Canim coluk cocuk olunca cok zor oluyo bide ben beyazi daha cok seviyorum sanirim 😆

Canim menun guzel ekmek fazka ama bide k3ske araya bi menu daha sikistirsaysin. Bence 1 kase yogurt ye 6 bucuk gibi metabolizman yavaslamasin

Canim coluk cocuk olunca cok zor oluyo bide ben beyazi daha cok seviyorum sanirim 😆

Canim menun guzel ekmek fazka ama bide k3ske araya bi menu daha sikistirsaysin. Bence 1 kase yogurt ye 6 bucuk gibi metabolizman yavaslamasin

demek çok çocuk istiyosn seni seniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…