Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim.bunu yarin ebruya belirt olur mu

Eyvah eyvah..:)

Yahu misafir gelince karıştı ortalık. Sonra dan toparlamaya çalıştım ama istediğim kiloyu veremicem. Çok bellii.

Günaydın. Çok üzgümüm ama kilom sabit. 80.8. Bundan sonra makul hedefler belirteceğim. 100 gr gibi.

gunaydin kizlar bugun coo mutluyum tartida ilk defa bu kadar fazla kilo kaybj gordum ilk takima basladigimda.bile bu kadar buyuk fark gormedim ben

gecen hafta 61.2
Bu hafta 59.7
Fark 1500 gr
Yuzde 2.45

Ben simdi kaciyorum kizlar arkadaslarima sozum var kahvaltiya gitcez ordan kaynanamlara gitcm optm hepinizi

günaydın kızlar

başlangıç 89.9
geçen hafta 78
bu hafta 76.7
fark : 1.3 kg

hadefime 200gr kalmış aslında dün kü dondurmayı yemeseydim 1.5 gr olurdu diye düşünüyorum önümüzdeki hafta hedefim 75 yani 1.7 gr

Gunaydin kızlar
Geçen hafta 94.9
Bu hafta 94.1
Fark 800
Yüzde 0.84

Pazartesi tartilmistim 95.5gorunuyordu pazartesi yi baz alırsam 1.4gitmis 100gr bile versem sevinirdim 2haftadir sabittm çok sıkmisti canımı ama bu hafta mutlu oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 haş.yumurta
5 zeytin
bolyeşillik domaes salatalık

ara türk kahvesi kuru incir

öğle
yayla çorbası(pirinçsiz)
peynirli salata

hazır dondurma

akşam 18.30
1 yemek tabağı tavuk sote
4-5 dilim beyaz peynir

4 km yürüyüş 2.5 litre su 1 yeşil çay

Perfect :) tebrik ediyorum seni,

Geçen hafta 63.6
Bu hafta 62.9 :)
Fark : 700gr
Ben 62.6 demiştim ama anca bu kadar gitti, 62 yi gördüm ya o bana yeter :):) cezam neyse çekerim

Harikasın cnm tebrikler oh için rahat gez bakalım 😃
Günaydın. Çok üzgümüm ama kilom sabit. 80.8. Bundan sonra makul hedefler belirteceğim. 100 gr gibi.
😃gönül ne güldüm ya doğru söylüyorsun makul hedefler koysak böyle olmazdı şimdi
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 76.8
Fark 1.4 kg
oran %1.79
Cnm seni de tebrik ediyorumm☺️
Waaww hepiniz vermişsiniz yaa
Sende mi havva 😃tebrikler
Geçen hafta 63.6
Bu hafta 62.9 :)
Fark : 700gr
Ben 62.6 demiştim ama anca bu kadar gitti, 62 yi gördüm ya o bana yeter :):) cezam neyse çekerim

Tebrikler rakippciim 😃

Günaydın kızlarrr bgn reglim dolayısıyla tartılmadan çıktım 62 hedefim önümüzdeki hafta için geçerli inşallah 😃tabiki 0 kaçamak ile

Günaydın kızlarrr bgn reglim dolayısıyla tartılmadan çıktım 62 hedefim önümüzdeki hafta için geçerli inşallah 😃tabiki 0 kaçamak ile

Napalım canım biz de haftaya vereriz. Verelim de yavaş olsun napalım. Dediğin gibi. Sıfır kaçamak :) hatta parolamız 0 kçmk olsun 😉😉

Kizlarr tebrikler hepiniz harikasinizz, supersinizz..
Ben ve gonul haric.her turlu cezayi hakettik..
Hepiniz ayri ayri ceza verin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…