Menün çok iyi görünüyor cnm
Cnm bu kdr az yemekle nasıl o kdr çok temizlik yaptın cnm ya
Ya burcu bn bu hedefimi önümüzdeki hafta için koymak istiyorum bgn reglimin ilk günü yarın kilom gerçek çıkmıcakki zaten
Eyvah eyvah..:)kızlar hedeflere ulaşılmayacak filan demişsiniz ama %80 e yaklaşmanız yeterli eger daha kötü olursa ebrunun cezaları katıdır fakat kilo alırsanız daha daha katı olabiliyor belirteyim istedim
ebru--- 600gr
burcu----700 gr
emine--- 1000 gr
beste----1000 gr
nazmiye--- 1500 gr
özlem alsimi--- 1000 gr
özlem--- 800 gr
eda ---- 1000 gr
sevgi----1500 gr
gönül---1500 gr
Canim.bunu yarin ebruya belirt olur mu
kızlar hedeflere ulaşılmayacak filan demişsiniz ama %80 e yaklaşmanız yeterli eger daha kötü olursa ebrunun cezaları katıdır fakat kilo alırsanız daha daha katı olabiliyor belirteyim istedim
ebru--- 600gr
burcu----700 gr
emine--- 1000 gr
beste----1000 gr
nazmiye--- 1500 gr
özlem alsimi--- 1000 gr
özlem--- 800 gr
eda ---- 1000 gr
sevgi----1500 gr
gönül---1500 gr
gunaydin kizlar bugun coo mutluyum tartida ilk defa bu kadar fazla kilo kaybj gordum ilk takima basladigimda.bile bu kadar buyuk fark gormedim ben
gecen hafta 61.2
Bu hafta 59.7
Fark 1500 gr
Yuzde 2.45
Ben simdi kaciyorum kizlar arkadaslarima sozum var kahvaltiya gitcez ordan kaynanamlara gitcm optm hepinizi
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 76.8
Fark 1.4 kg
oran %1.79
Harikasın cnm tebrikler oh için rahat gez bakalım 😃gunaydin kizlar bugun coo mutluyum tartida ilk defa bu kadar fazla kilo kaybj gordum ilk takima basladigimda.bile bu kadar buyuk fark gormedim ben
gecen hafta 61.2
Bu hafta 59.7
Fark 1500 gr
Yuzde 2.45
Ben simdi kaciyorum kizlar arkadaslarima sozum var kahvaltiya gitcez ordan kaynanamlara gitcm optm hepinizi
😃gönül ne güldüm ya doğru söylüyorsun makul hedefler koysak böyle olmazdı şimdiGünaydın. Çok üzgümüm ama kilom sabit. 80.8. Bundan sonra makul hedefler belirteceğim. 100 gr gibi.
Cnm seni de tebrik ediyorumm☺️Geçen hafta 78.2
Bu hafta 76.8
Fark 1.4 kg
oran %1.79
Waaww hepiniz vermişsiniz yaagünaydın kızlar
başlangıç 89.9
geçen hafta 78
bu hafta 76.7
fark : 1.3 kg
hadefime 200gr kalmış aslında dün kü dondurmayı yemeseydim 1.5 gr olurdu diye düşünüyorum önümüzdeki hafta hedefim 75 yani 1.7 gr
Sende mi havva 😃tebriklerGunaydin kızlar
Geçen hafta 94.9
Bu hafta 94.1
Fark 800
Yüzde 0.84
Pazartesi tartilmistim 95.5gorunuyordu pazartesi yi baz alırsam 1.4gitmis 100gr bile versem sevinirdim 2haftadir sabittm çok sıkmisti canımı ama bu hafta mutlu oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçen hafta 63.6
Bu hafta 62.9 :)
Fark : 700gr
Ben 62.6 demiştim ama anca bu kadar gitti, 62 yi gördüm ya o bana yeter :):) cezam neyse çekerim
Günaydın kızlarrr bgn reglim dolayısıyla tartılmadan çıktım 62 hedefim önümüzdeki hafta için geçerli inşallah 😃tabiki 0 kaçamak ile
Napalım canım biz de haftaya vereriz. Verelim de yavaş olsun napalım. Dediğin gibi. Sıfır kaçamak :) hatta parolamız 0 kçmk olsun 😉😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?