Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öncelikle haftasonu rehavetinden kurtulup spor diyeti sıkı tutmalıyım..hem sabah hem akşam spor yapmayı çok istiyorum..ben kahveyi zaten ya sütle yada sek içiyorum o konuda bi sorun yokda...hergün dışarıdayım ev için düğün için akşam pestilim çıkıyo spor yapamıyorum...

Merhaba arkadaşlar
Ben 3.takımdan geliyorum bu haftaki hedefimi tutturamadığım gibi bide + çıktım, aslında kaçamak yapmadım ama düzensiz ve az yedim arkadaşlarım beni uyardı metabolizman yavaşlar diye ama dinlemedim sonuç ortada vereceğime 400gr aldım. Tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum bu hafta düzenli menü paylaşıp spor yapacağıma söz veriyorum

Sadece kahvaltılarda çok o kadar zor ki benim için. Başıma ağrılar giriyor. İşe geliyorum ya yemek yiyeceğim saatler belli. Sabah ve öğlen karatay yapıp akşam en geç 6 da yesek. Akşam yemeğini yoğurt ve salata ile geçiştirsek. Ne dersiniz kızlar. Yanında spor ve yeşil çay.

Ben karatayın kitabını aldım kızlar

Canımm sen yönlendir bizi tavsiyelede bulun. Ben de artık bu hafta ufakta platese başlayacağım. Tv karşısında ebrı şallı ile. Videolarını indirmiştim. Hadi canlarım bi gayret.
Nişanlım da youtube girebiliyo bende leslie nin bütün videolarını isticem ondan..

Nişanlım da youtube girebiliyo bende leslie nin bütün videolarını isticem ondan..

Ay bu leslie var ya mahvetti beni. Bacak ağrılarımdan yürüyemiyodum. Özellik alt bacağın arka kasları mahvolmuştu. Halbuki yürüyüşe de alışkınım biliyosun. Bide sen dene bakalım.

Menümm

9.30
1.5 dilim kepek ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 avuç içi kadar peynir
2 zeytin
Domates salatalık

12.00
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

16.00 ( az önce yedim)
1 tabak taze fasulye
3 yk yoğurt
3 yk bulgur pilavı
1 dilim kepek ekmeği

2.Lt su
1 saat yürüyüş

Ay bu leslie var ya mahvetti beni. Bacak ağrılarımdan yürüyemiyodum. Özellik alt bacağın arka kasları mahvolmuştu. Halbuki yürüyüşe de alışkınım biliyosun. Bide sen dene bakalım.
Ya öyle olsun boşver tekdüzelikten kurtuluruz..haftasonu ayran detoxu yapmayı düşünüyorum midem çok gazlanırsa bırakırım..bide metabolizma hızlandırıcı bi çay var..Ablam tombik kızına meyvesuyu niyetine içerdi 2 kilo vermiş..hatice zayıflamışsın deyince annem zayıflama suyu içirdi diyo

Olabilir cnm..aksam biraz ispanak,taze fasulye falanda olabilir..

Neymis bu zayiflama suyu,benimde metabolizmam cok yavas.:)
Ayran detoksunu gectigimiz haftalarda denemeye calistim ilk kaseyi rahat rahat yedim.
2.kaseyi bitiremedim,sonra evden ciktik,devam edemedim,oyle kaldi.

Yarın yapıcam inş malzemeleri alıp..selahattin dönmez mi ne bi diyetisyenin tarifi..
3 yesil elma
3 lt su
1 kabuk tarcın
1 yemek kaşıgı tane karabiber
1 limon
4-5 tane karanfil

Elmalar ve limonu 4 e bölüp bütün malzemeleri karıştırıp düdüklüde pişiriyoruz..düdük öttükten sonra altını kısıp 6-7 dk daha kaynatıyoruz..elde edilen suyu en gec iki günde tüketiyoruz..yemeklerden yarım saat sonra içilmesi tavsiye ediliyo..

*buarada kızlar bu sıcakta sauna esofmanı-termal tayt ikilisi çok zorluyo yürüyüş yaparken bi saati tamamlayana kadar öldümmm

Vayy harikasın canım

08:30
Sebzeli peynirli yagsız tost 7 tahıllıyla
Yesilçay

10:30
Yesilçay

13:00
Bi tabak kısır
Biraz süzme yogurt

16:30
Nescafe

19:30
Bir porsiyon yoğurtlu iskender

Su ikiye tamamlanacak inş..1 saat tempolu yürüyüş şimdilik..ama yatmadan önce bi hamlem daha olabilir

sabah 7:30
aç karna 1 bardak su
1 dilim ekmek
1 kk peynir domates salatalık biberli salata ve 1 zeytin
kupa yeşil çay

öğlen 12:30
1 kase domates salatalık 1 kk peynir
1 dilim ekmek

ara 14:00
1 neskafe

ara 18:00
1 avuç erik

akşam 18:30
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe taze fasülye

ara
türk kahvesi

bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…