demekki dışarıda yediğimde protein yersem daha az zararlı çıkarım hımmmkızçeler eve geldim baya yorgunum protein dolu birgündü yarın tam gaz devam arada gelicem kızlar az yorgunum
ah be edacımm akşam ne yaptın öyle cok da iyi gidiyormuş halbuki08:30
Sebzeli peynirli yagsız tost 7 tahıllıyla
Yesilçay
10:30
Yesilçay
13:00
Bi tabak kısır
Biraz süzme yogurt
16:30
Nescafe
19:30
Bir porsiyon yoğurtlu iskender
Su ikiye tamamlanacak inş..1 saat tempolu yürüyüş şimdilik..ama yatmadan önce bi hamlem daha olabilir
akşamki ekmek gereksiz onun dışında güzell rakipçiiim hadi gayret bomba gibi gelicez bu haftaMenümm
9.30
1.5 dilim kepek ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 avuç içi kadar peynir
2 zeytin
Domates salatalık
12.00
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
16.00 ( az önce yedim)
1 tabak taze fasulye
3 yk yoğurt
3 yk bulgur pilavı
1 dilim kepek ekmeği
2.Lt su
1 saat yürüyüş
kızçeler bugün bi tavşanım oldu kolide bakıyorum adını sebastian koyduk ev arkadaşımla
demekki dışarıda yediğimde protein yersem daha az zararlı çıkarım hımmm
ah be edacımm akşam ne yaptın öyle cok da iyi gidiyormuş halbuki
akşamki ekmek gereksiz onun dışında güzell rakipçiiim hadi gayret bomba gibi gelicez bu hafta
Aynen.canim genelde izgara turu sabah biraz ekmegi kacirdim ama onuda dengeledim sknti yok .p
süpersin canım zaten kilit nokta dengeleyebiilmek...bundan sonra dışarıda yemek zorunda kalırsam ızgara yiyicem ama tabi pidesiz lavaşsız
Herkese sağlıklı, mutlu huzurlu bir hafta sonu dileyerek başlıyorum ceza mesajıma
Öncelikle takım olarak artık radikal uygulamalar başlatıp, biran önce fazlalıklarımızdan kurtulmamız lazım. Bu nedenle artık herkesin menüsünü tek tek takip etmeye başlayacağım. Bundan sonra kaçamaklara asla izin yok. Kaçamak yapan çok kötü fırça yiyecek.
Gelelim cezalara;
Öncelikle kilo alan iki kişiye asusssss ve edahafiz haftaya takım listesini hazırlayıp paylaşmakla cezalandırıyorum. Lütfen en kısa zamanda hesaplamayı öğrenin. Haftaya siz hazırlayacaksınız ben kontrol edeceğim.
Kilo veremeyen yani kilosu sabit olan kelebekcim ve Özlem ikinizin cezası ise günlük mesajları sayıp bana mesaj atmak. Her günün sonunda bütün üyelerin mesajlarını sayacaksınız. Artık günleri aranızda paylaşırsınız.
Umarım bu cezalar caydırıcı olur ve haftaya güzel sonuçlar alırsınız.
Şimdi sıra benim cezamda. Bu hafta neler oldu anlamadım ama büyük ihtimal ödem kaynaklı. Tartıda çok ama çok kötü bir sonuç gördüm. Geçen hafta 64.1 iken bu hafta 65.5 gösterdi tartı. Halen şoklardayım.
Kendime verdiğim ceza ise her gün buraya iyi ya da kötü menü yazmak. Yarından itibaren. Eğer vermek istediğiniz bir ceza var ise sizden gelen cezalara da açığım. Bu böyle gitmeyecek çünkü.
Burcu bireyselde üçüncü olmuşsun canım kocaman tebrikler. Ayrıca bu hafta da takımın birincisisin. Maşallah
Beğenmene sevindimEbrucugummmmm yaraticisin kuzum ellerine saglik sen naptin bu hafta
Tamamdır canım. Sporda ekliyorum cezama. Günlük yazacağım hepsini buraya. Yoksa gidişatım çok kötü. Tekrar şişko olmak istemiyorumBen bide spor ekle derim cnm.30 dk da olsa
Beğenmene sevindim
Tamamdır canım. Sporda ekliyorum cezama. Günlük yazacağım hepsini buraya. Yoksa gidişatım çok kötü. Tekrar şişko olmak istemiyorum
Bu arada ilk ceza mesajımda bir hata yazmışım. Ben düzelttim mesajı ama senin alıntında hala eski mesaj çıkıyor. Sende onu düzelt istersen canım. Jessie_j değilde edahafiz olacak.
Başım gözüm üstüne kaptaynHerkese sağlıklı, mutlu huzurlu bir hafta sonu dileyerek başlıyorum ceza mesajıma
Öncelikle takım olarak artık radikal uygulamalar başlatıp, biran önce fazlalıklarımızdan kurtulmamız lazım. Bu nedenle artık herkesin menüsünü tek tek takip etmeye başlayacağım. Bundan sonra kaçamaklara asla izin yok. Kaçamak yapan çok kötü fırça yiyecek.
Gelelim cezalara;
Öncelikle kilo alan iki kişiye asusssss ve edahafiz haftaya takım listesini hazırlayıp paylaşmakla cezalandırıyorum. Lütfen en kısa zamanda hesaplamayı öğrenin. Haftaya siz hazırlayacaksınız ben kontrol edeceğim.
Kilo veremeyen yani kilosu sabit olan kelebekcim ve Özlem ikinizin cezası ise günlük mesajları sayıp bana mesaj atmak. Her günün sonunda bütün üyelerin mesajlarını sayacaksınız. Artık günleri aranızda paylaşırsınız.
Umarım bu cezalar caydırıcı olur ve haftaya güzel sonuçlar alırsınız.
Başım gözüm üstüne kaptaynyalnız nerden ögrenebiliriz bu hesap kitap işini..?
tamam canım yarın bi alıştırma yapayım :) sagol canımcanım hesap kilo farkı/ geçen haftaki kilo x 100
küsüratlarsa ,5 ,6 filan tama yuvarlanıyor öğrenirsiniz bu haftaki listeyi kendin yaparak deneme yap ebruyla aynı çıkcak mı mesela
Slm bayanlar bir kaç gündür çok giremiyorum özlüyorum burayı ya. Baya hayatımın bir parçası oldu forum. Sizleri seviyorum.biraz once kendime kapri aldım. Pudra rengi. Hayatımda ilk defa kapri giycem kilom hala istediğim seviyede değil ama kendime ozguvenim geldi. Buraya geldiğimde 81.5 kgydim ama aslında başlangıç kilom 91 kusurdu. Gören herkesin değişikliği farketmesi daha da mutlu ediyor beni. Boyum da 170 olduğu için şu an çok kötü durmuyorum. Ama hedef kilom 60 bundan vazgeçmem tabikisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?