- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
Bende sabitim...
Kizlarr tebrikler hepiniz harikasinizz, supersinizz..
Ben ve gonul haric.her turlu cezayi hakettik..
Hepiniz ayri ayri ceza verin.
Ahh özlemcimm veremedik ikimizde. Bizi bizden başka kim anlar ☺️ eda naptı acaba. Geçen hafta o da dabitti. Bu hafta vermiştir o 😊 canım. Bı hafta hiç kaçamak yok tamam mı. Sporu da arttıracağız ve proteine devam dediğin gibi. Bu hafta bu konuya ağırlık verelim. Bak mayıs da bitti. Güya ben 80 altına düşecektim. Haziran'ın 27 sine hedef belirleyelim mi. Ama makul olsun 😊😊
Kuzum gecen hafta 1 kg vermiştim önceki hafta sabittim bu hafta + da yım...Ahh özlemcimm veremedik ikimizde. Bizi bizden başka kim anlar ☺️ eda naptı acaba. Geçen hafta o da dabitti. Bu hafta vermiştir o 😊 canım. Bı hafta hiç kaçamak yok tamam mı. Sporu da arttıracağız ve proteine devam dediğin gibi. Bu hafta bu konuya ağırlık verelim. Bak mayıs da bitti. Güya ben 80 altına düşecektim. Haziran'ın 27 sine hedef belirleyelim mi. Ama makul olsun 😊😊
Gecen hafta 78.800
Bu hafta 79.100
Fark +300 gr
Spor yapmamanın kaçamak yapmanın cezası böyle olur işte...
Kuzum gecen hafta 1 kg vermiştim önceki hafta sabittim bu hafta + da yım...
Bu hafta vermeliyiz cnm moralimizi bozmadan ona odaklanalımBende sabitim...
Doğru diyorsun canımBen de cezaya razıyım. Ne de olda kilo vermek değil mi amaç. Güzellikle olmazsa zorla ☺️
Sende mi cnm ya neyse önümüzdeki hafta için ders olsun bunlarGecen hafta 78.800
Bu hafta 79.100
Fark +300 gr
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 76.8
Fark 1.4 kg
oran %1.79
günaydın kızlar
başlangıç 89.9
geçen hafta 78
bu hafta 76.7
fark : 1.3 kg
hadefime 200gr kalmış aslında dün kü dondurmayı yemeseydim 1.5 gr olurdu diye düşünüyorum önümüzdeki hafta hedefim 75 yani 1.7 gr
Gunaydin kızlar
Geçen hafta 94.9
Bu hafta 94.1
Fark 800
Yüzde 0.84
Pazartesi tartilmistim 95.5gorunuyordu pazartesi yi baz alırsam 1.4gitmis 100gr bile versem sevinirdim 2haftadir sabittm çok sıkmisti canımı ama bu hafta mutlu oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçen hafta 63.6
Bu hafta 62.9 :)
Fark : 700gr
Ben 62.6 demiştim ama anca bu kadar gitti, 62 yi gördüm ya o bana yeter :):) cezam neyse çekerim
Gecen hafta 78.800
Bu hafta 79.100
Fark +300 gr
Mikemmel şampiyonGeçen hafta 78.2
Bu hafta 76.8
Fark 1.4 kg
oran %1.79
Çok çok iyi tebrikler :)günaydın kızlar
başlangıç 89.9
geçen hafta 78
bu hafta 76.7
fark : 1.3 kg
hadefime 200gr kalmış aslında dün kü dondurmayı yemeseydim 1.5 gr olurdu diye düşünüyorum önümüzdeki hafta hedefim 75 yani 1.7 gr
canım çok sevindim sabitten kurtuldun devamı gelir inş :)Gunaydin kızlar
Geçen hafta 94.9
Bu hafta 94.1
Fark 800
Yüzde 0.84
Pazartesi tartilmistim 95.5gorunuyordu pazartesi yi baz alırsam 1.4gitmis 100gr bile versem sevinirdim 2haftadir sabittm çok sıkmisti canımı ama bu hafta mutlu oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kaptan harikasıngunaydin kizlar bugun coo mutluyum tartida ilk defa bu kadar fazla kilo kaybj gordum ilk takima basladigimda.bile bu kadar buyuk fark gormedim ben
gecen hafta 61.2
Bu hafta 59.7
Fark 1500 gr
Yuzde 2.45
Ben simdi kaciyorum kizlar arkadaslarima sozum var kahvaltiya gitcez ordan kaynanamlara gitcm optm hepinizi
Acaba cezam ne olacak:44: sakın beni dışlamayın yaa artıdayım diye aglarım vallakızlar hedeflere ulaşılmayacak filan demişsiniz ama %80 e yaklaşmanız yeterli eger daha kötü olursa ebrunun cezaları katıdır fakat kilo alırsanız daha daha katı olabiliyor belirteyim istedim
ebru--- 600gr
burcu----700 gr
emine--- 1000 gr
beste----1000 gr
nazmiye--- 1500 gr
özlem alsimi--- 1000 gr
özlem--- 800 gr
eda ---- 1000 gr
sevgi----1500 gr
gönül---1500 gr
Eda ve özlem sevgili rakiplerim. Karınca hızıyla ilerliyoruz. Hatta mehter gibi 2 ileri 1 geri. 😊 kızlar bu hafta için sağlam bişeyler yapmamız lazım. Ne yapabiliriz bi düşünelim. Benim aklımda bilaç şey var.
Sabah sporu yapmayı çok istiyorum ama uyanamıyorum kiEda ve özlem sevgili rakiplerim. Karınca hızıyla ilerliyoruz. Hatta mehter gibi 2 ileri 1 geri. 😊 kızlar bu hafta için sağlam bişeyler yapmamız lazım. Ne yapabiliriz bi düşünelim. Benim aklımda bilaç şey var.
Sabah sporu yapmayı çok istiyorum ama uyanamıyorum kisenin aklında neler var canım
Aslinda cayi bir tek kahvaltida icsek daha iyi olur.bende sekersiz iciyorum cayi,kahveyi.turk kahvesi iciyorum genelde.sende sut tozu yerine inek sutu kullanabilirsin cnm.Canım mesela ben deli gibi çay ve kahve hastayımdır. Allahtan çayı kahveyi şekersiz içiyorum. Ama kahveyi sür tozuyla tüketiyorum. Çay sürekli içerim kahve ise günde 3 büyük kupa. Bunları azaltayım diyorum. Günde 1 kupa kahve. Çayı da öğleden önce 2 öğlefen sonra 2 olacak şekilde içeyim. Artı hergüne 2 lt su yanında 2 kupa yeşil çay içeyim diyorum. Yürüyüşlerim iyi gidiyor. Ama daha düzenli yapayım diyorum. Ve haftasonu o yada bu sebeple bozuyorum. Bide buna dikkat edeyim diyorum. Kendimde eleştirdiğim şeyler bunlar. Sen de bilirsin kendini. Düşün bakalım. Srn neler yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?