- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
Herkese sağlıklı, mutlu huzurlu bir hafta sonu dileyerek başlıyorum ceza mesajıma
Öncelikle takım olarak artık radikal uygulamalar başlatıp, biran önce fazlalıklarımızdan kurtulmamız lazım. Bu nedenle artık herkesin menüsünü tek tek takip etmeye başlayacağım. Bundan sonra kaçamaklara asla izin yok. Kaçamak yapan çok kötü fırça yiyecek.
Gelelim cezalara;
Öncelikle kilo alan iki kişiye asusssss ve edahafiz haftaya takım listesini hazırlayıp paylaşmakla cezalandırıyorum. Lütfen en kısa zamanda hesaplamayı öğrenin. Haftaya siz hazırlayacaksınız ben kontrol edeceğim.
Kilo veremeyen yani kilosu sabit olan kelebekcim ve Özlem ikinizin cezası ise günlük mesajları sayıp bana mesaj atmak. Her günün sonunda bütün üyelerin mesajlarını sayacaksınız. Artık günleri aranızda paylaşırsınız.
Umarım bu cezalar caydırıcı olur ve haftaya güzel sonuçlar alırsınız.
o altında ki pideyi ayırmıştım önce..sonra bi baktım ki yemişim ne ara yediysem hiç haberim yokEdacım İskenderi ekmeksiz yediyseıyı bence. Afiyet olsun.
ahahahha özlemmmmmm benmde aklıma değişik cezalar geliyo ama hala hedef kilo yazmış değğilsin
canımcım kurstayım dersim var :) teneffüsü burda degerlendiriyorum..sabah iyiydi bakalım..karatay kahvaltısı yaptım..beş gibi akşam yemegi yerim sanırım...leslie yi indirmeye çalışıyorum...anladım ki ne kadar dikkat etsende spor yoksa ilerleme yok...
Tamam Ebru'cum ceza anlasilmistir..
Bende spor,yemek cezasi falan verirsin diye dusunmustum.
Burcu'nun dedigi yaratici olmus..
Bende tam onu yazicaktimda şu mesaj sayma isine bakiyordum.butun mesajlar cikmiyorr telefondaa.
Hedef kilom: 500 gr :)
Nasil?
edahafiz-----0zlem
argleton---- Kelebekcim
jessie_j---- eloisse----Alsimi
kernaz----- OoOturtleOoO ----elifimsuyum
asusssss ----burcugncy---LadyLiNe
kızlar bunlar asıl sorumlu oldugunuz kişiler her yönüyle bu kişileri takip etmenizi birbirnizi özellikle gaz getirmesini bugun girmedi menü bildirimi yapmadı şeklinde her türlü şikayet kaçamak v.s takip etceksiniz bazı gruplar 3 kişi çok aktif olmayanalr ve kilo yakınlığına göre tabi diğer takım üyelerini es geçmiyorsunuz..
bu haftaki hedefleri alabilir miyim? benim 700 gr
edahafiz-----0zlem
argleton---- Kelebekcim
jessie_j---- eloisse----Alsimi
kernaz----- OoOturtleOoO ----elifimsuyum
asusssss ----burcugncy---LadyLiNe
kızlar bunlar asıl sorumlu oldugunuz kişiler her yönüyle bu kişileri takip etmenizi birbirnizi özellikle gaz getirmesini bugun girmedi menü bildirimi yapmadı şeklinde her türlü şikayet kaçamak v.s takip etceksiniz bazı gruplar 3 kişi çok aktif olmayanalr ve kilo yakınlığına göre tabi diğer takım üyelerini es geçmiyorsunuz..
bu haftaki hedefleri alabilir miyim? benim 700 gr
ha bu arada gönülcümdü sanırım makul hedefler koyucam 100 gr gibi demiş 500 gr altı kabul etmiyorum canım
Canım şimdi okudum. 300 gr yazmıştım ama olmayacak sanırım :) 500 gram olsun madem :) o zaman 80.3 olacam demektir bu haftaya :)
Tesekkurler burcum..
Özlem bu hafta gözüm kulagım sende canım ona göre peşindeyim:103::103::103:
Edaaa ne yapiyorsun cnm?bugun bugun cumartesi.
Kahvaltim guzel gecti.2 yumurta 1 dilim tb ekmegi ile.
Oglende ocakta soganli,biberli,domatesli tavuk yapicam ve yogurtt.
Aksamda sade salata olabilir ona karar vermedim henuz o anki duruma gore degisebilir..
Edaaa bu hafta kesin vermemiz lazim.
Iskenceye maruz kalmak istemiyorum.:)
beni tatmin etmedi ama sen tatmin olduysan sıkıntı yok canım
Kızlar hala rakibimizzz tamam mı,,,ama önce benim size yetişmem lazımmmm...
ben 79.9 u görmeni isterim canım inş. hedefini yazdım
Özlemcim günaydın, günleri paylaşalım mı? Bugun ben başlayayım istersen?
Cumartesı, pazartesi, Çarşamba: Gonul
Pazar, Salı, Persembe: Özlem
Ne dersin uyar mı sana da?
Ya ben sayamiyorummm
Dunkuleri sayim dedim,uygulamada butun msj.lar cikmiyorr.
Sen ne kullaniyorsun?
Ya ben sayamiyorummm
Dunkuleri sayim dedim,uygulamada butun msj.lar cikmiyorr.
Sen ne kullaniyorsun?
normal siteden gir canım
Güzdüzleri işteyken telefonla giriyorum. Akşam ve haftasonu ise laptop tan giriyorum. tek tek sayacağız dimi mesajları. bi yerde toplam ne kadar mesaj yazıldığı yoktur heralde :)
Özlemcim sen mesajların hepsini göremiyorsan, gördüklerini yaz canım.
Sonuçta cezanı yerine getirmiş oluyorsun, dimi burcu kaptan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?