Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım leslie nin fat burning 5 mil var onu indir yararını görceksin 1 saat ama 8.5 km yürümüş kadar kalori yakıyorsun ve senin kilonda biri için çok yararlı bi video daha sonra sana video önercem
burcu bide link falan atsanda direk indirsem saçma sapan seylerle ugraşıyorum part part falan iyice sinirlendim

merhaba kızlar

dünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haş yumurta
1 dilim beyaz peynir
domates salatalık bol yeşillik
5 zeytin

ara incir

öğle yumurtalı peynirli salata

akşam
pastırma 100 gr çemensiz salata

3 litre su 2 yeşil çay

Oooo benim koçum çok istikrarlı, dirayetli. Beni yola sokacağına eminimm..

Canimcim öyle koç falan diilim ama birbirimize yardımcı olacağız tabiyki de. diğer arkadaşlarla da iletişimi koparmiycaz tabi. Ben senden bu hafta öncelikle kesinlikle kaçamak istemiyorum. Bir hafta dene. Kaçamak yapmamanın etkisini gorceksin. Hedefin 500 gr ama daha da fazlasını yapabilirsin. İş istemekte bitiyor. Ben kilo veremem deme hergün ne güzel kilo veriyorum diye aynada kendini seyret. Emin ol psikolojik olarak çok etkiliyor. Olumlu düşün olumlu olsun.

Kizlarr sahilde 40 dakikalik yuruyusum an itibariyle bitmis bulunmakta.amaaa simdilik birazdan devam edecem insallah..

Tebrikler canım. Çok güzel gidiyorsun.

Kizlarr sahilde 40 dakikalik yuruyusum an itibariyle bitmis bulunmakta.amaaa simdilik birazdan devam edecem insallah..

Tebrikler canım. Ben de bugün 2 saat yürüdüm. Şu an annemlerdeyim eve gidince yarım saat de bisiklet sürmeyi düşünüyorum. dün akşamki kacamagimi telafi etmem lazım. Biraz vicdan yaptım. Coookk pişmanım.

Hayranım senin şu sahilde yürüme işine. Ahhh ahhh neden Konya' da yaşıyorum kiiiiiiiiiii Ben deniz istiyorum amaaaaaaa

Özlem harikasın :)) bende yemek hazırlıyorum..akşam sevdiğim bi dizi var ya onu izlerken yada ondan sonra yürücem inş..ve buara pilatesi çok ihmal ettim vucudum sanki bi gevsedi en azından mekik çekicem inş..gelişmeleri haber veririm:)

Hayranım senin şu sahilde yürüme işine. Ahhh ahhh neden Konya' da yaşıyorum kiiiiiiiiiii Ben deniz istiyorum amaaaaaaa
Eskisi kadar cikamiyorum sahile bende sicaklar geldi,birde park olayi var simdi kucuk hanimin.
Bende denizsiz bir yer dusunemiyorum.
Ama kisa bir sure sonra tasinacagiz sahil ayaklarimin altinda olmuyacak.
Biraz uzaklasacagiz..:-/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…