Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınnn kızlaar 😃😘😘 bgn diyetimiz adına güzel bir gün olsunn kalın bacaklarımı istemiyorumm bu yüzden daha da motive oluyorumm zayıflayacağım 😃❤️

günaydın tatlım offff ya kalın bacak mevzusu çok kötü resimlerin bazılarında bacaklarım çok fena çıkmış mezuniyette

ebrucum bırakmıyorum ama 14 günü tamamlayınca tvdeki videolarına döncem ebrunun ramazana kadar yapıcam ramazanda artık hal buldukça yapcam diye düşünüyorum ya çokbişi istemiyorum ebrum ya az bişi küçülsünler

Aynen cnm katılıyorum iyi düşünelim iyi olsun☺️ Bnde umutluyum bu haftasonu arkadaşımla olan planımı bile iptal edicem dışarıda yememek için ... Bnmde hedef 55 umarım artık görürüz 50 leri bnde 1 yıl aradan snra sabırsızlanıyorum 😃😃😃
Günaydın güzeller..cumaya az kaldı ölüp bitiyorum tartılmak için ama yeminliyim
Aman edaa tut kendiniii sık tartılmak iyi değil 😊

günaydın canlar bugün ev temizliği yapıcam pilatesimi yapıcam. kahvaltımı yaptım biraz ayılayım uykudan hemen temzliği yapıp sporumu yapcm sonrada ders çalışcam

Aslında çay derken metabolizma hızlandırıcı bi tarif vardı kullananlar pek bi memnundu yakın çevremdede fayda görenler oldu o tarifi yaptım bende..çok eski kilolarımdayım nerdeyse 9 senelik takviye bişeylere ihtiyacım var..peki kaptan akşam ki kefir olayına ne diyosun ben çok memnun kaldım bağırsak çalıştırması ödem attırması cumaya kadar akşam ögününü öyle yapabilir miyim..?

çözümü kısa süreli yemin ederek buldum yoksa cok sabırsızımdır:)

Cumaya tartıda güzel bir sonuç göreceğine inanıyorum. Çünkü haftada bir tartılmak en iyisi.

Sonuçlar iyi değil derken? Umarım + kilo yoktur.
inş elimden geleni yapıyorum bu hafta..ama belli olmaz hayalkırıklığına ugramak istemiyorum...

Eda bu hafta sen kesin en az 1 kilo verirsin canım. Şimdiden tebrikler. Ben cıktım tartıya sonuçlar iyi değil.
Yok gönülcüm o kadar iyi olacagımı sanmıyorum..

günaydın canlar bugün ev temizliği yapıcam pilatesimi yapıcam. kahvaltımı yaptım biraz ayılayım uykudan hemen temzliği yapıp sporumu yapcm sonrada ders çalışcam
Hadi bakalım kolay gelsin sana. Spor olur ev temizliği.

Kefir arada bir iyi de her gün akşam öğününü kefirle yapmak pek mantıklı değil bence. Ama gün aşırı olabilir. Protein ağırlıklı beslen o zaman daha rahat gider kilolar.

Burcu' cum sen kaç kiloyla mezun olmuştun. Sanki mezuniyet kilona döndün gibi geldi bana.

yok ebru pilateside yapcam sadece ısınmak için leslie yapıodum onu yapmıcam bugun

ayy çok şık

59.1 ile mezun olmuştum ebrucum

Süper o zaman çok az kalmış mezuniyet kilona. Benim daha çok fazlalığım var. Bu hafta 58 i görürsün inşallah. Bu arada eski resimlerinden birine yorum yapmıştım. Gördün dimi. Eskiyle yeni arasında o kadar fark var ki. İyi ki bu kadar kararlı bir şekilde zayıflamışsın.

evet gördüm canım ama 58 i bilmiyorum canım ya iki gündür yüzüğüm filan sıkıyo parmağımı felaket bi ödem var

Günaydın kuzum bak ne güzel düzenini kurmuşsun bnde akşam yemeğinden sonra yapıcam spor
Çok güzel bi davetiye canımm inş çok mutlu olursun☺️

yok ebru pilateside yapcam sadece ısınmak için leslie yapıodum onu yapmıcam bugun

ayy çok şık
begendin mi gercekten yaa sevindim baya kararsız kalmıştım :)

Anlaşıldı kaptayn :))

Düğün ne zaman canım ben kaçırmışım tarihi. Hayırlı uğurlu olsun bu arada.
22 haziran canım..baya az kaldı :)

begendin mi gercekten yaa sevindim baya kararsız kalmıştım :)

Anlaşıldı kaptayn :))

22 haziran canım..baya az kaldı :)

Nerde yaşıyordun sen canım? İstanbul da mıydın? 22 Haziranda benimde bir arkadaşımın düğünü var Ankara da. Bende gideceğim inşallah.

Nerde yaşıyordun sen canım? İstanbul da mıydın? 22 Haziranda benimde bir arkadaşımın düğünü var Ankara da. Bende gideceğim inşallah.
Ona gitme bana gel :)) ben sana daha yakınım Aksarayda yaşıyorum 3 senedir...burda evleniyorum bi müddet daha burdayım :)

Senin gibi çok tatlılar ☺️☺️ bu micky li bacaklar senin mi 😊😊
Yok canım nerdeee :) ablamın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…