Günaydınnn kızlaar 😃😘😘 bgn diyetimiz adına güzel bir gün olsunn kalın bacaklarımı istemiyorumm bu yüzden daha da motive oluyorumm zayıflayacağım 😃❤️
Pilatesin eninde sonunda etkisi olacak Burcu sakın vazgeçmek yok. Keşke evde bende yapabilsem. Bakalım bugün mekik ve suquata başlamayı düşünüyorum. Umarım başarabilirim.
Menü için gerekli açıklamaları yapmışsın. Onlara göre menün gayet güzel olmuş afiyet olsun. Sadece kahve olmasaymış iyiymiş. Bu arada su az olmuş. Suyu çay şeklinde değil de su şeklinde içmek daha faydalı.
Günaydın canım. Menün genel anlamda çok iyi ama pilav iki öğün çok olmuş. Su da az olmuş. O kadar pilava daha çok su içmen lazımdı.
Günaydın Beste' cim.Güzel düşünürsek her günümüz güzel geçer. Bu hafta ben kendimden çok umutluyum. İnşallah bu kez yıllar yıllar sonra 50 li rakamları göreceğim. Çünkü hedefi 58 e indirdim. Bakalım nasıl olacak.Ayrıca bu hafta listede olmayan herkse bildirim yapsın çünkü artık takım içi liste hazırlamaya başlayacağım. Ayrı bir motivasyon olacak bizim için.
Aynen cnm katılıyorum iyi düşünelim iyi olsun☺️ Bnde umutluyum bu haftasonu arkadaşımla olan planımı bile iptal edicem dışarıda yememek için ... Bnmde hedef 55 umarım artık görürüz 50 leri bnde 1 yıl aradan snra sabırsızlanıyorum 😃😃😃Pilatesin eninde sonunda etkisi olacak Burcu sakın vazgeçmek yok. Keşke evde bende yapabilsem. Bakalım bugün mekik ve suquata başlamayı düşünüyorum. Umarım başarabilirim.
Menü için gerekli açıklamaları yapmışsın. Onlara göre menün gayet güzel olmuş afiyet olsun. Sadece kahve olmasaymış iyiymiş. Bu arada su az olmuş. Suyu çay şeklinde değil de su şeklinde içmek daha faydalı.
Günaydın canım. Menün genel anlamda çok iyi ama pilav iki öğün çok olmuş. Su da az olmuş. O kadar pilava daha çok su içmen lazımdı.
Günaydın Beste' cim.Güzel düşünürsek her günümüz güzel geçer. Bu hafta ben kendimden çok umutluyum. İnşallah bu kez yıllar yıllar sonra 50 li rakamları göreceğim. Çünkü hedefi 58 e indirdim. Bakalım nasıl olacak.Ayrıca bu hafta listede olmayan herkse bildirim yapsın çünkü artık takım içi liste hazırlamaya başlayacağım. Ayrı bir motivasyon olacak bizim için.
Aman edaa tut kendiniii sık tartılmak iyi değil 😊Günaydın güzeller..cumaya az kaldı ölüp bitiyorum tartılmak için ama yeminliyim
Aslında çay derken metabolizma hızlandırıcı bi tarif vardı kullananlar pek bi memnundu yakın çevremdede fayda görenler oldu o tarifi yaptım bende..çok eski kilolarımdayım nerdeyse 9 senelik takviye bişeylere ihtiyacım var..peki kaptan akşam ki kefir olayına ne diyosun ben çok memnun kaldım bağırsak çalıştırması ödem attırması cumaya kadar akşam ögününü öyle yapabilir miyim..?Pilatesin eninde sonunda etkisi olacak Burcu sakın vazgeçmek yok. Keşke evde bende yapabilsem. Bakalım bugün mekik ve suquata başlamayı düşünüyorum. Umarım başarabilirim.
çözümü kısa süreli yemin ederek buldum yoksa cok sabırsızımdır:)Aynen cnm katılıyorum iyi düşünelim iyi olsun☺️ Bnde umutluyum bu haftasonu arkadaşımla olan planımı bile iptal edicem dışarıda yememek için ... Bnmde hedef 55 umarım artık görürüz 50 leri bnde 1 yıl aradan snra sabırsızlanıyorum 😃😃😃
Aman edaa tut kendiniii sık tartılmak iyi değil 😊
inş elimden geleni yapıyorum bu hafta..ama belli olmaz hayalkırıklığına ugramak istemiyorum...Cumaya tartıda güzel bir sonuç göreceğine inanıyorum. Çünkü haftada bir tartılmak en iyisi.
Sonuçlar iyi değil derken? Umarım + kilo yoktur.
Yok gönülcüm o kadar iyi olacagımı sanmıyorum..Eda bu hafta sen kesin en az 1 kilo verirsin canım. Şimdiden tebrikler. Ben cıktım tartıya sonuçlar iyi değil.
Hadi bakalım kolay gelsin sana. Spor olur ev temizliği.günaydın canlar bugün ev temizliği yapıcam pilatesimi yapıcam. kahvaltımı yaptım biraz ayılayım uykudan hemen temzliği yapıp sporumu yapcm sonrada ders çalışcam
Kefir arada bir iyi de her gün akşam öğününü kefirle yapmak pek mantıklı değil bence. Ama gün aşırı olabilir. Protein ağırlıklı beslen o zaman daha rahat gider kilolar.Aslında çay derken metabolizma hızlandırıcı bi tarif vardı kullananlar pek bi memnundu yakın çevremdede fayda görenler oldu o tarifi yaptım bende..çok eski kilolarımdayım nerdeyse 9 senelik takviye bişeylere ihtiyacım var..peki kaptan akşam ki kefir olayına ne diyosun ben çok memnun kaldım bağırsak çalıştırması ödem attırması cumaya kadar akşam ögününü öyle yapabilir miyim..?
Hadi bakalım kolay gelsin sana. Spor olur ev temizliği.
Kefir arada bir iyi de her gün akşam öğününü kefirle yapmak pek mantıklı değil bence. Ama gün aşırı olabilir. Protein ağırlıklı beslen o zaman daha rahat gider kilolar.
Burcu' cum sen kaç kiloyla mezun olmuştun. Sanki mezuniyet kilona döndün gibi geldi bana.
59.1 ile mezun olmuştum ebrucum
Süper o zaman çok az kalmış mezuniyet kilona. Benim daha çok fazlalığım var. Bu hafta 58 i görürsün inşallah. Bu arada eski resimlerinden birine yorum yapmıştım. Gördün dimi. Eskiyle yeni arasında o kadar fark var ki. İyi ki bu kadar kararlı bir şekilde zayıflamışsın.
Günaydın kuzum bak ne güzel düzenini kurmuşsun bnde akşam yemeğinden sonra yapıcam sporgünaydın canlar bugün ev temizliği yapıcam pilatesimi yapıcam. kahvaltımı yaptım biraz ayılayım uykudan hemen temzliği yapıp sporumu yapcm sonrada ders çalışcam
Çok güzel bi davetiye canımm inş çok mutlu olursun☺️
begendin mi gercekten yaa sevindim baya kararsız kalmıştım :)yok ebru pilateside yapcam sadece ısınmak için leslie yapıodum onu yapmıcam bugun
ayy çok şık
Anlaşıldı kaptayn :))Hadi bakalım kolay gelsin sana. Spor olur ev temizliği.
Kefir arada bir iyi de her gün akşam öğününü kefirle yapmak pek mantıklı değil bence. Ama gün aşırı olabilir. Protein ağırlıklı beslen o zaman daha rahat gider kilolar.
22 haziran canım..baya az kaldı :)Düğün ne zaman canım ben kaçırmışım tarihi. Hayırlı uğurlu olsun bu arada.
Aminnn canım...Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın:)Günaydın kuzum bak ne güzel düzenini kurmuşsun bnde akşam yemeğinden sonra yapıcam spor
Çok güzel bi davetiye canımm inş çok mutlu olursun☺️
begendin mi gercekten yaa sevindim baya kararsız kalmıştım :)
Anlaşıldı kaptayn :))
22 haziran canım..baya az kaldı :)
Ona gitme bana gel :)) ben sana daha yakınım Aksarayda yaşıyorum 3 senedir...burda evleniyorum bi müddet daha burdayım :)Nerde yaşıyordun sen canım? İstanbul da mıydın? 22 Haziranda benimde bir arkadaşımın düğünü var Ankara da. Bende gideceğim inşallah.
Yok canım nerdeee :) ablamın :)Senin gibi çok tatlılar ☺️☺️ bu micky li bacaklar senin mi 😊😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?