Günaydın kuzum bak ne güzel düzenini kurmuşsun bnde akşam yemeğinden sonra yapıcam spor
Çok güzel bi davetiye canımm inş çok mutlu olursun☺️
begendin mi gercekten yaa sevindim baya kararsız kalmıştım :)
Anlaşıldı kaptayn :))
22 haziran canım..baya az kaldı :)
Nişanlım grafik tasarımcı matbaaları var o kadar çok davetiye baktım ki..ve dediğin gibi saçma seyler çok dedim var mı bunları secen ooo diyo en popülerler bunlar..leopar desenli davetiye ne yahuu:)ay bilmiyorum beste hiç spor yapmak gelmiyo içimden vallahi böle sıkıla sıkıla yapıyorum
yoo bence çok iyi bende o tarz şık bişiler düşünüyorum canım şimdi herkes değişik şeyler yaptırıyo ama onlar bana itici geliyo yok gazete sayfası yok fotoroman filan tamam güzelleride var ama insanlar en janjanlıyı seçiyolar bişiye benzemio ya
Hadi yaaa ben senin Aksaray' da olduğunu bilmiyordum. Benim annemde Aksaray' da yaşıyor. Hatta bende orda büyüdüm ama merkezde değil bir ilçesinde. Burda açık açık yazmayayım. Özelden yazarım neresi olduğunu.Ona gitme bana gel :)) ben sana daha yakınım Aksarayda yaşıyorum 3 senedir...burda evleniyorum bi müddet daha burdayım :)
Yok canım nerdeee :) ablamın :)
Vaay kaptan memleketlin oldum yani ben :))Hadi yaaa ben senin Aksaray' da olduğunu bilmiyordum. Benim annemde Aksaray' da yaşıyor. Hatta bende orda büyüdüm ama merkezde değil bir ilçesinde. Burda açık açık yazmayayım. Özelden yazarım neresi olduğunu.
Vaay kaptan memleketlin oldum yani ben :))
Ben merkezdedim hep ama diger ilçeleri ıhlarayı falan iyi bilirim :)e o zaman annene geldiğinde muhakkak beklerim aksaray küçük yer zaten :) benim evimde çarşı da sayılır :)
ay bilmiyorum beste hiç spor yapmak gelmiyo içimden vallahi böle sıkıla sıkıla yapıyorum
yoo bence çok iyi bende o tarz şık bişiler düşünüyorum canım şimdi herkes değişik şeyler yaptırıyo ama onlar bana itici geliyo yok gazete sayfası yok fotoroman filan tamam güzelleride var ama insanlar en janjanlıyı seçiyolar bişiye benzemio ya
İnş canım beklerim her zaman:)İnşallah canım. Aksaray lı değilim ama liseyi bitirene kadar babamın işi nedeniyle orda yaşadım. Sonra üniversite memuriyet derken bir daha dönmedim. Ama annem hala orda yaşıyor. Gerçi bayramlardan bayramlara gidiyorum ama merkezde çocukluk arkadaşım var. Aksaray a da mutlaka uğruyorum. İnşallah bir gün nasip olursa seninle de görüşürüz.
Nişanlım grafik tasarımcı matbaaları var o kadar çok davetiye baktım ki..ve dediğin gibi saçma seyler çok dedim var mı bunları secen ooo diyo en popülerler bunlar..leopar desenli davetiye ne yahuu:)
Bazen öyle oluyo cnm isteksizlik ama hedefimizi düşünüp hırslanmalıyız onun motivesiyle yapmalıyızzz😃
iyidir tatlım gerçi seninle de birtürlü tanışamadık ben beste
süper canım her karanlığın bir aydınlığı vardır...çok sevindim senin içinn bu arada benim de var daha iyi bir okula tayinim çıktı, özel gelişmeler de kapıda ama ben bekletiyorum biraz bu kilolar yüzünden daha sık uğramaya çalış canım
inş kuzummmmmmm
yeni okulun hayırlı olsun canım.özel gelişmeleri çok bekletme bence :)) kısmetse her türlü olurr kiloları çok fazla takma bence ayrıca çok aşırı kilonda yok tatlım
kızlar ben izindeydim geri dönüp mezun olmak istiyorum.ne zaman geri dönebilirim nasıl olucak acaba.izinli olarak 2 haftayı doldurdum
Süpersin canım. Yürümek en güzel spor bence.Bugün öğlen yürüdüm. Akşamda yürüyerek gideceğim. Cumaya bişey kalmadı ama.
Slmm kizlar anca gelebildim.dokturmussunuz ben yokken
Oglen yemekli misafirim vardi.
Sonra cay fasli falan oldu.
Kek ve pogaca yapmistim ama agzima surmedim
Amaaa yemekte birazcikk kola ictimm
Hoş geldin Özlem' cim. Eğen izinde iki haftanı doldurduysan bu cuma listeye yeniden girip aynı anda mezun da olabilirsin. Hedefini kaç bildirmiştik? Birde cuma yine bildirim yapman gerekecek.
Hoşbulduk canım.hedefim 60 kiloydu.şuan o kiloya ulaştım.bir an önce mezun olmak istiyorum artık :))
Peki izne ayrılırken kaç kiloydun? Hatırlıyor musun?
Süpersin canım. Yürümek en güzel spor bence.
Harikasın Özlem ama o kola olmamış. O kadar şeye dayanmışsın bir kolaya mı dayanamadın? Eğer bu haftada kilo veremezsen biliyorsun ki ceza daha kötü olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?