Hadi yaaa o kadar kısa zamanda çekilebiliyor mu? Hiç denemedim. Eğer öyleyse hemen mekik çekmeye başlamak lazım. Benim ihtiyacım var. Karnınım iyice sıkılaşmasını istiyorum. Aslında şu suquat programına yeniden mekikle birlikte başlamak lazım.Kizlar az once test ettim..
25*4=100 yarim mekik
3 dakika
Ayy sen menü kötü değil deyince geldi aklıma. Kare ülker bitter çikolatanın bir blogunu yedim. Sırf bitter diye. Ama yine da kaçamak oldu.Bence kotu bir menu degil cnm.kahvalti olsaydi daha iyi olurdu tabi.afiyet olsun cnm.:)
Hadi yaaa o kadar kısa zamanda çekilebiliyor mu? Hiç denemedim. Eğer öyleyse hemen mekik çekmeye başlamak lazım. Benim ihtiyacım var. Karnınım iyice sıkılaşmasını istiyorum. Aslında şu suquat programına yeniden mekikle birlikte başlamak lazım.
Ayy sen menü kötü değil deyince geldi aklıma. Kare ülker bitter çikolatanın bir blogunu yedim. Sırf bitter diye. Ama yine da kaçamak oldu.
Hadi yaaa o kadar kısa zamanda çekilebiliyor mu? Hiç denemedim. Eğer öyleyse hemen mekik çekmeye başlamak lazım. Benim ihtiyacım var. Karnınım iyice sıkılaşmasını istiyorum. Aslında şu suquat programına yeniden mekikle birlikte başlamak lazım.
Ayy sen menü kötü değil deyince geldi aklıma. Kare ülker bitter çikolatanın bir blogunu yedim. Sırf bitter diye. Ama yine da kaçamak oldu.
Haklısın aslında Özlem cezayı hak ettim ama listede olmadığım için ceza yok bana diyomuşum. Tamam bu son olsun bundan sonra kaçamak olursa cezamı sen vereceksin.:)
afiyet olsunda dun in love,bugun bitter ceza verelim mi?
Haftada 1 olsa olurmu? Dondurma falan
O zaman yarın ilk iş spora yeniden başlıyorum. Zaten günlük en az 30 dk yürüyorum. Üzerine birde mekik ve suquat olursa taş gibi hatun olurum ben bir aydaBelki biraz hizli yapmisimdir cnm.
Amaa 25li setler halinde yapmasaydim tamamlayamazdim galiba:)
Uyumadan once yatakta bile yapabilirsin aslinda.
3 Haziran msj. sayıları
Jessie:20
Kelebekcim:19
Ozlem: 18
Burcu:16
Argeleton: 13
Eloise:12
Ebru:7
Edahafiz: 3
Digerleri: 0
Wauww süper o zaman 5 dk 100 mekik. İki haftaya kalmaz karın kasları süper olur o zaman.
Nescafe haricinde güzel bir menü ama öğle öğününü atlaman iyi olmamış. Su ve spor güzel. Afiyet olsun.
Ekmekler fazla olmuş canım. Birde çeşitli kahvaltılıkları açarsan daha iyi olur. Peynir zeytin ya da her neyse. Ayrıca tahin ve pekmez kilo verme döneminde yemememiz gereken yiyeceklerden.
Menün çok güzel afiyet olsun. Su ve sporda öyle. Tebrik ederim.
Sağlıksız bir menü olmuş Özlem' cim. Daha iyisini yapabilirsin bence. Bu hafta mutlaka kilo vermen gerekiyor biliyorsun dimi?
Menün gayet güzel canım. Afiyet olsun. Su ve sporunda öyle. Etimekleri birisi söylemiş. Bende tam buğday tavsiye ediyorum. Daha sağlıklı. Hatta çavdarla değiştirerek tüketebilirsin.
Çok hafif bir menü olmuş. Sporun ve suyun çok güzel. Tebrikler
Mekikleri sayı olarak not al canım. Yani dakika olarak hesaplama. Mesela Burcu 400 mekik diye. Daha iyi olur.
Gelelim benim menüme.
Kahvaltı yapamadım. Saat 09:00 da işe yetişmeye çalışırken bir tane elma yedim.
Öğle (12:00)
1,5 servis kaşığı bulgur pilavı
1 servis kaşığı patlıcanlı etli bir yemek
200 gr yoğurt
Ara 17:00
1 avuç kara dut
Akşam 18:30
1 porsiyon yeşil fasulye yemeği
1 küçük kase cacık
1,5 lt su 2 fincan nescafe (bir fincanı sütlü, diğeri coffemate li, şekersiz)
30 dk yürüyüş. Çok iç açıcı bir menü değil ama eskiye göre yine düzeltmeye başladım.
Bu arada dünkü menümü yazmayı unuttum. Ama akşam kaçamak yaptım. Bir tane in love yedim. Bakalım cumaya neler olacak.
Cnmmm aksam yemegin yok!!!Kızlar bugün evimiz için halı bakmaya çıktık sonrasında kayınvalide ziyareti derken bu saate kaldım..
08:00 sebzeli peynirli yagsız tost
Yesil çay
10:30
Şekersizçay
13:00
1 servis kaşıgı kavurma
1 servis kaşıgı taze fasulye
1 servis kaşıgı salata
1 bardak ayran
18:00
250 ml kefir
21:00 bi fincan nescafe sanırım krema kullanılmıştı
Kayınvalidem ikram edince yok içemem demedim ama içmeyeydim iyiydi...
1 lt elmalı tarcınlı çay
1 lt su
2 saate yakın açık hava yürüyüşü..
Başka spor yok
Canım stresli bi gün gecirdim hiçbişey yemek istemiyodum bende burcunun arasıra önerdiği gibi kalsiyum protein acısından zengin yogurt yada kefiri akşam ögünü yaptım...ve müthiş bişey ne açlık hissettim ne halsizlik..ve kabızlıgıma da iyi geldi...Gunaydin kizlar..:)
Cnmmm aksam yemegin yok!!!
Birde tostun miktari
Ogle yemegin guzel:)
Afiyet olsun.
Kaynanalarrr
Haklısın cnm dün okulda toplu kahvaltı yaptık yok yoktu... Bnde herseyden yedim ole işte memnun degilim ama olmasaydı bn yine kendi yemeğimi yiyecektim ama bgn telafi ediyorum😊Wauww süper o zaman 5 dk 100 mekik. İki haftaya kalmaz karın kasları süper olur o zaman.
Nescafe haricinde güzel bir menü ama öğle öğününü atlaman iyi olmamış. Su ve spor güzel. Afiyet olsun.
Ekmekler fazla olmuş canım. Birde çeşitli kahvaltılıkları açarsan daha iyi olur. Peynir zeytin ya da her neyse. Ayrıca tahin ve pekmez kilo verme döneminde yemememiz gereken yiyeceklerden.
Menün çok güzel afiyet olsun. Su ve sporda öyle. Tebrik ederim.
Sağlıksız bir menü olmuş Özlem' cim. Daha iyisini yapabilirsin bence. Bu hafta mutlaka kilo vermen gerekiyor biliyorsun dimi?
Menün gayet güzel canım. Afiyet olsun. Su ve sporunda öyle. Etimekleri birisi söylemiş. Bende tam buğday tavsiye ediyorum. Daha sağlıklı. Hatta çavdarla değiştirerek tüketebilirsin.
Çok hafif bir menü olmuş. Sporun ve suyun çok güzel. Tebrikler
Mekikleri sayı olarak not al canım. Yani dakika olarak hesaplama. Mesela Burcu 400 mekik diye. Daha iyi olur.
Dünkü menün gayet güzel bnce ama in love hiiiiiiiiiç olmamış 😡Gelelim benim menüme.
Kahvaltı yapamadım. Saat 09:00 da işe yetişmeye çalışırken bir tane elma yedim.
Öğle (12:00)
1,5 servis kaşığı bulgur pilavı
1 servis kaşığı patlıcanlı etli bir yemek
200 gr yoğurt
Ara 17:00
1 avuç kara dut
Akşam 18:30
1 porsiyon yeşil fasulye yemeği
1 küçük kase cacık
1,5 lt su 2 fincan nescafe (bir fincanı sütlü, diğeri coffemate li, şekersiz)
30 dk yürüyüş. Çok iç açıcı bir menü değil ama eskiye göre yine düzeltmeye başladım.
Bu arada dünkü menümü yazmayı unuttum. Ama akşam kaçamak yaptım. Bir tane in love yedim. Bakalım cumaya neler olacak.
Kıyamam cnm yaa sabır et inş düzene girersin kuzum 😘Tarih calisiodum anca gelebildim kizlar cok stresliyim bu hafta bi dzen oturtamadim aslinda iyi ama ev isi ders spor skısiyorum gibi geliyo
Menü iyi bencee😊Kızlar bugün evimiz için halı bakmaya çıktık sonrasında kayınvalide ziyareti derken bu saate kaldım..
Yesil çay
Şekersizçay
1 servis kaşıgı kavurma
1 servis kaşıgı salata
1 bardak ayran
250 ml kefir
1 lt elmalı tarcınlı çay
1 lt su
Başka spor yok
Afiyet olsun cnm gayet güzel😊günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
2 yumurtadan sebzeli peynirli omlet
öğle 1 kase bulgur çorbası
1 kase yoğurt
akşam 1 kase bulgur çorbası
haşlama tavuk gösü
spor yok ama dün izinliydim evde bir güzel temizlik yaptım ve suyu az içtim 1 litre:)
Günaydınnn kızlaar 😃😘😘 bgn diyetimiz adına güzel bir gün olsunn kalın bacaklarımı istemiyorumm bu yüzden daha da motive oluyorumm zayıflayacağım 😃❤️
Kalın bacak mı dedim. İddiaya girerim en kalın bacak, en selülitli bacak ben de :)
Pilatesin eninde sonunda etkisi olacak Burcu sakın vazgeçmek yok. Keşke evde bende yapabilsem. Bakalım bugün mekik ve suquata başlamayı düşünüyorum. Umarım başarabilirim.Ben mekik cekmiom ebru bu ara pilatese takmis durumdayim ama etki etmio gibi gelio
Ah ebrucugum ah
Menü için gerekli açıklamaları yapmışsın. Onlara göre menün gayet güzel olmuş afiyet olsun. Sadece kahve olmasaymış iyiymiş. Bu arada su az olmuş. Suyu çay şeklinde değil de su şeklinde içmek daha faydalı.Kızlar bugün evimiz için halı bakmaya çıktık sonrasında kayınvalide ziyareti derken bu saate kaldım..
Yesil çay
Şekersizçay
1 servis kaşıgı kavurma
1 servis kaşıgı salata
1 bardak ayran
250 ml kefir
1 lt elmalı tarcınlı çay
1 lt su
Başka spor yok
Günaydın canım. Menün genel anlamda çok iyi ama pilav iki öğün çok olmuş. Su da az olmuş. O kadar pilava daha çok su içmen lazımdı.günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
2 yumurtadan sebzeli peynirli omlet
öğle 1 kase bulgur çorbası
1 kase yoğurt
akşam 1 kase bulgur çorbası
haşlama tavuk gösü
spor yok ama dün izinliydim evde bir güzel temizlik yaptım ve suyu az içtim 1 litre:)
Günaydınnn kızlaar 😃😘😘 bgn diyetimiz adına güzel bir gün olsunn kalın bacaklarımı istemiyorumm bu yüzden daha da motive oluyorumm zayıflayacağım 😃❤️
Günaydın güzeller..cumaya az kaldı ölüp bitiyorum tartılmak için ama yeminliyimKalın bacak mı dedim. İddiaya girerim en kalın bacak, en selülitli bacak ben de :)
Günaydın güzeller..cumaya az kaldı ölüp bitiyorum tartılmak için ama yeminliyim
Cumaya tartıda güzel bir sonuç göreceğine inanıyorum. Çünkü haftada bir tartılmak en iyisi.Günaydın güzeller..cumaya az kaldı ölüp bitiyorum tartılmak için ama yeminliyim
Sonuçlar iyi değil derken? Umarım + kilo yoktur.Eda bu hafta sen kesin en az 1 kilo verirsin canım. Şimdiden tebrikler. Ben cıktım tartıya sonuçlar iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?