Ismim yasemin ewet haha oylemiiii neguzell ablacim super zayiflamissin ozaman kac ayda yaptin
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Aslında bazen atıştırmak istiyorum. Beyaz leblebi mi alsam. Bir günde ne kadar yemek gerekir..
Yasmin diger topicde de karşılaşıyoruz senle hatırladın mı beni :) çok tatlısın bu istek bu çaban hiç bitmesin burdanda hiç ayrılma çok güzel sonuçlar alacagına eminim..ah şimdi ki aklım o yaşlarda olsaydı diye kafama vuruyorum ben :) sen bizim gibi olma gencliginin en güzel zamanlarını bu psikolojiyle gecirme sağlıklı özgüvenli dinamik yaşa hayatı :)) hoşgeldin tekrar
Ara öğünlerinin bir tanesini bir avuç leblebiyle yapabilirsin bence. Hem atıştırmalık olur hem de metabolizman çalışır. 80 üstü kilolarda mutlaka ara öğün yapılmalı diye düşünüyorum.
Yasemin' cim öncelikle hoş geldin aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. İnşallah burada bizimle birlikte sende hedef kilona ulaşırsın.
İlk olarak senden takımdakilere abla olarak hitap etmemeni isteyeceğim. Nedense bu hitap tarzı çok hoşuma gitmiyor. Herkese ismiyle hitap edebilirsin.
Gayet güzel edacim. Afiyet olsun.
Canım çok guzel. Tebrikler. Basen yağlarının erimesi için tatlı meyvelerden bi müddet uzak durmalisin bence. Şeftali bir tane yesen yeterli.
Sık dişini Burcu az kaldı. Bu sene bitiyor çilen. İnşallah atamanda yapılır biran önce. Alırsın bütün emeklerinin karşılığını.
Havva cım gece geç saatlere kadar uyumamış olman bile metabolizmanı çok etkiler. İster istemez ödem oluşur vücudunda. Birde üzerine kaçamak yaparsan tartıda oldukça kötü rakamlar görebilirsin. Ben ayran tavsiye ediyorum sana. Hem tok tutar hem de yoğurdun yağ yakıcı etkisi belki işe yarar.
Menün çok sağlıklı değil ama yine de idare eder. Bu final haftası bitene kadar istersen seni izne ayıralım. Ne dersin. Çünkü artık takımda en az 5 mesaj kuralını uygulamaya başladık. Mesajlar sayılıyor. Sende çok sık gelemeyeceğin için uyarı almanı istemem. Bide unutmadan akşamı çok erken yemişsin.
Çok güzel bir menü. Tam örnek olacak şekilde. Su ve sporda öyle. Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum cumayı. Nasıl bir sonuç alacaksın diye.
İlahi Özlem harikasınSüper bir fikir. Ödem çözmek için içiyorlar kiraz sapını.
Eda' cım senin menüde oldukça güzel. Spor harika ama su az olmuş.
Bisküviler haricinde çok güzel bir menü. Afiyet olsun canım. Bisküvi yerine bir avuç leblebi ya da bir bardak ayran içsen süper olurdu.
Ooooo Beste çok süper bir menü. Uzun zamandır senden böyle menüler göremiyordum. Afiyet olsun. Su spor menü harika.
Yok kuzum ya bulguru cok severim bn hiç de şişirmiyo aksine yine acıktım aralarda ama tutuyorum kendimi ipin ucu kaçınca mide de büyüyo demekki😞
Saol Nazmiyecimm
Saol kuzumm hep böyle olmalıyız hatta olmak zorundayız😃
Bu kız bi harika dostum 😃
Bu kız da ayrı bi harika dostumm😃
Bu kız daha da harika wuhuu😃
Lahmacun 1 tanedir dimi kuzumm acımasız hocalar😃
Sütlü şekersiz kahveyle şişiriyodum bn kendimii 😃 bitki çayları kavrulmamış çerez ve kuru meyve bu arada yoğurtlu yulaf da olabilir
İllaki bugün saymana gerek yok canım. Yarın sabah sayarsın. Erken yatmak her zaman iyidir. Bence yarın say mesajları.Pekiii
Bugun sayımı erken yapıcam kaptan...
Erken yatayım dıyorum...
İsimlerimizi zamanla öğrenirsin canım. Ben söyledim mesela. Burda hepimiz aynı yaşlarda gibi davranıyoruz. Zaten yaş aralığı da öyle çok geniş değil.In sha Allah, tamamda ben isimlerini bilmiyorum ve yasca benden buyukler. 17 yasindayim Bilemedim yani
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Düşünce gücünü unutma sakın Burcu. Ben bir defasında dedim ki bu hafta 1,6 kilo vereceğim. Gramı gramına 1,6 kilo verdim. Başka bir hafta yine düşüne düşüne düşündüğüm kiloyu verdim. Sen umutsuz olur olumsuz düşünürsen tartıda kötü sonuç alırsın. Ben bu kadar kaçamağa hala tartıda 63,5 göreceğime inanıyorum.valla tatlım oda yemek yoktu evde bide tek başıma canım bişi istemedi ama artık dikkat ederim de bu popo erimez yaben umutlu değilim ebrucum o kadar agır hissediyorum ki kendimi
waow bestecim severim seni
İllaki bugün saymana gerek yok canım. Yarın sabah sayarsın. Erken yatmak her zaman iyidir. Bence yarın say mesajları.
İsimlerimizi zamanla öğrenirsin canım. Ben söyledim mesela. Burda hepimiz aynı yaşlarda gibi davranıyoruz. Zaten yaş aralığı da öyle çok geniş değil.
Düşünce gücünü unutma sakın Burcu. Ben bir defasında dedim ki bu hafta 1,6 kilo vereceğim. Gramı gramına 1,6 kilo verdim. Başka bir hafta yine düşüne düşüne düşündüğüm kiloyu verdim. Sen umutsuz olur olumsuz düşünürsen tartıda kötü sonuç alırsın. Ben bu kadar kaçamağa hala tartıda 63,5 göreceğime inanıyorum.
Kızlar bugün ki menüm dehşet ötesi. Sırf kendime ceza olsun diye açık açık yazacağım. Beni yuhalayın. Ceza verin. Çünkü gerçekten bugün içime öküz kaçtı.
Kahvaltı (09:30)
1 tane simit
Öğle (12:00)
1 kase sebze çorbası
1 servis kaşığı körili tavuk
1 tane avuç içi büyüklüğünde siyah erik
Arada (15:00) gibi
3 tane eti sticks çikolata (2 tanesi bitterdi 59 cal, 1 tanesi sütlüydü 64 cal)
Yine arada 17:30 gibi
5-6 tane yağlı çubuk diyorlar burda kuru pasta gibi bir şey
3 tane un kurabiyesi
Akşam yok ama minik cadıdan kalan bulgur pilavını bir iki parça ekmekle yedim.
2 lt su 30 dk yürüyüş
İllaki bugün saymana gerek yok canım. Yarın sabah sayarsın. Erken yatmak her zaman iyidir. Bence yarın say mesajları.
İsimlerimizi zamanla öğrenirsin canım. Ben söyledim mesela. Burda hepimiz aynı yaşlarda gibi davranıyoruz. Zaten yaş aralığı da öyle çok geniş değil.
Düşünce gücünü unutma sakın Burcu. Ben bir defasında dedim ki bu hafta 1,6 kilo vereceğim. Gramı gramına 1,6 kilo verdim. Başka bir hafta yine düşüne düşüne düşündüğüm kiloyu verdim. Sen umutsuz olur olumsuz düşünürsen tartıda kötü sonuç alırsın. Ben bu kadar kaçamağa hala tartıda 63,5 göreceğime inanıyorum.
Yok doğru 5 hafta ve hergün sınav var hafta sonları hariçSınavlarında başarılar canım ilk defa 5 hafta süren bir sınav görüyorum gerçekmi yanlış mi yazdın.
Sık dişini Burcu az kaldı. Bu sene bitiyor çilen. İnşallah atamanda yapılır biran önce. Alırsın bütün emeklerinin karşılığını.
Havva cım gece geç saatlere kadar uyumamış olman bile metabolizmanı çok etkiler. İster istemez ödem oluşur vücudunda. Birde üzerine kaçamak yaparsan tartıda oldukça kötü rakamlar görebilirsin. Ben ayran tavsiye ediyorum sana. Hem tok tutar hem de yoğurdun yağ yakıcı etkisi belki işe yarar.
Menün çok sağlıklı değil ama yine de idare eder. Bu final haftası bitene kadar istersen seni izne ayıralım. Ne dersin. Çünkü artık takımda en az 5 mesaj kuralını uygulamaya başladık. Mesajlar sayılıyor. Sende çok sık gelemeyeceğin için uyarı almanı istemem. Bide unutmadan akşamı çok erken yemişsin.
Çok güzel bir menü. Tam örnek olacak şekilde. Su ve sporda öyle. Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum cumayı. Nasıl bir sonuç alacaksın diye.
İlahi Özlem harikasınSüper bir fikir. Ödem çözmek için içiyorlar kiraz sapını.
Eda' cım senin menüde oldukça güzel. Spor harika ama su az olmuş.
Bisküviler haricinde çok güzel bir menü. Afiyet olsun canım. Bisküvi yerine bir avuç leblebi ya da bir bardak ayran içsen süper olurdu.
Ooooo Beste çok süper bir menü. Uzun zamandır senden böyle menüler göremiyordum. Afiyet olsun. Su spor menü harika.
Hihi 1taneydiYok kuzum ya bulguru cok severim bn hiç de şişirmiyo aksine yine acıktım aralarda ama tutuyorum kendimi ipin ucu kaçınca mide de büyüyo demekki😞
Saol Nazmiyecimm
Saol kuzumm hep böyle olmalıyız hatta olmak zorundayız😃
Bu kız bi harika dostum 😃
Bu kız da ayrı bi harika dostumm😃
Bu kız daha da harika wuhuu😃
Lahmacun 1 tanedir dimi kuzumm acımasız hocalar😃
Sütlü şekersiz kahveyle şişiriyodum bn kendimii 😃 bitki çayları kavrulmamış çerez ve kuru meyve bu arada yoğurtlu yulaf da olabilir
Kızlar bugün ki menüm dehşet ötesi. Sırf kendime ceza olsun diye açık açık yazacağım. Beni yuhalayın. Ceza verin. Çünkü gerçekten bugün içime öküz kaçtı.
1 tane simit
1 kase sebze çorbası
3 tane un kurabiyesi
2 lt su 30 dk yürüyüş
Kim yazmıştı görmedim kiraz sapı ise yriyor mu birde mısır puskulu duymuştum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugunku menum
08:30
2 tatli kasigi surk
1 salatalik
1 elma
14:00
3 yk derisiz tavuk tantuni(evde yaptim)
Yagsiz sogan salatasi
Biraz ekmek
Kola
18:00
Yarim dilim ekmek
1 yk tantuni
Yarım yk yagsiz sogan salatasi
1 yesil cay
2 L su
Cay,turk kahvesi
Spor
100 mekik
25 makas
25 alt karin(cift bacak yukari-asagi)
25 bisiklet hareketi
10 dk dans
Cok hareketli bir gundu,dogru duzgun oturmadim.
Temizlik,yemekli misafir,cay faslı,bulasiklar...
Aksamda gorumcem geldi bir daha cay faslı... Ve minik minicik bir tane pogaca yedim.
Inanin yazarken utandigimi hissettim,hatta menumu yazmasam mi diye dusundugum oldu.
Uyumadan once yurumeyede calisacam.
evet canım ben tüketiyorum ödem tutturmuyo tatlım
özlemcim minicikte olsa sen insülin direnci olan bir hastasın o yüzdn o senin için çok çok büyük bi parça dikkat et
amiinn canımcım :)Canım çok guzel olmuş davetiyen.Allah mutlu mesut etsin inşallah.
oldu mu şimdi kaptanKızlar bugün ki menüm dehşet ötesi. Sırf kendime ceza olsun diye açık açık yazacağım. Beni yuhalayın. Ceza verin. Çünkü gerçekten bugün içime öküz kaçtı.
1 tane simit
1 kase sebze çorbası
3 tane un kurabiyesi
2 lt su 30 dk yürüyüş
özlem ne kaldı surada cumayaBugunku menum
2 tatli kasigi surk
1 salatalik
1 elma
Yagsiz sogan salatasi
Biraz ekmek
Kola
Yarim dilim ekmek
1 yk tantuni
1 yesil cay
2 L su
Cay,turk kahvesi
Spor
100 mekik
25 makas
25 bisiklet hareketi
10 dk dans
Aksamda gorumcem geldi bir daha cay faslı... Ve minik minicik bir tane pogaca yedim.
Inanin yazarken utandigimi hissettim,hatta menumu yazmasam mi diye dusundugum oldu.
Valla sorma Burcu büyük ihtimal ikindi ara öğün yapmadığım için eve gelince kurt gibi aç oluyorum. Kayınvalide de aşağıda unlu mamüller var. Çayın yanına yemek için almış. Görünce hangi ara yedim hatırlamıyorum. O küçük çikolataları da gözümün önü kararmaya başlamıştı. Büyük ihtimal şekerim düştü. Birde diyete uzun süre ara verince açlığa dayanmak daha zor oluyor. Ama burda olmak çok işe yarıyor. Eğer burası olmasa çok daha fazla yiyebilirdim.kuzum naptın sen ya çıtır bi anneyken sanırım şişman bi anne olma yoluna girmişsin nedir bu irade düşüklüğünün sebebi kuzum
Bence sen inanmaya devam et, tartıda güzel bir sonuç gör. Bir ara konuşuruz bu düşünce gücü işini. Ben o kadar kaçamağa rağmen dediğim gibi iyi bir sonuç bekliyorum.bende 59 a inanıyorum ebru ama ne bilim bu hafta çok düzensiz bi haftaydı kuzum biraz ondan umudum yok
Ben kararı sana bıraktım canım. Eğer cuma günleri tartıda - sonuçlarla geleceksen mesaj sayısını umursamam. Ama sabit ya da kilo almış olursan takım için kötü olur. Karar senin. Kendine güveniyorsan devam et.Yok doğru 5 hafta ve hergün sınav var hafta sonları hariç((
Cnm sen bilirsin ama iyice kopmaktan korkuyorum elimden geldiğince gelmeye çalışırım
Hihi 1taneydi(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sorma Gönül sorma. Sen bundan önceki ziyafetleri görseydin. Bunlar ne ki onların yanında ama gerçekten çok kötü bir menü. Kendi kendime nazar ediyorum. Ama yarın çok süper bir menüyle geleceğim karşınıza. Çünkü cuma öğle yemeğinde ziyafetin alasını yiyeceğimvay be kaptan, ziyafet çekmişsin :)))
Ahhh Özlem ahhhh senin menüde benim kine benzemiş. Cuma günü cezayı unutma sakın. İnşallah kilo verirsin bu hafta. Çünkü senin kilo verebilmek için daha çok uğraşman lazım. Sağlığına kavuşabilmen için bu şart.Bugunku menum
2 tatli kasigi surk
1 salatalik
1 elma
Yagsiz sogan salatasi
Biraz ekmek
Kola
Yarim dilim ekmek
1 yk tantuni
1 yesil cay
2 L su
Cay,turk kahvesi
Spor
100 mekik
25 makas
25 bisiklet hareketi
10 dk dans
Ellerine sağlık canım.Yarına almasın dedim. Kaptan sen de burada olduğun için mesaj atmayayım diyorum :)
Burcu: 20
Ebru Kaptan: 17
eda: 16
Kelebekcim: 13
özlem: 5
Argleton: 10
elifsuyum: 2
Yasmin17: 9
eloisee: 8
Özzlleemm: 5
ooturtle00: 5
Şampiyon Burcu
İyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?