Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ismim yasemin ewet haha oylemiiii neguzell ablacim super zayiflamissin ozaman kac ayda yaptin

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Yasemin' cim öncelikle hoş geldin aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. İnşallah burada bizimle birlikte sende hedef kilona ulaşırsın.

İlk olarak senden takımdakilere abla olarak hitap etmemeni isteyeceğim. Nedense bu hitap tarzı çok hoşuma gitmiyor. Herkese ismiyle hitap edebilirsin.

Aslında bazen atıştırmak istiyorum. Beyaz leblebi mi alsam. Bir günde ne kadar yemek gerekir..

Ara öğünlerinin bir tanesini bir avuç leblebiyle yapabilirsin bence. Hem atıştırmalık olur hem de metabolizman çalışır. 80 üstü kilolarda mutlaka ara öğün yapılmalı diye düşünüyorum.

Ewet ablacim hatirladim cok sevindim yazdigina :) haha ewet ayrilmiycam insha Allah, tam genclik yasindayimm ve cok uzuluyorum bu kiloda olduguma. Bari 75 olsaydimm neguzel rahat hissederdim kendimi. Cunku oldugumdan 10 kilo daha az gosteriorum. 77ken 65 gosteriordum derdi annem, hosbuldum abla!

Pekiii

Bugun sayımı erken yapıcam kaptan...
Erken yatayım dıyorum...

In sha Allah, tamamda ben isimlerini bilmiyorum ve yasca benden buyukler. 17 yasindayim Bilemedim yani

Gayet güzel edacim. Afiyet olsun.

Canım çok guzel. Tebrikler. Basen yağlarının erimesi için tatlı meyvelerden bi müddet uzak durmalisin bence. Şeftali bir tane yesen yeterli.

valla tatlım oda yemek yoktu evde bide tek başıma canım bişi istemedi ama artık dikkat ederim de bu popo erimez ya

ben umutlu değilim ebrucum o kadar agır hissediyorum ki kendimi

waow bestecim severim seni

Kızlar bugün ki menüm dehşet ötesi. Sırf kendime ceza olsun diye açık açık yazacağım. Beni yuhalayın. Ceza verin. Çünkü gerçekten bugün içime öküz kaçtı.

Kahvaltı (09:30)

1 tane simit

Öğle (12:00)

1 kase sebze çorbası
1 servis kaşığı körili tavuk
1 tane avuç içi büyüklüğünde siyah erik

Arada (15:00) gibi

3 tane eti sticks çikolata (2 tanesi bitterdi 59 cal, 1 tanesi sütlüydü 64 cal)

Yine arada 17:30 gibi

5-6 tane yağlı çubuk diyorlar burda kuru pasta gibi bir şey
3 tane un kurabiyesi

Akşam yok ama minik cadıdan kalan bulgur pilavını bir iki parça ekmekle yedim.

2 lt su 30 dk yürüyüş

Pekiii

Bugun sayımı erken yapıcam kaptan...
Erken yatayım dıyorum...
İllaki bugün saymana gerek yok canım. Yarın sabah sayarsın. Erken yatmak her zaman iyidir. Bence yarın say mesajları.

In sha Allah, tamamda ben isimlerini bilmiyorum ve yasca benden buyukler. 17 yasindayim Bilemedim yani

İsimlerimizi zamanla öğrenirsin canım. Ben söyledim mesela. Burda hepimiz aynı yaşlarda gibi davranıyoruz. Zaten yaş aralığı da öyle çok geniş değil.

valla tatlım oda yemek yoktu evde bide tek başıma canım bişi istemedi ama artık dikkat ederim de bu popo erimez ya ben umutlu değilim ebrucum o kadar agır hissediyorum ki kendimi

waow bestecim severim seni
Düşünce gücünü unutma sakın Burcu. Ben bir defasında dedim ki bu hafta 1,6 kilo vereceğim. Gramı gramına 1,6 kilo verdim. Başka bir hafta yine düşüne düşüne düşündüğüm kiloyu verdim. Sen umutsuz olur olumsuz düşünürsen tartıda kötü sonuç alırsın. Ben bu kadar kaçamağa hala tartıda 63,5 göreceğime inanıyorum.

Hadibakalim in sha Allah ogrenirim ozmn canim

kuzum naptın sen ya çıtır bi anneyken sanırım şişman bi anne olma yoluna girmişsin nedir bu irade düşüklüğünün sebebi kuzum

bende 59 a inanıyorum ebru ama ne bilim bu hafta çok düzensiz bi haftaydı kuzum biraz ondan umudum yok

Sınavlarında başarılar canım ilk defa 5 hafta süren bir sınav görüyorum gerçekmi yanlış mi yazdın.
Yok doğru 5 hafta ve hergün sınav var hafta sonları hariç ((

Cnm sen bilirsin ama iyice kopmaktan korkuyorum elimden geldiğince gelmeye çalışırım

Hihi 1taneydi(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vay be kaptan, ziyafet çekmişsin :)))

Kim yazmıştı görmedim kiraz sapı ise yriyor mu birde mısır puskulu duymuştum

Bugunku menum

08:30
2 tatli kasigi surk
1 salatalik
1 elma

14:00
3 yk derisiz tavuk tantuni(evde yaptim)
Yagsiz sogan salatasi
Biraz ekmek
Kola

18:00
Yarim dilim ekmek
1 yk tantuni
Yarım yk yagsiz sogan salatasi

1 yesil cay
2 L su

Cay,turk kahvesi

Spor
100 mekik
25 makas
25 alt karin(cift bacak yukari-asagi)
25 bisiklet hareketi
10 dk dans

Cok hareketli bir gundu,dogru duzgun oturmadim.
Temizlik,yemekli misafir,cay faslı,bulasiklar...
Aksamda gorumcem geldi bir daha cay faslı... Ve minik minicik bir tane pogaca yedim.

Inanin yazarken utandigimi hissettim,hatta menumu yazmasam mi diye dusundugum oldu.

Uyumadan once yurumeyede calisacam.

Son düzenleme:
Yarına almasın dedim. Kaptan sen de burada olduğun için mesaj atmayayım diyorum :)

Burcu: 20
Ebru Kaptan: 17
eda: 16
Kelebekcim: 13
özlem: 5
Argleton: 10
elifsuyum: 2
Yasmin17: 9
eloisee: 8
Özzlleemm: 5
ooturtle00: 5

Şampiyon Burcu

İyi geceler...

Kim yazmıştı görmedim kiraz sapı ise yriyor mu birde mısır puskulu duymuştum

evet canım ben tüketiyorum ödem tutturmuyo tatlım

özlemcim minicikte olsa sen insülin direnci olan bir hastasın o yüzdn o senin için çok çok büyük bi parça dikkat et

evet canım ben tüketiyorum ödem tutturmuyo tatlım

özlemcim minicikte olsa sen insülin direnci olan bir hastasın o yüzdn o senin için çok çok büyük bi parça dikkat et

Haklisin cnm ilgin icin sagol..

Canım çok guzel olmuş davetiyen. Allah mutlu mesut etsin inşallah.
amiinn canımcım :)

oldu mu şimdi kaptanbiz sana bakıp dicez ki vay be hedefine ulaşmış ama nasıl azmediyo ideal kilosu için o kurabiyeler yaglı cubuklar Çikolatalar hep depo oldu şimdi..? Sporda az olmuş
kaptayn kusura bakma sen yuhalayın deyince coştum ben Yoksa biz biliyoruz bizim kaptanımız yapmaz öyle seyler fazlasıyla telafi eder

özlem ne kaldı surada cumaya

kuzum naptın sen ya çıtır bi anneyken sanırım şişman bi anne olma yoluna girmişsin nedir bu irade düşüklüğünün sebebi kuzum
Valla sorma Burcu büyük ihtimal ikindi ara öğün yapmadığım için eve gelince kurt gibi aç oluyorum. Kayınvalide de aşağıda unlu mamüller var. Çayın yanına yemek için almış. Görünce hangi ara yedim hatırlamıyorum. O küçük çikolataları da gözümün önü kararmaya başlamıştı. Büyük ihtimal şekerim düştü. Birde diyete uzun süre ara verince açlığa dayanmak daha zor oluyor. Ama burda olmak çok işe yarıyor. Eğer burası olmasa çok daha fazla yiyebilirdim.

bende 59 a inanıyorum ebru ama ne bilim bu hafta çok düzensiz bi haftaydı kuzum biraz ondan umudum yok
Bence sen inanmaya devam et, tartıda güzel bir sonuç gör. Bir ara konuşuruz bu düşünce gücü işini. Ben o kadar kaçamağa rağmen dediğim gibi iyi bir sonuç bekliyorum. Allahtan listede değilim yoksa çok fena olurdu kaçamağın k sini yapamazdım.

Ben kararı sana bıraktım canım. Eğer cuma günleri tartıda - sonuçlarla geleceksen mesaj sayısını umursamam. Ama sabit ya da kilo almış olursan takım için kötü olur. Karar senin. Kendine güveniyorsan devam et.

vay be kaptan, ziyafet çekmişsin :)))
Sorma Gönül sorma. Sen bundan önceki ziyafetleri görseydin. Bunlar ne ki onların yanında ama gerçekten çok kötü bir menü. Kendi kendime nazar ediyorum. Ama yarın çok süper bir menüyle geleceğim karşınıza. Çünkü cuma öğle yemeğinde ziyafetin alasını yiyeceğim

Ahhh Özlem ahhhh senin menüde benim kine benzemiş. Cuma günü cezayı unutma sakın. İnşallah kilo verirsin bu hafta. Çünkü senin kilo verebilmek için daha çok uğraşman lazım. Sağlığına kavuşabilmen için bu şart.

Ellerine sağlık canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…