Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

OKUDUM-ANLADIM :) , Merhaba arkadaslar , ablalar diyim en iyisi haha 17 yasindayim ben kadinlarkulubunde yeniyim telden giriyorum app indirdim biraz zorluk cekiyorum herseyi anlamakta. Bu arada hollanda vatandasiyim doguma buyume ve hollandada yasiyorum eger turkcem kotuye kusurumabakmayin haha :) ben 90 kiloyum. Ilk baslarda 100 kiloydum belkide daha fazla. Ama 100 rakami gordum tartida ozamanlar 15 yasindaydim dusunun. 7 ay once 83dim ha 77yide gordum tabii. Ablamin dugunu icin kendimi ac birakmistim 3 hafta9 kilo vermistim. Sonra tabi yedimyedim acisini cikardim aldim kilolari. Ha bide diyeti hep arada biraktim o yuzden 2 yil demiyecm toplasam belki en fazla 5 ay olur. Zayiflamak istiyorum yaz geliyor 1,5 ay icinde 15 kilo verip 75 kilo olmak istiyorum (.. 90 kiloyum Beraber zayiflayalim bana destekcii olurmusunuz motivatie geliyor sonra gidiyor yine yaa..

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Hosgeldin canım ismin yasmin mi bilemedim. Ben nazmiye bende 91 kilodan başladım 81. 5 la gruba katıldım şu an 76.8 kgim. 25 yaşındayım. Burada hep birlikte birbirimize destek oluyoruz. Senide bırakmayız sen yeter ki ışte

Canım bu yazdığınyag yakıcı çay hazır diyet caylardansa içme daha iyi. Öğlen portakal ve greyfurt yemissin. Sadece biri yeterli. Meyvelerin insülin direncini arttığını belirtmek isterim. Ogunlerinin saatleri de önemli onları da yazmalisin.

Sınavlarında başarılar canım ilk defa 5 hafta süren bir sınav görüyorum gerçekmi yanlış mi yazdın.

Çok güzel canım tebrikler

Gönülcum tebrikler canım. Bak ne güzel gidiyorsun süper olmuş. Haftayı kurtaracaksin

Gayet güzel edacim. Afiyet olsun.

Canım çok guzel. Tebrikler. Basen yağlarının erimesi için tatlı meyvelerden bi müddet uzak durmalisin bence. Şeftali bir tane yesen yeterli.

Kizlar disarda kiraz sapini parayla satiyorlar.
Evdeki kirazin saplarini kopartim.kurutmakmi lazim,nasil yapiliyor?
Ne ise yariyordu?

Canım evin içinde bile bi bezin üstüne serip kurutabilirsin. Ödem söküyor diye biliyorum. Yeşil çayla birlikte tuketiyorum ben bir iki tane de karanfil atıyorum içine güzel oluyor.

kızlar ders çalıştım yemek hazır babamı bekliyorum yemekten sonra yine ders çalışcm kızlar ya

Ah şu dersler. Bıktım ben dr artık. Rabbim yardimcimiz olsun.

Slm kızlar benim finallerim başladı gün içinde yediklerime dikkat ediyorum ama gece biraz kaçamak oluyor bunun için bi öneriniz var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yemeklerini biyolojik saatine göre ayarla canım. Gece uyumuyorsan yada geç uyuyorsan aksam yemeğini biraz daha geç yiyebilirsin. Uyurken miden boş olsun bu onemli.

Kahvaltiyi yapamamissin hocalar yüzünden ama Menun güzel canim

Yasmin diger topicde de karşılaşıyoruz senle hatırladın mı beni :) çok tatlısın bu istek bu çaban hiç bitmesin burdanda hiç ayrılma çok güzel sonuçlar alacagına eminim..ah şimdi ki aklım o yaşlarda olsaydı diye kafama vuruyorum ben :) sen bizim gibi olma gencliginin en güzel zamanlarını bu psikolojiyle gecirme sağlıklı özgüvenli dinamik yaşa hayatı :)) hoşgeldin tekrar

Slmm kizlar anca gelebildim.dokturmussunuz ben yokken
Oglen yemekli misafirim vardi.
Sonra cay fasli falan oldu.
Kek ve pogaca yapmistim ama agzima surmedim
Amaaa yemekte birazcikk kola ictimm

:'''''''( kendi yaptigin kek daha masumdur kolaya göre

Bugün öğlen yürüdüm. Akşamda yürüyerek gideceğim. Cumaya bişey kalmadı ama.

Canım ya bende iki gün yürüyüşe asildim ayaklarım çok kötü şu topladı üstüne basamiyorum :'(

Bugün takım harika. Afiyetler olsun...

Kalın bacak mı dedim. İddiaya girerim en kalın bacak, en selülitli bacak ben de :)

Günaydınnn kızlaar 😃😘😘 bgn diyetimiz adına güzel bir gün olsunn kalın bacaklarımı istemiyorumm bu yüzden daha da motive oluyorumm zayıflayacağım 😃❤️

Kızlar bacak kalinliklarini yaristircaksak ağbi ahhh birinci sırada ben olurum malesef. :'( zyiflasam da incelmiyo hemde. :'(

kızlar ders çalıştım yemek hazır babamı bekliyorum yemekten sonra yine ders çalışcm kızlar ya
Sık dişini Burcu az kaldı. Bu sene bitiyor çilen. İnşallah atamanda yapılır biran önce. Alırsın bütün emeklerinin karşılığını.

Slm kızlar benim finallerim başladı gün içinde yediklerime dikkat ediyorum ama gece biraz kaçamak oluyor bunun için bi öneriniz var mi?

Havva cım gece geç saatlere kadar uyumamış olman bile metabolizmanı çok etkiler. İster istemez ödem oluşur vücudunda. Birde üzerine kaçamak yaparsan tartıda oldukça kötü rakamlar görebilirsin. Ben ayran tavsiye ediyorum sana. Hem tok tutar hem de yoğurdun yağ yakıcı etkisi belki işe yarar.

Menün çok sağlıklı değil ama yine de idare eder. Bu final haftası bitene kadar istersen seni izne ayıralım. Ne dersin. Çünkü artık takımda en az 5 mesaj kuralını uygulamaya başladık. Mesajlar sayılıyor. Sende çok sık gelemeyeceğin için uyarı almanı istemem. Bide unutmadan akşamı çok erken yemişsin.

Çok güzel bir menü. Tam örnek olacak şekilde. Su ve sporda öyle. Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum cumayı. Nasıl bir sonuç alacaksın diye.

Kizlar disarda kiraz sapini parayla satiyorlar.
Evdeki kirazin saplarini kopartim.kurutmakmi lazim,nasil yapiliyor?
Ne ise yariyordu?
İlahi Özlem harikasın Süper bir fikir. Ödem çözmek için içiyorlar kiraz sapını.

Eda' cım senin menüde oldukça güzel. Spor harika ama su az olmuş.

Bisküviler haricinde çok güzel bir menü. Afiyet olsun canım. Bisküvi yerine bir avuç leblebi ya da bir bardak ayran içsen süper olurdu.

Ooooo Beste çok süper bir menü. Uzun zamandır senden böyle menüler göremiyordum. Afiyet olsun. Su spor menü harika.

kopar balkona al kurusun canım

eda bombasın

bisküvi dısında harika cnm

canım bulgur şişirmiştir
Yok kuzum ya bulguru cok severim bn hiç de şişirmiyo aksine yine acıktım aralarda ama tutuyorum kendimi ipin ucu kaçınca mide de büyüyo demekki😞
Çok güzel canım tebrikler
Saol Nazmiyecimm
Bugün takım harika. Afiyetler olsun...
Saol kuzumm hep böyle olmalıyız hatta olmak zorundayız😃
Bu kız bi harika dostum 😃
Bu kız da ayrı bi harika dostumm😃
Bu kız daha da harika wuhuu😃
Lahmacun 1 tanedir dimi kuzumm acımasız hocalar😃

Sütlü şekersiz kahveyle şişiriyodum bn kendimii 😃 bitki çayları kavrulmamış çerez ve kuru meyve bu arada yoğurtlu yulaf da olabilir

:'''''''( kendi yaptigin kek daha masumdur kolaya göre

Canım ya bende iki gün yürüyüşe asildim ayaklarım çok kötü şu topladı üstüne basamiyorum :'(

Canım ben de yürüyüş ayakkabısı, spor ayakkabısı giymiyorum ama ayağımda rahat ayakkabılar oluyor.
Ayakkabına dikkat et.

Ismim yasemin ewet haha oylemiiii neguzell ablacim super zayiflamissin ozaman kac ayda yaptin

Aslında bazen atıştırmak istiyorum. Beyaz leblebi mi alsam. Bir günde ne kadar yemek gerekir..

Bu cayi saglik acisindanda iciorlar chinada :) sevdikleri icinde. Peki yazarim bidahaki severe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…