Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben yatıyorum artık, gorusurz yarın insallah
Aaaaaaa
Menumu yazayımm

Sabah 8:45
Yarım domates, salatalık
1 kk beya peynir
Çilek reçeli
1 dilim bugday ekmegi
6 zeytin

Ara
Yarım gofret

1 bardak sekersiz neskafe

Oğlen 1 muz
1 yemek kşıgı pilav-kurufasulye(kızımdan kalan)

Ara
3 fındık
1 gun kurusu

Aksam
1 tabak tazefasulye
1 kase biber

Spor
45 dk makialarda spor , 500 kalori, 4300 m
35 dk, mekik agırlık hareketler filan

Su 2 lt filandır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi geceler kaptan kolay gelsin.

Ay bide ev temiLiği var, asıl spor o :))

Ay bide ev temiLiği var, asıl spor o :))

Aynen öyle temizlik herşeye bedel. Menun de kelebekcime yaptığım yorum gibi tatlı besinler çok canım. sporun harika.

Sorun bende degil canim sizde hadi eyvallah

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Kızlar günaydın. Bana kızacaksınız ama ben mutluyum. Çünkü hafta içi sürekli artıda cıkıyordum. Kilom yine sabit tam 80.8. Cezaları hakettim. Haftaya telafi edicem söz. Toparlamaya başladım.

Gunaydin kızlar
Geçen hafta 94.1
Bu hafta 93.9
Fark200
Yüzde 0.21
Regl oldum kızlar şiştm çok fazla çarşamba tartida 93.0 görmüştüm akşam yediğim makarna da sebep olabilir buna

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar günaydın. Bana kızacaksınız ama ben mutluyum. Çünkü hafta içi sürekli artıda cıkıyordum. Kilom yine sabit tam 80.8. Cezaları hakettim. Haftaya telafi edicem söz. Toparlamaya başladım.

Günaydın Gönül

Bugün sen kilom sabit deyince üşenmedim geçmiş etaplara da bakıp yarışmaya başladığın günden bu güne kısa bir analiz yaptım.

05.04.2014 tarihinde 355. etapta yarışmaya 82 iki kiloyla dahil olmuşsun. Aynı hafta 1 kilo verip 81 le etap bitmiş.

356. Etap : 81/82/ +1
357. Etap: 82/81/ -1
358. Etap: 84/83/ -1
359. Etap: 83 - Sabit
360. Etap: 83/82,7/ -0.3
362. Etap: 82.7/80.8/-1.9
363. Etap: 80.8 - Sabit
364. Etap: 80.8 - Sabit

Öncelikle söylemem gereken şey, takım kurallarına göre üç hafta kilo veremeyen üye diskalifiye oluyor. Ardından yukarıda da göreceğin kadarayıla toplamda sadece 1.2 kilo vermiş görünüyorsun. Bu kadar zamanda sence çok az değil mi? Bence çok ama çok kötü bir sonuç. Hem senin adına hem de takım adına. Sabit olduğun ya da kilo veremediğin her hafta takım arkadaşlarının hakkına girip, takımın ortalamasını düşürüyorsun. Bu hafta sana vereceğim ceza seni izinli ayırmak olacak. İzinli ayrılacaksın ama izinli değilmiş gibi davranacaksın. İki hafta içinde daha iyi bir performans bekliyorum senden. Çünkü tekrar listeye girebilmen için bu gerekli.

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları

Her ne kadar bu hafta listede sizlerle birlikte olamadığıma üzülsem de haftaya yeniden listelere dönmek için sabırsızlanıyorum.

İnşallah bu hafta süper sonuçlar alırız takım adına.

Günayın Havva' cım. Keşke daha çok dikkat etseydin hem senin adına hem de takım adına daha güzel sonuçlar alabilirdik. Kilo vermiş olmana sevindim zira senin durumunda kesin + kilo bekliyordum. Tebrik ederim her şeye rağmen - kiloda olduğun için. İnşallah sınavların ve yoğunluğun biran önce biter de tam gaz aramıza dönersin.

Selam
Ben 3.takim kaptanı
Bu hafta kilo vermek soyle dursun tam 1 kg aldim
Dugunumuz vardi spor yapamadim ve düzensiz beslendim gece ikkide yediğimiz zamanlar oldu
Aslında dahha fazla almistim ama yinede ugraslarima ragmen sabit cikmayi basaramadim 4 gunluk dugunun bedeli agir oldu
Huzurunuzda takimimdan ve karatay grubumdan Özür dilerim :18:

Canlarım ben şimdilik kaçıyorum. Hazırlanıp işe gitmem gerekiyor. Büyük ihtimal öğle arasına kadar gelemem çünkü netbook u götürmeyeceğim. Geç kalırsam meraklanmayın. Mutlaka gelirim. Bildirimi mi de iş yerinden yaparım. Öpüyorum hepinizi ve güzel sonuçlar bekliyorum.

Hem senin adına hem takımın adına çok üzüldüm canım. İleri gitmek şöyle dursun hem kendini hem takımını geri götürmüşsün. İnşallah bir daha böyle hatalara düşmeden hedef kilona en kısa zamanda ulaşırsın.

Not : Takımım adına çok mutlu oldum.

Günaydın kızlar :)) hadi tartıya herkes :))) günaydın kaptan :) işine karışmak degil amacım sadece ufak bi detayı hatırlatim istedim..şimdi gönül 82 yle başladı ya suan 80 küsür ya 2 kilo vermiş gözüküyo ortalama o arada tartı değişikliği yaptı ve 84 çıkmıştı hani aslında oradan bu kiloya indi 82 den degil..dediğim gibi işine karışmak degil amacım benim ki ufak bi dipnot

Ok sorun değil ben de izne ayrılmak istiyorum. Yalnız bişeyi gözden kaçırmışsın. Daha sonra ben tartı değiştirdim ve kilom yeni tartı ile 3 kilo birden arttı. Yani 81 iken aslında 84 kilo oldum birden. Bu takıma il geldiğimde daha listeye girmeden kilom 83 tü. Yani yeni tartıma göre aslında 86 idim. Şu an yeni tartıma göre 80.8. Yani 1 2 kilo değil toplamda 5.2 kilo verdim. Kilo çizelgemde de gösteriyor zaten. Benim içinde izne ayrılmak uygun.

Allah aşkına bu çok ağır takım arkadaşlarının hakkına giriyorsun. Hepinizden özür dilerim kızlar. Bu sürecin nasıl oldugunu hepimiz biliyoruz. Kilo vermemi ben hepinizden cok istiyorum. Neyse hepiniz cok tatlısınız ama ben devam etmicem. Kimseye kırgın değilim. Yazışırız yine.

Cnm bence 1-2 saat sonra tekrar tartil,wc ihtiyacin falan olur 100 gr.da olsa eksi cikarsin belki.:-/

Azda olsa gimis cnm tebriklerr

Kararliliginla haftaya çok güzel sonuç alacaksın canım eminim.

Regl çok etkiliyor canım.

İzninizle halay çekiyorum:118:

Gecen hafta:79.100
Bu hafta:76.900
Fark:2.100
:)) resmen 10 yıl önce ki kiloma döndümmm

İzninizle halay çekiyorum:118:

Gecen hafta:79.100
Bu hafta:76.900
Fark:2.100
:)) resmen 10 yıl önce ki kiloma döndümmm

Waaww supersin cnmmmm
Tebriklerr:)
Ama fark 2.2 olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…