Kızlar ben kaçıyorum. Yarın senenin başından itibaren bizimle olan stajyerimizin son günü. Kızcağız için öğle yemeğinde bir sürü sakıncalı yiyecek hazırlıyoruz. Benim de şekerpare yapmam lazım. Yarın görüşmek üzere öpüyorum herkesi
Kızlar ben yatıyorum artık, gorusurz yarın insallah
Aaaaaaa
Menumu yazayımm
Sabah 8:45
Yarım domates, salatalık
1 kk beya peynir
Çilek reçeli
1 dilim bugday ekmegi
6 zeytin
Ara
Yarım gofret
1 bardak sekersiz neskafe
Oğlen 1 muz
1 yemek kşıgı pilav-kurufasulye(kızımdan kalan)
Ara
3 fındık
1 gun kurusu
Aksam
1 tabak tazefasulye
1 kase biber
Spor
45 dk makialarda spor , 500 kalori, 4300 m
35 dk, mekik agırlık hareketler filan
Su 2 lt filandır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay bide ev temiLiği var, asıl spor o :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ocakta mezun olmuşum. Haziranda girmem gerekiyor ama kaçında olduğuna daha bakmadım. Ama en kısa zamanda girmem lazım yoksa ramazanda kilo vermek yerine alırımn.
Bence sende sorun yok. Asıl sorun başka yerdeydi. O da gitmiş zaten.
Nice mutlu yıllara canım
Resimlerini bekliyoruz Burcu' cum sabırsızlıkla. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden güle güle giy inşallah
Cuma öncesi güzel bir menü olmuş afiyet olsun.
Dondurma, kahve ve makarna olmamış canım cuma öncesi. Daha sağlıklı beslenmen lazım. İnşallah yarın kötü bir sonuç almazsın tartıda.
O kaçamaklar hiç olmamış Beste' cim. İnşallah yarın iyi bir sonuç alırsın tartıda. Biliyorsun bu hafta takım içi listesi de yapacağım.
Menün çok hafif canım. Öğleyi hep geçiştiriyorsun. Bu senin için ilerde sakıncalı olabilir. Önemli olan sağlıklı beslenerek kilo vermek. Mutlaka üç ana öğün yap, öğün atlama.
Kızlar günaydın. Bana kızacaksınız ama ben mutluyum. Çünkü hafta içi sürekli artıda cıkıyordum. Kilom yine sabit tam 80.8. Cezaları hakettim. Haftaya telafi edicem söz. Toparlamaya başladım.
Gunaydin kızlar
Geçen hafta 94.1
Bu hafta 93.9
Fark200
Yüzde 0.21
Regl oldum kızlar şiştm çok fazla çarşamba tartida 93.0 görmüştüm akşam yediğim makarna da sebep olabilir buna
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam
Ben 3.takim kaptanı
Bu hafta kilo vermek soyle dursun tam 1 kg aldim
Dugunumuz vardi spor yapamadim ve düzensiz beslendim gece ikkide yediğimiz zamanlar oldu
Aslında dahha fazla almistim ama yinede ugraslarima ragmen sabit cikmayi basaramadim4 gunluk dugunun bedeli agir oldu
Huzurunuzda takimimdan ve karatay grubumdan Özür dilerim :18:
günaydın kaptan :) işine karışmak degil amacım sadece ufak bi detayı hatırlatim istedim..şimdi gönül 82 yle başladı ya suan 80 küsür ya 2 kilo vermiş gözüküyo ortalama o arada tartı değişikliği yaptı ve 84 çıkmıştı hani aslında oradan bu kiloya indi 82 den degil..dediğim gibi işine karışmak degil amacım benim ki ufak bi dipnotGünaydın Gönül
Bugün sen kilom sabit deyince üşenmedim geçmiş etaplara da bakıp yarışmaya başladığın günden bu güne kısa bir analiz yaptım.
05.04.2014 tarihinde 355. etapta yarışmaya 82 iki kiloyla dahil olmuşsun. Aynı hafta 1 kilo verip 81 le etap bitmiş.
356. Etap : 81/82/ +1
357. Etap: 82/81/ -1
358. Etap: 84/83/ -1
359. Etap: 83 - Sabit
360. Etap: 83/82,7/ -0.3
362. Etap: 82.7/80.8/-1.9
363. Etap: 80.8 - Sabit
364. Etap: 80.8 - Sabit
Öncelikle söylemem gereken şey, takım kurallarına göre üç hafta kilo veremeyen üye diskalifiye oluyor. Ardından yukarıda da göreceğin kadarayıla toplamda sadece 1.2 kilo vermiş görünüyorsun. Bu kadar zamanda sence çok az değil mi? Bence çok ama çok kötü bir sonuç. Hem senin adına hem de takım adına. Sabit olduğun ya da kilo veremediğin her hafta takım arkadaşlarının hakkına girip, takımın ortalamasını düşürüyorsun. Bu hafta sana vereceğim ceza seni izinli ayırmak olacak. İzinli ayrılacaksın ama izinli değilmiş gibi davranacaksın. İki hafta içinde daha iyi bir performans bekliyorum senden. Çünkü tekrar listeye girebilmen için bu gerekli.
Günaydın Gönül
Bugün sen kilom sabit deyince üşenmedim geçmiş etaplara da bakıp yarışmaya başladığın günden bu güne kısa bir analiz yaptım.
05.04.2014 tarihinde 355. etapta yarışmaya 82 iki kiloyla dahil olmuşsun. Aynı hafta 1 kilo verip 81 le etap bitmiş.
Öncelikle söylemem gereken şey, takım kurallarına göre üç hafta kilo veremeyen üye diskalifiye oluyor. Ardından yukarıda da göreceğin kadarayıla toplamda sadece 1.2 kilo vermiş görünüyorsun. Bu kadar zamanda sence çok az değil mi? Bence çok ama çok kötü bir sonuç. Hem senin adına hem de takım adına. Sabit olduğun ya da kilo veremediğin her hafta takım arkadaşlarının hakkına girip, takımın ortalamasını düşürüyorsun. Bu hafta sana vereceğim ceza seni izinli ayırmak olacak. İzinli ayrılacaksın ama izinli değilmiş gibi davranacaksın. İki hafta içinde daha iyi bir performans bekliyorum senden. Çünkü tekrar listeye girebilmen için bu gerekli.
Günaydın Gönül
Cnm bence 1-2 saat sonra tekrar tartil,wc ihtiyacin falan olur 100 gr.da olsa eksi cikarsin belki.:-/Kızlar günaydın. Bana kızacaksınız ama ben mutluyum. Çünkü hafta içi sürekli artıda cıkıyordum. Kilom yine sabit tam 80.8. Cezaları hakettim. Haftaya telafi edicem söz. Toparlamaya başladım.
Gunaydin kızlar
Geçen hafta 94.1
Bu hafta 93.9
Fark200
Yüzde 0.21
Regl oldum kızlar şiştm çok fazla çarşamba tartida 93.0 görmüştüm akşam yediğim makarna da sebep olabilir buna
Kızlar günaydın. Bana kızacaksınız ama ben mutluyum. Çünkü hafta içi sürekli artıda cıkıyordum. Kilom yine sabit tam 80.8. Cezaları hakettim. Haftaya telafi edicem söz. Toparlamaya başladım.
Gunaydin kızlar
Geçen hafta 94.1
Bu hafta 93.9
Fark200
Yüzde 0.21
İzninizle halay çekiyorum:118:
Gecen hafta:79.100
Bu hafta:76.900
Fark:2.100
:)) resmen 10 yıl önce ki kiloma döndümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?