Eee kızlar siz neler yaptınız gorusmeyeli, ben kendimi tanıtayım, tanıyanlara da hatırlatayım:)
Tuba
İstanbul
Öğrenci
27
2 cocuk annesi
Suan 70 kiloyum 11 kiloverip 6 sını geri aldım, hedefim 60-61 civarı
Merhaba Tuba hoşgeldin. Ben yeniyim
Nazmiye
Izmir
25
İşsiz :'(
Evli mutlu çocuksuz
En son 76.8 dim hedef 60 yolum uzun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1146616
Şimdi dua etme zamanı. Hele benim için. Akşamım berbat geçti. Yarın tartıda neler olacak hiç bilmiyorum
Bugunku menum
08:30
1,5 kk peynir
2 minik domates
12:00
1 fincan sutlu nescafe
1 kuru incir
1 kucuk elma
Aksam saate bakamadim disardaydik
2 kucuk dilim zeytinli, biberli,domatesli,peynirli pizza yedim.
1 turk kahvesi
2 L su
45 dk kadar disarda yuruduk.
Kuzum bende çok keyifli geciriyorum bugünleri seninkinede az kaldı :) koltukların rengini begenmeyenler olmuş karşı taraftan ama çokta tınnnnYok canim illa kirmizidn degil ben cok kirmizi begenerek gittim ama giyince icime sinmedi laciye dondum
Afiyet olsun tatlim ay senin bu tatli telaslarin cok seker bende yasamak istiyorum artik
Ah bestecim ah hic olmamis bide yarin cuma
Canim ben kirmizilari cok begeniodum
Afyet olsun cnm
Resim suan yok sekerim.ya
Cok iyisin bestemmmm 😘
Çok çok dogru tespitler bizzat yaşadıgım için katılmamak mümkün degil..hani hiç yemesen sorun yok ama azıcık ucundan bile olsa gözü dönüyo insanın şekerden dolayı...Canım sabah çok iyi olmuş. Ama kahvaltıdan sonrasi olmamis. Mesela 10 tane kirazi yedin buna tamam diyelim. Bu senin günlük şeker ihtiyacını fazlasıyla karşılar. Ardindan elma yemissin yine şeker almışsın. Vücuda alınan her ilave şeker açlık hissini arttırır. Zaten dayanamamış 4 etimek yemissin. Bu arada parçalanan karbonhidrat da insülin direncini arttırıyor. Yani ekmek yediğin zaman doydum sanıyorsun ama bi müddet sonra tekrar acikiyorsun. Bunlar yerine bulgur nohut kuru fasulye gibi parcalanmamis karbonhidratlar yiyebilirsiniz yada kuruyemisler.. İçindeki yağlar vücudumuz için gerekli ve faydalı. Hem de seni fazlasıyla tok tutar. 4 etimek yerine 10 tane kadar fındık yiyerek çok daha doyarsin. Ve yağda eriyen vitaminlere de faydası olur. Aksam Menun çok iyi olmuş. Gayet hafif gecirmissin.
Gönülll bu mereti (ekmegi)bende azalta azalta bıraktım sayılır sigara misali :) sabahları ceviz yiyince inan ara ögüne bile ihtiyac duymuyosun..Canım sabah çok iyi olmuş. Ama kahvaltıdan sonrasi olmamis. Mesela 10 tane kirazi yedin buna tamam diyelim. Bu senin günlük şeker ihtiyacını fazlasıyla karşılar. Ardindan elma yemissin yine şeker almışsın. Vücuda alınan her ilave şeker açlık hissini arttırır. Zaten dayanamamış 4 etimek yemissin. Bu arada parçalanan karbonhidrat da insülin direncini arttırıyor. Yani ekmek yediğin zaman doydum sanıyorsun ama bi müddet sonra tekrar acikiyorsun. Bunlar yerine bulgur nohut kuru fasulye gibi parcalanmamis karbonhidratlar yiyebilirsiniz yada kuruyemisler.. İçindeki yağlar vücudumuz için gerekli ve faydalı. Hem de seni fazlasıyla tok tutar. 4 etimek yerine 10 tane kadar fındık yiyerek çok daha doyarsin. Ve yağda eriyen vitaminlere de faydası olur. Aksam Menun çok iyi olmuş. Gayet hafif gecirmissin.[/QUOTE
Canım demekki kiraz ve elma nedeniyle başım döndü. Çok kötü oldum. Çekmecede etimek vardı onu yedim. Beyaz leblebi alıcam haftaya. İş yerinde yanımda olsun. Çok makul şeyler yazmışsın canım.
Ocakta mezun olmuşum. Haziranda girmem gerekiyor ama kaçında olduğuna daha bakmadım. Ama en kısa zamanda girmem lazım yoksa ramazanda kilo vermek yerine alırımn.ebru bu hafta çok veremeyebilirim ama haftaya bomba gibi geliyorummmm emin olabilirsinyeme yeme tekrar listeye ne zaman giriyorsun cnm
Bence sende sorun yok. Asıl sorun başka yerdeydi. O da gitmiş zaten.Canım özeleştiri yapmak adına soruyorum biraz önceki diyalogla ilgili değil genel olarak sence çok gereksiz mesajlarım oluyor mu. Öyle görünen birşey varsa duzelteyim kendimi. Ben burada herkesi kendime çok yakın görüyorum. Ama yanlış anlaşılmaktan da korkarım.
Nice mutlu yıllara canımgunaydın kızlar
dün benim doğum günümdü eşim yemeğe çıkardı ve ipin ucunu kaçırdım o yüzden menümü yazamıyorum bile
Resimlerini bekliyoruz Burcu' cum sabırsızlıkla. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden güle güle giy inşallahKizlar selam gelinligi aldim bindalli aldim bide yemek yedik simdi geldik eve cok gezmedim.yalan yok cunku nereye gitsem tadilat kesin o modeli hazr bulamazsin dediler 2. Girdigim magazadan aldim iyi oldu ama bindallimi lacivert aldim kirmizi yakismadi bana
Cuma öncesi güzel bir menü olmuş afiyet olsun.İyi akşamlar hanımlar tekrar :))
08:00
2 yumurtalı tereyağlı omlet
Domates
Kk peynir
Marul
4-5 ceviz 2 kayısı
Yeşilçay
Kızlar omleti serit halinde kesip marulla dürüm yaptım içinede peynir domates on numara oldu
10:30
Şekersiz çay
13:00
Ceyregin yarısı sebzeli omlet
Domates. Kk peynir salatalık
Şekersiz çay
Bi yudum şekerli çay yanlışlıkla arkadasımın çayını almışım
17:00
Bir büyük kase yogurtlu semizotu bol pulbiberli tabii ki :)
Spor az bugün
30 dk yürüyüş
100 twist
50 duvar mekiği
50 kol çalıştırma
Su 1 bucuk lt..dahada içemem heralde mobilyalar geldi monte ediliyo eve kaçta gecerim bilinmez...
Dondurma, kahve ve makarna olmamış canım cuma öncesi. Daha sağlıklı beslenmen lazım. İnşallah yarın kötü bir sonuç almazsın tartıda.Kahvaltı
1kutu light süt içtim
Yine 8:30da sınavim vardı erken kalkınca midem başka bişey almiyor
Öğlen12:00
1kase ezogelin çorba
1porsiyondan az sebze kebap
100gr dondurma
Ara çikolatalı kahve
Akşam 18:00
3yk yoğurtlu makarna sadece haşladım yağsız
2 tavuk but
Bolca su içtim bugün bolca da yürüdüm ama şiştm regl oldum yarın tartida ne çıkacak bakalım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O kaçamaklar hiç olmamış Beste' cim. İnşallah yarın iyi bir sonuç alırsın tartıda. Biliyorsun bu hafta takım içi listesi de yapacağım.Bugünkü menüm 😔
Sabah 7:30
Aç karna 1 br su
1 dilim tb
Domates salatlk 1 kk peynir ve 2 zeytin yeşil çay
Ara 10:30
1 kutu süt
Öğlen 12:00
1 dilim tb arası tavuk
Sonraa sergi açılışına gittik ikramlar vardı
1 kase çilek
Avuç içi kdr poğaça gibi hamur 1 lokma çikolatalı kek 2 çatal haşhaşlı tatlı
Arkasından yeni pişmiş kek getirdi öğrenciler 1 dilim yedim kendime çoook kızgınım 😡😡😡
Ara 16:00
1 kupa kayısılı form çayı
Akşam 18:00
1 domates salatalık 1 parça fırın tavuk
Bol su içiyorumm
2,5 lt
Yeşil çay içicem
Spor yaparsam yazarım şimdi bulaşığa gidiyorum
Menün çok hafif canım. Öğleyi hep geçiştiriyorsun. Bu senin için ilerde sakıncalı olabilir. Önemli olan sağlıklı beslenerek kilo vermek. Mutlaka üç ana öğün yap, öğün atlama.09:30 1 haşlanmış yumurta baharatlı limonlu 1 tatlı kaşığı zeytin yağlı
Salatalık
1 kk peynir
1 bardak süt
14:00 1 türk kahvesi sekersiz.
5 tane badem
19:00. 2 yumurta yoğurtlu (cilbir ama yağsız)
1 kepçe tarhana çorbası
2 lt su. Spor yok ayaklarım aciyo malesef üstüne basamiyorum. 2 kupa çay. ( kiraz sapı yeşilçay ve karanfilli)
Eee kızlar siz neler yaptınız gorusmeyeli, ben kendimi tanıtayım, tanıyanlara da hatırlatayım:)
Tuba
İstanbul
Öğrenci
27
2 cocuk annesi
2 çocuk annesi ve okuyor. Tuba seni ayrıca tebrik etmeli. Ben evde tek basimayim tüm gün kpssye hazırlanıyorum ve ders calismamaya hep bir bahanem var. Kendimi kinadim.
Sağ olsunlar kızlar öyle yorumlar yapmış ki üzerine söz söylemeye gerek yok. Aynen katılıyorum yorumlara. Haricinde su ve spor gayet güzel tebrikler.Menümm
Sabah 07.15
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
1 dilim kepek ekmeği (standart kahvaltım, hazırlaması kolay oluyor :)
Ara. 10 adet kiraz
Öğle 12.00
150 gram yoğurt
2 etimek
1 elma
Ara: 16.30
4 etimek (şekerim mi düştü anlamadım, başım dönünce mecbur yedim..)
Akşam 18.15
1 kase salata
Su 2 lt...
yürüyüş 30 dakika
plates 40 dakika...
Sporun ve suyun çok güzel olmuş canım. Tebrikler kocamanSlm bayanlar sporumu yaptım geldim böylece kendimi çok rahatlamış hissediyorum 😀
Toplam süre 80 dk
Leslie ile 3 mil
240 bacak
120 bel
100 mekik
80 basen
80 kol
😅👏💪
Ayrıca su 3 lt oldu
Burcu tam perşembelik bir menü olmuş. Yarın tartı seni çok şaşırtacak haberin olasabah 09.30
3 dilim kizarmis minik ekmek
1 kk oeynir
Domates salatalik biber
5 zeytin
Sekersiz cay
Ogle ve aksam 15.30
4 tane kofte
1 parca derisiz izgara tavuk
Patlixan salatasi
1 dilim kizarmis ekmk
5 parca karpuz
2.5 litre su
300 ml yesilcay
300 ml kayisi cayi
Bugunku menum
08:30
1,5 kk peynir
2 minik domates
12:00
1 fincan sutlu nescafe
1 kuru incir
1 kucuk elma
Aksam saate bakamadim disardaydik
2 kucuk dilim zeytinli, biberli,domatesli,peynirli pizza yedim.
1 turk kahvesi
2 L su
45 dk kadar disarda yuruduk.
Ocakta mezun olmuşum. Haziranda girmem gerekiyor ama kaçında olduğuna daha bakmadım. Ama en kısa zamanda girmem lazım yoksa ramazanda kilo vermek yerine alırımn.
Bence sende sorun yok. Asıl sorun başka yerdeydi. O da gitmiş zaten.
Nice mutlu yıllara canım
Resimlerini bekliyoruz Burcu' cum sabırsızlıkla. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden güle güle giy inşallah
Cuma öncesi güzel bir menü olmuş afiyet olsun.
Dondurma, kahve ve makarna olmamış canım cuma öncesi. Daha sağlıklı beslenmen lazım. İnşallah yarın kötü bir sonuç almazsın tartıda.
O kaçamaklar hiç olmamış Beste' cim. İnşallah yarın iyi bir sonuç alırsın tartıda. Biliyorsun bu hafta takım içi listesi de yapacağım.
Menün çok hafif canım. Öğleyi hep geçiştiriyorsun. Bu senin için ilerde sakıncalı olabilir. Önemli olan sağlıklı beslenerek kilo vermek. Mutlaka üç ana öğün yap, öğün atlama.
Kuzum bende çok keyifli geciriyorum bugünleri seninkinede az kaldı :) koltukların rengini begenmeyenler olmuş karşı taraftan ama çokta tınnnn
Çok çok dogru tespitler bizzat yaşadıgım için katılmamak mümkün degil..hani hiç yemesen sorun yok ama azıcık ucundan bile olsa gözü dönüyo insanın şekerden dolayı...
Gönülll bu mereti (ekmegi)bende azalta azalta bıraktım sayılır sigara misali :) sabahları ceviz yiyince inan ara ögüne bile ihtiyac duymuyosun..
Evet canım ekmegi mümkünse bırakmak lazım. Insan ekmek yemezsem doymayacagim sanıyor ama ekmek yemeyince daha az acikiyorum. alıştım artık hiç aramıyorum. 21 gün dis sıkmak lazım sonra alışkanlık oluyor zaten
Eki Görüntüle 1146616
Şimdi dua etme zamanı. Hele benim için. Akşamım berbat geçti. Yarın tartıda neler olacak hiç bilmiyorum
Tuba
İstanbul
Öğrenci
27
2 cocuk annesi
Ocakta mezun olmuşum. Haziranda girmem gerekiyor ama kaçında olduğuna daha bakmadım. Ama en kısa zamanda girmem lazım yoksa ramazanda kilo vermek yerine alırımn.
Bence sende sorun yok. Asıl sorun başka yerdeydi. O da gitmiş zaten.
Nice mutlu yıllara canım
Resimlerini bekliyoruz Burcu' cum sabırsızlıkla. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden güle güle giy inşallah
Cuma öncesi güzel bir menü olmuş afiyet olsun.
Dondurma, kahve ve makarna olmamış canım cuma öncesi. Daha sağlıklı beslenmen lazım. İnşallah yarın kötü bir sonuç almazsın tartıda.
O kaçamaklar hiç olmamış Beste' cim. İnşallah yarın iyi bir sonuç alırsın tartıda. Biliyorsun bu hafta takım içi listesi de yapacağım.
Menün çok hafif canım. Öğleyi hep geçiştiriyorsun. Bu senin için ilerde sakıncalı olabilir. Önemli olan sağlıklı beslenerek kilo vermek. Mutlaka üç ana öğün yap, öğün atlama.
Sağ olsunlar kızlar öyle yorumlar yapmış ki üzerine söz söylemeye gerek yok. Aynen katılıyorum yorumlara. Haricinde su ve spor gayet güzel tebrikler.
Sporun ve suyun çok güzel olmuş canım. Tebrikler kocaman
Burcu tam perşembelik bir menü olmuş. Yarın tartı seni çok şaşırtacak haberin ola
Özlem' cim çok sağlıksız bir menü. Üstelik rahatsızlığında var. Aramızda yediklerine en çok dikkat etmesi gerekenlerden birisi sensin. Ama bu hafta senin menüler hep kötüydü. Lütfen artık toparla kendini ve dengeli beslen.
Canım gercekten insan daha zoruyla karsılasınca anlıyor vaktinin kıymetini..
Haftaya 6 aylık sürem doluyor kızlar. Listeye girebilirim.
Püsküüt beni kovmazsa eğer
Ben cok mutlu olacagini biliuorum
Nazmiyecim yorumlarina bayiliyorum
Ne anlamadım kim mutlu olacakSen mi ben mi Püsküüt mü
Aynen öyle canım. O yüzden her gelen gün bi önceki günü gerektiği gibi degerlendiremedigime üzülüyorum. Bugün düne üzülürken bugünü de kaybediyorum. Silkelenmem lazım. Sana gıpta ettim. Tekrar tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?