Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

KıLar bu elma diyeti neymiş, deneyen varmı? Nasıl bişe işe yararmı acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1146616

Şimdi dua etme zamanı. Hele benim için. Akşamım berbat geçti. Yarın tartıda neler olacak hiç bilmiyorum

Heheheee koptum birebir duygularıma tercüman oldu. Aminnnnnnnn.

Pizza :'( canım sen tüm gün nasıl dayandin. Hiç birşey yememissin akşama kadar. Ya ben oruçlu olduğum bi gün iftara bir saat kala kendimi iyi hissedince zaman da geçsin diye yürüyüşe çıktım. Yolda gözlerim karardı sanırım tansiyonum düşmüştü. Baya insanlar yardımına koştu. O yüzden dikkat et canım aman aç kalıp bayılma. Baslarda ben de kendimi çok aç birakiyordum ama yavaş yavaş doğruları öğrenmeye çalışıyorum.

Kuzum bende çok keyifli geciriyorum bugünleri seninkinede az kaldı :) koltukların rengini begenmeyenler olmuş karşı taraftan ama çokta tınnnn

Çok çok dogru tespitler bizzat yaşadıgım için katılmamak mümkün degil..hani hiç yemesen sorun yok ama azıcık ucundan bile olsa gözü dönüyo insanın şekerden dolayı...

ebru bu hafta çok veremeyebilirim ama haftaya bomba gibi geliyorummmm emin olabilirsin yeme yeme tekrar listeye ne zaman giriyorsun cnm
Ocakta mezun olmuşum. Haziranda girmem gerekiyor ama kaçında olduğuna daha bakmadım. Ama en kısa zamanda girmem lazım yoksa ramazanda kilo vermek yerine alırımn.

Bence sende sorun yok. Asıl sorun başka yerdeydi. O da gitmiş zaten.

gunaydın kızlar
dün benim doğum günümdü eşim yemeğe çıkardı ve ipin ucunu kaçırdım o yüzden menümü yazamıyorum bile
Nice mutlu yıllara canım

Resimlerini bekliyoruz Burcu' cum sabırsızlıkla. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden güle güle giy inşallah

Cuma öncesi güzel bir menü olmuş afiyet olsun.

Dondurma, kahve ve makarna olmamış canım cuma öncesi. Daha sağlıklı beslenmen lazım. İnşallah yarın kötü bir sonuç almazsın tartıda.

O kaçamaklar hiç olmamış Beste' cim. İnşallah yarın iyi bir sonuç alırsın tartıda. Biliyorsun bu hafta takım içi listesi de yapacağım.

Menün çok hafif canım. Öğleyi hep geçiştiriyorsun. Bu senin için ilerde sakıncalı olabilir. Önemli olan sağlıklı beslenerek kilo vermek. Mutlaka üç ana öğün yap, öğün atlama.

2 çocuk annesi ve okuyor. Tuba seni ayrıca tebrik etmeli. Ben evde tek basimayim tüm gün kpssye hazırlanıyorum ve ders calismamaya hep bir bahanem var. Kendimi kinadim.

2 çocuk annesi ve okuyor. Tuba seni ayrıca tebrik etmeli. Ben evde tek basimayim tüm gün kpssye hazırlanıyorum ve ders calismamaya hep bir bahanem var. Kendimi kinadim.

Canım gercekten insan daha zoruyla karsılasınca anlıyor vaktinin kıymetini..

Sağ olsunlar kızlar öyle yorumlar yapmış ki üzerine söz söylemeye gerek yok. Aynen katılıyorum yorumlara. Haricinde su ve spor gayet güzel tebrikler.

Slm bayanlar sporumu yaptım geldim böylece kendimi çok rahatlamış hissediyorum 😀

Toplam süre 80 dk
Leslie ile 3 mil
240 bacak
120 bel
100 mekik
80 basen
80 kol

😅👏💪

Ayrıca su 3 lt oldu
Sporun ve suyun çok güzel olmuş canım. Tebrikler kocaman

Burcu tam perşembelik bir menü olmuş. Yarın tartı seni çok şaşırtacak haberin ola

Özlem' cim çok sağlıksız bir menü. Üstelik rahatsızlığında var. Aramızda yediklerine en çok dikkat etmesi gerekenlerden birisi sensin. Ama bu hafta senin menüler hep kötüydü. Lütfen artık toparla kendini ve dengeli beslen.

Haklısın ebru ilk zamanlar bu kadarını da yemiyordum. Diyete ilk başladığımda psikolojik olarak da iyi hissetmiyordum ne yersem kilo alacağımı sanıyordum. Yavaş yavaş bu düşünceden sıyrılmaya başladım. Ogunleri 3 e tamamlamaya caliscam. Öğlen yiyip akşamı hafif atlatmaya yönelmeyi düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1146616

Şimdi dua etme zamanı. Hele benim için. Akşamım berbat geçti. Yarın tartıda neler olacak hiç bilmiyorum

Ebrucum hemen girmelisib listeye bakbence bi

Tubi gelmis hos gelmis ley ley lumu lumu ley

En kisa zamanda gelck ebrucum

Ebru sis hissediyorum

Haftaya 6 aylık sürem doluyor kızlar. Listeye girebilirim.

Püsküüt beni kovmazsa eğer

Canım gercekten insan daha zoruyla karsılasınca anlıyor vaktinin kıymetini..

Aynen öyle canım. O yüzden her gelen gün bi önceki günü gerektiği gibi degerlendiremedigime üzülüyorum. Bugün düne üzülürken bugünü de kaybediyorum. Silkelenmem lazım. Sana gıpta ettim. Tekrar tebrikler.

Menume yapilan yorumlarda haklisiniz kizlar ama birden bire boyle oldu,elim yiyeceklere gitmedi.
Aksamki pizza hesapta hiic yoktu aslinda.oda olmasaydi kuruyemisle gecistircektim.:-/
Yarin cuma insallah herkes guzel sonuclarla karsilasir..

Son düzenleme:

Sagol canım, ugrasıyoruz işte..

Kızlar ben kaçıyorum. Yarın senenin başından itibaren bizimle olan stajyerimizin son günü. Kızcağız için öğle yemeğinde bir sürü sakıncalı yiyecek hazırlıyoruz. Benim de şekerpare yapmam lazım. Yarın görüşmek üzere öpüyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…