Pardon yaa heyecandan eksik hesaplamışım :)İzninizle halay çekiyorum:118:
Gecen hafta:79.100
Bu hafta:76.900
Fark:2.100
:)) resmen 10 yıl önce ki kiloma döndümmm
İzninizle halay çekiyorum:118:
Ozlemm'cim mezun olcakmisin bugun?Günaydınn kızlarr
izne ayrıldığımda 62.7 kiloydum
bugün 60.4
Beste'cim haftaya guzel sonuclar gormek istiyoruz..Günaydın kızlar
Önceki kilom 63
Şimdiki kilom 63
Almadığıma sevindim her ne kdr veremesem de
Geçen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
fark 900 gram.
Oran 1.17
Ozlemm'cim mezun olcakmisin bugun?
Cok kisa surede istedigin sonuca ulastin tebriklerr..
Beste'cim haftaya guzel sonuclar gormek istiyoruz..
Tebrikler Nazmiye'cigim
günaydın kızlar
geçen hafta 76.7
bu hafta 76.5
fark 200 gr .(
şaka gibi anlamadım niye böyle oldu sadece çarşamba günü yani doğum günümde abarttım onun dışında yazdığım menüler..
Selam hanımlar
Ben de kilomu bildireyim
İzne ayrılırken 64.7 civarıydı
Bu hafta 70
Acık acık yaIyorumki gozume gozume girsin de utanayım
Bu arada ebrucum sen dun benim azdıklarımı alıntılamıssın ama bişey yazmamıssın:) yazdıysanda gorunmemiş:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah aşkına bu çok ağır takım arkadaşlarının hakkına giriyorsun. Hepinizden özür dilerim kızlar. Bu sürecin nasıl oldugunu hepimiz biliyoruz. Kilo vermemi ben hepinizden cok istiyorum. Neyse hepiniz cok tatlısınız ama ben devam etmicem. Kimseye kırgın değilim. Yazışırız yine.
Geçen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
fark 900 gram.
Oran 1.17
Bestem.dadlim.ayni kaderi paylasiyoruzGünaydın kızlar
Önceki kilom 63
Şimdiki kilom 63
Günaydınn kızlarr
bugün 60.4
bugünden itibaren geri dönmek istiyorum.400 gr gittikten sonra da mezun olurum :)
günaydın kızlar
geçen hafta 76.7
bu hafta 76.5
fark 200 gr .(
şaka gibi anlamadım niye böyle oldu sadece çarşamba günü yani doğum günümde abarttım onun dışında yazdığım menüler..
Gecen hafta: 78.7
Bu hafta: 78.5
Fark: 200gr
Az gitmis ama ben yine sevindim.hafta ici +1_2'yi bile gormustum.
Haklısın canım gözden kaçırmışım. Genel olarak bir hesaplama yapmışım.Günaydın kızlar :)) hadi tartıya herkes :))) günaydın kaptan :) işine karışmak degil amacım sadece ufak bi detayı hatırlatim istedim..şimdi gönül 82 yle başladı ya suan 80 küsür ya 2 kilo vermiş gözüküyo ortalama o arada tartı değişikliği yaptı ve 84 çıkmıştı hani aslında oradan bu kiloya indi 82 den degil..dediğim gibi işine karışmak degil amacım benim ki ufak bi dipnot
Ok sorun değil ben de izne ayrılmak istiyorum. Yalnız bişeyi gözden kaçırmışsın. Daha sonra ben tartı değiştirdim ve kilom yeni tartı ile 3 kilo birden arttı. Yani 81 iken aslında 84 kilo oldum birden. Bu takıma il geldiğimde daha listeye girmeden kilom 83 tü. Yani yeni tartıma göre aslında 86 idim. Şu an yeni tartıma göre 80.8. Yani 1 2 kilo değil toplamda 5.2 kilo verdim. Kilo çizelgemde de gösteriyor zaten. Benim içinde izne ayrılmak uygun.
Allah aşkına bu çok ağır takım arkadaşlarının hakkına giriyorsun. Hepinizden özür dilerim kızlar. Bu sürecin nasıl oldugunu hepimiz biliyoruz. Kilo vermemi ben hepinizden cok istiyorum. Neyse hepiniz cok tatlısınız ama ben devam etmicem. Kimseye kırgın değilim. Yazışırız yine.
Eda haftanın bombası sensin takımda. Kocaman kocaman tebrik ediyorum. Harika kilo vermişsin. İnşallah düğüne kadar en az 70 e inersin. Sık dişini biraz süper bir gelin ol.İzninizle halay çekiyorum:118:
Tatlım senide de tebrik ediyorum gayet güzel bir sonuç.Geçen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
fark 900 gram.
Oran 1.17
O zaman haftaya senden en az 1 kilo bekliyorum ona göre ayarla kendini.Günaydınn kızlarr
bugün 60.4
bugünden itibaren geri dönmek istiyorum.400 gr gittikten sonra da mezun olurum :)
Ahhh Beste ahhh. Hadi dön artık eski hallerine. Bu hafta senle yarışmaya başlayalım mı? Bana rakip lazımGünaydın kızlar
Önceki kilom 63
Şimdiki kilom 63
Büyük ihtimal ödemdir Sevgi. Arada böyle olabiliyor. Sen bıkmadan usanmadan devam et. Haftaya daha iyi bir sonuç alacağına eminim.günaydın kızlar
geçen hafta 76.7
bu hafta 76.5
fark 200 gr .(
Özlem Özlem ÖzlemGecen hafta: 78.7
Bu hafta: 78.5
Fark: 200gr
Az gitmis ama ben yine sevindim.hafta ici +1_2'yi bile gormustum.
Çok çok çok kötü bir sonuç Tuba.Selam hanımlar
Ben de kilomu bildireyim
İzne ayrılırken 64.7 civarıydı
Bu hafta 70
Acık acık yaIyorumki gozume gozume girsin de utanayım
Bu arada ebrucum sen dun benim azdıklarımı alıntılamıssın ama bişey yazmamıssın:) yazdıysanda gorunmemiş:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sana yetismem lazim Tuba'cim.
Ne guzel gecen yaz sen,ben,Ebru yarisirdik.:-/
Kizlar bende sabitim bu hafta bu gece oturma isine alisamadim bide babam evde gec yatip erken kalkiyorum cok yorgun hissediyorum kendimi ama haftaya bomba gibi gelcm ins.
Hadi bakalım. Haftaya bende listeye gireceğim inşallah. Bomba gibi başlayalım ve haftaya birincilik bizim olsun. Ama bir daha senden hedefe kadar sabit ya da + kilo istemiyorum. 100 gr bile olsa - olsun. Anladın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?