Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar

Önceki kilom 63
Şimdiki kilom 63

Almadığıma sevindim her ne kdr veremesem de

Günaydınn kızlarr

izne ayrıldığımda 62.7 kiloydum
bugün 60.4

bugünden itibaren geri dönmek istiyorum.400 gr gittikten sonra da mezun olurum :)

Son düzenleme:
Günaydınn kızlarr

bugün 60.4
Ozlemm'cim mezun olcakmisin bugun?
Cok kisa surede istedigin sonuca ulastin tebriklerr..
Günaydın kızlar

Önceki kilom 63
Şimdiki kilom 63

Beste'cim haftaya guzel sonuclar gormek istiyoruz..

Geçen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
fark 900 gram.
Oran 1.17

Tebrikler Nazmiye'cigim

günaydın kızlar
geçen hafta 76.7
bu hafta 76.5
fark 200 gr .(

şaka gibi anlamadım niye böyle oldu sadece çarşamba günü yani doğum günümde abarttım onun dışında yazdığım menüler..

Ozlemm'cim mezun olcakmisin bugun?
Cok kisa surede istedigin sonuca ulastin tebriklerr..

Beste'cim haftaya guzel sonuclar gormek istiyoruz..

Tebrikler Nazmiye'cigim

sağol canım.mezun olmak istiyodum ama 60ın altına ineyim.öyleydim zaten ama bugün biraz fazla çıktı.mezun olurken hiç fazlalık olmasın :))

Gecen hafta: 78.7
Bu hafta: 78.5
Fark: 200gr

Az gitmis ama ben yine sevindim.hafta ici +1_2'yi bile gormustum.

Son düzenleme:
günaydın kızlar
geçen hafta 76.7
bu hafta 76.5
fark 200 gr .(

şaka gibi anlamadım niye böyle oldu sadece çarşamba günü yani doğum günümde abarttım onun dışında yazdığım menüler..

Bugun ayniyiz cnm insallah haftaya iyi bir sonuc gorecegiz..

Selam hanımlar

Ben de kilomu bildireyim
İzne ayrılırken 64.7 civarıydı
Bu hafta 70

Acık acık yaIyorumki gozume gozume girsin de utanayım

Bu arada ebrucum sen dun benim azdıklarımı alıntılamıssın ama bişey yazmamıssın:) yazdıysanda gorunmemiş:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sana yetismem lazim Tuba'cim.
Ne guzel gecen yaz sen,ben,Ebru yarisirdik.:-/

Gonulcum sen ebruyu yanlis mi anladin tabiki surecin boyle oldugunu biliuoruz ama bunlar tesvik amacli yapilan seyler benide izne ayirmisti zamaninda ve hisr yapmistim bole dusun ve sakin ni yere gitme cnm.

İzninizle halay çekiyorum:118:

Gecen hafta:79.100
Bu hafta:76.900
Fark:2.100
:)) resmen 10 yıl önce ki kiloma döndümmm

Eda bombasin tebrikler

Geçen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
fark 900 gram.
Oran 1.17

Cok iyi nazmiyecim.kisa surede cok iyi kilo verdin

Günaydın kızlar

Önceki kilom 63
Şimdiki kilom 63

Bestem.dadlim.ayni kaderi paylasiyoruz

Günaydınn kızlarr

bugün 60.4

bugünden itibaren geri dönmek istiyorum.400 gr gittikten sonra da mezun olurum :)

Haftaya mezunsun ina. Ozlemcim

Odemdir tatlim

Ah ozlem ah

Kizlar bende sabitim bu hafta bu gece oturma isine alisamadim bide babam evde gec yatip erken kalkiyorum cok yorgun hissediyorum kendimi ama haftaya bomba gibi gelcm ins.

Haklısın canım gözden kaçırmışım. Genel olarak bir hesaplama yapmışım.

Haklısın canım hesaplamada bir hata yapmışım. Toplam kilo konusunda özür dilerim bir yanlış anlaşılma olmuş ama genel anlamda bir ileri iki gittiğin yaptığım listede görünüyor. Takım arkadaşlarının hakkına girmek çok ağır bir şey değil. Burada bireysel yarışmıyoruz ve biz bir takımız. Herkesin aldığı ya da verdiği takımın ortalamasını etkiliyor ve genel motivasyona katkısı oluyor. Ayrıca burda birbirimizi bir şekilde motive etmemiz lazım ki herkes idealindeki kiloya ulaşsın. Bu kadar erken pes edip kaçmanı beklemezdim senden. Sadece tamam kaptan yaptığım yanlışın farkındayım haftaya inşallah kilo verip kendimi düzelteceğim demen yeterliydi. Bu durumda olan sadece sen değilsin. Aynı uyarıyı geçen hafta Havva' ya yaptım. O ne yaptı geçmiş mesajlarda okuyabilirsin. Aynı sözleri Özlem içinde defalarca söyledim. Ayrıca Burcu çok iyi bilir ki eskiden çok daha sert ve katı kurallarımız vardı. Amacımız birbirimizi kontrol ederek kendimize fayda sağlamamız. Yoksa senin verdiğin kilo beni ne üzer ne sevindirir, bu hepimiz için geçerli. Bu konuyu tekrar düşünmeni isterim. Çok alınganlık yapmışsın. Sonuçta yüz yüze konuşamadığımız için düşüncelerimizi tam anlamıyla ifade edememiş olabiliriz ama kırılmadım derken bile kırıldığın çok belli.

İzninizle halay çekiyorum:118:

Gecen hafta:79.100
Bu hafta:76.900
Fark:2.100
:)) resmen 10 yıl önce ki kiloma döndümmm
Eda haftanın bombası sensin takımda. Kocaman kocaman tebrik ediyorum. Harika kilo vermişsin. İnşallah düğüne kadar en az 70 e inersin. Sık dişini biraz süper bir gelin ol.

Geçen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
fark 900 gram.
Oran 1.17
Tatlım senide de tebrik ediyorum gayet güzel bir sonuç.

Günaydınn kızlarr

bugün 60.4

O zaman haftaya senden en az 1 kilo bekliyorum ona göre ayarla kendini. Ama eğer istiyorsan bu hafta mezun olabilirsin.

Günaydın kızlar

Önceki kilom 63
Şimdiki kilom 63

Ahhh Beste ahhh. Hadi dön artık eski hallerine. Bu hafta senle yarışmaya başlayalım mı? Bana rakip lazım

günaydın kızlar
geçen hafta 76.7
bu hafta 76.5
fark 200 gr .(

Büyük ihtimal ödemdir Sevgi. Arada böyle olabiliyor. Sen bıkmadan usanmadan devam et. Haftaya daha iyi bir sonuç alacağına eminim.

Özlem Özlem Özlem O kadar dengesiz ve düzensiz besleniyorsun ki allahtan 200 gr vermişsin. Eğer + çıksaydın senin için çok kötü planlarım vardı. Düşünsene iki haftadır çabalıyorsun ve sadece 200 gr vermişsin. Yazık bence geçen zamana. Daha çok gayret bekliyorum senden.

Çok çok çok kötü bir sonuç Tuba. Bir zamanlar seninle yarışıyorduk. 64,7 nerde 70 nerde. Bak aradan nerdeyse 6 ay geçti ve ben hala senin izne ayrıldığın kilodan bile daha zayıfım. Neden eziyet ediyorsun ki kendine? Biran önce toparlan. Sanırım senin mezuniyetini göremeyeceğim bu gidişle

Sana yetismem lazim Tuba'cim.
Ne guzel gecen yaz sen,ben,Ebru yarisirdik.:-/

Hatırladın dimi yarışı

Gelelim günümüzdeki duruma

06.06.2014

Özlem : 78.5

Tuba : 70

Ebru : 64.5

Ne kadar üzücü bir durum dimi

Kizlar bende sabitim bu hafta bu gece oturma isine alisamadim bide babam evde gec yatip erken kalkiyorum cok yorgun hissediyorum kendimi ama haftaya bomba gibi gelcm ins.

Hadi bakalım. Haftaya bende listeye gireceğim inşallah. Bomba gibi başlayalım ve haftaya birincilik bizim olsun. Ama bir daha senden hedefe kadar sabit ya da + kilo istemiyorum. 100 gr bile olsa - olsun. Anladın dimi

Hadi bakalım. Haftaya bende listeye gireceğim inşallah. Bomba gibi başlayalım ve haftaya birincilik bizim olsun. Ama bir daha senden hedefe kadar sabit ya da + kilo istemiyorum. 100 gr bile olsa - olsun. Anladın dimi

anlaşıldı ebrucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…