Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim eşimde İzmir' li canım. Bayramda İzmir' deyiz inşallah

Düşersin inşallah canım. Emin ol zayıf olmanın tadı başka hiç bir şeyde yok.

Bende merak ettim. Arkadaş olarak ekledim seni.

Kaptan sen de ızmirli sayılırsın o zaman izmirin neresinden.

Kaptan sen de ızmirli sayılırsın o zaman izmirin neresinden.

Evet aslında nüfusa kayıtlı olduğu yerde İzmir yazıyor. Aslen Tire li ama eski izmirde oturuyor kayınvalidemler. Karabağlar tarafında.

kaptan biz seninle baya hemseriymisiz. benim eşim odemisli. Biz de bucada oturuyoruz. Sirinyere yakınız

Hadi yaaaa. Aynen hemşeriymişiz. Çok iyi bilmiyorum ama Ödemişle Tire yakınmış birbirine. Birde Bayındırdan bahsediyorlar. Daha bir kez gittim Tire ye. İzmir e Her gittiğimizde de Buca ya uğrarız. Eşimin çok sevdiği bir abisi var orda. Şirinyere de alışverişe gidiyoruz. İnşallah kısmet olursa bayramdan sonra bir süre kalacağız. Görüşelim o zaman

Evet kaptan bayındır tire ödemiş birbirine çok yakın. Bayindirda eşimin akrabaları var. Sirinyer bize yürüme mesafesi görüşelim tabi çok mutlu olurum çok güzel olur ya

3 ayda 12 kilo mu verdin? Tebrikler cnm.

Ebru'cum sürk çökelegin icine cesitli baharatlar ve renk vermesi icin cok az biber salcasi koyuluyor ve yogruluyor.
Top gibi sekil verilip bir veya bir kac gun bekletiliyor ve kahvaltida afiyetle yeniliyor.
Fotograg atarim:) aslinda senin bilmen lazimdi cnm

Edacim gördüm resmini çok güzel olmuş bence gelinligini begendim. Hem de kilolu durmuyorsun. Hep mutlu ol inşallah eşinle. Bir ömür mutlu olun.

Ben göremiyorum. Ben diye bi albüm var ama resim yok canim.
demin değişiklikleri kaydetmemişim canım:)

evet canım..kilo problemi olmayanlara az geliyo maalesef..bide bize sorsalar :)

Aaa ne güzel olur :))
koydum canım bi tanecik şimdi oldu biraz önce becerememiştim :)

Edacim gördüm resmini çok güzel olmuş bence gelinligini begendim. Hem de kilolu durmuyorsun. Hep mutlu ol inşallah eşinle. Bir ömür mutlu olun.
İstediğimden biraz farklı olmuş bel kısmını o kadar asagida istemiyodum malum göbekli bi Hatunum ben :)) ama değişiklik yapamıyorum izmirde dikilip geldi zamanım az riske edemiyorum...

İstediğimden biraz farklı olmuş bel kısmını o kadar asagida istemiyodum malum göbekli bi Hatunum ben :)) ama değişiklik yapamıyorum izmirde dikilip geldi zamanım az riske edemiyorum...

Bence hiç gobegin falan çıkmamış gayet güzel olmuş canım etek kısmını çok begendim. Ben evlenirken 73 kiloydum bende de basen çok vardı ama gelinligin altı kabarık olduğu için kurtardı basın yapılıp bütünlük kazaninca daha da uzun ve zayıf gorunursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…