- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
ne güzel yaa bende bi dünya çamaşır yıkayıp ütü yapıcam..pazartesi esyalarım gidecek haftasonu evde hapisimmmBen yürüyüşe çıkıyorum. Hava güzel :))
İnş canım duvagı öyle kabarık bişey yaptırıcam inş ayakkabıyıda daha yüksek almayı düşünüyorum..Sagol güzel dileklerin için :)Bence hiç gobegin falan çıkmamışgayet güzel olmuş canım etek kısmını çok begendim. Ben evlenirken 73 kiloydum bende de basen çok vardı ama gelinligin altı kabarık olduğu için kurtardı basın yapılıp bütünlük kazaninca daha da uzun ve zayıf gorunursun.
ne güzel yaa bende bi dünya çamaşır yıkayıp ütü yapıcam..pazartesi esyalarım gidecek haftasonu evde hapisimmm
İnş canım duvagı öyle kabarık bişey yaptırıcam inş ayakkabıyıda daha yüksek almayı düşünüyorum..Sagol güzel dileklerin için :)
Canım neden ısrarla tatlı yemeye devam ediyorsun. Aç karına elma yemissin. Kahvaltida bal kuru meyve.... Az yiyorsun ama kilolar gitmiyor. Nedeni aslında çok belli.
ben hiç dantel sevmem ve çeyizimde yok denecek kadar azYakın olsaydım kesin yardıma gelirdim .ben severim böyle şeyleri işin kötüsü herşey sandık bekliyor. Kayinvalidemin iğne oyalari dışında evde tek serili dantel yok
bence de canım akşamki ekmek biraz fazla olmuş yumurtada patatesli oluncaBugunku memum
08:30
1,5 yk kuru soganlı yumurta
Minik 1 parca peynir
1 minik domates
1 fincan cay
12:00
4 yk bulgur pilavi
2 yk taze fasulye
2 yk yogurt
14:00
ince 1 dilim karpuz
18:00
5 yk patatesli yumurta
1,5 dilim ekmek
Domates,salatalik
1 fincan cay
1 sade soda
1 fincan turk kahvesi
2,5 L su
Oglen ile aksam yemegi yer degisse daha iyi olurdu sanki.yada ekmek yemeseydim.:-/
selam canımm, derhal toparla kendini ipin ucu kacınca çok kötü oluyor...kızlar selam nasılsınız
bende durumlar vahim bir yerden başlamam lazım ama bakalım
sizde ne var ne yok
Tuba Tuba Tuba sana yazdıklarımı görmemişsin galiba. Eğer en kısa zamanda listeye girmezsen diskalifiye olacaksın hatırlatırım. Haftaya takımın durumu iyi olursa listeye gir ama eskisi gibi istemiyorum bu kez mezuniyet bekliyorum senden.
Özlem sürk ne demek? Menün genel anlamda güzel görünüyor ama sabah aç karnına yediğin elma, kuru meyveler ve bal olmamış canım. Ayrıca az yiyorsun. Senin sık sık azar azar beslenmen lazım. Mümkün olduğunca karbonhidrattan uzak durup protein ağırlıklı olması lazım menülerin. Ben sana diyetisyenin listesini yazıyorum ve senin menüleri özel olarak takip ediyorum. Bakalım cumaya nasıl bir sonuç alacaksın.
Beste' cim menün rezalet olmuş canım.Haftaya verdiğin sözleri hatırla ve en az 1 kilo ver cumaya.
Kocaman tebrik edip alkışlıyorum seni. Harikasın
Sanırım sitede sorun vardı canım. Çünkü yazdığım mesajlar kaybolmuş. Bende anlamadım ama kimse fark etmemiş gibi görünüyor.
Akşama kadar iyi gitmiş pizzalar hiç olmamış ayrıca o eklerlerden diyet bittikten sonra bile uzak durmak lazım çok tehlikeliler
Özlem tamamen katılıyorum sana. Özlem' in fotoğraflar muhteşem. Eskiyle yeniyi yan yana koysalar kesinlikle anne kız gibi duruyorlar. Sizlerden de aynı başarıyı bekliyorum.
Geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisindir.
Çok düzensiz bir menü olmuş Sevgi. Kendini aç bırakarak kilo veremezsin. Öğle öğününün acısını akşamdan çıkartmışsın. Bu şekilde çok kilo vermeyi bekleme. Daha düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalış.
Seni burda yeniden gördüğüme sevindim Gönül' cüm
Resimleri görünce ağzının bir karış açık kalacağına emin olabilirsin. Muhteşem olmuş Özlem in yeni hali
3. lüğünü kocaman tebrik ediyorum.Maşallah sana.
Kabul ettim canım benim..bende özlemle arkadas oldum ama resimlerini göRemedim..Edaa ve Özlemmmm sizi arkadaş olarak ekledim kızlar resimlerinizi çok merak ediyorummm
Bugunku memum
Minik 1 parca peynir
1 minik domates
1 fincan cay
4 yk bulgur pilavi
2 yk taze fasulye
2 yk yogurt
ince 1 dilim karpuz
5 yk patatesli yumurta
1,5 dilim ekmek
Domates,salatalik
1 fincan cay
1 sade soda
1 fincan turk kahvesi
2,5 L su
Oglen ile aksam yemegi yer degisse daha iyi olurdu sanki.yada ekmek yemeseydim.:-/
Sabah 11:30
1 küçük dilim süzme peynir
Biraz sahanda yumurta
1 dilim etimek
Ögle 14:30
Tavuk iskender (pidelerini yemedim)
Ayran
3-4 çatal pirinç pilavı
Akşam 18:00 (şimdi gidip yicem)
3 yk. Et sote
1 dilim ekmek
1 bardak çay
2 litre su
Dışarda çok yürüdük sayılır mı?
Öğle elimde patladı
Kabul ettim canım benim..bende özlemle arkadas oldum ama resimlerini göRemedim..
Slm kizlarr Gonul'cum simdi geldik..
1.5 saat kadar yuruduk bebek arabasinida ben surdum..
Aslinda karpuz hesapta yoktu hic. kendimi iyi hissetmedim,sekerli biseyler yiyesim geldi..
İnan bende çok mutlu olurum. Gelmeye yakın bu konuyu yeniden konuşur ayarlarız bişeylerEvet kaptan bayındır tire ödemiş birbirine çok yakın. Bayindirda eşimin akrabaları var. Sirinyer bize yürüme mesafesigörüşelim tabi çok mutlu olurum çok güzel olur ya
Biliyorum canım merak etme ama ismini unutmuşum. Eski kayınvalide küflü çökelek diyordu ona yanlış hatırlamıyorsam. Kahvaltıda zeytinyağ ile süper gidiyordu. Afiyet olsun.3 ayda 12 kilo mu verdin? Tebrikler cnm.
Ebru'cum sürk çökelegin icine cesitli baharatlar ve renk vermesi icin cok az biber salcasi koyuluyor ve yogruluyor.
Top gibi sekil verilip bir veya bir kac gun bekletiliyor ve kahvaltida afiyetle yeniliyor.
Fotograg atarim:) aslinda senin bilmen lazimdi cnm
Hoş geldin Zeynep' cimkızlar selam nasılsınız
bende durumlar vahim bir yerden başlamam lazım ama bakalım
sizde ne var ne yok
Öğle menüyü bozmuş canım. Allahtan ekmeklerini yememişsin yoksa durum çok vahim olacaktı. Biliyorsun ki haftaya kilon ikiye bölünecek. Daha çok uğraşman lazım.Sabah 11:30
1 küçük dilim süzme peynir
Biraz sahanda yumurta
1 dilim etimek
Ögle 14:30
Tavuk iskender (pidelerini yemedim)
Ayran
3-4 çatal pirinç pilavı
Akşam 18:00 (şimdi gidip yicem)
3 yk. Et sote
1 dilim ekmek
1 bardak çay
2 litre su
Dışarda çok yürüdük sayılır mı?
Öğle elimde patladı
Menünde kötü olan tek şey patatesli yumurta. Patatesten diyet boyunca uzak durman lazım canım. Ekmek hakkını da akşam değil de kahvaltıda ya da öğle yemeğinde kullansan daha iyi olurdu.Bugunku memum
Minik 1 parca peynir
1 minik domates
1 fincan cay
4 yk bulgur pilavi
2 yk taze fasulye
2 yk yogurt
ince 1 dilim karpuz
5 yk patatesli yumurta
1,5 dilim ekmek
Domates,salatalik
1 fincan cay
1 sade soda
1 fincan turk kahvesi
2,5 L su
Bugünkü menümm
Sabah 9:00
1 br su
1 dilim kızarmış tb
1 kk peynir domates salatalık çayy
Öğlen 12:30
1 kase yoğurt 2 kaşık yulaf ezmesi
Ara 16:00
1 avuç kiraz 2 erik
2 lokma simit
Akşam 19:00
1 kase tarhana çorbası
3 çiğköfte
3 kaşık kısır
Bol su içiyorum
Spor yok ama çarşıda kaç saat yürüdüm bilmiyorum
Birazdan türk kahvesi
Karatay' dan bahsetmişsin mesajının birinde. Ama senin menün Karatay' a pek uymamış gibi geldi bana. Öncelikle elindeki listede kalori ne olursa olsun kaşar peynirden uzak durman gerekiyor. Sadece karbonhidrat olarak düşünme kaşarı. Kaşarın yağ oranı çok yüksek. Öğünlerinin arası çok dengesiz. Akşam yemeğindeki makarna ise asla yememen gereken bir yiyecek. Su az olmuş ama sporun çok güzel. Umarım yürüyüşün tempoludur.Menüm
Sabah 10.00
kaşarlı 3 yumurta (kızlar elimdeki listeye göre 100 gram kaşar peynirin karbonhidrat oranı 1, o yüzden rahattım.)
1 domates
1 salatalık
4 zeytin
1 kk peynir
Çok iyi kahvaltı yapmışım acıkmadım.
Ara ve Öğlen 17.00
1 çay bardağından biraz fazla kayısı, ceviz ve üzüm karışımı.)
Akşam 19.00
4 kaşık makarna
2 kaşık et
2 kaşık salata
Spor 1 saat yürüyüş
1 kupa yeşil çay
su 1.5 lt
Canan Karatay çok değer verdiğim bir hoca. Dukan' dan çok Karatay taraftarıyım. Eğer tam olarak Karatay yapacaksan eğer çok dikkatli olman lazım diye düşünüyorum.Çok iyi olmuş yürüyüş. geçen de ben de elma yemiştim öğle yemeğin; elma, yoğurt ve etimek. Sonradan birden kan şekerim düşmüştü acıkmıştım. Bir sürü etimek yemiştim hatırlyo musun. Nazmiye o zaman güzel yorumlar yapmıştı. meyve ve tatlı yemek daha çok acıktırıyor gerçekten. Şişkinlik de yapıyor.
Karataydan önce meyve yiyince sağlıklı beslendim sanıyordum. Akşamları meyveyle geçiştirince seviniyordum. Ama şimdi farkediyorum da akşam meyce yiyince sabah daha aç uyanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?