süpersin canım iradene hayran kaldım maşallah :)Kizlar gorumcemdeyiz.şu an onumde tuzlu pasta,sekerli pasta vee firindan yeni cikmis kakaolu kek var.
Ama dokunmadim bile.Sadece cay ictim.
tamam canım hadi bakalım sözlerimiz cuma gününe kadar geçerli her ikimizde sözümüzü tutarsak başarmamamız için hiçbir sebep yokSimdi yarim dilim yas pasta yedim beste ya. Ama bende soz veriyorum sana pazardan.itibaren 1 saat spor sifir kacamak yesil cay kayisi cayi saglikli beslenme hic bi sekilde tatli yok
süpersin canım iradene hayran kaldım maşallah :)
tamam canım hadi bakalım sözlerimiz cuma gününe kadar geçerli her ikimizde sözümüzü tutarsak başarmamamız için hiçbir sebep yok
Anlastik.canim benm yarin sabah haslanmis yumurta peynir zytin domates 1 dilim tahilli ekmek. Ogle ve aksam gencaylardayim suan onu bilmiyorum ama ekmek yemicem soz ekmek yemezsem sknti olmuyo gencaylarda
tmm cnm bnde 1 dilim yicem kahvaltıda ekmek diğer öğünlerde de ne yiceğim belli değil ama karbonhidrattan uzak durucam
Anlastik sekercim.bu hafta iyi kiko veriyoruz tamam mi 😘😘
Afiyet olsun.Bence aksam disinda menun guzel olmus.artık benimde menülerimi paylaşmam lazım ama bugün pek iyi olmadı
sabah(8.00)
yağsız omlet(1 yumurta ile)
biraz süzme peynir
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşil çay
öğle(12.30)
3 ızgara köfte
karışık salata(zeytinyağ,nar ekşisi,balzemik sirkeli)
çok az yoğurt
akşam(19.00)
2 dilim karışık pizza
gün içinde 2 tane sade türk kahvesi,3 tane küçük ekler
2,5 litre su
kızlar foto çektim ama yükleyemiyorum hata veriyorsadece eski eski halim olan 2 foto yükleyebildim.
Afiyet olsun.Bence aksam disinda menun guzel olmus.
Neyseki 2 dilimde birakmissin..:)
Sonra tekrar denersin.Uygulamayi mi kullaniyorsun?
Kizlar selam dershanedeyim hala diyet iyi gidiyo kacamak yapmamak icin meyve ve sut getirmistim onlari yedim cikinca gencayla buluscam aksama gelirim opuldunuz 😊😊😊😇😙😙😙
Günaydın kızlar.dün aksam girip bildirimde bulunamadim.migrenim tuttu. Allah düşmanımın başına vermesin. Kendimi karanlık odaya kapatıp geçmesini bekliyorum. :'( tüm aksamim kayboldu o yuZden. Dünkü Menum
11:00 1 KASE yoğurt
Domates salatalık
1 kk peynir
1 gevrek.
13:00 arkadaslarimla bulusmustum dondurma yedim.
Bundan sonrası yok. Bas ağrısı felaketti. :'( şu 1 lt anca icebilmisimdir.
İzninizle halay çekiyorum:118:
Gecen hafta:79.100
Bu hafta:76.900
Fark:2.100
:)) resmen 10 yıl önce ki kiloma döndümmm
Geçen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
fark 900 gram.
Oran 1.17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?