Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar gorumcemdeyiz.şu an onumde tuzlu pasta,sekerli pasta vee firindan yeni cikmis kakaolu kek var.
Ama dokunmadim bile.Sadece cay ictim.
süpersin canım iradene hayran kaldım maşallah :)

Simdi yarim dilim yas pasta yedim beste ya. Ama bende soz veriyorum sana pazardan.itibaren 1 saat spor sifir kacamak yesil cay kayisi cayi saglikli beslenme hic bi sekilde tatli yok
tamam canım hadi bakalım sözlerimiz cuma gününe kadar geçerli her ikimizde sözümüzü tutarsak başarmamamız için hiçbir sebep yok

süpersin canım iradene hayran kaldım maşallah :)

tamam canım hadi bakalım sözlerimiz cuma gününe kadar geçerli her ikimizde sözümüzü tutarsak başarmamamız için hiçbir sebep yok

Anlastik.canim benm yarin sabah haslanmis yumurta peynir zytin domates 1 dilim tahilli ekmek. Ogle ve aksam gencaylardayim suan onu bilmiyorum ama ekmek yemicem soz ekmek yemezsem sknti olmuyo gencaylarda

Anlastik.canim benm yarin sabah haslanmis yumurta peynir zytin domates 1 dilim tahilli ekmek. Ogle ve aksam gencaylardayim suan onu bilmiyorum ama ekmek yemicem soz ekmek yemezsem sknti olmuyo gencaylarda

tmm cnm bnde 1 dilim yicem kahvaltıda ekmek diğer öğünlerde de ne yiceğim belli değil ama karbonhidrattan uzak durucam

Kizlar bugun kimsecikler yok..
Yada Ebru'nun dedigi gibi mesajlar mi cikmiyor.?:-/

Son düzenleme:
artık benimde menülerimi paylaşmam lazım ama bugün pek iyi olmadı

sabah(8.00)

yağsız omlet(1 yumurta ile)
biraz süzme peynir
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşil çay

öğle(12.30)

3 ızgara köfte
karışık salata(zeytinyağ,nar ekşisi,balzemik sirkeli)
çok az yoğurt

akşam(19.00)

2 dilim karışık pizza

gün içinde 2 tane sade türk kahvesi,3 tane küçük ekler

2,5 litre su

İyi geceler kozlar ben yatıyorumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Afiyet olsun.Bence aksam disinda menun guzel olmus.
Neyseki 2 dilimde birakmissin..:)
kızlar foto çektim ama yükleyemiyorum hata veriyor sadece eski eski halim olan 2 foto yükleyebildim.

Sonra tekrar denersin.Uygulamayi mi kullaniyorsun?

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar.

Ozlem'cim yuklenmis fotolar.
Kilo insani bukadar mi degistirir dedim kendi kendime.?

Masallah cnm.lutfen yanlis anlama yazacagimi.fotograflari hic tanimayan,bilmeyen biri gorse,anne-kiz zanneder.

Hani şu doktorlar,diyetisyenler cikiyorya televizyonlara şok şok şok X kisi 5 ayda 30 kilo verdi az sonraa,bizden ayrilmayin... diyee..
Aklima onlar geldi.ve bi dunya para!!!

Ama insanin kendi kendine basarmasi kadar mutluluk veren bisey yok bence..

Tebrikler cnm insallah hayatinda her konuda basarili olursun.. :)

Son düzenleme:
Afiyet olsun.Bence aksam disinda menun guzel olmus.
Neyseki 2 dilimde birakmissin..:)

Sonra tekrar denersin.Uygulamayi mi kullaniyorsun?

Günaydın herkese:)
Bilgisayardan yuklemeye çalıştım ama olmadi.dun aksam sitede sorun vardi sanırım. Bugun tekrar denicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar.dün aksam girip bildirimde bulunamadim.migrenim tuttu. Allah düşmanımın başına vermesin. Kendimi karanlık odaya kapatıp geçmesini bekliyorum. :'( tüm aksamim kayboldu o yuZden. Dünkü Menum

11:00 1 KASE yoğurt
Domates salatalık
1 kk peynir
1 gevrek.

13:00 arkadaslarimla bulusmustum dondurma yedim.

Bundan sonrası yok. Bas ağrısı felaketti. :'( şu 1 lt anca icebilmisimdir.

Gunaydin kizlar
Dunku menum
SABAh
1 dilim kepekli ekmek
Has.yumurta
Domates salatalik yesillik
1 dilim beyaz peynir
Zeytin 5 tane

Ara 3 tane kuru kayisi

Ogle durum et doner ayran

Aksam bisey yemedim
2 litre su 4 km yuruyus

Kizlar selam dershanedeyim hala diyet iyi gidiyo kacamak yapmamak icin meyve ve sut getirmistim onlari yedim cikinca gencayla buluscam aksama gelirim opuldunuz 😊😊😊😇😙😙😙

Kizlar selam dershanedeyim hala diyet iyi gidiyo kacamak yapmamak icin meyve ve sut getirmistim onlari yedim cikinca gencayla buluscam aksama gelirim opuldunuz 😊😊😊😇😙😙😙

Burcu sana özel mesaj atmıştım. Bildirimlerin arasında görmedin sanırım?

Geçmiş olsun nazmiye.

Günaydın kızlar. Sabah kahvaltısında canım pek birşey yemek istemedi çok az yiyebildim. Güzel bir gün olur umarım hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…