Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar siz ayran detoksu yapıyordunuz bir ara. Bende yapmak istemiştim ama evde olmadığım için yapamamistim. Şimdi evdeyim artık ve yapmayi dusunuyorum. Ne diyorsunuz? Yapanlar tavsiye ediyor mu?
Ben detokslara çok inanmıyorum canım. Vücuttan bolca sıvı attırıyorlar. Tavsiye etmiyorum yani

Kizlar ben eve yeni geldim kotu ve vol yemeli birgun gecirdim malesef kacamak yaptim simdi uyucm cok kotuyum yarin ins. Guzel.birgun olur
Ahhh Burcu ahhhhh Menünü yazmadan yatma lütfen. Birde Beste' ye söz vermiştin noldu? Ayrıca artık listedesin unutmadın dimi?

MENÜM

Kahvaltı (10:00)

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
Domates, salatalık
3 tane zeytin

Ara : 1 fincan Sütlü şekersiz nescafe

Öğle (14:30)

3 yk Börülce yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ince pide

Akşam Yok maalesef

Eve çok geç geldik yemedim o yüzden. Ama arada 5-6 tane çubuk kraker
eve geldikten sonrada üç ince yuvarlak dilim çiğ sucuk attım ağzıma.

2 lt su, yaklaşık 1 saat tempolu yürüyüş

Son düzenleme:
Canım, ben seni arkadaş olarak ekledim. Kabul edersen ben de fotoları görmek istiyorum.. Motive olurum diye düşünüyorum..
Ekleyenleri kabul ettim canim.yeni fotoda yukledim.yorumlariniz cok güzel arkadaslar cok tesekkur ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canin hem yorumuna cok guldum (sok sok 5 ayda 30 kilo kismi) hemde cok sevindim.hic yanlış anlarmiyim bende ayni yorumu yapiyorum.eski halimle oldugumdan cok buyuk gorunuyomysum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acaba internetten arastırım bir karatay menüsü olusturup karatay haftası mı yapsam. Yiyecekletin belli olursa daha kolay olur.

Evet cnm bugunku yemek planim boyle degildi aslinda,kendimi iyi hissetmeyince kolaya kactim.,
Patatesi hafta bir, on gunde bir tuketsem sakincasi olurmu?
Surku genelde zeytin yagi koymadan yiyorum cnm.

Diyetisyenin verdigi listeyi musait oldugun bir zamanda paylasirsan sevinirim Ebru'cum..

Acaba internetten arastırım bir karatay menüsü olusturup karatay haftası mı yapsam. Yiyecekletin belli olursa daha kolay olur.
Olabilir bence. Hatta Karatay grubu var kadınlar KK da. Oraya bir göz at istersen.

Patates hiç yeme canım. Glisemik indeksi yüksek bir yiyecek. Ayrıca içerdiği nişasta direkt yağa çevrilip depolanıyor. Diyet işi bitene kadar patatesi unut derim. Listeyi hemen paylaşıyorum.

Kahvaltı (07:30)
Açık çay veya ıhlamur (şekersiz)
1 kibrit kutusu kadar peynir veya 1 tane haşlanmış yumurta
2 tane ceviz içi
Bol yeşillik
2 ince dilim ekmek
Ara (10:00)
1 küçük boy meyve
Öğle (12:30)
1 kepçe çorba veya 1 yemek kaşığı makarna veya 2 yemek kaşığı pilav
5 yemek kaşığı sebze veya kurubaklagil yemeği (susuz)
Bol salata veya yeşillik
1 su bardağı yoğurt veya ayran
1 ince dilim ekmek
Ara (15:00)
1 küçük boy meyve veya 5-6 tane çilek veya yenidünya
1 avuç içi leblebi
Akşam (19:00)
4 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
Bol yeşillik veya yağsız salata
2 yemek kaşığı yoğurt
1 ince dilim ekmek
1 kepçe çorba (Çorbayı eşim geldiği zaman onunla birlikte yememi söyledi, çünkü eşim yemeğe geç kalıyor)
Ara (21:00)
1 cay bardağı süt veya yoğurt
1 küçük boy meyve
* Günlük 10-12 bardak su içilecek
*Günlük 35 dk tempolu şekilde yürünecek

Ellerine saglik cnm.hemen kaydediyorum listeyi.doyurucu ve guzel bir liste.

Sen kac kilo.veriyordun? Niye devam etmedin?

Son düzenleme:
Selam kızlar , haftasonu olunca anca gelebildim
Bugun sabah tam iki saat dolu dolu spor yaptım, cok mutluyum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ellerine saglik cnm.hemen kaydediyorum listeyi.doyurucu ve guzel bir liste.

Sen kac kilo.veriyordun? Niye devam etmedin?
Diyetisyen listeyi verdiğinde 85 kiloya yakındım. Ayda 4 kilo yani haftada 1 kilo verdim bu listeyle. Sen ekmekleri azaltabilirsin.

Tuba sana bir sürü mesaj yazdım. Görünmüyor mu?

KıZlar sporumu yazayım
Saat 12 den 14 e kadar
Toplamda 5 km oldu yaklasık 500 kalori makinalarda yaptım
Onun dısında da yaklasık bir saat mekik, simit, agırlık ve baska birsuru egzersizler.. Cok iyiydi yani:)

Diyetisyen listeyi verdiğinde 85 kiloya yakındım. Ayda 4 kilo yani haftada 1 kilo verdim bu listeyle. Sen ekmekleri azaltabilirsin.

Tuba sana bir sürü mesaj yazdım. Görünmüyor mu?

Gorunmuyor ebru , niyeki acaba?

Facebooktan yazmıstın, ona cevap verdim gordunmu ? Ben haftaya girmek istiyorum takıma, eger mumkunse tabi

Tebrik ederim tuba çok güzel spor yapmışsın.

Aksam yemeği yok ben dayanamazdim herhalde. Sporun çok güzel kaptan. Borulceyi de çok severim özellikle satasini.

Gonulcum menun genel bakınca güzel görünüyor yani en azından gözünü dondurcek yiyecekler yok kadar. Kasarin karbonhidrat oranına bakmissin ama kasarda bakman gereken yağ oranı olmalı. Süt ürünlerinde pek karbonhidrat olmaz zaten ve kaşar en yağlı peynirlerden malesef. Onun yerine herhangi bir peynir tercih et. Tulum ezine beyaz peynir tarzı. Onlarda da yağ var ama olsun kaşar kadar değildir. makarna da parcalanmis karbonhidrat unutma. Parcalanmamis karbonhidrat tercih et. Eti arttirabilirsin. Etin kendi doğal yağını tuketebilirsin. Seninle böyle ayrıntıları paylaşıyorum ama Menun eskiye nazaran gerçekten çok güzel. Tebrik ederim. Bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum senden. Aaa ekmek de yememissin. Supersin. Sporun da harika tebrikler arkadaşım.

Bugunku menum biraz karısık oldu, tam hatırlamıyor olabilirim ama yazayım

Sabah 10:00
Domates salatalık
Beyaz peynir zeytin
Yarım simit
Bal
1 yumurta

Oğlen spordan sonra 1 bardak süt

Biraz sonra 1 kase yogurt
2-3 kasık yogurtlu semizotu salatası

Aksam 19:00
2 servis kaşığı bulgur pilavı
Azıcık hindi eti
Carliston biber
Semizotu salatası

Su 2-2,5 lt
Sporumu yazmıştım, 2 saat yogun spor

Slm kizlarr Gonul'cum simdi geldik..
1.5 saat kadar yuruduk bebek arabasinida ben surdum..
Aslinda karpuz hesapta yoktu hic. kendimi iyi hissetmedim,sekerli biseyler yiyesim geldi..

Yürüyüşün çok güzel canim. Hayranım zaten bebek arabasıyla yurumene. Azimli anne benim bi arkadaşım var ne desem kızını bahane eder seni örnek anlatayım ona ben. aksamki ekmek dışında da Menun çok güzel olmuş canım. Soda çok faydali. Daha doğrusu maden suyu çok faydali. Alırken maden suyu olmasına dikkat et canım.

Kızlar siz ayran detoksu yapıyordunuz bir ara. Bende yapmak istemiştim ama evde olmadığım için yapamamistim. Şimdi evdeyim artık ve yapmayi dusunuyorum. Ne diyorsunuz? Yapanlar tavsiye ediyor mu?

Pideleri yememekle çok güzel yapmışsın. Canım ben ayran detoksunu yaptım. Hiç bir faydasını görmedim. Evet diyetin ilk günleri olsa çok güzel Tartida eksiyi görürdüm ama zaten mide boş birde detoks zor bitirdim ınan. İlk günler için sadece şu kaybına yarar başka da bişey olmaz ama biz uzun zamandır dikkat ediyoruz zaten. Pek de denildiği gibi 2 kilo falan gitmiyo yani. Elimin ayağımın titremesiyle kaldım sadece.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…