Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canım öyle olmuş. Buralardayım inşallah.. Ben de Eda ve Nazmiye gibi 75'leri görecem inşallah..

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin...

Tebrik ederim. 75'li kilolar cok sevdiğim kilolar benim. Artık iyice incelmeye başlarsın..
Kilo verdiğin daha çok belli olur.

Evet canım öyle olmuş. Buralardayım inşallah.. Ben de Eda ve Nazmiye gibi 75'leri görecem inşallah..

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin...

Sağol gonulcum teşekkür ederim. Sen de gelceksin canım bu kilolara merak etme azmine güveniyorum. Burdan sonrası zor ama artık kilolar daha yavaş gitmeye başlayacak. Bir de aksam arkadaşlarım evet zayiflamissin ama hala kilolusun bunu unutma sakin simarma şımarıp da bırakma dediler. Haklılar....

canım cok gecmiş olsun..migrenim yok ama yakın bi arkadasımın vardı ne hale geldiğini biliyorum Allah yardımcın olsun...

Tebrik ederimm :)) Çok güzel bir kiloya geldin canım..
Sagol canım benim 3. Olmuşum :))

hep beraber çok güzel kiloları görücez inşaallah gönülüm mezun olmadan geri adım atmak yok!!

Evet ya çok acımasızlar..dün ilk kez gelinlik provam vardı ilk kez giydim resimleri ablama attım hmm iyi işte ama 70 olaydın iyiydi diyo:) yav üç aydır canım çıktı 12 kilo vericem diye hiç taktir yok

3 mü olmuşsun. O kadar kilo vermene rağmen. 1. kaç kilo vermiş merak ettim. Canım beni desteklemişsin çok memnun oldum...Teşekkür ederim. Ebru da haklı daha fazla kilo vermem gerekiyordu. Sonuçta takım olarak birbirimize karşı sorumluluğumuz da var. Ama uzun süre bu kilolarla yaşayınca toplam verdiğim 5.200 grama bile inanamıyorum..Bundan sonra daha çok dikkat edicem inşallah..

Tuba Tuba Tuba sana yazdıklarımı görmemişsin galiba. Eğer en kısa zamanda listeye girmezsen diskalifiye olacaksın hatırlatırım. Haftaya takımın durumu iyi olursa listeye gir ama eskisi gibi istemiyorum bu kez mezuniyet bekliyorum senden.
Özlem sürk ne demek? Menün genel anlamda güzel görünüyor ama sabah aç karnına yediğin elma, kuru meyveler ve bal olmamış canım. Ayrıca az yiyorsun. Senin sık sık azar azar beslenmen lazım. Mümkün olduğunca karbonhidrattan uzak durup protein ağırlıklı olması lazım menülerin. Ben sana diyetisyenin listesini yazıyorum ve senin menüleri özel olarak takip ediyorum. Bakalım cumaya nasıl bir sonuç alacaksın.
Beste' cim menün rezalet olmuş canım. Haftaya verdiğin sözleri hatırla ve en az 1 kilo ver cumaya.
Kizlar gorumcemdeyiz.şu an onumde tuzlu pasta,sekerli pasta vee firindan yeni cikmis kakaolu kek var.
Ama dokunmadim bile.Sadece cay ictim.
Kocaman tebrik edip alkışlıyorum seni. Harikasın

Kizlar bugun kimsecikler yok..
Yada Ebru'nun dedigi gibi mesajlar mi cikmiyor.?:-/
Sanırım sitede sorun vardı canım. Çünkü yazdığım mesajlar kaybolmuş. Bende anlamadım ama kimse fark etmemiş gibi görünüyor.

Akşama kadar iyi gitmiş pizzalar hiç olmamış ayrıca o eklerlerden diyet bittikten sonra bile uzak durmak lazım çok tehlikeliler

Özlem tamamen katılıyorum sana. Özlem' in fotoğraflar muhteşem. Eskiyle yeniyi yan yana koysalar kesinlikle anne kız gibi duruyorlar. Sizlerden de aynı başarıyı bekliyorum.

Geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisindir.

Gunaydin kizlar
Dunku menum
SABAh
1 dilim kepekli ekmek
Has.yumurta
Domates salatalik yesillik
1 dilim beyaz peynir
Zeytin 5 tane

Ara 3 tane kuru kayisi

Ogle durum et doner ayran

Aksam bisey yemedim
2 litre su 4 km yuruyus
Çok düzensiz bir menü olmuş Sevgi. Kendini aç bırakarak kilo veremezsin. Öğle öğününün acısını akşamdan çıkartmışsın. Bu şekilde çok kilo vermeyi bekleme. Daha düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalış.

Seni burda yeniden gördüğüme sevindim Gönül' cüm

Canım, ben seni arkadaş olarak ekledim. Kabul edersen ben de fotoları görmek istiyorum.. Motive olurum diye düşünüyorum..
Resimleri görünce ağzının bir karış açık kalacağına emin olabilirsin. Muhteşem olmuş Özlem in yeni hali

3. lüğünü kocaman tebrik ediyorum. Maşallah sana.

Olsun canım yapıcaz başarıcaz hep beraber diyorum ya mezun olmadan bırakmak yok..

Eda' cım yaa senin üçüncülük dördüncülüğe kaymış. Hata yapmış listeyi hazırlayan takım Ama olsun sen bizim takımın 1. si oldun bu hafta.

Sağol kaptan. Çok daha iyiyim

Sagol kaptan :) 6. Takımın ilk haftasıydı ve çok sıkı geldiler yoksa olurdum bende birinci :))

Haftaya bende çok sıkı geliyorum ona göre hazırlayın kendinizi

Eğer yeniden yarışmaya başlarsam bu üçüncü yarışım olacak

haklılar ışte birazda dostlar acı söylüyor amaaa onu geçelim de sen gelinlik provası mi yaptinnnn eminim çok güzel olmussundur güzel bir gelin olacaksın sen. Düğününe de az kaldı. Çok tatlı ya

Kızlar yaaa aramızda bir İzmir' li vardı kimdi o?

Canım neden ısrarla tatlı yemeye devam ediyorsun. Aç karına elma yemissin. Kahvaltida bal kuru meyve.... Az yiyorsun ama kilolar gitmiyor. Nedeni aslında çok belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…