Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydın hanımlaaarrr
Birazdan tartılıcam ve cunay kadar elma diyetini yapmaya calısıcan, bakalım ne kDar gidicek, yalnız bir sorun var ki ben yeşil elmayı hiç sevmem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın. Saat 10 gibi açlık hissediyorum ben. Gidip ceviz mi alsam. Ne yemek lazım ki. Açıkmam normal mi. Sabah 1 yumurta, 1 ceviz, 3 zeytin, 2 kk peynir, 1 salatalık yedim. Saat 07.15 te kahvaltı yaptım.

Canım bir ceviz yanda bir kaç fındık filan yiyebilirsin, ya da sekersiz bi kahve içebilirsin bence, tok tutuyor

Kızlar bende kahvaltımı yaptım, saat 11:45 te ilk elmamı yicem:)

Günaydın. Saat 10 gibi açlık hissediyorum ben. Gidip ceviz mi alsam. Ne yemek lazım ki. Açıkmam normal mi. Sabah 1 yumurta, 1 ceviz, 3 zeytin, 2 kk peynir, 1 salatalık yedim. Saat 07.15 te kahvaltı yaptım.

Canım bence fındık al 10 tane kadar türk kahvesiyle iç öğlene kadar gayet iyi tutar seni. Yada yeşil erik özellikle akşamları aç hissettiğinde yiyebilirsin. Şeker oranı yok gibi yeşil erikte malum. Bide çok tok tutuyor beni yatana kadar. 8 tane falan yiyebilirsin. Bi erik 8 kalori bi kaç mekik cekersin yakarsin hemen.

Kızlar bende kahvaltımı yaptım, saat 11:45 te ilk elmamı yicem:)

Canım kaç elma yiyceksin tüm gün. Ben böyle şeyleri pek yararli bulmuyorum. Miden boş kaldığı için şu kaybediyorsun sadece. Birde elma bu yeşil de olsa şeker oranı yüksek daha çok aciktirir ve gözün dönüp de daha çok yiyebilirsin bi anda.

Canım ben de ac kalarak kilo vermeyi pek uygun bulmıyorum, ama bunu yapmak zorundayım, baktım da hep işe yaramıs bu diyeti yapanlarda, 2 hafta diyorlar ama ben 1 hafta yapsam da yeter, bu hafta cok vermeliyim ki listeyi mumkun oldugunca az etkileyim.. Bir de haftada 3 kere filan spora gidiyorum, bir de ramazan geliyor insallah verdikten sonra geri almaya cok da fırsatım olmaz gibi:) bakalım ya

Canın ben de az önce çip fındık aldım. Bide ebru beyaz leblebi demişti. Beyaz leblebide aldım. Senin dediğin gibi türk kahvedi ile 1 çay bardağı beyaz leblebi ve fındık tüketsem çok olmaz heralde. Artık bundan sonra herşeye çok dikkat edicem.

İyi yapmissin canim. Türk kahvesini sekersiz icebilirsen süper olur. Yada bitki çayları da icebilirsin. Nasıl istersen. Bu hafta çok güzel sonuç alacaksın eminim.

canım acıkman norml ekmek yemediğin için şekerin düşüyo kuruyemişçilere git karışık kuruyemişler var ama bildiğin değil içinde kayısı erik v.s oluyo ondan al yada kavrulmamış badem fındık cevizde olabilir ama 2 yudumd biten çay bardağını geçmesin

Burcucum evde kurutuşmuş erik kayısı hurma ve kayısı var. Şimdi çiğ fındık ve leblebi aldım. Ben bunları bi güzel harmanlasam aralarda yani saat 10.00 ve saat 15.00 de bir çar bardağı bu karışımdan yesem sorun olmaz dimi. Kurutulmuş meyve şekerli ya ondan biraz tedirginim. Yanına bir çay bardağı aldım. Bir çay bardağını geçmeyeceğim. Merak etme 😉

Kayısı incir ve erikleri doğrayarak küçültürüm biraz. Yoksa çay bardağına sığmaz.

gayet güzel olur cnm ama abartma günlük 1 çay bardağı

Kizlar yuruyerek anneme geldim.koydum cocugu arabaya yürüdüm,1 saat kadar sürdü.

Özlemcim sen kaç yaşındasın ki bu yaştan sonra diyosun ☺️☺️
25,5

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…