Herkese Günaydın kızlar
Günaydın. Saat 10 gibi açlık hissediyorum ben. Gidip ceviz mi alsam. Ne yemek lazım ki. Açıkmam normal mi. Sabah 1 yumurta, 1 ceviz, 3 zeytin, 2 kk peynir, 1 salatalık yedim. Saat 07.15 te kahvaltı yaptım.
Günaydın. Saat 10 gibi açlık hissediyorum ben. Gidip ceviz mi alsam. Ne yemek lazım ki. Açıkmam normal mi. Sabah 1 yumurta, 1 ceviz, 3 zeytin, 2 kk peynir, 1 salatalık yedim. Saat 07.15 te kahvaltı yaptım.
Kızlar bende kahvaltımı yaptım, saat 11:45 te ilk elmamı yicem:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım kaç elma yiyceksin tüm gün. Ben böyle şeyleri pek yararli bulmuyorum. Miden boş kaldığı için şu kaybediyorsun sadece. Birde elma bu yeşil de olsa şeker oranı yüksek daha çok aciktirir ve gözün dönüp de daha çok yiyebilirsin bi anda.
Canım bence fındık al 10 tane kadar türk kahvesiyle iç öğlene kadar gayet iyi tutar seni. Yada yeşil erik özellikle akşamları aç hissettiğinde yiyebilirsin. Şeker oranı yok gibi yeşil erikte malum. Bide çok tok tutuyor beni yatana kadar. 8 tane falan yiyebilirsin. Bi erik 8 kalori bi kaç mekik cekersin yakarsin hemen.
Canın ben de az önce çip fındık aldım. Bide ebru beyaz leblebi demişti. Beyaz leblebide aldım. Senin dediğin gibi türk kahvedi ile 1 çay bardağı beyaz leblebi ve fındık tüketsem çok olmaz heralde. Artık bundan sonra herşeye çok dikkat edicem.
canım acıkman norml ekmek yemediğin için şekerin düşüyo kuruyemişçilere git karışık kuruyemişler var ama bildiğin değil içinde kayısı erik v.s oluyo ondan al yada kavrulmamış badem fındık cevizde olabilir ama 2 yudumd biten çay bardağını geçmesin
Tünaydın kızlar :)
Burcucum evde kurutuşmuş erik kayısı hurma ve kayısı var. Şimdi çiğ fındık ve leblebi aldım. Ben bunları bi güzel harmanlasam aralarda yani saat 10.00 ve saat 15.00 de bir çar bardağı bu karışımdan yesem sorun olmaz dimi. Kurutulmuş meyve şekerli ya ondan biraz tedirginim. Yanına bir çay bardağı aldım. Bir çay bardağını geçmeyeceğim. Merak etme 😉
Burcucum evde kurutuşmuş erik kayısı hurma ve kayısı var. Şimdi çiğ fındık ve leblebi aldım. Ben bunları bi güzel harmanlasam aralarda yani saat 10.00 ve saat 15.00 de bir çar bardağı bu karışımdan yesem sorun olmaz dimi. Kurutulmuş meyve şekerli ya ondan biraz tedirginim. Yanına bir çay bardağı aldım. Bir çay bardağını geçmeyeceğim. Merak etme 😉
gayet güzel olur cnm ama abartma günlük 1 çay bardağı
25,5Özlemcim sen kaç yaşındasın ki bu yaştan sonra diyosun ☺️☺️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?