- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
Kizlar yuruyerek anneme geldim.koydum cocugu arabaya yürüdüm,1 saat kadar sürdü.
25,5
Cıtırsın sen daha hatun. Bu arada topiğin en büyüğü benim heralde. 33 yaşındayım ben kızlar. En yaşlı benim dimi ☺️☺️
günaydın kızlar :) napıyosunuz?? Ben güne sporla başladım çok mutluyum haydi kızlar spora diyorum
80 dk sürdü
3 mil
200 bacak
100 mekik
80 basen
80 omuz
160 bel
160 kol
hohh
günaydın kızlar :) napıyosunuz?? Ben güne sporla başladım çok mutluyum haydi kızlar spora diyorum
80 dk sürdü
3 mil
200 bacak
100 mekik
80 basen
80 omuz
160 bel
160 kol
hohh
cnm seni anlıyorum iki hafta önce de ben aynı şekilde hissediyordumm kollarımı kaldıramıyordum ki spor yapıcam bahar yorgunluğudur belki gerçi bahar da pek yok amakızlar bu hafta sporsuz gececek sanırım ben pek iyi değilim bi halsizlik var ama yediklerime dikkat ediyorum merak etmeyin
bence en güzel yaşındasın canım ama bu yaşları kilo ile harcama bu hepimiz için geçerlii derhal çıtır oluppp güzelliğimizin keyfini sürelimCıtırsın sen daha hatun. Bu arada topiğin en büyüğü benim heralde. 33 yaşındayım ben kızlar. En yaşlı benim dimi ☺️☺️
katılıyorumSende citirsin cnm,hepimiz citiriz.
Okul icin falan bu yastan sonra dedim.:)
Durr sende kilo ver o zaman gorceksin cıtırlıgı..bak en yakin canlı ornek ozlemmm.
iyiyim eminecimm sen napıyosun?Günaydın kızlar :) nasılsınız ??
günaydın özlemmmmGunaydin kizlarr..
günaydın nazmiyee :)Herkese Günaydın kızlar
hadi bakalım cnm inş istediğin gibi sonuç alırsınGunaydın hanımlaaarrr
Birazdan tartılıcam ve cunay kadar elma diyetini yapmaya calısıcan, bakalım ne kDar gidicek, yalnız bir sorun var ki ben yeşil elmayı hiç sevmem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gayet iyisin canım aynen devamMenüm
Sabah 09.00
Yağda 3 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
3 ceviz
Öğlen 14.00
2 Tavuk incik kendi yağında pişmiş
1 kase salata
Akşam 17.00
1 kase salata içine yarım çay bardağı kurutulmuş meyve doğradım.
Spor 65 dakika yürüyüş
30 dakika plates
2 lt den fazla su
1 kupa yeşil çay
suyu artırmalısın canım, onun dışında akşamki ekmekler biraz fazla geldiiSabah (11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 krep
1.5 dilim süzme peynir
Biraz sivri biber
Çay
Öğle (14:30)
1 kase nesfit + süt
Akşam (19:15)
1 fırında levrek
Fırında garnitür (Domates, soğan)
2 dilim ekmek
Suyum az bugün.
sucuk olmamışş yahuu öğlen de fazla hafif ben duramazdım şahsen :)12:00 sucuklu yumurta
Salatalik domates
1 kk peynir
15:00 1 dilim karpuz
19:00 5 yk ciğer kavurma
Bol salata
2 bardak ayran
Yarım saat yürüyüş 3 lt şu tüm gün temizlik annecim sağolsun.
kolay gelsin cnm kpss önemlii sen çalışmana bakKizlar menu yorumlariniz icin tesekkur ederim su 4 gunde ekmegi tamamen kesmeyi dusunuyorum bakalim faydasi olsun haftaya tekrar donerim. Ders calisiyorum o nedenle gelemiyorum kusura bakmayin kizlar
gayet iyi cnm menün :)sabah 08.15
Tereyagli yumurta
Yarim kk peynir
5 zeytin
1.5 dlim tahilli ekmek
Sekersiz cay
Domates salatalik biber
Ogle 14.00
5 yk sebzeli kiyma kavurma
Salata
Aksam 19.15
4 yk sebzeli et sote
3 yk firinda patlican biber
Salata
2 bardak ayran
3 litre su
300 ml yesilcay
300 ml kayisi cayi
30 dk yuruyus
akşamki ekmekler fazla öğlen bişey yemediğinden olsa gerek :) hadi bakalım bgn çok daha iyi bir menü bekliyorum sendenBugün ki menüm
11.00
1 fincan yeşil çay
1.5 dilim Tb
1.5 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Taze nane , roka
3 zeytin
12.00
3 erik
18.00
5 yk menemen
2 dilim Tb
Peynir
1 bardak kola :/
1 saat yürüyüş
1.5 Lt su
Siteden kopunca menulerimde koptu, yarın her şey daha güzel olacak inşallah
Harikasin cnm.
harikasın bestecimmmm
cnm seni anlıyorum iki hafta önce de ben aynı şekilde hissediyordumm kollarımı kaldıramıyordum ki spor yapıcam bahar yorgunluğudur belki gerçi bahar da pek yok amaatlatırsın inş kuzum dinlendir kendini ama sakın kaçamak yapma
bence en güzel yaşındasın canım ama bu yaşları kilo ile harcama bu hepimiz için geçerlii derhal çıtır oluppp güzelliğimizin keyfini sürelim
katılıyorum
iyiyim eminecimm sen napıyosun?
günaydın özlemmmm
günaydın nazmiyee :)
hadi bakalım cnm inş istediğin gibi sonuç alırsın
gayet iyisin canım aynen devam
suyu artırmalısın canım, onun dışında akşamki ekmekler biraz fazla geldii
sucuk olmamışş yahuu öğlen de fazla hafif ben duramazdım şahsen :)
kolay gelsin cnm kpss önemlii sen çalışmana bakaynı dönemlerden geçtim çok iyi anlıyorum seni
gayet iyi cnm menün :)
akşamki ekmekler fazla öğlen bişey yemediğinden olsa gerek :) hadi bakalım bgn çok daha iyi bir menü bekliyorum senden
80 dk sürdü
3 mil
200 bacak
100 mekik
80 basen
80 omuz
160 bel
160 kol
hohh
cnm seni anlıyorum iki hafta önce de ben aynı şekilde hissediyordumm kollarımı kaldıramıyordum ki spor yapıcam bahar yorgunluğudur belki gerçi bahar da pek yok amaatlatırsın inş kuzum dinlendir kendini ama sakın kaçamak yapma
bence en güzel yaşındasın canım ama bu yaşları kilo ile harcama bu hepimiz için geçerlii derhal çıtır oluppp güzelliğimizin keyfini sürelim
katılıyorum
iyiyim eminecimm sen napıyosun?
günaydın özlemmmm
günaydın nazmiyee :)
hadi bakalım cnm inş istediğin gibi sonuç alırsın
gayet iyisin canım aynen devam
suyu artırmalısın canım, onun dışında akşamki ekmekler biraz fazla geldii
sucuk olmamışş yahuu öğlen de fazla hafif ben duramazdım şahsen :)
kolay gelsin cnm kpss önemlii sen çalışmana bakaynı dönemlerden geçtim çok iyi anlıyorum seni
gayet iyi cnm menün :)
akşamki ekmekler fazla öğlen bişey yemediğinden olsa gerek :) hadi bakalım bgn çok daha iyi bir menü bekliyorum senden
kızlar yarın arkadaşlarım bana gelcek bende sabah kahvaltıya fırında lor peynirli ekmek yada beyaz peynirli fırında elma dilim patates gerisi klasik kahvaltılık düşünüyorum
öğlenede mercimek köftesi zebra kek(yemicem) pudinli kiraz topları düşünüyorm sizce bana göre bi menümü şimdi pogaça krep filan yapsam çok yerim kendim
Mercimek köftesi senin için uygun canımdiğerleri ağır gelir. Öğlen için koftenin yanına tavuk sarma yapabilirsin istersen içinde sebzeyle gayet lezzetli ve hafif oluyor.
canım öle şeyler istemiolar ya olmadı kendime ayrı bişi yaparım
yok tatlım geçen yş pasta yaptım az bi tadına baktım gerisini evdekiler gencaylar filan yedi iradem sağlamdır istersemKacari yok hamur işlerini yapıp nefis terbiyesi yapcan yanio da çok zor ya herkez yerken bakmak. :'(
yok tatlım geçen yş pasta yaptım az bi tadına baktım gerisini evdekiler gencaylar filan yedi iradem sağlamdır istersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?