Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tatlı dışında iyi duruyor canim afiyet olsun.

Uc ogün kurali kaptan bugün yalan olmuş. Yaaa ne güzel istediğin kıyafetlerin içine girebiliyorsunuz çok ozendim. Nerde bende 38 beden. Çok ozendim. Ama bende hiç kapri giymezdim azıcık kilo verince gittim kapri aldım. Kendime güvenim geldi.

Afiyet olsun özlem. Pazar menüsünü güzel atlatmissin.

Menüm

Sabah 09.00

Yağda 3 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
3 ceviz

Öğlen 14.00
2 Tavuk incik kendi yağında pişmiş
1 kase salata

Akşam 17.00
1 kase salata içine yarım çay bardağı kurutulmuş meyve doğradım.

Spor 65 dakika yürüyüş
30 dakika plates
2 lt den fazla su
1 kupa yeşil çay

Çok iyi bence de . Sabahları ben de 1.5 dilim tb ekmek yesem iyi olacak. Daha doyurucu olur. Afiyet olsun canım..

Sabah 1 tane de hurma vardı unutmuşum.
Ben eskiden spor yürüyüş yaparken neredeyse hiç terlemezdim. Şimdi bayağı bayağı terliyorum yahu..Bu iyi bir şey mi...

Biraz düzensiz olmuş canım. Biden kola var tabi :) Onun dışında gayet güzel. Afiyet olsun..

Sabah (11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 krep
1.5 dilim süzme peynir
Biraz sivri biber
Çay

Öğle (14:30)
1 kase nesfit + süt

Akşam (19:15)
1 fırında levrek
Fırında garnitür (Domates, soğan)
2 dilim ekmek

Suyum az bugün.

Son düzenleme:
12:00 sucuklu yumurta
Salatalik domates
1 kk peynir

15:00 1 dilim karpuz

19:00 5 yk ciğer kavurma
Bol salata
2 bardak ayran

Yarım saat yürüyüş 3 lt şu tüm gün temizlik annecim sağolsun.

Kizlar menu yorumlariniz icin tesekkur ederim su 4 gunde ekmegi tamamen kesmeyi dusunuyorum bakalim faydasi olsun haftaya tekrar donerim. Ders calisiyorum o nedenle gelemiyorum kusura bakmayin kizlar

Hafta içi telafi edersin canım.

Regl sıkıntısıdir canım ya bizim eserikli halimiz malesef istemeden bi geriliyoruz.

İyi yapmissin canım. Aklımıza zorla dusuruyorlar yemek yemeyi
inş canım elimden geleni yapıcam..ama evde duramicam ev yerleştiricez düğün alış verişi bıdı bıdı bir sürü iş :))

Gönülüm zorlansanda ceviz sayısını arttır ekmekten kat kat fazla tok tutacagını göreceksin canımm:) menün harika sporunda.,

Ne güzel telaşla belki daha çok kilo verirsin farkında olmadan.

Ceviz zaten 3 tane yemiş daha fazla arttirmamali bence. 3 yumurtada var. Gonulcum açlık duygun psikolojik olabilir bence.

Ne güzel telaşla belki daha çok kilo verirsin farkında olmadan.

Ceviz zaten 3 tane yemiş daha fazla arttirmamali bence. 3 yumurtada var. Gonulcum açlık duygun psikolojik olabilir bence.

Kızlar günaydın. Ekmek yemicem ok. Aslında aç hissetmedim. Yumurta yerine ekmek mi yesem diye düşündüm. Yok dünkü benim beni acıktırmadı. Sadece yatmaya yakın aç hissettim. Bu da normal zaten.

Kolay gelsin cnm.en guzel telaslar bunlar.
Kizlar menu yorumlariniz icin tesekkur ederim su 4 gunde ekmegi tamamen kesmeyi dusunuyorum bakalim faydasi olsun haftaya tekrar donerim. Ders calisiyorum o nedenle gelemiyorum kusura bakmayin kizlar

Dersler herseyden onemli cnm sen yeterki beslenmene dikkat et.
Ben bile bu yastan sonra unv. sınavina girsem mi acaba diye dusunuyorum zaman zaman cnm.

Son düzenleme:
Kolay gelsin cnm.en guzel telaslar bunlar.

Dersler herseyden onemli cnm sen yeterki beslenmene dikkat et.
Ben bile bu yastan sonra unv. sınavina girsem mi acaba diye dusunuyorum zaman zaman cnm.

Özlemcim sen kaç yaşındasın ki bu yaştan sonra diyosun ☺️☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…