Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım karpuz sağlıklı aslında sadece geç vakit yemissin bi de şekeri hemen kana karisiyo yanında bi şeyle tuketebilirsin. Klasik karpuz peynir ekmek yapabilirsin bi ogununde mesela. Makarnaya hayır !!!!

Günaydın canım. Tanışalım istersen. Ben Gönül. 33 yaşındayım bekarım. Memurum. Ben 6 kilocuk vercim. Devamı gelecek ibşallah. Sen de kendini tanıtır mıson.

Kizlar hirs yaptim..
Gecen yil bu ayda 69 kiloya inmistim.simdi ise 78,5.
Su halime bak ya, ozaman giyindigim elbise berbat oldu bugun uzerimde.:-/

Kilo verirken hırs yapmak iyidir motive eder ben de hırsla başladım. Kilo verdikçe azalmiyo o hırs aksine artiyo

Dukan i hiç arastirmamistim. Bunda ne gibi püf noktaları var Gonulcum. Öğrendiklerini paylaşırmisin. Ben karataya daldım bodoslama. Hiç farklı şeylere bakmamıstim.

Dünkü menüm

Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
4 köfte

Öğlen ve akşam 19.00
Haşlanmış tavuk yoğurt

Spor yok
Su 2 lt

Düzensiz bi gün oldu.

Sabahı geç yediğin için iki ogün olmuş canım. Bol proteinli bi gün olmuş. Bence çok da düzensiz değil. Afiyet olsun

Canım karpuz sağlıklı aslında sadece geç vakit yemissin bi de şekeri hemen kana karisiyo yanında bi şeyle tuketebilirsin. Klasik karpuz peynir ekmek yapabilirsin bi ogununde mesela. Makarnaya hayır !!!!
Makarnaya hayirrr!!!
Dun bende yogurtlu makarna yaptim.oglen kizim,kardesim ve anneme aksamda esime yaptim.Ama yemedim.

Çok teşekkürler burcu, azmine hayran kaldımmm umarım çabucak iyileşirsin...

İçtenlikle benimle kuralları paylaşmışsın, bu kurallar benim için gayet makul, dediğim gibi iki hafta kadar tartılamayacağım, ama bildirimlerde bulunabilirim, iki hafta sonra tartılırım, böylece üç haftalık deneme süremde bile kilo vermiş olurum inşallah...

Benim adım cemre, iki yıllık evliyim, henüz çocuk düşünmüyoruz, 29 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, özel bir şirkette çalışıyorum, yüksek lisans öğrencisiyim. Boyum 172, kilom 76,5... Kum saati tipim, ama biraz popodan büyükçe bir kum saati İlk kez bu kilodayım... Genelde 60-65 bandında olurdum, ben de kendime gelebilmek için burada bir konu açtım. Oradan da sizi keşfettim... Böyle

Günaydın canım. Tanışalım istersen. Ben Gönül. 33 yaşındayım bekarım. Memurum. Ben 6 kilocuk vercim. Devamı gelecek ibşallah. Sen de kendini tanıtır mıson.

Memnun oldum Gönülcüm, 6 kilo çok güzel, yani vücudundan 24 paket margarin uçmuş gitmiş İnş ben de verebilirim senin gibi... Tabi benim hedefim 15 kg şimdilik... ama 58'e kadar düşsem hiç fena olmaz hani...

Forumda yazma işinde yeni olduğum için eğer tekrar yapıyorsam kusura bakmayın, kendimi tanıtayım tekrar,

Benim adım cemre, iki yıllık evliyim, henüz çocuk düşünmüyoruz, 29 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, özel bir şirkette çalışıyorum, yüksek lisans öğrencisiyim. Boyum 172, kilom 76,5... Kum saati tipim, ama biraz popodan büyükçe bir kum saati İlk kez bu kilodayım... Genelde 60-65 bandında olurdum, ben de kendime gelebilmek için burada bir konu açtım. Oradan da sizi keşfettim... Böyle

makarna yediğim için çok pişmanım zaten canım

hoş geldin canım aramıza :) ben Emine, istanbulda yaşıyorum, yaklaşık 1 aydır bu yarışmadayım. Ben hep 57 60 kg arasındaydım, kg saklayan Bi yapımda var, ve ben son 6,7 ayda kg alıp 66 olmuştum. Biraz dişimi sıkıp 62 ye indim,ilk hedefim 55 sonrası içinde 52 olur inş , bu işi artık bitirp kilolara kesin veda etmek istiyorum artık yoruldum alıp vermekten :)
İnşallah hep birlikte verip hedeflediğimiz kiloya ulaşırız,

Selam kızlar napıyosunuzz? Beni sorarsanız dün evin tamamını taşıdık yorgunluktan ölüyorum daha bir de getirdiğimiz eşyaları yıkaması ve yerleştirmesi var her neyse gelelim beslenmeme malesef cumartesi olan menüm fena değildi ama malesef dün o taşınma telaşında fazla kaçırdım o yüzden bugün ekstra dikkat etmem lazım...siz neler yapıyorsunuz? Şimdi geçmişe bakıcam

Allah yardimcin olsun canım ya çok zor taşınma işi gerçekten. Cumaya kadar rahat telafi edersin

Hoşgeldin cemre. Ben de nazmiye 25 yaşındayim. 1.5 yıllık evliyim. boyum 170 kilom 75.5. Ben 91 kg dan başladım. Foruma geldiğimde 81.5 tüm. Hedefim 60 . Burayı arkadaşlarımı coookk seviyorum. Birbirimizi çok güzel destekliyoruz.

Makarnaya hayirrr!!!
Dun bende yogurtlu makarna yaptim.oglen kizim,kardesim ve anneme aksamda esime yaptim.Ama yemedim.

Yememek büyük başarı ya gerçekten zor oluyor ama alisiyoruz galiba artık. Bide yiyince haz değil de pişmanlık duymak çok kötü ben dondurmayı çok özledim. Cumadan sonra yemeyi düşünüyorum

Gerçekten çok hoşbuldummm Burada boyle hep birlikte ortak bir amaç için bir araya gelmek ne kadar güzel...

Umarım çıpçıtır bi manken olursun Eminecimmm, 4 kg çok iyi vermişsin... Darısı ve devamı benim başıma.

Ya ben çok mutluyum burada olduğum için, her arada kontrol edesim geliyor bu sayfayı, aklım hep burda, işlerimi aksatmam inş

Hoşbulduuum Nazmiyecimm Ya maşallah ne kadar etkili bu başlık o zaman... 91 kg'den geldin buralara demek Peki nasıl oldu? Nası vazgeçmedin? neler yaptın? Çok mu spor yaptın? Ne önerirsin bana? Şu an aynı durumdayız hemen hemen sanırım, ama sen benden çoook daha tecrübelisin. Kilo vermen hiç durdu mu? Durunca ne yaptın? Hedef kilolarımız da yakınmış, çok mutlu oldum ya...

Ne çok soru sormuşum öyle

Hosgeldin cnm.bende gecen yaz 67ye kadar inmistim sonra 16 kilo aldim geri.
Simdi 5 kilosu gitti.
Insallah hep birlikte kurtulacagiz.

Bursa birbirimizi yonlendiriyoruz. Aksam menüyü burada paylasacagini düşünerek ye kilo vermem çok ciddi durmadı şu ana kadar. Spor yapıyorum en önemlisi spor. Bi de kaçamak yok tabiyki diyet değil sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz

Hosgeldin cnm.bende gecen yaz 67ye kadar inmistim sonra 16 kilo aldim geri.
Simdi 5 kilosu gitti.
Insallah hep birlikte kurtulacagiz.

Teşekkür ederim, hoşbuldummm 5 kg tekrar azimle vermişsin ya tatlım, süpersin, 5 kg vermek resmen bir beden demek

İnşaallah birlikte vercez, şimdiden hissediyorum, full motiveyim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…