Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Akşam biraz kaçmış sanki tuğbacm ama öğlen çok hafif umarım dengelemiştir
Çok kötü değil Gönülcüm ama bitterin sayısı daha az olabilir😊
Cnm tatlıdan uzak dur Burcunun dediği gibii

Çok iyi cnm afiyet olsunn

Tuğbacımm evde hazırlanmış çilekli dondurmayı nasıl yaptın?? Bir de kızlarr bana artık alıntılanmış mesajlarım için bildirim gelmiyor

gunaydın kızlarrr :)
dun hiç giremedim sakaryadayım . 3.4 gun burda olucm. ama bugunden itibaren buralardayım yine :))

Supersin gönül kacamaklara hayirrrr

Öğlen yemeyip aksam fazla kacirmissin canım dikkat et afiyet olsun.

Tuğbacımm evde hazırlanmış çilekli dondurmayı nasıl yaptın?? Bir de kızlarr bana artık alıntılanmış mesajlarım için bildirim gelmiyor

Canım cahide jibek cilekli dondurma diye arat google da cıkar hemen, çok guzel oluyor, öyle katkısız organik cocuklar için süper:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim.kadayif ve misir disinda gayet iyi sekerden uzak durmalisin

Haklısın burcucum, teşekkürler, hadi bugun daha güzel olsunnnnn

Hoşbulduuuum tubacımmmm, çok memnun oldummm

Bence çok hafif dicektim tam ki, kendi eleştirilerin de dahil eleştirileri okudum, utandım ben galiba menü yorumlamayı bilmiyorum

Evde tatli bulundurma sen canım ya digerleri iyi bence afiyet olsun.

Kesinlikle haklısın Nazmiyecim, bitti de rahatladım ohhh

Günaydın citirlar giden kaloriniz bol gelen kaloriniz kıt olsun

Gunaydin kizlar...

günaydın kızlar

gunaydın kızlarrr :)
dun hiç giremedim sakaryadayım . 3.4 gun burda olucm. ama bugunden itibaren buralardayım yine :))

Günaydııııınnnn güzel hatunlar, taptaş, çıpçıtır, güpgüzel günlereeeeeee

Gunaydin kizlar cok uykum var kalkmakistemiyorum hic. Ogleden sonra dersim var yemegimi yanimda goturcem sandvic yada tost dusunuyorum. Bugun guzel ve kacamksz olsun

Of kızlar kaçamak olmasın diyorsunuz ama bugün okul pikniği var işim çok zor ne yapıcam bilmiyorum

teşekkür ederiz sanadaaaa :)

Of kızlar kaçamak olmasın diyorsunuz ama bugün okul pikniği var işim çok zor ne yapıcam bilmiyorum

Tamam o zaman sana serbest sen istediğini yee ☺️☺️☺️ demek isterdim. Ama dikkat et şekerim. Kendinş üzmedennn yee emi. Karbonhidrattan yzak dur. Protein almaya çalış. 100 kalorilik protein aldıgında bunun 30 kalorisini zaten yakarken kullanılıyorsun unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…