- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
Ben açamadım linki canım. Telden girdiğim için mi acaba.
Eki Görüntüle 1160982 Eki Görüntüle 1160981
buda yatak odam ve yemek odam kızlar
Eki Görüntüle 1160983
buda koltuk takımı kızlar tabi rengi değişecek
Eki Görüntüle 1160987 Eki Görüntüle 1160986
hangi renk olsun kızlar sol mu sağ mı
Davetiyeya bayıldım canım çok tatlı olmuşmobilyalarinda öyle hepsi birbirinden güzel. Mutlulukla huzurla kullanın iyi günlerde eskitin
Tuğbacımm evde hazırlanmış çilekli dondurmayı nasıl yaptın?? Bir de kızlarr bana artık alıntılanmış mesajlarım için bildirim gelmiyor
canım merhabalar......
topiğinizi ara ara ziyaret ediyorum ama katılmak istesemde katılamıyorum çünkü düzenli diyet yapmıyorum.....65 kiloyum heryerim löp löp et.....
hiç sıkı değilim....iyice yağlandım....beynimde karar verdiğimde ciddi bir adım atmak için aranıza katılacağım inşaallah.....buarada asıl bu msjı yazmamda ki neden kuzum sana yardımcı olmak içindi.......msj kutun dolunca bildirim alamıyorsun.....mesaj kutundan birkaç mesaj sil canım bildirimler gelir.....
canım çok şeker.....ömür boyu mutluluklar....
canım merhaba mesajın dikkatimi çekti bize daha sık uğra emin ol daha çabuk kendini hazır hissetceksin mutlaka bekliyoruzzzz
teşekkür ederim burcucum......gerçekten sizi takip ettikçe hem gaza geliyorum.....
hemde beslenme adına (diyet) çok şey öğreniyorum.....yaptığım hatalarıda görüyorum.......
en kısa zamanda taş gibi olun inşaALLAH kuzum........
takipteyim........
.
sağol tatlıcıgım ama işte koltugun rengine karar veremedim
Ben renkli olanı çok begendim tam genç işi civil cıvıl
benimde niyetim oda gencayda pembeyi pek begendi erkek adam düşün yani
canım benim iradem suan yerlerde az da olsa takıma uğrayarak işte toparlıyorum kendimi ama şuan sınava hazırlandıgım için spor yapamıyorum yoksa hemen taş gibi olurumda istek de yok
Peki o renkli olanda olduğu kadar yastık buluncak mi ya yastıklar çok sinir bozuyo sürekli dağınık bi yaslanmayla bozuluyolar. Benimkiler öyle de ondan çok pişman oldum. Bunu da dikkate al bence.
canım benim bende hem iş hem kpss hiç yeme düzenim yok.....sadece açlığımı gidermek için ne bulursam yiyorum.....bide hipogilisemi ihtimali var dedi doktorum....sürekli isteksizlik halsizlik.....tatlı krizleri.....7 ayda 10 kilo aldım sanki hamile kalmışım gibi her ay 1 kilodan fazla.....
seni tebrik ediyorum.....bayağı kilo vermişsin....:13::13::13::13::13:
ara ara isteksizlik yaşaman normal kuzum.....stres hormonları tetikliyor.....doktorum 1 saat yürüyüş antidepresan etkisindedir dedi.....eğer vaktin varsa tavsiye ederim....benim vaktim yok fırsat buldukça dans ediyorum ve çok basit ip atlıyorum.....kendimi iyi hissediyorum....
canım benim bende hem iş hem kpss hiç yeme düzenim yok.....sadece açlığımı gidermek için ne bulursam yiyorum.....bide hipogilisemi ihtimali var dedi doktorum....sürekli isteksizlik halsizlik.....tatlı krizleri.....7 ayda 10 kilo aldım sanki hamile kalmışım gibi her ay 1 kilodan fazla.....
seni tebrik ediyorum.....bayağı kilo vermişsin....:13::13::13::13::13:
ara ara isteksizlik yaşaman normal kuzum.....stres hormonları tetikliyor.....doktorum 1 saat yürüyüş antidepresan etkisindedir dedi.....eğer vaktin varsa tavsiye ederim....benim vaktim yok fırsat buldukça dans ediyorum ve çok basit ip atlıyorum.....kendimi iyi hissediyorum....
Düzensiz beslenmeden hipgilisemi ihmalinin çıkması normal... Sağlıksız beslenmenin sonuçları bunlar... Saglıgına dikkat etmezsen yediklerine içtikleri kontrol altına almazsan şeker hastası olabilirsin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?