peki tatlım, ama öğlen yemek bulamam kinaapcam ben... Salata falan mı götürsem işe? Hazır yersem kilom alır başını gider...
Akşam bir daha öyle bir sürpriz yaparsa eşim, o zaman paylaşsam olur mu? Çünkü çok istiyorum onu şaşırtmayı... Bu seferlik affedin menümü, yarın daha güzel bi gün olcak inş, söz
Kizlar ben simdi esyalarimi aldim da yemek odasi takimina vitsin istemedim annemde gitmis su takii almis illa vitrin al dedi bende istemiom sizce almali miyim almazsam o su takimini nere koycm nerede sergileyebilirim sole bi fikir verseniz
Yanında götürmeye çalış canım o zamanakşamdan kalan yemeklerinden götürebilirsin mesela.
Canımcım Nazmiye seni bayağı bilgilendirmiş zaten. kendisi müthiş dirayetlidir maaşallah. Bide menülerinin yanına saatlerini de yaz olur mu? Afiyet olsun..
canım karatay yağa da karşı değil, atak evresinde dukan da yağdan da uzak duruyorsun. Dukan kola da içebilirsiniz diyor light kola. ama ben içmicem. karatay daha sağlıklı gibi sankiii,, biraz daha okuyayım bakalım...
Platesimi de yaptım, yşil çayı mı da aldımm.. Ohh mis gib...
Ben de almadım. Hicc pişman değilim. Yemek odasının içinde yemek takımını ve çatal bıçak setini koycak bi konsolun yok mu onun üstüne koyabilirsin istersen. Annenin gönlünü almış olursun bi müddet sonra kaldırmaya basliyosun zaten herşeyi ortalıktan temizliği en pratik seklide yapacak hale getiriyosun evi
Tatlım yapıştıramıyorum resim ama, duvar vitrini yazarsan çıkıyor arama motoruna... İkeada filan da var, tek raf şeklinde, hem yer kaplamaz, hem montesi kolay, hem şık...
Canim.ole kolay gonlunu alacagim bi kisi degil annemde ya
Kendi evim degil ya cnm ne kadar bisiler monte edebilirim.bilmiuorum.ama.bakicm teskkur ederim
Gunaydin kizlarrr
Hoşgeldin canım..ben eda..şimdilik izindeyim en kısa zamanda takıma geri dönücem inş..,"Diyet değil sağlıklı beslenme" çok sevdim bu mottoyu... Ben de diyet yapınca kilo alanlardanımSağlıklı beslenme diyince gözüm korkmuyo
Tekrar azmin için tebrik ederim, ışık oldun bana
Selam kızlar...sinirli stresli gerginim..siz nasılsınız..,
Hoşgeldin canım..ben eda..şimdilik izindeyim en kısa zamanda takıma geri dönücem inş..,
Eki Görüntüle 1159700
merhaba beybiler nabersiniz?
uzuuuuuuun bi aradan sonra ben yine ben obez ben şişko ben tombik ben oyyyyy ben var ya bu ben!!!!
Bilmem zaten yengec burcu duygusal bi insanım son iki gündür tavan yaptı duygusallıgım alınganlıgımİyiyiz eda. Biz bildiğin gibi. Neden sinirlisin tatlım.
Bilmem zaten yengec burcu duygusal bi insanım son iki gündür tavan yaptı duygusallıgım alınganlıgım
kızlar günaydın sınava gittim geldim hergün netlerım biraz daha yükseliyo buda heyecanlandırıyo beni bakalım ne olacak daha ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?