Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yanında götürmeye çalış canım o zaman akşamdan kalan yemeklerinden götürebilirsin mesela.

Kizlar ben simdi esyalarimi aldim da yemek odasi takimina vitsin istemedim annemde gitmis su takii almis illa vitrin al dedi bende istemiom sizce almali miyim almazsam o su takimini nere koycm nerede sergileyebilirim sole bi fikir verseniz

Tatlım yapıştıramıyorum resim ama, duvar vitrini yazarsan çıkıyor arama motoruna... İkeada filan da var, tek raf şeklinde, hem yer kaplamaz, hem montesi kolay, hem şık...

Canımcım Nazmiye seni bayağı bilgilendirmiş zaten. kendisi müthiş dirayetlidir maaşallah. Bide menülerinin yanına saatlerini de yaz olur mu? Afiyet olsun..

Utandım bak şimdi :-D

Su sınavım geçsin de ayrıntılarına bakarım ben de :-D

Platesimi de yaptım, yşil çayı mı da aldımm.. Ohh mis gib...

Supersin Gonulcum tebrikler

Canim.ole kolay gonlunu alacagim bi kisi degil annemde ya

Tatlım yapıştıramıyorum resim ama, duvar vitrini yazarsan çıkıyor arama motoruna... İkeada filan da var, tek raf şeklinde, hem yer kaplamaz, hem montesi kolay, hem şık...

Kendi evim degil ya cnm ne kadar bisiler monte edebilirim.bilmiuorum.ama.bakicm teskkur ederim

Dünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim beyaz peynir
bol yeşillik domates salatalık
5 zeytin 1 haş. Yumurta
1 fincan yeşil çay

ara türk kahvesi kuru incir

öğle 1 kase yayala çorbası(pirin yok)
1 dilim karpuz 1 dilim peynir

akşam 1 avuç kuruyemiş

3 litre su 4 km yürüyüş

Selam kızlar...sinirli stresli gerginim..siz nasılsınız..,
"Diyet değil sağlıklı beslenme" çok sevdim bu mottoyu... Ben de diyet yapınca kilo alanlardanım Sağlıklı beslenme diyince gözüm korkmuyo

Tekrar azmin için tebrik ederim, ışık oldun bana
Hoşgeldin canım..ben eda..şimdilik izindeyim en kısa zamanda takıma geri dönücem inş..,

merhaba beybiler nabersiniz?
uzuuuuuuun bi aradan sonra ben yine ben obez ben şişko ben tombik ben oyyyyy ben var ya bu ben!!!!

kızlar günaydın sınava gittim geldim hergün netlerım biraz daha yükseliyo buda heyecanlandırıyo beni bakalım ne olacak daha ilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…