Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geldim kızlar geldim Bende sizi çok özledim. Ama kayınvalide gittikten sonra bütün her şey benim üzerime kaldı. Diyetim bile yalan oldu. Keşke ramazanda da kalsalardı süper olacaktı ama maalesef evlerine döndüler. Merakta bıraktım sizi. Arada bir bakıyorum ama yazmadan çıkmak zorunda kalıyorum. Ufaklıktan hiç bir şeye vakit kalmıyor.

Birde geçen hafta takımın durumu moralimi çok bozdu. O nedenle de içimden çok fazla girmek gelmedi. :26:

Ben bile her şeyi yediğim halde kilo verebiliyorsam bu kilo veremeyenleri anlayamıyorum. Bu da canımı sıkıyor. Umarım toparlanır herkes en kısa zamanda ama böyle giderse zor görünüyor.

Hoşgeldin kaptan ozlettin valla kendini ya ama bak adını andık hemencecik geldin bugün ne istesem oluyo. Allahım ev araba sağlık mutluluk huzur kariyer bebis hepsinden hepsinden istiyorum

Dün kötü gibi olmuş ama bugun çok güzel geçmiştir umarım tam dicektimmm, bugunku menünü gördüm, harikasınnnn bestecimmm

Bende de ni gelilme yok. 80 in altına düşemiyorum. Ben beceremiyorum sanırım bu işi. Çok sıkı tutmak lazım. Ama sosyal ortamlardayız herşey istediğimiz gibi olmuyo ki n

Dim tatlım, bugun beni de çok zorladılar, sanki diyet ayıp gibi davranıyo insanlar. Anlamıyorum

Kızlar aranızda Ankara' da olan var mı? Pazara Ankara' yım inşallah. Burcu sen neresindeydin? Özelden yaz istersen. Yakın yere geleceksem görüşelim isterim.

Selam kızlar menüm

09.00
6 fındık

10.00
1 dilim çavdar
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 çatal sarelle
1 fincan çay

13.00
2 bisküvi

16.00
1 kase kiraz

19.00
2 tavuk baget
3 yk peynirli kuskus
2 kaşık salata

Hoşgeldin kaptan ozlettin valla kendini ya ama bak adını andık hemencecik geldin bugün ne istesem oluyo. Allahım ev araba sağlık mutluluk huzur kariyer bebis hepsinden hepsinden istiyorum

Mesajını çok beğendim canım. Aynılarını bende istiyorum Allah' tan. Ama bebek kısmı tamam. O kalsın

Demek ki anmak lazım beni gelmem için

Bu arada mesajını beğenmek istemiştim ama üst üste mesaj beğenemiyorum. Site sağ olsun. Hâlâ çözüm bulamadılar sanırım.

Bundan sonra sık sık ancaz o zaman seni olsun varsın beğeni olmasın zaten telden göremiyorum begenileri

Sarelle, Bisküvi, kuskus derken menü uçmuş gitmiş. Diyette sarelle olur mu hiç? Hadi diyeti geçtim sağlıklı bir yaşamda da olmaması gereken bir şey. Su ve sporu yazmamışsın? Bu arada kasenin büyüklüğü ne kadar bilmiyorum ama eğer küçük değilse kirazda olmamış.

Bugunum yemek konusunda tuhaf geçti...

Bizim şirketin yıllık toplantısı bugundu, arada brunch da vardı 11 civarı. Çok çok az yediğimi sandım, ama brunch sonunda toplama bakınca;

3 dilim ekmek, kaymak, bal, sucuklu yumurta, menemen, bir dilim kızarmış patates, bir turşu,zeytin, domates, salatalık ve bir dilim baklava

O pişmanlıkla günün geri kalan kısmında sadece yulaf ezmeli yoğurt, yeşil çay ve şekersiz Türk kahvesi içtim. 2,5 lt de su..

Biliyorum, o brunch hiç olmadı, ama bu toplantıda yemem diyemezdim, yanımda şirketin devleri oturuyordu ve tabağıma ben bir şey almadan onlar ısrarla dolduruyordu, evde yedim falan dedim, ama dinletemedim...

bu arada 2 Lt su 2 saat de dışarda yürüyüş yaptık. Alışveriş Vs.. Sıcakta baya ter attım..

3 dilim ekmek , vay be :) tturşu, sucuk filan, hiç olmamış

ama akşam yulaf ezmesi yemen iyi olmuş :) benim gibi kuskus yememişsin canım

Kızlar aranızda Ankara' da olan var mı? Pazara Ankara' yım inşallah. Burcu sen neresindeydin? Özelden yaz istersen. Yakın yere geleceksem görüşelim isterim.

Canim bende pazr ankarada yokum ya geziye gidicem de etimestdaydm sen nereye gelcektin. Ebrucum sabah yokum ben dersheneye gidicem oglene kadar ve bni yarin izne ayirir misin ders calistigim ve dersheneye gittigim icin dikkat edemiyorum

Aksama kadar cik iyi bir menu ile gelip aksam teyzemde pastalar dondurmalar havada ucustu kizlar cok kotuyum ya 😑

Canim bende pazr ankarada yokum ya geziye gidicem de etimestdaydm sen nereye gelcektin. Ebrucum sabah yokum ben dersheneye gidicem oglene kadar ve bni yarin izne ayirir misin ders calistigim ve dersheneye gittigim icin dikkat edemiyorum
Sabah Yenimahalle tarafına geleceğim. Öğlen 14:00 te düğün var Sincan tarafında yanlış bilmiyorsam oraya gideceğiz. Sanırım uzak oluyor sana. Kısmet başka zamana inşallah. İzine ayırayım ama bırakma sakın kendini. Kötü olur yoksa.

Aksama kadar cik iyi bir menu ile gelip aksam teyzemde pastalar dondurmalar havada ucustu kizlar cok kotuyum ya 😑

Ahhh Burcu ahhhhh yarın kötü bir sonuç gelmez inşallah senden

Yok canim sincan bana cok takin aslinda keske gorudebilseydik merak etme salmam cnm kendmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…