Ebru nezamandır yok ortalarda, insallah hersey yolundadır.. Özledik ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Afiyet olsun Gönül. Gayet güzel gecirmissin gününü
Allah allah yoksa sen de mi telden giriyosun. Börek görünmüyo mı 😊
Geldim kızlar geldimBende sizi çok özledim. Ama kayınvalide gittikten sonra bütün her şey benim üzerime kaldı. Diyetim bile yalan oldu. Keşke ramazanda da kalsalardı süper olacaktı ama maalesef evlerine döndüler. Merakta bıraktım sizi. Arada bir bakıyorum ama yazmadan çıkmak zorunda kalıyorum. Ufaklıktan hiç bir şeye vakit kalmıyor.
Birde geçen hafta takımın durumu moralimi çok bozdu. O nedenle de içimden çok fazla girmek gelmedi. :26:
Ben bile her şeyi yediğim halde kilo verebiliyorsam bu kilo veremeyenleri anlayamıyorum. Bu da canımı sıkıyor. Umarım toparlanır herkes en kısa zamanda ama böyle giderse zor görünüyor.
Bgn cok düzensiz ve saçma geçti malesef 😔
Sabah 6:30
Ac karna 1 br su
2 poğaça
Çay
3 zeytin
Ara 10:30
1 dilim ek 1 kk peynir
Öğlen 14:00
Biraz et ve salata
Buraya kdr bişi yoktu
2 br kola
5 dilim karpuz
5 tulumba tatlısı
Çekirdek
Akşam 19:00
1 kase fasülye 1 poğaça
😡😡😡
Bende de ni gelilme yok. 80 in altına düşemiyorum. Ben beceremiyorum sanırım bu işi. Çok sıkı tutmak lazım. Ama sosyal ortamlardayız herşey istediğimiz gibi olmuyo ki n
Menüm gelsin
Sabah 7:00
1 br su
1,5 dilim tb
1 ceviz 1 kk peynir domates çay
Öğlen 12:30
1 kase köz salata 1 dilim ek 1 kk peynir 3 dilim karpuz
Ara 16:00
1 kupa kayısılı form çayı
Akşam 18:30
1 dilim tb dan tost ve 1 br ayran
Su yatana kdr 2,5 lt olur spor yok 2 saat yol var😔
Hoşgeldin kaptan ozlettin valla kendini yaama bak adını andık hemencecik geldin bugün ne istesem oluyo. Allahım ev araba sağlık mutluluk huzur kariyer bebis hepsinden hepsinden istiyorum
Mesajını çok beğendim canım. Aynılarını bende istiyorum Allah' tan. Ama bebek kısmı tamam. O kalsın
Demek ki anmak lazım beni gelmem için
Bu arada mesajını beğenmek istemiştim ama üst üste mesaj beğenemiyorum. Site sağ olsun. Hâlâ çözüm bulamadılar sanırım.
Selam kızlar menüm
09.00
6 fındık
10.00
1 dilim çavdar
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 çatal sarelle
1 fincan çay
13.00
2 bisküvi
16.00
1 kase kiraz
19.00
2 tavuk baget
3 yk peynirli kuskus
2 kaşık salata
Bugunum yemek konusunda tuhaf geçti...
Bizim şirketin yıllık toplantısı bugundu, arada brunch da vardı 11 civarı. Çok çok az yediğimi sandım, ama brunch sonunda toplama bakınca;
3 dilim ekmek, kaymak, bal, sucuklu yumurta, menemen, bir dilim kızarmış patates, bir turşu,zeytin, domates, salatalık ve bir dilim baklava
O pişmanlıkla günün geri kalan kısmında sadece yulaf ezmeli yoğurt, yeşil çay ve şekersiz Türk kahvesi içtim. 2,5 lt de su..
Biliyorum, o brunch hiç olmadı, ama bu toplantıda yemem diyemezdim, yanımda şirketin devleri oturuyordu ve tabağıma ben bir şey almadan onlar ısrarla dolduruyordu, evde yedim falan dedim, ama dinletemedim...
Bugunum yemek konusunda tuhaf geçti...
Bizim şirketin yıllık toplantısı bugundu, arada brunch da vardı 11 civarı. Çok çok az yediğimi sandım, ama brunch sonunda toplama bakınca;
3 dilim ekmek, kaymak, bal, sucuklu yumurta, menemen, bir dilim kızarmış patates, bir turşu,zeytin, domates, salatalık ve bir dilim baklava
O pişmanlıkla günün geri kalan kısmında sadece yulaf ezmeli yoğurt, yeşil çay ve şekersiz Türk kahvesi içtim. 2,5 lt de su..
Biliyorum, o brunch hiç olmadı, ama bu toplantıda yemem diyemezdim, yanımda şirketin devleri oturuyordu ve tabağıma ben bir şey almadan onlar ısrarla dolduruyordu, evde yedim falan dedim, ama dinletemedim...
Kızlar aranızda Ankara' da olan var mı? Pazara Ankara' yım inşallah. Burcu sen neresindeydin? Özelden yaz istersen. Yakın yere geleceksem görüşelim isterim.
Sabah Yenimahalle tarafına geleceğim. Öğlen 14:00 te düğün var Sincan tarafında yanlış bilmiyorsam oraya gideceğiz. Sanırım uzak oluyor sana. Kısmet başka zamana inşallah. İzine ayırayım ama bırakma sakın kendini. Kötü olur yoksa.Canim bende pazr ankarada yokum ya geziye gidicem de etimestdaydm sen nereye gelcektin. Ebrucum sabah yokum ben dersheneye gidicem oglene kadar ve bni yarin izne ayirir misin ders calistigim ve dersheneye gittigim icin dikkat edemiyorum
Aksama kadar cik iyi bir menu ile gelip aksam teyzemde pastalar dondurmalar havada ucustu kizlar cok kotuyum ya 😑
Sabah Yenimahalle tarafına geleceğim. Öğlen 14:00 te düğün var Sincan tarafında yanlış bilmiyorsam oraya gideceğiz. Sanırım uzak oluyor sana. Kısmet başka zamana inşallah. İzine ayırayım ama bırakma sakın kendini. Kötü olur yoksa.
Ahhh Burcu ahhhhh yarın kötü bir sonuç gelmez inşallah senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?