Kızlar hepinize iyi geceler. Yarın için allah yardımcımız olsun.
Kizlar gunaydin kilom sabit ebrucum malesef bni izne ayir
Kizlar gunaydin kilom sabit ebrucum malesef bni izne ayir
Gecen hafta 93.9
Bu hafta 93.8
Fark 100gr
Yüzde 0.10
Malasef İki gündur tuvalete çıkamıyorum kızlar bu hafta nedense böyle bi sorun oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
***13. TAKIM 366. ETAP***
Alsimi (66/66/0/%0) Kilosu sabit
argleton(75.5/75.1/0.4/%0.53)
burcugncy(59.4/59.4/0/%0) Kilosu sabit, Geri dönmek üzere ayrıldı.
jessie_j(62.8/61.8/1/%1.59)
Kelebekcim(80.4/80.4/0/%0) Kilosu sabit, Geri dönmek üzere ayrıldı.
mavera87(69/69/0/%0) Kilosu sabit
OoOturtleOoO ( 93.9/93.8/0.1/%0.11)
Ozlem ( 78.5/78.5/0/%0) Kilosu sabit, Geri dönmek üzere ayrıldı.
13.TAKIM ORTALAMASI : % 0.28
Kısmet artık. Başka sefere inşallah.Yok canim sincan bana cok takin aslinda keske gorudebilseydikmerak etme salmam cnm kendmi
Tebrik ederim canım. Azda olsa vermişsin. Ama haftaya daha iyi bir sonuç bekliyorum senden. Menülerini özellikle takip edeceğim. Bayramda geldiğimde seni incecik görmek isterimGeçen hafta 75.5
Bu hafta 75.1
fark 400 gr
Oran 0.53
Özlem' cim hedef yaklaştıkça sende bıraktın kendini biraz. Yaz geliyor biran önce hedefe ulaş lütfen. Haftaya senden de iyi bir sonuç bekliyorum.Günaydın, geçen hafta da bu hafta da 66. Sabitim kızlar.
Neden böyle oluyor anlamadım ama yaa tam anlamıyla dikkat etmiyorsun yediklerine ya da başka bir sorun var. Hem kendine zararı var hem de takıma. İzne ayırdım seni ama artık biraz çaba göster lütfen. Daha önce yaptın şimdi neden yapamıyorsun. Sorun ne?Gunaydin kizlar
78.5 sabitim
Gecen gun 78in altini gormustum aslinda.
Isterseniz beni izine ayirabilirsiniz kizlar..bu sekilde takima bir faydamda olmuyor.
Tuba haftaya en az bir kilo vereceksin. Ayarla kendini ona göre.Gunaydın kızlar
Gecen hafta 69
Bu hafta 69
Sabit
Bu hafta hiç spora gidemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İzne ayırdım seni Burcu ama dönüşte iyi kilolar istiyorum senden de.Kizlar gunaydin kilom sabit ebrucum malesef bni izne ayir
Sende Özlem gibisin. Bir yerler de bir sorun var ama ne olduğunu anlamadım. Eğer daha önce doktora gitmediysen en kısa zamanda bir doktora görün. Eğer doktorluk bir sorunun da yoksa yaptığın yanlışlar var. Çünkü bu kadar uzun zaman da çok daha iyi kilolar verebilmen lazımdı.Günaydın. Ben de sabitim. İnemiyorum 80 fen aşağı. Beni de izinli gösterebilir misin ebrucum.
şaka gibi bir liste. :18: kızlar kendinize gelin artık ....
Eminecim tebrikler canım :)
şaka gibi bir liste. :18: kızlar kendinize gelin artık ....
Eminecim tebrikler canım :)
Aynen canım resmen şaka gibi. Ayrıca yüzdemiz 0,30 un altında olduğu için bu hafta uyarı aldık. Eğer haftaya ilk üçe giremezsek uyarımız silinmeyecek. İkinci defa tekrarlanırsa sarı kart alıp ceza yiyeceğiz.
Lüften herkes kendine gelsin artık. Yoksa kötü şeyler olacak takımda. Burda ki amacımız sağlıklı beslenerek kilo verebilmek. Herkes burada zaman harcıyor. Hem sizin zamanınıza hem benim zamanıma yazık. Kısacası herkes kendine gelsin. Haftaya çok daha iyi sonuçlar bekliyorum herkesten.
Kısmet artık. Başka sefere inşallah.
Tebrik ederim canım. Azda olsa vermişsin. Ama haftaya daha iyi bir sonuç bekliyorum senden. Menülerini özellikle takip edeceğim. Bayramda geldiğimde seni incecik görmek isterim
Özlem' cim hedef yaklaştıkça sende bıraktın kendini biraz. Yaz geliyor biran önce hedefe ulaş lütfen. Haftaya senden de iyi bir sonuç bekliyorum.
Neden böyle oluyor anlamadım ama yaa tam anlamıyla dikkat etmiyorsun yediklerine ya da başka bir sorun var. Hem kendine zararı var hem de takıma. İzne ayırdım seni ama artık biraz çaba göster lütfen. Daha önce yaptın şimdi neden yapamıyorsun. Sorun ne?
Tuba haftaya en az bir kilo vereceksin. Ayarla kendini ona göre.
İzne ayırdım seni Burcu ama dönüşte iyi kilolar istiyorum senden de.
Sende Özlem gibisin. Bir yerler de bir sorun var ama ne olduğunu anlamadım. Eğer daha önce doktora gitmediysen en kısa zamanda bir doktora görün. Eğer doktorluk bir sorunun da yoksa yaptığın yanlışlar var. Çünkü bu kadar uzun zaman da çok daha iyi kilolar verebilmen lazımdı.
Ebru gerçekten motivasyon falan kalmadı. Direnmeye çalışıyorum ama dagildim iyice. toparlanmam lazım fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Aslında biliyorum da uygulayamiyorum, tembellik yapıyorum. :/Özlem' cim hedef yaklaştıkça sende bıraktın kendini biraz. Yaz geliyor biran önce hedefe ulaş lütfen. Haftaya senden de iyi bir sonuç bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?