Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüde tahin pekmez olmasaymış süper olacakmış. Tebrikler. Uzun zamandan sonra gördüğüm en iyi Özlem menüsü.

12:00 1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik biber
2 zeytin

15:00 1 türk kahvesi

18:30 hamburger menü :'( eşimle disardaydik yedik

2.5 lt şu. 1 saat yürüyüş

Ahhh ahhh ahhhh o hamburger menü senin bir haftanı yiyecek şimdi. Bu hafta hiç kaçamak şansın kalmadı. Cumaya iyi bir sonuç bekliyorum senden unutma sakın. Telafi et biran önce bu kalorileri. Çünkü bir hamburger menü neredeyse 2000 kcal

Söz kaptan. Bu hafta başka kaçamak yok is dönüşü yürüyerek eve gelicem bu hafta hep

Kızlar yarın saat önce geldim eve. Bugün çok yoğundu iş oturamadım bilr. Muhtemelen yarın akşam da öyle olacak.

Menüm

Sabah 10.00
2 salatalık
1 domates
Sucuklu yumurta (2 yumurta)

Öğlen 16.15
1 kase yoğurt
Yarım kase menemen

Akşam 20.00
1 tane çibörek

Su 2 spor yok.

Şimdi geçmişe gidiyorum. Ve yazdıklarınızı okuyorum.

8:00 tereyağlı omlet domates salatalik 1 kk peynir maydonoz 2 zeytin

14:00 5 ızgara köfte salata 1 bardak ayran

15:00 1 türk kahvesi sekersiz

18:30 1 kase ayran corbasi.

2.5 lt şu. Cup cup cup yuzdum bugun. Normalde bu kadar girmem denize sırf kaloriler gitsin diye çıkmak bilmedim sudan. Acayip yoruldum

Selam kızlar
Pazar gunu sessizliği cokmus yine gruba, evde cumbur cemaat olunca ben de gelemiyorum pek
Simdi kızlarımı uyuttum, kocam zaten onlardan da önce uyudu, eee ders calısmanın tam vakti:)
Gorusuruuzz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar koptumm, az önce geldim eve yorgun ve mutluyum :)

Menüm

Sabah 11.00
2 yumurta
2 tb ekmeği

Öğlen 15.00
2 bardak süt

Akşam 19.00
1 lahmacun
1 ayran
yarım tabak salata

ilerleyen saatlerde de kiraz yedim
su 2 lt
spor 30 dakika yürüdüm onun dışında sürekli ayaktaydım..

Geçmişi okumaya çalışacağım. Yarın daha aktif olacağım...

İyi geceler...

Hayatım harikasın. İyi geceler.

Herkese kocaman bir günaydın kızlar 😊 haftasonu köyde ananemin halılarını yıkadık çok yorucuydu bugün kaldığım yerden hedefime doğru bomba gibi ilerlemek istiyorum sizde ne var ne yok?

Günaydın kızlar keyifli pazarlar herkese

Bu grup iptal oldu bundan sonra kimseler yorum yapmasın dediler de benim mi haberim yok

Mesalarını okuyunca şok oldum. Gün içinde senden başka kimse uğramamış takıma. Tamam pazar günleri izin günü paylaşım zorunlu değil ama kimse merhaba bile dememiş. Menün harika olmuş. Su ve sporunda öyle. Ben senin yerine olsam hiç çıkmam denizden

Gunaydın millett
Bugun arkadasıma davetliyim , orda cok dikkatli olucam, bu hafta 1 kg gitmesi lazım
Bu arada bugun kucuk kızımın dogumgunuuu:)) 3 yasını doldurdu:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tünaydın kızlar :)
Dun gece istanbula dondum, baya gezdim ben yaaa :) 2 günde iyi yüzdüm güneşlendim ablamla
Menulerime dikkat ettim ama surekli hareketliydim bide :)
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Herkese kocaman bir günaydın kızlar 😊 haftasonu köyde ananemin halılarını yıkadık çok yorucuydu bugün kaldığım yerden hedefime doğru bomba gibi ilerlemek istiyorum sizde ne var ne yok?

Günaydın canım iyilik sağlıkkkl :) sana özelden mesaj attım gördün mü??

Allah bağışladın kuzucugunu. Doğum günü kutlu olsun.

Kahvaltımı yeni yaptım,
Geç yatınca geç uyandım. :/
Kızlar kahvaltıda şunları yedim
1,5 dilim Tb
1 haşlanmış yumurta
1 avuç içi kadar tuzsuz (pul biberi döktüm) Lor
Domates salatalık
Yarım közlenmiş kapya
8 minik zeytin

Zeytinler en ufaklarından oluyo minik böyle, benim kafama takıldı 8 zeytin çok mu fazla sizce ??
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Merhaba kızlar bir kaç gündür yoktum izinliydim evde de internet yoktu telefonumu degistirdim artık internetin evdede var:)

Karatay 8-10 tane yitin diyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…