Kotu bir menu degil cnm bence guzel.afiyet olsun.Kızlar bugün pek uğrayamadım carşidaydım tüm gün. Hem kendi ihtiyaçlarım vardı hemde kaynımın pazar günü kız arkadaşının ailesi ile tanışmaya gidiceğiz gidelim bir çiçek çikolata falan bakalım dedik karar verdik sonunda tüm gün orayı gez burayı gez canım çıktı çok da dikkat edemedim
Menümü yazayım 22.08.2014
Sabah 09.00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates
Öğle 15.oo
Tabskta tavuk döner
Salata ayran
Ara17.00
Türk kahvesi
Akşam 20.00
7 yemek kaşıği nohut
1 kase yoğurt
Söğüş domates
1 dilim ekmek
Ara 22.00
1 yeßil elma
2 lt su
Ayrıca yürüyüş bandında yürüyemedim bu gün çarşida çok dolaştım yorhldum
Evet canım ekmeksiz yedimKotu bir menu degil cnm bence guzel.afiyet olsun.
Doneri ekmeksiz mi yedin?
:)
Teşekür ederim özlemcimGunaydin kizlar... 2.olmusuz
Bireyselde zeynep 3. Olmus.
Tebrikler kizlar..:)
Güzel canım :) sadece suyu arttırsak :) 2lt yaz ayı için az gibi geliyor banaGünaydın benim güzel takımımın güzel insanları
Şimdilik çok uzun kalamayacağım. Dünkü menümü unutmadan yazayım istedim.
MENÜM
Sabah (07:45)
1 tane krep arasına peynir ve domates
Öğle (12:30)
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı tavuk döner
3 yk bulgurlu pilav
Ara (15:30)
1 bardak ayran
10-15 adet üzüm
Akşam (18:30)
1 tane krep arasına peynir domates (sabahtan kalmıştı atmak istemedim)
1 kase sütlü nesfit
Az biraz çekirdeksiz kuru üzüm
2 lt su, 1 fincan sade nescafe, 1 fincan şekersiz çay
Dün üzümleri ve nesfiti fazladan yedim. Normalde yemesem olurdu ama bildiğiniz kendimi tutamadım. Ama genele bakınca sağlıksız hiç bir şey yok allaha şükür. Bugün yanlış hatırlamıyorsam üçüncü günüm kaçamaksız. Eğer haftaya cumaya kadar hiç kaçamak yapmazsam cuma günü tartıdan sonra kendime küçük bir ödülüm olacak.
Günaydın canım :):)Gunaydin kizlar... 2.olmusuz
Bireyselde zeynep 3. Olmus.
Tebrikler kizlar..:)
Günaydın canım :):)Günaydın takımımın güzel insanları
Güzel canım :) sadece suyu arttırsak :) 2lt yaz ayı için az gibi geliyor bana
Günaydın canım :):)
Di̇larasahra daha çok kilo vermedi mi zEynebe göre??
Hımm :) tamam o zaman :) ben çok susuyorum sporda oluyorya 3lt yi buluyor :) keşke spor yapabilsen kaptan ya..Kapalı bir mekanda çalıştığım için canım çok fazla su ihtiyacım olmuyor gün içinde. Bu şekilde bile mesai saatleri içerisinde yaklaşık 3-4 kez tuvalete çıkıyorum. Spor yapamadığım için de 2 lt le kalıyor. Birde ben su ihtiyacım olup olmadığını idrar testiyle anlıyorum. Eğer renksiz ve kokusuzsa yeterli miktarda su almış olduğumuzu anlıyoruz. Ama dediğin gibi en ideali 2,5-3 lt.
Hımm :) ben verilen kilo sanıyorum hep :) oran demek ki :) tamam inceleyeyim :)Tatlım yarışmada verilen kiloya değil verilen kilonun toplam kiloya yüzdesiyle yarışıyoruz. Yani sonuçlar yüzdeye göre hazırlanıyor. Sonuç topiğini incele istersen biraz. O zaman anlarsın.
Maşallah canım menün güzel benceGünaydın benim güzel takımımın güzel insanları
Şimdilik çok uzun kalamayacağım. Dünkü menümü unutmadan yazayım istedim.
MENÜM
Sabah (07:45)
1 tane krep arasına peynir ve domates
Öğle (12:30)
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı tavuk döner
3 yk bulgurlu pilav
Ara (15:30)
1 bardak ayran
10-15 adet üzüm
Akşam (18:30)
1 tane krep arasına peynir domates (sabahtan kalmıştı atmak istemedim)
1 kase sütlü nesfit
Az biraz çekirdeksiz kuru üzüm
2 lt su, 1 fincan sade nescafe, 1 fincan şekersiz çay
Dün üzümleri ve nesfiti fazladan yedim. Normalde yemesem olurdu ama bildiğiniz kendimi tutamadım. Ama genele bakınca sağlıksız hiç bir şey yok allaha şükür. Bugün yanlış hatırlamıyorsam üçüncü günüm kaçamaksız. Eğer haftaya cumaya kadar hiç kaçamak yapmazsam cuma günü tartıdan sonra kendime küçük bir ödülüm olacak.
Teşekür eferim ebrucumAyrıca hepimizi kocaman tebrik ediyorum. İnşallah bir daha ilk üçten hiç bir zaman çıkmayız. Hep böyle devam ederiz. Zeynep cim seni de ayrıca tebrik ediyorum. Sen de iki haftadır ilk üçtesin. Maşallah bize.
Dediğin gibi canım kapalı mekanda su aklına gelmiyor insanın bir de klimalı olunca da hiç aklına gelmiyorKapalı bir mekanda çalıştığım için canım çok fazla su ihtiyacım olmuyor gün içinde. Bu şekilde bile mesai saatleri içerisinde yaklaşık 3-4 kez tuvalete çıkıyorum. Spor yapamadığım için de 2 lt le kalıyor. Birde ben su ihtiyacım olup olmadığını idrar testiyle anlıyorum. Eğer renksiz ve kokusuzsa yeterli miktarda su almış olduğumuzu anlıyoruz. Ama dediğin gibi en ideali 2,5-3 lt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?