Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugün pek uğrayamadım carşidaydım tüm gün. Hem kendi ihtiyaçlarım vardı hemde kaynımın pazar günü kız arkadaşının ailesi ile tanışmaya gidiceğiz gidelim bir çiçek çikolata falan bakalım dedik karar verdik sonunda tüm gün orayı gez burayı gez canım çıktı çok da dikkat edemedim
Menümü yazayım 22.08.2014
Sabah 09.00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates

Öğle 15.oo
Tabskta tavuk döner
Salata ayran

Ara17.00
Türk kahvesi

Akşam 20.00
7 yemek kaşıği nohut
1 kase yoğurt
Söğüş domates
1 dilim ekmek

Ara 22.00
1 yeßil elma

2 lt su
Ayrıca yürüyüş bandında yürüyemedim bu gün çarşida çok dolaştım yorhldum

Kotu bir menu degil cnm bence guzel.afiyet olsun.
Doneri ekmeksiz mi yedin?
:)

Gunaydin kizlar... 2.olmusuz
Bireyselde zeynep 3. Olmus.
Tebrikler kizlar..:)

Günaydınlar kızlar...özlemcim masaallahın var mezun olacaksın inş :) gönül nerede izne mi ayrıldı..?

Günaydın benim güzel takımımın güzel insanları

Şimdilik çok uzun kalamayacağım. Dünkü menümü unutmadan yazayım istedim.

MENÜM

Sabah (07:45)
1 tane krep arasına peynir ve domates

Öğle (12:30)
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı tavuk döner
3 yk bulgurlu pilav

Ara (15:30)
1 bardak ayran
10-15 adet üzüm

Akşam (18:30)
1 tane krep arasına peynir domates (sabahtan kalmıştı atmak istemedim)
1 kase sütlü nesfit
Az biraz çekirdeksiz kuru üzüm

2 lt su, 1 fincan sade nescafe, 1 fincan şekersiz çay

Dün üzümleri ve nesfiti fazladan yedim. Normalde yemesem olurdu ama bildiğiniz kendimi tutamadım. Ama genele bakınca sağlıksız hiç bir şey yok allaha şükür. Bugün yanlış hatırlamıyorsam üçüncü günüm kaçamaksız. Eğer haftaya cumaya kadar hiç kaçamak yapmazsam cuma günü tartıdan sonra kendime küçük bir ödülüm olacak.

Güzel canım :) sadece suyu arttırsak :) 2lt yaz ayı için az gibi geliyor bana

Ayrıca hepimizi kocaman tebrik ediyorum. İnşallah bir daha ilk üçten hiç bir zaman çıkmayız. Hep böyle devam ederiz. Zeynep cim seni de ayrıca tebrik ediyorum. Sen de iki haftadır ilk üçtesin. Maşallah bize.

Güzel canım :) sadece suyu arttırsak :) 2lt yaz ayı için az gibi geliyor bana

Kapalı bir mekanda çalıştığım için canım çok fazla su ihtiyacım olmuyor gün içinde. Bu şekilde bile mesai saatleri içerisinde yaklaşık 3-4 kez tuvalete çıkıyorum. Spor yapamadığım için de 2 lt le kalıyor. Birde ben su ihtiyacım olup olmadığını idrar testiyle anlıyorum. Eğer renksiz ve kokusuzsa yeterli miktarda su almış olduğumuzu anlıyoruz. Ama dediğin gibi en ideali 2,5-3 lt.

Günaydın canım :):)
Di̇larasahra daha çok kilo vermedi mi zEynebe göre??

Tatlım yarışmada verilen kiloya değil verilen kilonun toplam kiloya yüzdesiyle yarışıyoruz. Yani sonuçlar yüzdeye göre hazırlanıyor. Sonuç topiğini incele istersen biraz. O zaman anlarsın.

Hımm :) tamam o zaman :) ben çok susuyorum sporda oluyorya 3lt yi buluyor :) keşke spor yapabilsen kaptan ya..

Tatlım yarışmada verilen kiloya değil verilen kilonun toplam kiloya yüzdesiyle yarışıyoruz. Yani sonuçlar yüzdeye göre hazırlanıyor. Sonuç topiğini incele istersen biraz. O zaman anlarsın.
Hımm :) ben verilen kilo sanıyorum hep :) oran demek ki :) tamam inceleyeyim :)

Maşallah canım menün güzel bence

Teşekür eferim ebrucum
Takım olarak bence ilk üçten ayrılmayalım dileyiğle

Dediğin gibi canım kapalı mekanda su aklına gelmiyor insanın bir de klimalı olunca da hiç aklına gelmiyor

Kızlar şimdiden stres oldum
İki haftadır güzel kilo verdim ya haftaya veremessem diye
Bu hafta yürüyüşümü hiç aksatmamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…