Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya ben cok tartiliyorm diye sanirim tarti kafayi yiyor.
ilk sonucu yazdim.
Birdefa yetmiyor sanki arka arkaya tartiliyorum.:)

canım yemeklerı yaparken yağ kullanıyor musun yoksa sıfır yağla mı pişiriyorsun?Hiç yağ koymadanda tadı alınmıyo

kızlar geçen hafta 98,00 kg

bu hafta 95,40 kg

2,60 kg vermişim çok şükür

Maşallah canım gayet güzel vermişsin. Çok mutlu oldum kilo vermene. İnşallah hep böyle devam eder. Bu hafta menülerini yine aynı şekilde düzenli yazar haftaya da kilo verebilirsen eğer inşallah listeye alırım seni.

Gecen hafta: 78
Bu hafta :76.5
Fark :1.5

Özlem Özlem Özlem demek ki noluyor muş? Gerçekten isteyince kilo verilebiliyormuş. Maşallah sana da kocaman tebrik ediyorum. Uzun zamandan beri verdiğin en güzel kilo. İnşallah hep böyle devam eder. Bu kez senden mezuniyet bekliyorum ona göre.

Çok kötü bir sonuç olmuş bu Tuba. Hem takım için hem senin için. İnternetten dolayı buraya da gelemiyorsun. Onun da etkisi büyüktür. Haftaya senden iyi bir kilo bekliyorum. Böyle yerinde saymakla olmuyor.

*** 13. Takım 375. Etap***

cerenberen16 (90.6/88.4/2.2/%2.43)

LAydLiNe ( 65.3 / 65.1/0.2/%0.31)
mavera87 (69/69.5/-0.5/%-0.72)
Ozlem (78/76.5/1.5/%1.92)
24saat (68.7/67.6/1.1/%1.60) Yeni üye Hedef : 60

13. Takım ortalaması : %1.11

Son düzenleme:
Vaaaaooooov :):) hepiniz şüphesinin canlar :) maveara üzülme babybim :) özel günün olduğu için öyle oldu :) durmak yok asla :) haftaya sende vereceksin kilo :)

Ne güzel kilolar vermişsinşz :) benimde daha çok vermem lazım :)

Ya ben cok tartiliyorm diye sanirim tarti kafayi yiyor.
ilk sonucu yazdim.
Birdefa yetmiyor sanki arka arkaya tartiliyorum.:)
Sabah erkenden tartıl tatlım en az o zaman çıkıyor )):)
Ben tartıyı kaldırdım :)
Koltuğun altına koydum :) haftaya çıkaracağım :):)

Aynen canım bu haftada çok iyi durumdayız. İnşallah önümüzdeki haftada bu kadar iyi olur. Sende acele etme yavaş yavaş daha iyi.
Canım :) boy
170
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 67.6
Hedef 60 :):)
Tamam canım geriye dönük buldum. Sen biraz geç gelince liste hemen halledilsin istedim. Öğleden sonra gelemeyebilirim. İşler yoğun. Sorun yok yani.

Yemek yaparken yağ kullan mutlaka. Ben yağdan hiç kısmadım. Çünkü vücuda yağda gerekli.
Bende kısmıyorum :) yaptığımız yemeği eşimiz çocuğumuz falanda yiyor... Biz diyetteyiz ama onlar değil :) :) tereyağı ve zeytin yağı kullanıyorum ben :) başka yağı sevmeyiz :) Zeytin yağı yiyen bi vücutta Toksit olmazMış :)

canım çok teşekkür ediyorum bende çok mutlu oldum..listeye girebilirsemde çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…