- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Ay :) tartılma günü heyecanından :) selam sabah vermeyi unuttum :)
Hayırlı sabahlar kızlar :)
Aynen canım. İzin dönemi. Çok az kişiyiz iş yerinde. Mahvoluyorum akşama kadar. Tatili yaptım ama tatil sonrası kötü oldu
Kızlar dışarıdaydım yeni geldim eve menumu yazayım hemen
Sabah 10.30
2 bardak çay
Domatesli yumurtalı menemen
3 zeytin
Öğle 14.30
4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
Söğüş domates 1 tavuk but
1 dilim ekmdk
Ara 16.00
1 büyük siyah incir
Akşam 20.00
4 yemek kaşiğı ıspanak yemdģi
3 yemek kaßığı yoğurt
2 köfte
Salata
Ara 22.30
1 elma
3 litre su ve 30 dakika yürüyüş
kızlar geçen hafta 98,00 kg
bu hafta 95,40 kg
2,60 kg vermişim çok şükür
Gecen hafta: 78
Bu hafta :76.5
Fark :1.5
Gunaydın hanımlar
Benim sonucum iyi değil, motivasyonum cok düşük, regl oldum , belki o da etkilidir ama moralim bozuk yani, ümitsizliğe düşmeye basladım
Gecen hafta 69
Bu hafta 69.5
Fark +500 gr
Böyle kötü etkilemek istemezdim takımı
ooooh .):) kıskandım doğrusu :) tebrik ederim canım :)kızlar geçen hafta 98,00 kg
bu hafta 95,40 kg
2,60 kg vermişim çok şükür
:):) çok güzel canım :) tebrikler :)
Gecen hafta: 78
Bu hafta :76.5
Fark :1.5
Sabah erkenden tartıl tatlım en az o zaman çıkıyor )):)Ya ben cok tartiliyorm diye sanirim tarti kafayi yiyor.
ilk sonucu yazdim.
Birdefa yetmiyor sanki arka arkaya tartiliyorum.:)
Aynen canım bu haftada çok iyi durumdayız. İnşallah önümüzdeki haftada bu kadar iyi olur. Sende acele etme yavaş yavaş daha iyi.Vaaaaooooov :):) hepiniz şüphesinin canlar :) maveara üzülme babybim :) özel günün olduğu için öyle oldu :) durmak yok asla :) haftaya sende vereceksin kilo :)
Ne güzel kilolar vermişsinşz :) benimde daha çok vermem lazım :)
Tamam canım geriye dönük buldum. Sen biraz geç gelince liste hemen halledilsin istedim. Öğleden sonra gelemeyebilirim. İşler yoğun. Sorun yok yani.Canım :) boy
170
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 67.6
Hedef 60 :):)
canım yemeklerı yaparken yağ kullanıyor musun yoksa sıfır yağla mı pişiriyorsun?Hiç yağ koymadanda tadı alınmıyo
Bende kısmıyorum :) yaptığımız yemeği eşimiz çocuğumuz falanda yiyor... Biz diyetteyiz ama onlar değil :) :) tereyağı ve zeytin yağı kullanıyorum ben :) başka yağı sevmeyiz :) Zeytin yağı yiyen bi vücutta Toksit olmazMış :)Yemek yaparken yağ kullan mutlaka. Ben yağdan hiç kısmadım. Çünkü vücuda yağda gerekli.
Maşallah canım gayet güzel vermişsin.Çok mutlu oldum kilo vermene. İnşallah hep böyle devam eder. Bu hafta menülerini yine aynı şekilde düzenli yazar haftaya da kilo verebilirsen eğer inşallah listeye alırım seni.
Yemek yaparken yağ kullan mutlaka. Ben yağdan hiç kısmadım. Çünkü vücuda yağda gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?