Cnm bu kadar takma kafaya her hafta 2 kilo vermen saglikli olmaz zaten.Kızlar şimdiden stres oldum
İki haftadır güzel kilo verdim ya haftaya veremessem diye
Bu hafta yürüyüşümü hiç aksatmamam lazım
Afiyet olsun canım bence acıkırsın kuru yemiş yada nesfit gibi bir şey atıştırsaydın keşkeBugunku menum
10:00
2-3 tane bulgurlu lahana sarmasi
11:00 gibi
1 haslanmis yumurta
Peynir
3 zeytin
Domates,salatalik
2 dilim ekmek
2 parca karpuz
Cay
16:00
1 kase kadar yogurt
2 yk mercimekli bulgur pilavi
Bir kac lokma bol yesillikli patates salatasi
1 parca ekmek
1 turk kahvesi
2 L su
3 cay
Spor
12'de Avm'de 1 saat yuruduk
Şu an sahildeyiz.yurursek paylasirim.
Niye aksam yemegi yok diyeceksiz.:):)
Ama hâlâ aclik yok bende
Findik falan yiyolar bende yersem yada baska biseyler yersem onuda paylasirim kizlar...
İnşallah özlemcim yok zaten iki iki gitsin demiyorum da ya veremessem sabit kalır veya alırsam diyorumCnm bu kadar takma kafaya her hafta 2 kilo vermen saglikli olmaz zaten.
1 kg, 1.5 kg,500gr sen saglikli ve duzenli beslen,sporunu yap her turlu gider zaten.
:):):)
Allah kavuştursun tubacımİyi heceler hanımlar
İki haftadır benim kötü etkime ragmen takımımız derece alıyor, tebrik ederim hepinizi
Esim bir haftalığına amerikaya gitti, benim moral yerlerde, zaten bir kaç gundur boyle, moralsizlikten ne yediğimi ne yüyecegimi sasırdım.. Saçmalıyırum, pazartesi gunu de final sınavım var, bir yandan bitirme ödevimi yazıyorum..
Toplanmam sart. Eskiden yaptıgım yontemi yapıcam, yanımda ufak bir defter tasıyıp bogazımdan gecen herseyi o an yazıcam, unutmamak için, yani bu işi daha ciddi yapıcam.. eger çikolata tatlı yemezsem karsılığını hemen alabiliyorum, su andan itibaren kendime söz veriyorum. Bu hafta cumaya kadar hiç kaçamak olmayacak.
İyi geceler
Afiyet olsun cnm yine guzel bir menu olmus bence hersey orantili.Bende bu günkü menümü yazayım 23.08.2014
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
2 kk peynir
yarım yumurta
domates salatslık
ara 12.00
1 armut
Öğle 14.00
1 tabak ıspanaklı yoğurt
1 köfte
söğüş domates
1 dilim ekmek
ara 14.30
1 şekersiz türk kahvesi
akşam 19.30
1 dilim ekmek
2 tane közlenmiş biber
1 kk peynir (kızlar et türü birşeyim yoktu hazırda peynir protdin yetind yedim)
1 kase yoğurt
ara 22.00
oturmadaydım herkes buz gibi fantaları indirdi ben içmedim onun yerine 1 bardak ayran içtim
.
Günaydın tubacımGunaydın hanımlar, simd kahvaltımı yapıcam, evi temizeyipabnemlere gidicez kızlarla, orda çalışayım onlar kızlarıma baksın:)
Günaydın özlemcimGunaydin kizlarrr..:)
Canım afiyet olsun gayet güzel bir menüDun internetim yoktu menunu simdi yazayim kizlar
Sabah 10 kasarli omlet az yaglu,peynir 2 dilim,1 dilim kepek ekmegi,domates
Oglen ispanak yemedi bir tabak,bol salata,bir dilim ekmek
Aksam 4 kofte ,bir kase cacik,2 kepekli grisini
Ara sa iku sade soda,bir avuc findik birde dayanamayip bir top vanilyali dondurna yedim kizlar
1 saat yuruyus acik havada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?