Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyidir ebrucum
Yoğun bir hafta sonundan sonra dinleniyorum kendi adıma
Bu hafta kilo veremessem stresine girdim

Olur mu öyle şey canım. Sen yeter ki doğru beslen. Kilolar kendiliğinden gider. Stres yaparsan olmaz. Önce sakinleş. Gerisini düşünme.

Selamün aleyküm arkadaşlar :) benim de internetim bitti eşiminkinden fırsat buldukça giriyorum :)
Bugün bodrumdayız kızlar çok yedim tatlı vs olmadı sadece porsiyonlar büyüdü 2balık yedirdiler ya patlıyorum cuma günü nasıl çıkılsak kilom bilmiyorum inşallah telafi edeceğim sporumu bırakmadım sadece... Oooof canım sıkıldı.. Mavera tebrik ederim canım.. İnşaallah sabır et eşin de gelir :) sen yüksek lisans gibi bir şey mi yapıyorsun :) mesleğin nedir :)
Zeyneb'im sen de üzülme tabi ki her zaman 2kg veremesin zayıfladılar düşücek bu ama zayıflıyorsun işte :) bu çok güzel :) hepimiz meZun olacağız inşallah :)
Menülerimizi okuyamadık kuzlar şimdi dıları çıkılmaz acelem var... Eminim hepinizin ki çok güzeldir :)

Selam kızlar. Cuma zayıflama yarışmasında bu gruba davet edildim.
Gruba katılmış sayılıyor muyum? Herhangi birşey yapmam gerekiyor mu?

Hoş geldin canım aramıza. Takımın ilk sayfasında kurallarımız yazılı. Kuralları okuduktan sonra eğer senin içinde uygunsa okudum anladım kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.

Benim ismim Ebru. Takım kaptanıyım. 32 yaşında, iki kız annesi, aynı zamanda çalışan bir insanım. Konya' da yaşıyorum. Takımla birlikte iki kez ayrı ayrı toplamda 45 kiloya yakın kilo verdim. İlkinde 85,5 kilodan 61,8 kiloya inip, arkasından hamile kalıp 83 kiloyla doğum yapıp 61 kiloyla mezun oldum. Sende bu şekilde kendini tanıtırsan eğer sevinirim. Ayrıca şuan ki kilonu, hedef kilonu ve boyunu da yazman gerekli.

Aleyküm selam canım. Hoş geldin. İnternetinin bitmesine üzüldüm. Ne zaman döneceksin? Biliyorsun ki burdan uzak kalmak iyi olmuyor. Ayrıca listedesin artık. Daha dikkatli olman lazım. Çünkü cuma günü senin vereceğin ya da alacağın kilo takımı çok etkileyecek. Lütfen kendini ona göre ayarla.

Aaaaa dün yazdığım mesaj gelmemiş... Şimdi gönderdim :)
Internetim geldi kızlar ... Dünü telafi etmeye çalışıyorum...
Canım çok şıkkın bugünleri eşim dibimde ama onu çok özledim oturup konuşmam lazım eşimde bugün test sonucunu aldık ben doktoru aradım daha doğrusu doktorda eşimde iltihaplanma olduğunu kendisinin gelmesi gerektiğini söyledi...
Sizden başkasına bunu söyleyemem sormam da ne bu kızlar çok kötü değildir değil mi??
Hiç iştahım kalmadı canım şıkkın olunca yemek yiyemez ben çocuk istiyordum kilolarımı verince olur değil mi?? Sperm sayısı azmış

Teşekür ederim canım
İsmini unuttum ben
Benim zeynep canım senin neydi
Kilolarımız da yakın birbirine
Bence yarış yapabiliriz
Daha az kilo verene o hafta ceza verelim

Bence gayet güzel bir düşünce. İkiniz yarışabilirsiniz.

Üzülme canım hiç. Bence kötü bişey değil. Mutlaka tedavisi vardır. Ayrıca sende ki fazla kilolarda çocuk için ayrı bir engel. Bende ikinci hamileliğimde aynı durumu yaşadım. 85,5 kiloyken çocuk istediğimiz halde olmuyordu. Ne zaman zayıfladım 61 kiloya indim. Hatta diyeti bitirdiğimde 1,5 aylık hamileymişim haberim yokmuş. Yani zayıfladığın zaman büyük ihtimal daha çabuk olur. İçini her zaman ferah tut. Allah ne zaman vereceğini çok iyi biliyor. Sıkma sen canını.

Evet... Çok düşünmemeye çalışıyorum sonuçta az da olsa sperm varmış tüp bebek olur :) yani çok sorun etmeye gerek yok ama inşaallah doktor her şeyi söylemiştir bana.. İnşaallah daha kötü bir şey yoktur

kızlar selamlar bayadır gelmedim bi süre daha gelemicem sanırım hazırlıklar tam gaz devam ediyor her sey çok güzel oldu ama felaket gergin durumdayım malum zor işler bunlar tam 60 kiloyum arada 61 oluyorum ama hemen geri iniyorum ama100 gr daha versem gelinlik bol gelecek sanırım çünkü 62 kloyla almıştım gelinliği vermemeye dikkat edicemçok yiyorum ama sanırım stresten gidiyo kendiliğinden birazda stresten ödem tutuyorum sanırım neyse kendinize çok güzel bakın bol bol kilo verinnnn

Herkese merhaba. Ben Fatma. 34 yaşındayım, 9 yaşında bir kız annesiyim.
Mühendisim, home Office çalışıyorum. Bursada yaşıyorum.

Iki yıl önce iş stresi nedeniyle kullandığım antidepresanlar sayesinde kısa sürede 10 kg aldım. Bugüne kadar kilom beni rahatsız etmemişti. Ancak son günlerde çektirdiğim bir fotoğraf almış olduğum bu kiloların beni ne kadar yaşlandırdığını ve itici hale getirdiğini apaçık önüme serdi. O an bu fazlalıklardan kurtulmaya karar verdim. (Tabi eşim ve ailem bugüne kadar beni sürekli eleştiriyordu son dönemdeki iştahım yüzünden ama ben ymursamıyordum)

Şuan 81 kgım. (Sabah aç karnına)
Boyum 1.68

Hedefim 9 Aralık'a kadar(yaklaşık 15 hafta) 14 kg vererek 67 kg a inmek.
Güzel paylaşımlar yapacağımızı ümit ederek umutla ve sevgiyle herkesi selamlıyorum.

Bu arada grup kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Teşekür ederim canım
İsmini unuttum ben
Benim zeynep canım senin neydi
Kilolarımız da yakın birbirine
Bence yarış yapabiliriz
Daha az kilo verene o hafta ceza verelim
Dilara ismim zeynepcim..yapalim bencede..yaa bugun berbatti benim menu.haftaici ofiste yemek yapan ablamiz hic beceremiyo yemek olayini..hele diyet yemegi diyince berbat:))bugün resmen aç kaldım simdi bişeyler yedim

Kızlar menüm bugünkü,

Sabah diyet bisküvi ve peynir

Öğle kabak yemeği ama yemekten çok herşeye benzediği için pek yemiş sayılmam,yoğurt yedim bir kasa

Ara kepekli bisküvi çok acıkmıştım

Akşam iki tane dolma yedim ekstra yağ koymamış annem çok acıkmıştım..menüm çok alakasız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…