cok sukur iyi gidiyor kaptan.ama bir kac gundur cok sakin burasi.Selam kızlarGelemedim dün. Ne var ne yok? Nasıl gidiyor?
İyidir ebrucum
Yoğun bir hafta sonundan sonra dinleniyorum kendi adıma
Bu hafta kilo veremessem stresine girdim
Selam kızlar. Cuma zayıflama yarışmasında bu gruba davet edildim.
Gruba katılmış sayılıyor muyum? Herhangi birşey yapmam gerekiyor mu?
Selamün aleyküm arkadaşlar :) benim de internetim bitti eşiminkinden fırsat buldukça giriyorum :)
Bugün bodrumdayız kızlar çok yedimtatlı vs olmadı sadece porsiyonlar büyüdü 2balık yedirdiler ya patlıyorum cuma günü nasıl çıkılsak kilom bilmiyorum inşallah telafi edeceğim sporumu bırakmadım sadece... Oooof canım sıkıldı.. Mavera tebrik ederim canım.. İnşaallah sabır et eşin de gelir :) sen yüksek lisans gibi bir şey mi yapıyorsun :) mesleğin nedir :)
Zeyneb'im sen de üzülme tabi ki her zaman 2kg veremesin zayıfladılar düşücek bu ama zayıflıyorsun işte :) bu çok güzel :) hepimiz meZun olacağız inşallah :)
Menülerimizi okuyamadık kuzlar şimdi dıları çıkılmaz acelem var... Eminim hepinizin ki çok güzeldir :)
Teşekür ederim canım
İsmini unuttum ben
Benim zeynep canım senin neydi
Kilolarımız da yakın birbirine
Bence yarış yapabiliriz
Daha az kilo verene o hafta ceza verelim
Günaydın canım :)Günaydın fıstıklar.....
Aaaaa dün yazdığım mesaj gelmemiş... Şimdi gönderdim :)
Internetim geldi kızlar ... Dünü telafi etmeye çalışıyorum...
Canım çok şıkkın bugünleri eşim dibimde ama onu çok özledim oturup konuşmam lazım eşimdebugün test sonucunu aldık ben doktoru aradım daha doğrusu doktorda eşimde iltihaplanma olduğunu kendisinin gelmesi gerektiğini söyledi...
Sizden başkasına bunu söyleyemem sormam da ne bu kızlar çok kötü değildir değil mi??
Hiç iştahım kalmadı canım şıkkın olunca yemek yiyemez bençocuk istiyordum kilolarımı verince olur değil mi?? Sperm sayısı azmış
Geldim canım :) sorun var da çözülecek inşaallah :) eşimi bi göreyim ... Sen nasılsınEvet kimse yok ..
Yagmur sen nerelerdesin ugrardin her gun yoksun kac gundur.
Umarim bir sorunun yoktur.:)
Evet... Çok düşünmemeye çalışıyorum sonuçta az da olsa sperm varmış tüp bebek olur :) yani çok sorun etmeye gerek yok ama inşaallah doktor her şeyi söylemiştir bana.. İnşaallah daha kötü bir şey yokturÜzülme canım hiç. Bence kötü bişey değil. Mutlaka tedavisi vardır. Ayrıca sende ki fazla kilolarda çocuk için ayrı bir engel. Bende ikinci hamileliğimde aynı durumu yaşadım. 85,5 kiloyken çocuk istediğimiz halde olmuyordu. Ne zaman zayıfladım 61 kiloya indim. Hatta diyeti bitirdiğimde 1,5 aylık hamileymişim haberim yokmuş. Yani zayıfladığın zaman büyük ihtimal daha çabuk olur. İçini her zaman ferah tut. Allah ne zaman vereceğini çok iyi biliyor. Sıkma sen canını.
Hoşgeldiin canım :) ismin nedir :) ben yağmur :)Selam kızlar. Cuma zayıflama yarışmasında bu gruba davet edildim.
Gruba katılmış sayılıyor muyum? Herhangi birşey yapmam gerekiyor mu?
Dilara ismim zeynepcim..yapalim bencede..yaa bugun berbatti benim menu.haftaici ofiste yemek yapan ablamiz hic beceremiyo yemek olayini..hele diyet yemegi diyince berbat:))bugün resmen aç kaldım simdi bişeyler yedimTeşekür ederim canım
İsmini unuttum ben
Benim zeynep canım senin neydi
Kilolarımız da yakın birbirine
Bence yarış yapabiliriz
Daha az kilo verene o hafta ceza verelim
cok sukur iyiyim cnm.Geldim canım :) sorun var da çözülecek inşaallah :) eşimi bi göreyim ... Sen nasılsın
cok sukur iyiyim cnm.Geldim canım :) sorun var da çözülecek inşaallah :) eşimi bi göreyim ... Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?