Ebrucum kolay gelsin sanaCanlarım geçmişi okudum alıntılar sonraya kaldı.
Öncelikle birinciliğimizi kutluyorum tekrardan herkesi tebrik ediyorum.
Dilara' cım bireyselde üçüncü oldun canım seni de ayrıca kutluyorum.
Eşim bebişi iş yerine götürdü. Benim de temizlik yapmam lazım. Buralarda çok oyalanmadan kaçıyorum. İşlerim ve temizliğim biter bitmez geleceğime de söz veriyorum. Kocaman öpücükler
geçmiş olsun canım .. benimde korkularım var araba kullanmayla ilgili aslında istiyorum ama tedirginlik var :) bakalım ne olacakGeçmişi okuyorum alıntıları sonra yapacağım ama bu mesaja özellikle cevap yazmak istedim. Benim annem Aksarayın bir ilçesinde yaşıyor. Özelden yazarım ayrıntıları. Burada açık açık yazmayım. Geçen yıl kurban bayramında annemlerdeydik. Dönerken Hangi kasaba hatırlamıyorum ama Konya yolu üzerinde yaklaşık 120 gibi bir hızla gidiyoruz. Arabayı eşim kullanıyor ben bebek olduğu için arkadayım yanımda gelinimiz önde erkek kardeşim oldukça kalabalığız. Kasabaya yaklaşırken eşim hızını azalttı biraz 90 lara kadar indi. Birden bire kasabanın dış yolunda önümüze bir kamyonet çıktı yolun ortasında durdu. Öyle bir fren yaptık ki anlatamam. Neye uğradığımızı şaşırdık. Arabanın ön tampon kamyonun kasasına girdi. Allahtan hiç birimize bişey olmadı ama eğer hızını azaltmamış olsaydı ya da frenlerimiz iyi olmasaydı (bide araba çok doluydu durabilmemiz bile mucize.) emin ol şimdi çok daha kötü durumlarda olabilirdik. Yani önemli olan senin dikkatli olman değil. Trafikte tek başına değilsin. Bunun yol durumu var, şehir dışı gidiyorsun önüne taş çıkabilir, özellikle hayvan çıkabilir. Normal hayvanlardan hariç başka türlü hayvanlar olabilir. O nedenle ne olursa olsun hız yapma canım. Sen tedbirini al kaza gelecekse bile Allahtan gelir zaten.
Not: 2008 den beri araba kullanıyorum Allaha şükür 1 tane kazam yok. (İyi şoför olduğumu söylemiyorum sadece çok dikkat ettiğimi belirtmek istedim. Trafikteki herkes dikkatli olsa eminim kazalar yarıya iner.
anaaa cimri dedi :) bende önceden bi ton plan yaparım heveslenirim bu markete giderken bile böyledir bir giderim bunu böylede yapabilirim şu da olmayıversin haa bak bu böyle daha uygun diye diye bi gelirim eve istediklerimin %20 si anca varAraba tartışmasında kalabalık yapmayım dedim ama baktım bugüne de sarkmış, artık dayanamayacağım.
Yahu 140 ne demek?Biraz tatlı canlı olun. Gerek yok o kadar hız yapmaya... Otobanda değil, hayatta başarı kazanırken hızlı olun, yeter.
Arabaya gelince, benim zaten hiç niyetim yok. Anca bir gün evim olur, üstüne de deli gibi param olursa alırım. Almakla bitmiyor çünkü, bakımı, arızası, benzini... Çok para olmadan değmez gibi geliyor bana... Gerçi ben cimri bir insanımdır, söylemesi ayıp...
anaaa cimri dedi :) bende önceden bi ton plan yaparım heveslenirim bu markete giderken bile böyledir bir giderim bunu böylede yapabilirim şu da olmayıversin haa bak bu böyle daha uygun diye diye bi gelirim eve istediklerimin %20 si anca var
onca mesaj okudum niyeyse sadece 2 alıntı yaptım :) gece geç uyudum 4te ve şimdi uyandım akşamdan beridirde açım.. yalnız saatlerimi de düzenleyince psikolojik olarak etkilenip bilinçaltımda kilo verimini kısıtlamaktan korkuyorum ben yaa çok korkuyorum hemde.. ne yapcam been
dünkü menümü yazıp yazmamak konusunda kararsızım.. gerçi daha önce daha kötü menülerimi yazdım ama ne bileyim menünün kötülüğüyle yüzleştim ama buraya yazmakta emin değilim..
acaba önce bu korkuyumu yensem zaman vereyim kendime ama tam bir düzenden önce .. evet evet önce kendi psikolojimi düzeltmem lazım önceMarket konusuna gelince pek cimriliğim kalmıyordu benim. Hatta gidip istediklerimin 2 katını alıp dönüyordum.
Ama artık gidip bir tanecik şey bile alamadığım oluyor, hepsinin içinde yumurta, süt falan var. Senin huyun iyiymiş. :)
Ece hazır buraya gelmişsin, bizle de takılacaksın, yarışmaya girmesen bile kendi kilo takibini yap, cumaları bizle beraber tartıl, sen de birkaç kilo ver.
Öncelikle aç kalma, git bir şeyler ye...
Psikolojini de kesinlikle sağlam tut. Bu yaz 3 hafta resmen kampa sokmuştum kendimi, günde 3 saat yürüyordum, yüzüyordum, ama o kadar korkuyordum ki veremezsem diye... Korktuğum da başıma geldi. O faciadan sonra da aklımı başıma topladım, kendime tekrar inandım. Şimdi rahat veriyorum tekrar. Üstelik o günlerdeki kadar hareket etmiyorum. O yüzden düşündüklerine dikkat etmelisin. İnternette kilo verme telkinleri falan var, belki duymuşsundur. İşe yarayabileceklerine kesinlikle karşı çıkmadığın sürece git onları indir, dinle... Bilinçaltı telkinleri, senin dduyduğun şey sadece müzik oluyor. Bunu yapmak bile psikolojini etkiler, dinlediklerinin işe yaramasını sağlar.
acaba önce bu korkuyumu yensem zaman vereyim kendime ama tam bir düzenden önce .. evet evet önce kendi psikolojimi düzeltmem lazım önce
Bende şu gűn bu zaman diye diye cok ertedim.ALARM! ALARM! BEYNİN BAHANELER ÜRETİYOR!
Zaman vereyim diye bir şey yok, zaman vermek yalan, yapman gereken tek şey başlangıç. Adım atmaya başladıkça yapabileceğini inanırsın. Oturduğun yerde kalıp hiçbir şeyi değiştirmeden olmaz. Psikolojin güzel menülerle, yeri geldiğinde sporlarla ve takımdan aldığın güzel yorumlarla düzelir.
canım zamana herkesin ihtiyacı var ama moralinin düzelmesi için birşeyler yapmaya bi yerlerden başlamalısın. ben ara verdim de noldu 16 kilo verdim toplamda 6 kilosunu 1.5 ayda geri aldım hemen. vucudundaki değişiklikler bile seni mutlu edecektir.acaba önce bu korkuyumu yensem zaman vereyim kendime ama tam bir düzenden önce .. evet evet önce kendi psikolojimi düzeltmem lazım önce
pirinç maalesefEdacım dolmalar piriçten miydi. menün güzel pirinçten değilse :)
çoktan ziyade saatler berbatEdacım ćok olmuş sanki biraz
inş canımEdacım günaydın, gofretols iyiymiş ama yaaş yvaş düzenen gireceğn eminim.
sanırım meyveyi akşam yemiyorduk :)Günaydın Kızlar
Dünkü menüm:
sabah 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 salatalık
1 kk peynir
5 siyah zeytin
2 tb ekmek
Öğlen 12.00
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
2 salatalık
2 tb ekmeği
Akşam 18.30
1 tabak menemen
1 orta boy salkım yeşil üzüm
suyum 2 lt olmadı sanırım
Geçmişi okuyorum alıntıları sonra yapacağım ama bu mesaja özellikle cevap yazmak istedim. Benim annem Aksarayın bir ilçesinde yaşıyor. Özelden yazarım ayrıntıları. Burada açık açık yazmayım. Geçen yıl kurban bayramında annemlerdeydik. Dönerken Hangi kasaba hatırlamıyorum ama Konya yolu üzerinde yaklaşık 120 gibi bir hızla gidiyoruz. Arabayı eşim kullanıyor ben bebek olduğu için arkadayım yanımda gelinimiz önde erkek kardeşim oldukça kalabalığız. Kasabaya yaklaşırken eşim hızını azalttı biraz 90 lara kadar indi. Birden bire kasabanın dış yolunda önümüze bir kamyonet çıktı yolun ortasında durdu. Öyle bir fren yaptık ki anlatamam. Neye uğradığımızı şaşırdık. Arabanın ön tampon kamyonun kasasına girdi. Allahtan hiç birimize bişey olmadı ama eğer hızını azaltmamış olsaydı ya da frenlerimiz iyi olmasaydı (bide araba çok doluydu durabilmemiz bile mucize.) emin ol şimdi çok daha kötü durumlarda olabilirdik. Yani önemli olan senin dikkatli olman değil. Trafikte tek başına değilsin. Bunun yol durumu var, şehir dışı gidiyorsun önüne taş çıkabilir, özellikle hayvan çıkabilir. Normal hayvanlardan hariç başka türlü hayvanlar olabilir. O nedenle ne olursa olsun hız yapma canım. Sen tedbirini al kaza gelecekse bile Allahtan gelir zaten.
Not: 2008 den beri araba kullanıyorum Allaha şükür 1 tane kazam yok. (İyi şoför olduğumu söylemiyorum sadece çok dikkat ettiğimi belirtmek istedim. Trafikteki herkes dikkatli olsa eminim kazalar yarıya iner.
kızlar durun noluyo hemen trafik canavarı yaptınız beni :) çok şükür dikkatliyimdir yol ayrımı olmayan herhangi giriş çıkışı olmayan bi yoldan bahsettim ben oda her zaman 140 la gidiyomuşum gibi bi algı oluşmasın bazen yol iyiyse çıkabiliyorum ama öyle deli gibi araba kullanmam neettiniz sizAraba tartışmasında kalabalık yapmayım dedim ama baktım bugüne de sarkmış, artık dayanamayacağım.
Yahu 140 ne demek?Biraz tatlı canlı olun. Gerek yok o kadar hız yapmaya... Otobanda değil, hayatta başarı kazanırken hızlı olun, yeter.
Arabaya gelince, benim zaten hiç niyetim yok. Anca bir gün evim olur, üstüne de deli gibi param olursa alırım. Almakla bitmiyor çünkü, bakımı, arızası, benzini... Çok para olmadan değmez gibi geliyor bana... Gerçi ben cimri bir insanımdır, söylemesi ayıp...
Gofret neyse de :) 3dolmada pirinçliymiş... Ve mercimekte bakliyat canım... Bakliyatta çok kalori var bulgur bile 250kal.. Yiyeceksen bile bir günde bir porsyon yemelisin.... Daha dikkatli ol :)Dün ki menü
10:45
4 kaşık taze fasulye kavurması yumurtalı
6 zeytin
El içi kadar peynir
Domates
15:30
Bir domates
Bi yaprak ekmek (çiçek ekmekten)
17:00
Şekersiz türk kahvesi
Bir gofret
20:30
Üç kabak dolması
Bir kase yeşil mercimek çorbası yogurtlu
Tatilde oldugum için ögünler sarktı pazartesi iş başı yapınca daha dogru saatler olacak inş
Canım akşam yemeğin çok geç saatte olmuş ama haklısın okuldayım tez hazırladım demişsin :) 18.00dan sonra bir şey yememeye dikkat et canım :) kiloya faydası oluyor gerçekten :) su da çok az olmuş :)Dünkü menüm
Sabah 9:15
Domates salatalık
10 tane fındık
Peynir
1 yumurta
10:30
1 tane kurabiye
Aksam 20:45
1 tabak patlıcan oturtma
(Onca aclıgın ustune yiyince mideme oturdu resmen)
2-3 lokma pide
1 incir
Su 1,5 lt
Spor
Butun gun baya bi yurudun, yokuslar çıktım özellikle..
Yazmalısın canım ya ... Benim geçen hafta internetin yoktu hiç giremedim menü de yazamadım o yüzden kaçamaklarım çok oldu sadece 300gr verebildim çok kötü oldu... Menülerini paylaşırsan daha çok kilo verirsin :) motive olur sana da :)dünkü menümü yazıp yazmamak konusunda kararsızım.. gerçi daha önce daha kötü menülerimi yazdım ama ne bileyim menünün kötülüğüyle yüzleştim ama buraya yazmakta emin değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?