Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ebrucum kolay gelsin sana

Kızlar herkesi tek tek kutluyorum
Bu hafta yine birinci olmuşuz
Haftaya yine birinci olmak dileyiğle
Kaçamaksız bir hafta dilerim herkese

Araba tartışmasında kalabalık yapmayım dedim ama baktım bugüne de sarkmış, artık dayanamayacağım.
Yahu 140 ne demek? Biraz tatlı canlı olun. Gerek yok o kadar hız yapmaya... Otobanda değil, hayatta başarı kazanırken hızlı olun, yeter.

Arabaya gelince, benim zaten hiç niyetim yok. Anca bir gün evim olur, üstüne de deli gibi param olursa alırım. Almakla bitmiyor çünkü, bakımı, arızası, benzini... Çok para olmadan değmez gibi geliyor bana... Gerçi ben cimri bir insanımdır, söylemesi ayıp...

geçmiş olsun canım .. benimde korkularım var araba kullanmayla ilgili aslında istiyorum ama tedirginlik var :) bakalım ne olacak
anaaa cimri dedi :) bende önceden bi ton plan yaparım heveslenirim bu markete giderken bile böyledir bir giderim bunu böylede yapabilirim şu da olmayıversin haa bak bu böyle daha uygun diye diye bi gelirim eve istediklerimin %20 si anca var

onca mesaj okudum niyeyse sadece 2 alıntı yaptım :) gece geç uyudum 4te ve şimdi uyandım akşamdan beridirde açım.. yalnız saatlerimi de düzenleyince psikolojik olarak etkilenip bilinçaltımda kilo verimini kısıtlamaktan korkuyorum ben yaa çok korkuyorum hemde.. ne yapcam been

dünkü menümü yazıp yazmamak konusunda kararsızım.. gerçi daha önce daha kötü menülerimi yazdım ama ne bileyim menünün kötülüğüyle yüzleştim ama buraya yazmakta emin değilim..

Market konusuna gelince pek cimriliğim kalmıyordu benim. Hatta gidip istediklerimin 2 katını alıp dönüyordum.
Ama artık gidip bir tanecik şey bile alamadığım oluyor, hepsinin içinde yumurta, süt falan var. Senin huyun iyiymiş. :)

Ece hazır buraya gelmişsin, bizle de takılacaksın, yarışmaya girmesen bile kendi kilo takibini yap, cumaları bizle beraber tartıl, sen de birkaç kilo ver.

Öncelikle aç kalma, git bir şeyler ye...
Psikolojini de kesinlikle sağlam tut. Bu yaz 3 hafta resmen kampa sokmuştum kendimi, günde 3 saat yürüyordum, yüzüyordum, ama o kadar korkuyordum ki veremezsem diye... Korktuğum da başıma geldi. O faciadan sonra da aklımı başıma topladım, kendime tekrar inandım. Şimdi rahat veriyorum tekrar. Üstelik o günlerdeki kadar hareket etmiyorum. O yüzden düşündüklerine dikkat etmelisin. İnternette kilo verme telkinleri falan var, belki duymuşsundur. İşe yarayabileceklerine kesinlikle karşı çıkmadığın sürece git onları indir, dinle... Bilinçaltı telkinleri, senin dduyduğun şey sadece müzik oluyor. Bunu yapmak bile psikolojini etkiler, dinlediklerinin işe yaramasını sağlar.

dünkü menümü yazıp yazmamak konusunda kararsızım.. gerçi daha önce daha kötü menülerimi yazdım ama ne bileyim menünün kötülüğüyle yüzleştim ama buraya yazmakta emin değilim..

Daha ilk günden caymak yok.
Menünün kötülüğü ile daha yüzleşmedin, asıl yüzleşme buraya yazdıktan sonra.

acaba önce bu korkuyumu yensem zaman vereyim kendime ama tam bir düzenden önce .. evet evet önce kendi psikolojimi düzeltmem lazım önce

acaba önce bu korkuyumu yensem zaman vereyim kendime ama tam bir düzenden önce .. evet evet önce kendi psikolojimi düzeltmem lazım önce

ALARM! ALARM! BEYNİN BAHANELER ÜRETİYOR!

Zaman vereyim diye bir şey yok, zaman vermek yalan, yapman gereken tek şey başlangıç. Adım atmaya başladıkça yapabileceğini inanırsın. Oturduğun yerde kalıp hiçbir şeyi değiştirmeden olmaz. Psikolojin güzel menülerle, yeri geldiğinde sporlarla ve takımdan aldığın güzel yorumlarla düzelir.

Bende şu gűn bu zaman diye diye cok ertedim.
Aynen pat diye bir adim atmak gerekiyormus.:)
Psikolojide cok onemli.ictenlikle inanmak ve olumlu dusunmek gerekiyor.
Cunku dusundugumuz seyler basimiza geliyor.:)

canım zamana herkesin ihtiyacı var ama moralinin düzelmesi için birşeyler yapmaya bi yerlerden başlamalısın. ben ara verdim de noldu 16 kilo verdim toplamda 6 kilosunu 1.5 ayda geri aldım hemen. vucudundaki değişiklikler bile seni mutlu edecektir.

Edacım dolmalar piriçten miydi. menün güzel pirinçten değilse :)
pirinç maalesef

Edacım ćok olmuş sanki biraz
çoktan ziyade saatler berbat

Edacım günaydın, gofretols iyiymiş ama yaaş yvaş düzenen gireceğn eminim.
inş canım

sanırım meyveyi akşam yemiyorduk :)

kızlar durun noluyo hemen trafik canavarı yaptınız beni :) çok şükür dikkatliyimdir yol ayrımı olmayan herhangi giriş çıkışı olmayan bi yoldan bahsettim ben oda her zaman 140 la gidiyomuşum gibi bi algı oluşmasın bazen yol iyiyse çıkabiliyorum ama öyle deli gibi araba kullanmam neettiniz siz rabbim hepimizi kazadan beladan korusun tabi ki hız iyi bişey degil öyle bi tutkum yok ama insan bazen istiyo diyorum ve bu konuyu kapatıyorum kendi açımdan

Selam kızlar, gecmişi okumayı anca bitirdim
Maleaef telefondan hiç aljntı yapamadım ama tek tek okudum hepsini

Dün lahmacun yemeye bile fırsat bulamadım, tezimi yazmam beni baya bi oyaladı, 19:30 a kadar okulda kaldım, fotokopici de benim çıkmamı bekledi, kimse kalmamıstı.. Neyse teslim ettim, ama hala birsey yememiştim.. Bi garip oldu dün , neyse bugun duzenli olur artık..

Dünkü menüm

Sabah 9:15
Domates salatalık
10 tane fındık
Peynir
1 yumurta

10:30
1 tane kurabiye

Aksam 20:45
1 tabak patlıcan oturtma
(Onca aclıgın ustune yiyince mideme oturdu resmen)
2-3 lokma pide

1 incir

Su 1,5 lt
Spor
Butun gun baya bi yurudun, yokuslar çıktım özellikle..

He kızlar unutmadan, yarın kocam geliyor sonunda.. O yoklen aslında yemek filan yapmıyordum, kendime gore seyler yapıyordum iyiydi:) simdiden sonra biraz daha zor olabilir:)
Neyseki kocam da sofrayı donatayım yemekler yapayım gibi bi istegi yok, iki çesit dalata yap bi de corbA yap yeter der, agır yemekler istemez pek, sever ama..:)

Gofret neyse de :) 3dolmada pirinçliymiş... Ve mercimekte bakliyat canım... Bakliyatta çok kalori var bulgur bile 250kal.. Yiyeceksen bile bir günde bir porsyon yemelisin.... Daha dikkatli ol :)

Canım akşam yemeğin çok geç saatte olmuş ama haklısın okuldayım tez hazırladım demişsin :) 18.00dan sonra bir şey yememeye dikkat et canım :) kiloya faydası oluyor gerçekten :) su da çok az olmuş :)

Yazmalısın canım ya ... Benim geçen hafta internetin yoktu hiç giremedim menü de yazamadım o yüzden kaçamaklarım çok oldu sadece 300gr verebildim çok kötü oldu... Menülerini paylaşırsan daha çok kilo verirsin :) motive olur sana da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…