Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çabuk bitmiş menü. :) Eskiden olsa eleştirirdim ama benim de gözüm döndü... Arada bir böyle kar etmek gerekiyor belki de...

Gofret neyse de :) 3dolmada pirinçliymiş... Ve mercimekte bakliyat canım... Bakliyatta çok kalori var bulgur bile 250kal.. Yiyeceksen bile bir günde bir porsyon yemelisin.... Daha dikkatli ol :)

Aha, mercimek de yasak. Hatta akşamları meyve de yasak galiba...
İyi menüler çıkaracağımı sanıyordum ama siz topa tutacaksınız beni.
Mercimek benim temel gıdam. Neyse artık, nasılsa deneme süresindeyim, kilo verememiş olursam biraz daha deneriz beni. :)

Ben şimdi kaçtım kızlar, anca akşama gelirim.
Bu arada spor yapmak isteyip de cesaret edemeyenlere küçük bir not:
1 saat step çektim, 15 dakika eliptik bisiklete bindim. Akşama da en az 1 saatlik yürüyüş yapacağım.

Haydi görüşürüz...

Yok birtanem aynı gün içinde çok bakliyat tüketmişsin :) kalori hesabı yap bence :)

Benim bugunkü menüm

sabah sade nescafe bir kupa

12:00 1 kepçe ezogelin çorba
1 kepçe cacık
2 çatal mantar

14:00 az şekerli bir türk kahvesi (ofiste yapılmıştı çıkıntılık yapmak istemedim.)

KAhvaltım yok malesef akşam da yiyemeyeceğim. hala işteyim . çıkar çıkmaz arkadaşımın kınasına gitmek zorundayım. o saatten sonra da bişey yemem zaten bugun çok dengesiz oldu çok

su 2 lt. yarım saaat yürüyüşüm var. akşam da bol bol göbek atmaca

Menüm :)
06.30-07.30
Spor :)
11.00
Domates salatalık
Peynir (çok yedim çok güzeldi :))
Bi çay k çilek reçeli, yoğurt içine pul biber
3bardak şekersiz çay :)
15.00
1elma
16.00
Müsli içine az kuru üzüm süt :)
18.00
Tavuk çorbası bi kase
Yoğurtlu kabak salatası
20.00
Bi limonlu soda
:)

Kızlar bugun kendimi tutabildiğim kadar tuttum ama yine de hatalı bi menu oldu , hiç iyi değildi
Menum

Sabah 9:15
1 kurabiye

11:30
Domates salatalıl
Peynir
8-10 tane fındık

14:15
3 tane kurabiye. (Kurabiyeleri yolladım kayınvalideme, al götür dedim evde olunca ben yiyorum) gitti bitti artık yok kurtuldum)

18:00
3 tane kuru patlıcan dolması

21:30
1 tane kuru patlıcan dolması (tamamen gereksizdi)

Dolmalar pirinçli oldugu için sorun..

2-2,5 lt su

Son düzenleme:
Kızlar menüm,

Sabah 10,00 haşlanmış yumurta bir yane,1 dilim kepek ekmeği,bir dilim peynir,6zeytin

Öğle patlıcan yemeği bir tabak az yağlı

Ara bir avuç fındık

Akşam bir tabak bamya zeytinyağlı,1 dilim tavuk haşlanmış,salata

Şimdide şeftali ve erik yedim birer tane kızlar

Spor 20 dk bugün evde çok yoruldum su 1 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…