Dünkü menüm
Sabah 9:15
Domates salatalık
10 tane fındık
Peynir
1 yumurta
10:30
1 tane kurabiye
Aksam 20:45
1 tabak patlıcan oturtma
(Onca aclıgın ustune yiyince mideme oturdu resmen)
2-3 lokma pide
1 incir
Su 1,5 lt
Spor
Butun gun baya bi yurudun, yokuslar çıktım özellikle..
Gofret neyse de :) 3dolmada pirinçliymiş... Ve mercimekte bakliyat canım... Bakliyatta çok kalori var bulgur bile 250kal.. Yiyeceksen bile bir günde bir porsyon yemelisin.... Daha dikkatli ol :)
Yok birtanem aynı gün içinde çok bakliyat tüketmişsin :) kalori hesabı yap bence :)Çabuk bitmiş menü. :) Eskiden olsa eleştirirdim ama benim de gözüm döndü... Arada bir böyle kar etmek gerekiyor belki de...
Aha, mercimek de yasak.Hatta akşamları meyve de yasak galiba...
İyi menüler çıkaracağımı sanıyordum ama siz topa tutacaksınız beni.
Mercimek benim temel gıdam.Neyse artık, nasılsa deneme süresindeyim, kilo verememiş olursam biraz daha deneriz beni. :)
Ben şimdi kaçtım kızlar, anca akşama gelirim.
Bu arada spor yapmak isteyip de cesaret edemeyenlere küçük bir not:
1 saat step çektim, 15 dakika eliptik bisiklete bindim. Akşama da en az 1 saatlik yürüyüş yapacağım.
Haydi görüşürüz...
edacım baya baya farkı var ne güzel zayıflamışsın maşallah. ama bi kaç ay sonra şu anki halinle 60 lı kilolardaki halini de görmek isteriz.Eki Görüntüle 1230600 kızlar yegenim yapmış bakın bu benim :))
ya koyduktan sonra bi utandım kaldırsam mı resmi dedim :Oedacım baya baya farkı var ne güzel zayıflamışsın maşallah. ama bi kaç ay sonra şu anki halinle 60 lı kilolardaki halini de görmek isteriz.
agzın burnun çok güzelya koyduktan sonra bi utandım kaldırsam mı resmi dedim :O
Eki Görüntüle 1230600 kızlar yegenim yapmış bakın bu benim :))
Rakibim harikasin.Eki Görüntüle 1230600 kızlar yegenim yapmış bakın bu benim :))
Bencedeeda ne kadar farketmıs, ama 79'dan daha zayıf duruyorsun canımmm.
Bencede daha zayıf duruyorsun 79 dan.. Çok farketmiş canım:)Eki Görüntüle 1230600 kızlar yegenim yapmış bakın bu benim :))
eda ne kadar farketmıs, ama 79'dan daha zayıf duruyorsun canımmm.
Rakibim harikasin.
Maşallah :) 79 dan daha az gibi gerçekten :)
hepinize tesekkur ederim :) pilatesin faydaları diyelim bide etim sıkıdır benim :)Bencede daha zayıf duruyorsun 79 dan.. Çok farketmiş canım:)
Bencede daha zayıf duruyorsun 79 dan.. Çok farketmiş canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?