Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

B
Bence menun cok guzel agiyet olsun

Yok birtanem aynı gün içinde çok bakliyat tüketmişsin :) kalori hesabı yap bence :)

Kız onu yiyen ben değilim zaten.
Ama ben de yiyeceğim öyle... Hem de sabahtan akşama kadar mercimekli menülerim olacak.

Eki Görüntüle 1230600 kızlar yegenim yapmış bakın bu benim :))

Yeğenin çok renkli karakterli biriymiş. :) Kötü olmuş demek de değil he bu, eğlenceli olmuş ne güzel. :)
79 gibi değilsin diyenlere katılıyorum. Çok daha fazla fark var gibi gerçekten... Sporun faydası büyük.

Bu ne kız? Anaaaam...
Çok yapma böyle...

Ekmekle bağını kesmiş bir menü... :)
Ben duramıyorum valla ekmeksiz. Güzel olmuş menün. Ama benim diyeceğim tek şey reçel... Miktarı az olsa da tatlı bir şeyler yemek, yakın zamanda tekrar tatlı istemek demek. Ama canımız çektiğinde uzak durdukça artık canımız çekmeyi bırakıyor.

Bence o kadar sorunlu değil. Olacak o kadar. Kurabiyeler sorun, o da yine canın çeker diye...

Ekmeksiz bir menü daha... Ama güzel seçimler, güzel dağılım... Doyuyorsan sorun yok.

Bu da benim menüm, pek sizi standartlarınıza göre değil.

Sabah
2 dilim ekmek
10 zeytin
1/2 domates

Öğlen
1/2 tabak taze fasulye yemeği
1 dilim ekmek

Ara
9 kara erik

Akşam (17:00)
1 tabak makarna

Aslında akşam mercimek çorbası yapacaktım ama dışarı çıkmam gerekti, yemeği de mecburen dışarda yedim, en ucuzundan...

1 saat step + 15 dakika eliptik bisiklet + 1,5 saat de yürüyüşüm var.

Kurabiyeler dolmalar naptin sen böyle Tuba..... Neyseki gondermisin kurabiyeleri çok da iyi yapmisin

Canım akşam atıştırsaydın bir şeyler keşke

M
Meyvelerin saati biraz geç olmuş sanki gerçi kacta uyuduguna bağlı benim gibi hala uyanisan sorun yok. Menun çok güzel tebrikler

Afiyet olsun canım güzel menü olmuş

Canım makarna dışında güzel bir de erik de fazla biraz ama spor çok güxel

Akşam dışında pek de standartlara uymayan bisey yok aslinda neyseki beste yemissin afiyet olsun

Dilatacım menün çok güzel
Afiyet olsun

Kızlar bu günku menümü yazayım
Sabah 9.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates yarım

Ara 11.30
Küçük bir salkım siyah üzüm

Öğle 14.00
Yarım karnıyarık fırında
1 tane kırmızı közlenmiş biber
Salata
2 dilim ekmek

Akşam 19.00
1 porsiyon tavuk haslama
Salata
1 dilim ekmek

Su 2 litre
Spor yok maalesef
Yarından itibaren başlıyacağım
Annemden yeni geldim vaktim kalmadı yürümeye

Canım makarna dışında güzel bir de erik de fazla biraz ama spor çok güxel

Dışarda gözüm dönmesin de çok yemeyeyim diye eriğe yüklendim. :)

Akşam dışında pek de standartlara uymayan bisey yok aslinda neyseki beste yemissin afiyet olsun

Aynen Nazmiyecim, benim de tek tesellim erken olması. :)
Gördüğüm kadarıyla takım pek ekmek yemiyor, ben de ekmek de var ya, o yüzden standartlara uymuyor demiştim. :)

Güzel menü ama en azından 2 ara yapmanı tavsiye ederim. Sonra çok acıkınca akşama patlak verme riski olmasın. :)

Genel olarak menüler çok güzel kızlar. Biraz tatlı, bir gofret falan çıkıyor ama yine de sık olmadıkça iyi bence... Güzel sonuçlar alacağız böyle devam edersek...

Canım vücudunu çok aç bırakmışsın.

Gunaydin kízlarr.:) iyi pazarlarr.:)
--
Eda'cim ne kadar zaman pilates yapmistin?haftada kac gun? Kac saat? :)

Canım günaydın, afiyet olsun ama kurabiye ve pirinçli dolma olmamış. İnşallah bizde kilolarımızı verince biraz daha rahat yemeye devam edeceğiz. Sabır güzelim..

Canım günaydın, tanışmadık sanırım. Ben gönül 33 yaşında, bekarım. Çalışıyorum. Kilom 79.900, 86 ile başlamıştım. hefefim 63. İzinliyim ama kısa sürede takıma girebilieceğim inşallah. Hayatım menün güzel. Sadece meyveleri 3'ten önce yememiz gerekiyor. Ben de akşam üzüm yemiştim ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…