- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
Ben de heves ettim resmimi koyayım, gerci elbisemden çok anlasılmıyor fiziğim:)
Günaydın Hatunlar yine sabahın köründe kalktım. Hafta sonu bari şöyle 10.00'a kadar yatsam ne güzel olur.
Dünkü Menüm
Sabah 09.00
1 tabak menemen
2 salatalık
1kk peynir
5 zeytin
Öğlen 14.00
1 salkım üzüm
Akşam 17.00
1 tabak kısır
1 bardak kola
Akşam olmadı, valla ne deseniz haklısınız. Böyle yapınca kilo verilmiyor tabi. Kızdım kendime.
Bikaç kere tb ekmeği aldım. baktım ekmek olunca 1 dilim 2 dilim derken sayıyı artırıyorum. ben de artık eve ekmek almamaya karar verdim kızlar.
Evet gecen hafta cekmiştim:) ama elbisem cok bol:)canım yeni kilon mu; ama dediğin gibi anlaşılmıyor :) ama çok sekersınn, cok tatlısın hayatım..
Bu da benim menüm, pek sizi standartlarınıza göre değil.
Sabah
2 dilim ekmek
10 zeytin
1/2 domates
Öğlen
1/2 tabak taze fasulye yemeği
1 dilim ekmek
Ara
9 kara erik
Akşam (17:00)
1 tabak makarna
Aslında akşam mercimek çorbası yapacaktım ama dışarı çıkmam gerekti, yemeği de mecburen dışarda yedim, en ucuzundan...
1 saat step + 15 dakika eliptik bisiklet + 1,5 saat de yürüyüşüm var.
5 -6 kilo çok farketmiş, alt resimde 80 den daha az görünüyorsunbende ekliyorum :) mavili fotoda henüz takımla tanışmamışım. 86 kiloydum. ayakta yanımda yiğenimin olduğu fotoda da 80 kiloyum. şimdiki halim sayılır yani. 5 kilo daha vereyim yine foto paylaşıcam. bu sefer ayakta güzelce çekinirim
5 -6 kilo çok farketmiş, alt resimde 80 den daha az görünüyorsun
C ile başlayan bi böcek ismi vardı , koladan bahsediyorum, aşama aşama resimlerini görmüüştüm, bir yıgın böcek, bunları eZiyorlar filan, rengini vermek içindi yanlış hatırlamıyorsam.. İghhhyyhh
Günaydın Hatunlar yine sabahın köründe kalktım. Hafta sonu bari şöyle 10.00'a kadar yatsam ne güzel olur.
Dünkü Menüm
Sabah 09.00
1 tabak menemen
2 salatalık
1kk peynir
5 zeytin
Öğlen 14.00
1 salkım üzüm
Akşam 17.00
1 tabak kısır
1 bardak kola
Akşam olmadı, valla ne deseniz haklısınız. Böyle yapınca kilo verilmiyor tabi. Kızdım kendime.
Bikaç kere tb ekmeği aldım. baktım ekmek olunca 1 dilim 2 dilim derken sayıyı artırıyorum. ben de artık eve ekmek almamaya karar verdim kızlar.
bende ekliyorum :) mavili fotoda henüz takımla tanışmamışım. 86 kiloydum. ayakta yanımda yiğenimin olduğu fotoda da 80 kiloyum. şimdiki halim sayılır yani. 5 kilo daha vereyim yine foto paylaşıcam. bu sefer ayakta güzelce çekinirim
C ile başlayan bi böcek ismi vardı , koladan bahsediyorum, aşama aşama resimlerini görmüüştüm, bir yıgın böcek, bunları eZiyorlar filan, rengini vermek içindi yanlış hatırlamıyorsam.. İghhhyyhh
Gunaydın yazmamısım:)
Gunaaayyydıııınn
Bugun havaalanına gidicez kızlarla, esim geliyor, insallah bundan sonra da aynen devam edebilirim diyetime.. Yaptıgım en etkili sey bence akaam 6-7 den sonra bişe yememekti bence, ama simdi esim eve 6:30 da geliyor işten, yemeği hazırlayıp yememi bira zaman alıyor, artık tam hazır ederim gelir gelme yeriZ geç olmadan..
böcekten de gelse protein proteindir diyorsun:)))canım belki farketmişsindir. ben deçok nadiren içerim kolay. Ama hiç içmemek daha iyi tabiki. Hem neden öye diyoun ki, belki o böceğinde bişeylere faydası vardır :) hee heee ...
Dışarda gözüm dönmesin de çok yemeyeyim diye eriğe yüklendim. :)
Aynen Nazmiyecim, benim de tek tesellim erken olması. :)
Gördüğüm kadarıyla takım pek ekmek yemiyor, ben de ekmek de var ya, o yüzden standartlara uymuyor demiştim. :)
Güzel menü ama en azından 2 ara yapmanı tavsiye ederim. Sonra çok acıkınca akşama patlak verme riski olmasın. :)
Genel olarak menüler çok güzel kızlar. Biraz tatlı, bir gofret falan çıkıyor ama yine de sık olmadıkça iyi bence... Güzel sonuçlar alacağız böyle devam edersek...
Canım ben normalde de ekmek yemiyorum bu benim için avantajkaratay teyze de ekmek yemeyin diyo gerçi o parçalanmış karbonhidrat olan hiçbirşeyi yemeyin diyor bi kacgun denersen zaten alisiyorsun ekmek hiç aklına bile gelmiyor
Iti pazarlar kızlar
30.8 menüm
08:30
1 dikim peynir, 3 dilim ekmek, 2 yumurta
12:30
Izgara tavuk, salata, ayran
16:00
Yarım kumpir (olmamalıydı)
Maden suyu
19:30
2 küçük balık ızgara
Salata
1,5 lt su
1 saat jimnastik
2 saat yüzme
Dün jimnastik yaparken bacaklarımın ne kadar yağlabdığını fark ettim. Çok iğrenç ama yağlar sarkıyordu. (Şuanda 80 kg I'm) sonra aynanın karşısına geçtim, çıplak olarak. Ve gerçekten bu bedene iyi bakmadığımı anladım. Her yanım yağ olmuştu.
Daha öncede zayıflamam gerektiğini Baskül söylüyordu ama bilinçaltım slgılayamıyormuş demek ki.
Oysa aynalar biZe tüm gerçekleri gösteriyor. Kıyafetlerde engelliyor gerçeklerle yüzleşmemizi.
Bugün işte aynanın karşısında bedenimle konuştum. Ona iyi bakamadığım için özür diledim :)
Ve ona söz verdim, artık ona kulak vereceğim. :) :)
Yazmalısın canım ya ... Benim geçen hafta internetin yoktu hiç giremedim menü de yazamadım o yüzden kaçamaklarım çok oldu sadece 300gr verebildim çok kötü oldu... Menülerini paylaşırsan daha çok kilo verirsin :) motive olur sana da :)
ALARM! ALARM! BEYNİN BAHANELER ÜRETİYOR!
Zaman vereyim diye bir şey yok, zaman vermek yalan, yapman gereken tek şey başlangıç. Adım atmaya başladıkça yapabileceğini inanırsın. Oturduğun yerde kalıp hiçbir şeyi değiştirmeden olmaz. Psikolojin güzel menülerle, yeri geldiğinde sporlarla ve takımdan aldığın güzel yorumlarla düzelir.
bir kez daha denemekten bir şey çıkmaz hem doğru bir şey deneyeceğim sonuçta tamam kızlar elimden geldiğince bende başlıyorum bugün :)canım zamana herkesin ihtiyacı var ama moralinin düzelmesi için birşeyler yapmaya bi yerlerden başlamalısın. ben ara verdim de noldu 16 kilo verdim toplamda 6 kilosunu 1.5 ayda geri aldım hemen. vucudundaki değişiklikler bile seni mutlu edecektir.
memnun olduuuum :) hangi bölüm, 2 çocukla üniversite başarını da tebrik ederim geçen dönem bizim sınıfta da 32 yaşında bi ablamız vardı arkadaş daha doğrusu hayrandım resmen kendisine ama ne yazıkki 1,5 saatlik yoldan gelmesi nedeniyle devam edemediEce hosgeldin, ben tuba
169 boyum
68,5 kilom
27 yasım
2 kızım var
Marmara uni de son sınıf ögrencisiyim
maşallah :)Eki Görüntüle 1230600 kızlar yegenim yapmış bakın bu benim :))
9 erik miiiiiBu da benim menüm, pek sizi standartlarınıza göre değil.
Sabah
2 dilim ekmek
10 zeytin
1/2 domates
Öğlen
1/2 tabak taze fasulye yemeği
1 dilim ekmek
Ara
9 kara erik
Akşam (17:00)
1 tabak makarna
Aslında akşam mercimek çorbası yapacaktım ama dışarı çıkmam gerekti, yemeği de mecburen dışarda yedim, en ucuzundan...
1 saat step + 15 dakika eliptik bisiklet + 1,5 saat de yürüyüşüm var.
bunu her gün göreb,leceğim bir yerre asıcam ıııygğğC ile başlayan bi böcek ismi vardı , koladan bahsediyorum, aşama aşama resimlerini görmüüştüm, bir yıgın böcek, bunları eZiyorlar filan, rengini vermek içindi yanlış hatırlamıyorsam.. İghhhyyhh
heh bu da olumlu düşüncenin daniskası iç anacım sen şifa niyetinecanım belki farketmişsindir. ben deçok nadiren içerim kolay. Ama hiç içmemek daha iyi tabiki. Hem neden öye diyoun ki, belki o böceğinde bişeylere faydası vardır :) hee heee ...
bunu bende bir kaç kez yaptım ve artık fotoğraflarımı çekiyorum giyinikken bile nasıl durduğumu göreyim diye en son albüm yapıcamDün jimnastik yaparken bacaklarımın ne kadar yağlabdığını fark ettim. Çok iğrenç ama yağlar sarkıyordu. (Şuanda 80 kg I'm) sonra aynanın karşısına geçtim, çıplak olarak. Ve gerçekten bu bedene iyi bakmadığımı anladım. Her yanım yağ olmuştu.
Daha öncede zayıflamam gerektiğini Baskül söylüyordu ama bilinçaltım slgılayamıyormuş demek ki.
Oysa aynalar biZe tüm gerçekleri gösteriyor. Kıyafetlerde engelliyor gerçeklerle yüzleşmemizi.
Bugün işte aynanın karşısında bedenimle konuştum. Ona iyi bakamadığım için özür diledim :)
Ve ona söz verdim, artık ona kulak vereceğim. :) :)
daha neleri gösteriyor aynalar ruhuna iyi bakmadığın da dahil .. en iyi dost diyeilirizYa valla doğru söylüyorsun. Aynalardan uzak kalmamak lazım. Ben de durumumun ne kadar vahim olduğunu birkaç gün önce bir mağazanın aynasından kolumdaki selülitleri görünce fark ettim. Sonra da hemen buraya koştum zaten. Aslında kaçamak yapasımız, ya da sporu ekesimiz geldiğinde yapmamız gereken tek şey mümkün olduğunca çıplak olarak bir aynanın karşısına geçmek. Acı gerçekler o zaman kendini gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?