Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın Hatunlar yine sabahın köründe kalktım. Hafta sonu bari şöyle 10.00'a kadar yatsam ne güzel olur.

Dünkü Menüm

Sabah 09.00
1 tabak menemen
2 salatalık
1kk peynir
5 zeytin

Öğlen 14.00
1 salkım üzüm

Akşam 17.00
1 tabak kısır
1 bardak kola

Akşam olmadı, valla ne deseniz haklısınız. Böyle yapınca kilo verilmiyor tabi. Kızdım kendime.

Bikaç kere tb ekmeği aldım. baktım ekmek olunca 1 dilim 2 dilim derken sayıyı artırıyorum. ben de artık eve ekmek almamaya karar verdim kızlar.

Aslın

Aslında kola haricinde göze batan hiç bişe yok, hatta gayet guzel bi menu.. Kolayı kilodan dolayı degil, zararından dolayı çıkarmalısın hayatından.. Ben içinde böcek ıldugunu öğrendiğimden beri 5-6 yıldır Agzıma surmuyorum:))

Spor harika tebrikler..

bende ekliyorum :) mavili fotoda henüz takımla tanışmamışım. 86 kiloydum. ayakta yanımda yiğenimin olduğu fotoda da 80 kiloyum. şimdiki halim sayılır yani. 5 kilo daha vereyim yine foto paylaşıcam. bu sefer ayakta güzelce çekinirim

Eklentiler

• 1970377_605282316220287_1968353617_n.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_5417.webp
    350 KB · Görüntüleme: 69
C ile başlayan bi böcek ismi vardı , koladan bahsediyorum, aşama aşama resimlerini görmüüştüm, bir yıgın böcek, bunları eZiyorlar filan, rengini vermek içindi yanlış hatırlamıyorsam.. İghhhyyhh

Gunaydın yazmamısım:)
Gunaaayyydıııınn
Bugun havaalanına gidicez kızlarla, esim geliyor, insallah bundan sonra da aynen devam edebilirim diyetime.. Yaptıgım en etkili sey bence akaam 6-7 den sonra bişe yememekti bence, ama simdi esim eve 6:30 da geliyor işten, yemeği hazırlayıp yememi bira zaman alıyor, artık tam hazır ederim gelir gelme yeriZ geç olmadan..

5 -6 kilo çok farketmiş, alt resimde 80 den daha az görünüyorsun

canım belki farketmişsindir. ben deçok nadiren içerim kolay. Ama hiç içmemek daha iyi tabiki. Hem neden öye diyoun ki, belki o böceğinde bişeylere faydası vardır :) hee heee ...

Öğlen bir salkım üzümü yiyip de acıkmadan akşama kadar nasıl durabildin şaşırdım. :) Üzüm çok şekerli ya, çabuk acıktırıyor çünkü... Kalorisinin dışında sağlıksız bir menü olmuş. Böyle menüler ilerde kendini tekrarlamak için zorlar yine, aman dikkat.

Hiç o kadar durmuyorsun gerçekten Gönülcüm, çok daha zayıf duruyorsun.
Takımımızın hepsi kaslı maşallah.

Kızlar moralinizi bozmak istemem ama o dediğiniz böcek, daha doğrusu o böceğin kanı, karamel renkli olan çoğu gıdada doğal renklendirici olarak kullanılıyor. Yani kolada yoksa çikolatada var, bisküvide var. Hepsinde yoktur ama araştırmak lazım.

Günaydın takım. Günaydın Tuba.
Son yemeği erken yemenin faydası büyük gerçekten. Bütün gün aç geçse bile akşam yenilen yemek acımadan göbeğe gidiyor.

Canım ben normalde de ekmek yemiyorum bu benim için avantaj karatay teyze de ekmek yemeyin diyo gerçi o parçalanmış karbonhidrat olan hiçbirşeyi yemeyin diyor bi kacgun denersen zaten alisiyorsun ekmek hiç aklına bile gelmiyor

Mercimeği dayadığım zaman ekmeği o kadar aramıyorum. Gerçi bu aralar rejime yeni başlamanın gazıyla çok ekmek yemiyorum. Günde 3-4 dilimin üstüne çıkmadım daha. Böyle devam edersem bakarsın kahvaltı dışında hiç ekmek yemeyen biri olurum. :) Ama pilavlar ve makarnalar onun yerini tutar herhalde.

Sen karatay mı yapıyorsun? Eğer yapıyorsan, diğer rejimlerden daha büyük bir fayda gördün mü? Çünkü bana eninde sonunda hepsi az yeme ve çok yakmaya çıkıyor gibi geliyor.

Iti pazarlar kızlar
30.8 menüm
08:30
1 dikim peynir, 3 dilim ekmek, 2 yumurta

12:30
Izgara tavuk, salata, ayran

16:00
Yarım kumpir (olmamalıydı)
Maden suyu

19:30
2 küçük balık ızgara
Salata

1,5 lt su
1 saat jimnastik
2 saat yüzme

Dün jimnastik yaparken bacaklarımın ne kadar yağlabdığını fark ettim. Çok iğrenç ama yağlar sarkıyordu. (Şuanda 80 kg I'm) sonra aynanın karşısına geçtim, çıplak olarak. Ve gerçekten bu bedene iyi bakmadığımı anladım. Her yanım yağ olmuştu.

Daha öncede zayıflamam gerektiğini Baskül söylüyordu ama bilinçaltım slgılayamıyormuş demek ki.

Oysa aynalar biZe tüm gerçekleri gösteriyor. Kıyafetlerde engelliyor gerçeklerle yüzleşmemizi.

Bugün işte aynanın karşısında bedenimle konuştum. Ona iyi bakamadığım için özür diledim :)

Ve ona söz verdim, artık ona kulak vereceğim. :) :)

Fatmacım kumpirin içinde sosis ve mayonez olmadığını umuyorum, gerçi ne kadar mümkün, bilmiyorum. :)
Ama sporlar şahaneymiş. :)

Ya valla doğru söylüyorsun. Aynalardan uzak kalmamak lazım. Ben de durumumun ne kadar vahim olduğunu birkaç gün önce bir mağazanın aynasından kolumdaki selülitleri görünce fark ettim. Sonra da hemen buraya koştum zaten. Aslında kaçamak yapasımız, ya da sporu ekesimiz geldiğinde yapmamız gereken tek şey mümkün olduğunca çıplak olarak bir aynanın karşısına geçmek. Acı gerçekler o zaman kendini gösteriyor.

bir kez daha denemekten bir şey çıkmaz hem doğru bir şey deneyeceğim sonuçta tamam kızlar elimden geldiğince bende başlıyorum bugün :)
Ece hosgeldin, ben tuba
169 boyum
68,5 kilom
27 yasım
2 kızım var

Marmara uni de son sınıf ögrencisiyim
memnun olduuuum :) hangi bölüm, 2 çocukla üniversite başarını da tebrik ederim geçen dönem bizim sınıfta da 32 yaşında bi ablamız vardı arkadaş daha doğrusu hayrandım resmen kendisine ama ne yazıkki 1,5 saatlik yoldan gelmesi nedeniyle devam edemedi

Eki Görüntüle 1230600 kızlar yegenim yapmış bakın bu benim :))
maşallah :)
9 erik miiiii şaşırdım kaldım :) az değil mi bunlar yaa ben yine aç gözlü olmuşum
bunu her gün göreb,leceğim bir yerre asıcam ıııygğğ
canım belki farketmişsindir. ben deçok nadiren içerim kolay. Ama hiç içmemek daha iyi tabiki. Hem neden öye diyoun ki, belki o böceğinde bişeylere faydası vardır :) hee heee ...
heh bu da olumlu düşüncenin daniskası iç anacım sen şifa niyetine
bunu bende bir kaç kez yaptım ve artık fotoğraflarımı çekiyorum giyinikken bile nasıl durduğumu göreyim diye en son albüm yapıcam veee kilomu ve fitliğimi koruduğumun 3. yılında kendime bir kutlama yapmayı bile düşünüyorum :)

daha neleri gösteriyor aynalar ruhuna iyi bakmadığın da dahil .. en iyi dost diyeiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…