Yapıcam bayram bitince biraz beceremem yarım bırakırım korkum var ondan hiç başlamasım ziiliyeZilli eksik zillio zilli kadin ne ise yariyo bi bilsenizzz
Valla süperGünaydınlar herkeşlere mutlu baayanlar seviyom sizi
Geçen hafta: 77.1 kg
Bugün elhamdülillah : 75.1 kg
Fark: eksi 2 kilo
Yüzde % 2.594
Daha da hırslan yelizim hallolur bak yeme tatlo matlı bayram diyeKızlar kilo almayaydım iyiydi sporda güzel gidiyordu ..şu an çok şişim yüzük bile sıkıyor
Neyse haftaya inşallah spor diyet zilli ana üçlüsüyle gelirim
Bi dene barii. Ama ne siskolar yapiyo sen o kadar degilsinYapıcam bayram bitince biraz beceremem yarım bırakırım korkum var ondan hiç başlamasım ziiliye
Valla süper
Harbiden senşn salata tarifleri lazımmış
Sen o kadar değilsin dedi yaaBi dene barii. Ama ne siskolar yapiyo sen o kadar degilsin
Söz deniycem bayram bitişiBi dene barii. Ama ne siskolar yapiyo sen o kadar degilsin
Döne dalganı geçersin
Dalga geç şişko kal böyle
Döne dalganı geçersin
Ne diye beni ezersin
Haftaya seni geçeceğim
O zaman ben sana güleceğim
İnşallah kız artık bıktım dana gibi olmaktan yaŞaka maka yakında 60 lı kilolarda olcantezbitsin
Hep boyleyız kuzum
Ne var kiz 75 kilo bahane bulmaSen o kadar değilsin dedi yaa
ay yarıldım
Uzun zaman sonra aynı ırade aynı dost eliberilceee canımcığım ben seni bilmez miyim ilham veren kadınsın hani canı sütlaç isteyip de hayır şuraya inmeden yemem diye bekleyişin bugün gibi hafızalarda canım bu çizgi film vardı voltran voltran diye birleşen meşhur kahraman mı hani her parça ayrılıp ayrı savaşıyor sonra birleşip tek vücut olup süper güç oluyordu
Haftaya ınsallah daha güzel bır sonuç olurKızlar ben 68,5 çıktım
Bu kilo artışının nedeni malum regl durumları
İnşallah haftaya ekimden geleni yapacağım
Karnım ağrıyo yoygunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?