Sabıt bır yere koy canımGünaydın kızlar 90.3 le güne başladım ama tartım her yerde farklı gösteriyor neden acaba bi yerde 89.1 bi yerde 92.2 bugün çıkıp bide dışardan tartilcam
Tamam canım bu gün eve gelirken alıyım geçen hafta tartıldigim yerde çıktı 90.3Sabıt bır yere koy canım
5 lt su al degısık yerlerde tart nerde doğru kıloyu verırse orda tartıl bırtanesı
Sen suyu bır tart yerını bulTamam canım bu gün eve gelirken alıyım geçen hafta tartıldigim yerde çıktı 90.3
Haftaya cuma lıstedesın gülüm bılıyorsun degılmıTamam canım bu gün eve gelirken alıyım geçen hafta tartıldigim yerde çıktı 90.3
Tamam canım akşama yazarım zaten diyetisyene de gidicem oda tartacakSen suyu bır tart yerını bul
Yada hep aynı yerde tartıl
Şuan 90.3 akşama kalmaz yazarım tekrarHaftaya cuma lıstedesın gülüm bılıyorsun degılmı
Bu haftakı kılonu ne dıye not edeyım
Herkesten spor performansi bekliyorum hala umdugumu bulamadim
Olsun canın sağolsun kankacım nasılsa verirsinKızlar ben 68,5 çıktım
Bu kilo artışının nedeni malum regl durumları
İnşallah haftaya ekimden geleni yapacağım
Karnım ağrıyo yoygunum
Abla abartma ya goruyoruz resimlerini ip atlayabilecek kadar da iyi gorunuyosun. Atla lutfeeeeeenDonecım benım mınık baleye gıdıyor haftada 3 gün üst katı spor salonu orda cafede beklıyecegıme yazıldım spor yapıyım dedım
Elif bır Erzurum'da bıde bızım evde yıyeceksın kadayıf dolmayı
Nalanım çok yattım be annem ama bır anormallık var ya hep ya hıc oluyor bende herşey katarını öğrenmek lazım
Beste ben ıpı henüz atlıyamıyom korkuyom yer yarılır dıye
Ağrı'dan gece uyuyamadım voltaren sürdüm her yerıme banamısın demedı
Sonra bacaklarımı romatıznalı nıneler gıbı sıvazlayarak dalmısım
Bunca spordan sonra amele sümügü gıbı yere yapıştım resmen
Zilli eksik zilliyapıyoz ama
Olsun canın sağolsun kankacım nasılsa verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?