Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar 90.3 le güne başladım ama tartım her yerde farklı gösteriyor neden acaba bi yerde 89.1 bi yerde 92.2 bugün çıkıp bide dışardan tartilcam
Sabıt bır yere koy canım
5 lt su al degısık yerlerde tart nerde doğru kıloyu verırse orda tartıl bırtanesı

Sabıt bır yere koy canım
5 lt su al degısık yerlerde tart nerde doğru kıloyu verırse orda tartıl bırtanesı
Tamam canım bu gün eve gelirken alıyım geçen hafta tartıldigim yerde çıktı 90.3

zukkum ayrı sonuç olsa da kilo gitmiş süpersin böyle devam edersen haftaya daha güzel bir sonuç alıp 8 li rakamları göreceksin demektir, kızzzz benden önce 8 lerdesin hırs mı yapsam sana yetişmek için ne yapsam

berilceee canımcığım ben seni bilmez miyim ilham veren kadınsın hani canı sütlaç isteyip de hayır şuraya inmeden yemem diye bekleyişin bugün gibi hafızalarda canım bu çizgi film vardı voltran voltran diye birleşen meşhur kahraman mı hani her parça ayrılıp ayrı savaşıyor sonra birleşip tek vücut olup süper güç oluyordu

Abla abartma ya goruyoruz resimlerini ip atlayabilecek kadar da iyi gorunuyosun. Atla lutfeeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…